Derfor elsker jeg gym på vgs

Kino med mamma og lillebror

Heisann! Sitter i kinosalen nå og venter på at kinoen skal begynne. Har ikje vært på kino på en stund så dette blir kos! Filmen vi skal se er faktisk Happy Feet 2, håper den er bra! :-D

So sad

Heisann. Beklager dårlig oppdatering i dag (les: null oppdatering), men jeg har brukt dagen til å slappe av etter gårsdagens festligheter og et familiebesøk i vangsvika. Ligger i senga nå og blogger fra telefonen fordi skolepcen min har streiket og har ikke med meg rett laddeledning til min andre pc. Skal levere inn skolepcen min til ITansvarlig på skolen i morgen, så får jeg ny harddisk. Så jævli irriterende at jeg mister alt jeg har på pcen fra før........ .jfjfjfjjfjrueueuy.

Tar kveld, god natt.

Eeet mite bilde fra lørdagskvelden

Ready, set, go!

Vurdering av sminkeprodukter

Som sakt kjøpte jeg meg ny foundation og øyeskygge i dag. De er fra samme merke, så var det ''ta to, betal for èn''-kampanje, så jeg tok likegodt med meg øyeskyggen i nydelig brunfarge med glitter i. Nå har jeg testet produktene og skal gi en liten oppsummering. Vi begynner med foundationen. 


Kjøpt på Vita.Jeg kan begynne me å si at jeg fikk et dårlig inntrykk først fordi jeg måtte trykke så lenge på knappen før det kom noe ut. Den var helt grei å smøre på men den så veldig våt ut i ansiktet, så jeg anbefaler dere å legge et pudder over. 


Her ser dere et før og etter-bilde. Som dere ser på før-bildet er jeg ganske lys i huden så jeg valgte en farge som passet meg ganske godt på sluttresultatet. Men på etterbildet her ser dere at det ble ujevnt fordi jeg tok liiiiitt for mye med et uhell. My bad.


Denne øyeskyggen var ganske sterk, og først trodde jeg at jeg ikke kunne bruke den til hverdag, men det kunne jeg likevel. Jeg elsket fargen på øyeskyggen og spesielt at det var glitter i den slik at det ikke ble så kjedelig. Så klart ble det annerledes siden det var blits på kameraet, men jeg ble i alle fall fornøyd med resultatet! I morgen skal jeg bruke den nye cardiganen, og denne sminken, så får vi håpe de passer sammen!

Om jeg får tid skal jeg legge ut outfit i morgen tidlig om internettet vil samarbeide. Har sikkert brukt 2 timer til sammens på dette innlegget!

Vurderingene

 

Vurdering nr. 1


Ingvild Aasheim: http://iaa1996.blogg.no/

Header:
Fin header, bare prøv å sett inn diverse koder for å få den på plass. Prøv ut denne under header, main og side:
margin-left: auto;
margin-right: auto; 

Design:
Som dere ser på bildet her, er det litt rotete, men samtidig fint. Det hadde vært utrolig bra om du kodet litt slik at diverse ting falt på plass så det ligger mer ryddig. Men fint design ellers!

Innlegg:
Jeg liker innleggene dine kjempegodt. Har ingenting negativt å si her. Jeg elsker forresten bildene!

Karakter ut fra mine synspunkt:
5.  

 


 

Vurdering nr. 2.


Veronica: http://veronicaham.blogg.no/

Header:
Vel, for å si det rett ut. Det er ingen header her om vi ser bort fra skriften. Jeg liker headere, så jeg ser helst at det er en stilig/fin header som møter deg med en gang du kommer inn på bloggen.

Design:
Kjempefint design, men også ferdigdesign. Noe som ikke gjør noe siden ferdigdesign er for å brukes. Men såklart er det et pluss om man har ''hjemmelaget'' design. Liker fargene og oppsettet.

Innlegg:
Mange spennende bilder og oppdateringer ofte. Dette liker vi! Men det er bestandig et minus. Blandt så mange bilder er det vanskelig å legge merke til teksten i innleggene. Bare et tips!

Karakter ut fra mine synspunkt:
4. 

 


Jeg føler meg skikkelig slem nå, men dere ba om det, og dette er bare mine meninger. Dette er ikke fasiten på hvordan en blogg skal være, fordi alle har forskjellige meninger. Og så håper jeg at ingen ble sinte om de ikke ble fornøyd, men at de heller tar til seg noen tips og tar det som konstruktiv kritikk. 

 

Vil du bli vurdert?

Når jeg kjeder meg driver jeg og leser rundt på andres blogger. Da hender det at jeg kommer innom blogger som jeg både liker veldig godt, og andre ikke fult så godt. Så for deres del tenkte jeg å ha en liten vurderingsrunde der jeg vurderer tre blogger (ut fra mine meninger og ingen fasit). Så om du vil at bloggen din skal bli vurdert, er det bare å legge igjen et spor i kommentarfeltet. ....Vil du at din blogg skal bli vurdert?
Bloggene blir vurdert i morgen. (I dag for dere perfeksjonister) 

hits