Fylkesmessa - bilder

Mandagen på skolen stresset vi som noen idioter for å blir ferdig med materialet til standen vår. Båten gikk klokka seks, og vi kom oss fram til hotellet. Det var tacobuffet på kvelden, og ellers bare koste vi oss. 

Tirsdagen begynte med at vi sto tiiiiidlig opp for å dra ned på Jekta klokka åtte. Vi begynte å rigge til standen, noe som i utgangspunktet skulle være en veldig enkel jobb for oss i likhet til mange andre. Vi hadde bare noen bokstaver og pynt å henge opp på veggene - men det var et evig styr bare det. Nesten ingenting holdt dem oppe, men heldigvis fikk vi det til etter halvannen time med krangling med veggen og bokstavene. Vi hadde en helt enkel stand, men det tok sin tid å rigge bare det!

Senteret åpnet klokka ti og da begynte messa. På bare fire timer tjente vi 1500 kroner, og vi er sykt fornøyd med det når vi tenker på at det var mandags formiddag og nesten ingen på senteret. 

Da vi skulle dra hjem, fortet vi oss på båten for så å bli kastet rett ut igjen. Alle som skulle til Finnsnes måtte ut av båten og slippe til Harstadværingene. Etter lenge ute i kulda uten å vite noe, fikk vi endelig buss. Men det hjalp ikke mye på fordi den var så kald at jeg ikke fikk varmen i meg før sent på kvelden da jeg kom hjem. Alt i alt var det en lærerik og bra tur, til tross for den jævla båten på hjemturen.Måtte bare legge ut bilde av dagens beste og mest innholdsrike stand. MatterILivligeFarger ♥

Har dere vært med på noe lignende?

Én kommentar

Sunnivaelvevold95.blogg.no

21.02.2013 kl.08:39

Så morsomt å se bilder derifra! Jeg var også der med min ungdomsbedrift :D Vi er "Mediagjengen" ;D var en bra dag! :)

Skriv en ny kommentar

hits