Fylkesmessa - bilder

Mandagen på skolen stresset vi som noen idioter for å blir ferdig med materialet til standen vår. Båten gikk klokka seks, og vi kom oss fram til hotellet. Det var tacobuffet på kvelden, og ellers bare koste vi oss. 

Tirsdagen begynte med at vi sto tiiiiidlig opp for å dra ned på Jekta klokka åtte. Vi begynte å rigge til standen, noe som i utgangspunktet skulle være en veldig enkel jobb for oss i likhet til mange andre. Vi hadde bare noen bokstaver og pynt å henge opp på veggene - men det var et evig styr bare det. Nesten ingenting holdt dem oppe, men heldigvis fikk vi det til etter halvannen time med krangling med veggen og bokstavene. Vi hadde en helt enkel stand, men det tok sin tid å rigge bare det!

Senteret åpnet klokka ti og da begynte messa. På bare fire timer tjente vi 1500 kroner, og vi er sykt fornøyd med det når vi tenker på at det var mandags formiddag og nesten ingen på senteret. 

Da vi skulle dra hjem, fortet vi oss på båten for så å bli kastet rett ut igjen. Alle som skulle til Finnsnes måtte ut av båten og slippe til Harstadværingene. Etter lenge ute i kulda uten å vite noe, fikk vi endelig buss. Men det hjalp ikke mye på fordi den var så kald at jeg ikke fikk varmen i meg før sent på kvelden da jeg kom hjem. Alt i alt var det en lærerik og bra tur, til tross for den jævla båten på hjemturen.Måtte bare legge ut bilde av dagens beste og mest innholdsrike stand. MatterILivligeFarger ♥

Har dere vært med på noe lignende?

Glowing

Brukte helt enkelt og greit en "glowing stick" som man får kjøpt på cirkus, la den på noen hvite ark og lekte meg med kameraet. Hva synes dere?

Festfavoritter// Alle er fra nelly.com

Hvilken likte dere best?

Bilder fra barndåpen

Hei! Skulle egentlig poste bildene i går kveld, men da pcen plutselig slo seg av etter mye tull med strømkabelen, la jeg meg for å sove i trass. 

I går var jeg og Espen i barndåp til "tanteungen" min, og vi hadde det kjempekoselig. Nydelig mat, nydelige kaker og kjempekoselige folk. Hedersgjesten var en drøm i kirka. Tålmodig og stille hele tiden. Jeg hadde brukt hele lørdagen på å lage cupcakes til kakeserveringen, og ungene var gale etter dem. De smakte godt da!VM genseren 2013

Hva synes dere? Har dere genseren?

Tuesday

Ha en fin dag!

Follow me @ instagramElisemariea på instagram. Hva heter dere?

Juleavslutning på skolen

Hei!

Tenkte å komme med en kjapp liten oppdatering om i går. Vi hadde juleavslutning på skolen, og hver klasse var hver for seg. Vår klasse spiste kake, drakk saft og lekte en lek med bind for øynene involvert. Mye morsommere enn å se på film som mange andre gjorde! To av guttene hadde også laget quiz. Kjempekoselig dag! Etter alt dette gikk vi rundt juletreet sammen med full russ som hadde vært på nissefest dagen før. Gleder meg til det er vår tur sier jeg bare!Drar på jobb nå, og jobber til 10. Blogges kanskje ikveld!

Bilder fra julebordet

Kan ikke kalle dette julebordet for et vanlig julebord. Vi samlet turnjengen hos Oda, spiste taco og hadde det kjempekoselig. De siste bildene er fra en mimelek som dere sikkert skjønner. Uansett, kjempekoselig kveld!Bilder fra hytteturen i helga

Bildene skulle vært postet i går, men sleit hele dagen med opplastingen av bilder. So here it goes!sharp eyesPhotoshop CS4

So this is christmas

Ble kjempefornøyd med bildene! Hvilket bilde likte du best?

@ instagramKunstverk

Hei!

Har entreprenørskap nå, ergo fritime. Vi har gjort alt vi skal ha gjort til nå, så er ikke mye på planen enn å vente på en pakke fra en privatperson. Satt oppe liiitt for lenge i natt og photoshoppet noen bilder og prøvde litt ut og styrte. Brukte sikkert to timer tilsammen med å lære meg teknikkene og utføre det! Med en gang jeg ble ferdig, før jeg rakk å lagre det, klikka photoshop. Heldigvis tok jeg det ikke så tungt, og begynte på nytt. Jeg synes det det ble kjempekult og kreativt, og likte det kjempegodt!Skal prøve meg på noe nytt nå, wiii :D Kanskje jeg starter opp med å lage headere igjen? Ikke slikt som denne da fordi det var bare kødd tho..

Fotosafari i Mediafaget

Hei!

Har muligens hatt verdens beste fagdag i dag, og ikke i noe annet enn Media. Elsker det faget siden vi gjør veldig mye praktiske ting som jeg interesserer meg for, slik som fotografering, filmlaging, artikkelskriving osv. Det vi fikk i oppgave i dag var å gå ut på fotosafari. Kan man ha bedre start med fagdagene eller? Temaene vi fikk velge mellom var ensomhet, kontraster, kjærlighet og sinne. Jeg har noen bilder jeg har tenkt til å dele med dere, men temaene får dere gjette selv. Klarer dere å se hvilke bilder som står til hvilke tema?gamle bilder

Driver å ser gjennom kategoriene mine for å finne litt inspirasjon til å blogge. På kategorien ''bilder'' fant jeg ganske mye spennende, og i tillegg til at jeg tidligere har funnet mye morsomt på facebook. Tenkte å dele disse bildene med dere, så kan jeg fortelle litt om de og.

Dette bildet ble tatt på trikken i Oslo sommeren 2011. Da var jeg på klassetur med den gamle klassen min. Husker ikke helt hva som førte til at vi rev opp hele strømpebuksa til Carine, men morsomt var det i alle fall. Folk så rart på oss der vi satt masse ungdommer og voksne og holdt på å le oss i hjel. De må ha skjønt at vi var nordlendinger. Bønder på bytur sa du?


Dette bildet ble tatt utenfor tusenfryd. Er ikke noe spesielt å si om det, men det var i alle fall sinnsykt koselig og morsomt å være der. Må tilbake dit!


Heheh... Nok en gang på klassetur i Oslo. Tror vi hadde vært ute en hel dag, så jeg var dødssliten når vi kom tilbake til hotellet. Husker ikke hvorfor jeg lå her, men tror det var fordi jeg ikke kom meg inn. Bønder på bytur, nok en gang.


Klassetur i Oslo. Her hadde to-tre av reiselederdamene våre og noen jenter i klassen tatt turen ut for å spille litt fresbee i slottsparken, ta masse bilder og bare kose oss. Det var kjempekoselig! Sjekk krøllene mine da, hahah.


Dette er en gang i fjorsommer. Jeg og Ailen, bestevenninna mi, bestemte oss for å ta en roadtrip rundt Senja (norges nest største øy...) og var ikke hjemme før på natta en gang. Det var en av sommerens morsomste hendelser.
Et random bilde jeg tok, og fant istad. Stilig!
Her er et bilde fra da jeg og Tora var på en photoshoot med Tanja som gikk over to dager. Temaet var vintage robot, og bildene ble sykt bra. Det var virkelig verdt å være halvnaken, innsurret i aluminiumsfolie i 2- grader ute. Dette ble tatt dag to, der vi var på studio.


Juleoppvisninga 2011. Fikk være ballerina, a dream came true <3Hvis dere vil se flere gamle bilder, er det bare å bla gjennom kategoriene mine. Funnyyy!

resten av bildene fra shooten

Heisann! Fikk resten av vintage-robot shoot bildene i morgest, så jeg tenkte å dele de med dere. Skal snart på en ny shoot med henne, og det gleder jeg meg masse til fordi hun er en kjempeflink fotograf. Credz til Tanja Emilie! 
Vintage Robot bilder

HUSK SPMRUNDEN. BESTE SPØRSMÅL BLIR LINKET!

Har ikke fått alle bildene enda, men legger ut de bildene jeg har fått tak i til nå. Jeg ble kjempefornøyd med dem, fordi de var ganske kreative og kule. Det var virkelig verdt å sitte halvnaken i 1 varmegrader i 3-4 timer! All creds til tanjasfoto.blogg.no!

Hva synes dere om bildene?

Redigerte bilder

Ble fort ferdig med ryddingen etter at jeg hadde bestemt meg for å konsentrere meg om det og ikke facebook, hehe. Så derfor satte jeg meg ned og redigerte bilder, noe jeg elsker. Jeg bruker photoshop CS 4. Jeg er ikke noe spesielt flink til avanserte ting, men jeg liker å redigere farge, kontrast, lyshet. metning osv. 

Jeg er forresten ganske så lei av å redigere bilder av meg selv, så om det er noen som vil at jeg skal prøve meg på deres bilder, er det bare å si ifra! :D Om dere isåfall skal sende meg bilder, send på elisemariea@hotmail.com

Legger ved noen bilder jeg har redigert

Hva synes dere? Liker dere å redigere bilder, og i såfall: hvilket redigerinsprogram?

Redigerte bilder av Keiy

Så på bloggen til Keiy at hun hadde lakt ut bilder fra filmingen til en musikkvideo hun skal være med på, så jeg spurte om jeg fikk lov å redigere noen av bildene, og det gjorde jeg. Jeg redigerer for det meste farger, exposure (aner ikke hva det heter på norsk), lyshet og kontrast i bildene, og jeg bruker Photoshop CS4. 


FØR


ETTER


FØR


ETTER


FØR 


ETTER

Hva synes dere om redigeringene?

A cup of teaBegge bildene er tatt av meg.

Funn i fjæra

For å få tiden til å gå tok jeg likegodt med meg Andreas og lillebror i fjære i stad bare for å ta noen bilder. Nå ligger jeg bare på sofaen som et slakt og venter på at klokka skal nerme seg 1730-1800 så jeg kan begynne å ordne meg for kvelden. 

Hva synes dere om bildene?

Pink necklace

NB: Kopiering av bilder er IKKE greit. Mine bilder er mine bilder, og de skal være på MIN blogg kun. Dette sier jeg fordi forrige gang jeg la ut redigerte bilder, ble de tatt. Heldigvis sa personen i fra.

Jeg elsker å prøve ut nye redigeringsmåter på photoshop, og da er det vel ingen andre bilder enn de man har tatt selv som passer best. Jeg ble ganske fornøyd med bildene, og det er da jeg blir motivert til å fortsette. Photoshop er en gave fra Gud, virkelig! Haha. 


Nr 1


Nr 2


Nr 3


Nr 4

Nr 5

Hvilket bilde likte dere best? Nr 5 er nok min favoritt.

sommer 2011 - bilderHar dere gjort noe spennende i sommer?

Redigerte bilder

Kameraet mitt har tydeligvis blitt brukt til photoshoot på stranda i går, så jeg fant ut jeg likegodt kunne redigere de litt for moroskyld og dele de med dere. Det er Martine og Stine som har klikka mongo med kameraet forresten!

Hva synes dere om bildene?

Speilrefleks compared to kompakt

Hei! Jeg ryddet litt i skapet for å få plass til skolebøkene, så dukket kompaktkameraet mitt opp. Så jeg begynte å lure på om speilrefleksen var så veldig mye bedre enn dette kameraet siden jeg absolutt ikke ville bruke det, og heller kjøpte speilrefleks.

Jeg tok bilde av åpen flamme, et bilde i en ramme og noen smykker med begge kameraene, og satt dem sammen. 


På det første bildet, av lysene, likte jeg best speilrefleks. Det er fordi det andre bildet virket veldig kaldt.

På det andre bildet, av klassebildet, likte jeg best kompakt. Det er fordi kameraet fokuserte på hele bildet, og ikke bare litt i midten. Jeg likte også fargen best på kompakt.

På det nederste bildet, av smykkene, er jeg litt usikker. Jeg likte kompakt fordi det ble mer glans i smykkene, og speilrefleks fordi der ble det ikke gjenskinning i veggen.

Men jeg har ikke redigert noen av disse bildene, så jeg tror alle hadde vært mye finere dersom jeg hadde redigert litt lys, kontrast osv. 

Hvilket kamera har du?

Bokeh bilder

Prøvde meg på noe nytt og enkelt for noen dager siden, nemlig bokeh-bilder. Har lest en plass om at bokeh betyr uklårt på japansk eller noe. Og det stemmer jo og! Jeg prøvde dette for en stund siden også, men fikk ikke til. Alt jeg trengte var speilrefleksen min som jeg satt på manuell, og ikke autofokus, og noe som glitrer. 

Jeg ble kjempefornøyd med bildene, og har prøvd å photoshoppe noen av dem.De to bildene ovenfor er det samme bildet. Prøvde to forskjellige redigeringsmåter.

Om dere skal prøve dette er det eneste dere trenger noe som glitrer, og et kamera som man kan bytte mellom autofokus og manuell fokus. Jeg redigerte ned lyset og redigerte opp kontrasten. Så la jeg til litt farger og sånt. 

Hva synes dere?

Panorama-bilde

I går da jeg og mamma gikk på fjelltopper, møtte vi en utrolig fin utsikt på toppene. Så da begynte jeg å tenke at jeg skulle gjerne hatt bilde av hele utsikten fordi et bilde hadde vært for lite. Derfor har jeg søkt litt på nett nå og funnet ut hvordan man tar panorama-bilder, så prøvde jeg selv. Det ble ikke så aller værst med tanke på at det et mitt første forsøk og at den brikken som fester kameraet til stativet lå hos pappa, som vil si at jeg måtte prøve å holde kameraet helt i ro selv. Jeg redigerte bildet i Photoshop CS4, men bildet ble for stort for å laste det opp på bloggen. Dere kan heller gå inn her og se det. 

Hva synes dere? Har dere prøvd panorama-fotografering?

Om du har en dårlig dag

Alle bildene er hentet fra artige.no

Mine første par sko

Søte små skoene mine. Bruker dem enda, til fest og sånt.

So true


Ignorer den siste linja rett over. Oppmerksomhetssyke jævler på ♥artige.no♥

cute

Roadtrip rundt Senja - DEL 5

Dette ble det siste innlegget fra turen, og kommer til å vise alle plankebildene vi tok. Planking er noe av det teiteste og mest randome jeg vet om, bare for å ha det sakt!

Stakkars Ailen som ikke kom seg ned.

Roadtrip rundt Senja - DEL 4Roadtrip rundt Senja - DEL 3

Regner med to slike bildeinnlegg til fra denne turen, og muligens kommer de begge i morgen. 

Roadtrip rundt Senja - DEL 2

DEL 3 kommer seinere i dag.

Roadtrip rundt Senja - DEL 1

Hei! 

Er akkurat kommet hjem fra tidenes koseligste kjøretur med Ailen. Vi kjørte så og si rundt Norges nest største øy, Senja, og hadde selvfølgelig med kamera. Jeg skal ikke skrive så mye, men kan fortelle at det blir noen bildeinnlegg for å få ut alt! Tilsammen hadde vi 150 bilder!Del 2 kommer i morgen. Stay tuned!

Svart/hvitt VS farger

Det første bildet er gjort skarpere, og det andre er det lakt til svart/hvitt. Endringene er gjort i Photoscape. 

Svart/hvitt eller farger i dette tilfellet?

En kveld i bingen

Beklager sent innlegg, strømmen har vært kaputt.
Skilt ved fødselen?

..nei! Jeg synes ikke det, men i går kveld når jeg var ute, fikk jeg høre noe morsomt fra en helt fremmed person. Synes det er litt morsomt fordi den har jeg hørt mange ganger før.

Fremmed person: Du er med i Hotell Cæsar du!

Synes du vi er like?

It's summertime!

...vamos a la playa!
 

hits