Heldigvis er jeg ikke sanndrømt

Det er alltids deilig å sove, men når man drømmer er det som at søvnen blir avbrøtte og vi opplever noe.

Først drømte jeg at jeg var på Titanic når båten sakk. Så fikk jeg vite at Benjamin var der sammens med noen andre, jeg er litt usikker på akkurat det. Vi hadde møtt hverandre før, men samtidig hadde vi ikke det for jeg var der med en annen. 

Plutselig sto jeg på balkongen til Kongen og Dronningen av ett eller annet og gjorde meg skikkelig til og var SÅ stolt over å være ''kjendis''. Værst av alt var slottet plassert der skolen min står nå, slik at vi ser rett ned på barneskolen. Så det var bare kids fra 5-7 klasse som så på oss der vi sto.

Da vi skulle gå inn fra balkongen kom vi inn i et hus som lignet på det vi har hos mamma. Plutselig var Martha og der. (Kusina mi som er like gammel som meg) Vi skulle da dra til Pappa av en eller annen grunn så jeg startet å pakke i små poser. Vi skulle bare være der en kveld. 

Og plutselig var jeg sammen med Benjamin en annen plass. Da var vi blitt kjærester og jeg kunne lese tanker. Så tenkte han noe om meg som gjorde meg fornermet, mens han bare prøvde å snakke seg bort.

Om jeg plutselig kommer på mere, så endrer jeg innlegget. 

Vel, heldigvis er jeg ikke sanndrømt, selvom det hadde vært kult å møte kongen og dronninga i mitt eget hus!


Jeg tror jeg trenger en sånn her!


Husker du noen syke drømmer du har hatt?

... En dag drømte jeg at jeg og Jesus var bestevenner og vi fløy avsted i luften til en trehytte der dem bodde. LOL!

Én kommentar

J U L I A L O V I S E ♥

04.05.2011 kl.19:29

haha,bra Elise!:)

Skriv en ny kommentar

hits