tumblr.com

Tre blogger

Her er de som vant linkerunden.

AnnaKatrine


Camilla

Leser du noen av disse bloggene?

Vil du bli linket?

Det er utrolig ofte at jeg kommer over blogger jeg synes er kjempebra, med fint design, interessante innlegg, flotte bilder osv. Det trenger ikke nødvendigvis være toppbloggere, men veldig ofte bloggere jeg finner gjennom andres kommentarfelt. Etter min mening er det mange på topplista som ikke fortjener å være der, og mange flotte bloggere som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Jeg har lyst å linke til de beste bloggene som kommenterer dette innlegget slik at flere oppdager bloggene deres. Det er bare å legge igjen en kommentar om at du vil linkes, så velger jeg ut de jeg liker best. Ti overskrifter som garanterer treff❶ Shoppingrelatert

Det er alltid spennende å se andres innkjøp. Hva de prioriterer pengene sine på, og hva som fanger deres oppmerksomhet på shoppingturer.

❷ Konkurranse

Hvorfor ikke? Man taper ikke noe akkurat, og dessuten kan man stikke av med premien; kule, gratise ting.

❸ Dagens antrekk

Inspirasjon, inspirasjon, inspirasjon. 

❹ VS'er

Iphone VS Samsung? McDonalds VS Burgerking? Av og til føler man at man _må_ få fram meningen sin. Dessuten er det morsomt å se hva andre mener.

❺ DIY

Kult og kreativt. Jeg trykker innom alle linkene som inneholder "DIY". Spennende å se hva man kan få til, og av og til er det enklere enn man tror. Ingenting blir helt likens heller, så man får et lite personlig preg på det. 


❻ Gjensidige goder

Bli med i bloggvsblogg, linkerunde, tips, ukens blogg, tjen penger på blogging, jeg vil lese din blogg osv...

❼ Sneakpeak

Jeg blir alltid så sykt nysjerrig her, og trykker innom veeldig mange slike innlegg.

❽ Spennende, sunne oppskrifter

Nå på nyåret er det blitt utrolig viktig for veldig mange å trene, spise sunt og komme i form. Da er det mye å hente hos de som tar seg tid til å skrive slike innlegg.

❾Svar på spørsmål

Again; jeg blir nysjerrig.

❿ "Jeg er naken"

Sex selger, og er det noe som gir sykt mange treff, må det være denne typen overskrift.

Noe å tilføye?

Hvem har penest design?Hvilken blogger synes du har det fineste designet? Er veldig fan av Erica Kvam sitt.

fem blogger


Krisssy


Annais

Eirinkristiansen


Matholck


N0sse

Hvilke blogger leser du?

Designfeil i explorer

Hei! Siden jeg bruker lånepc nå, måtte jeg bruke internet explorer fram til istad da jeg lastet ned chrome. Jeg merket tidligere i dag at det var noe rart med bloggen, men kun i explorer. Alt er midstilt! Jeg bryr meg egentlig ikke veldig mye om å ordne dette, fordi jeg går ut i fra at de fleste nå bruker chrome. Men jeg lurer bare på en ting. Hvordan ser bloggen min ut hos dere?


 
Ny header - vinter

Endelig har jeg ny header. Satt å lekte meg litt med februar-tanken om snø, kulde og slikt, så da ble bare headeren inspirert av det! Er faktisk kjempefornøyd med den, i og med at jeg måtte ta et gammelt bilde fordi jeg ikke hadde tatt noen nye headerbilder. Den er i alle fall mye bedre enn den midlertidige som var det samme bildet som profilbildet mitt, bare på siden. 

Hva synes dere?

Typisk norske rosabloggere

EDIT: fullstendig klar over at jeg gjør sikkert alt dette selv, men synes det var så komisk at alt dette kjennetegner en rosablogger så måtte bare få det ut.

I gårkveld når jeg la meg for kvelden, lå jeg og tenkte litt. Tenkte litt på blogg, typisk norske bloggere og hvilke tendenser som går igjen i hver eneste rosablogg jeg har vært innom. Måtte le litt for meg selv, og fortelle Espen at han måtte minne meg på dette i dag så jeg kunne dele det med dere. Så jeg har funnet noen typiske kjennetegn for norske rosabloggere, og forsåvidt svenske også.

Jeffrey Campbell-sko

Serriøst. Hvor mange blogger har dere vært innom uten å lese om Jeffrey Campbell-sko enten de er uekte eller ekte i både ønskeinlegg, outfitinlegg, innkjøpsinnlegg osvosv.

Rettetang og krølltang

Rettetang og krølltang er et kjent fenomen. Gjerne ikke hos alle bloggere, men 99%. Det er alltid viktig å ha helt stritt eller bølgete hår, men på den måten at det ser kunstig ut. Viktig!!!

Speilrefleks

Man kan vel ikke være blogger uten speilrefleks? Jeg forstår de som bruker innstillingene på kameraet for å ta gode bilder, men dette er rettet til de som kun bruker automatfunksjonen til å ta speilbilder.... 

Skjorte under genser-metoden

Det er in. Trenger jeg å si noe mer?

Klesstativ

Viktig å henge sine peneste plagg på rommet slik at alle kan se dem når man tar outfilbilder i forkant av stativet. 

Negelakk

Blå, svart, rød, glitter, mønster osv. Det kan være ganske stilig, men pass da på å fjerne negelakken før du tar bilder når halvparten har smuldret bort. DET er stykt!

Photoshoots

Enten det er for outfitbilder, headerbilder, profilbilder eller om det bare er for moroskyld.

Runwaydreamz-shorts

Iallefall likninger. Jeg synes det er dritkult, men har lakt litt av min elsk for disse shortsene bort. Jeg er ikke helt gal etter disse crazye, stive, overpyntede shortsene lenger. Litt mindre overdrevent kunne vært bra.

Ønsker fra diverse klesbutikker

Nelly, bikbok, zara, ginatricot, sfera, bershka osv. 

Outfitbilder

MUST blant alle bloggere!

Spørsmålsrunde

Jadda, noe alle har en gang i løpet av bloggtiden. Særlig når de ellers ikke har noe annet å blogge om enn seg selv.

Innkjøpsbilder

Viktig å forevige garderoben, sa du?

Enig? Noe å tilføye?

Luksus vs budsjett


Budsjett, luksus


Luksus, budsjett


Budsjett, luksus


Luksus, budsjett


Luksus, budsjett


Hvilken header?

Nå må dere hjelpe meg. Har fått fem utrolig fine headerbidrag fra headerplease.com, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvordan jeg vil bruke. Tenk på noe som passer til at det begynner å bli høst og mørkt ute, så skal jeg prøve å innstille fargene på designet etter det. Er det forresten noe mer dere kunne tenkt dere at jeg gjorde med bloggen? Men viktigst: Hvilken header?

Av Oda

 

Av Minmakeover
Av Darawadi
Av Minmakeover 
Av Arosand

Har også fått de to fra Minmakeover på mail som photoshopfil, så regner med jeg prøver meg litt fram der. 

Faens dritt

Kommer på nå hvorfor jeg sluttet å blogge. Blogg.no har vært mongo på nettet hjemme i hele dag, så jeg blogger heller på skolen i morgen.

ønsk meg velkommen tilbake!

Hellaaaais!

Etter en bloggpause på 3-4 måneder, begynner jeg å komme mer og mer tilbake nå. Begynner å savne å dele livet mitt med hele verden, og alt sladderet fra den lille plassen jeg bor på siden alle bryr seg om det. Kødda. Grunnen til at jeg begynner på nytt nå (igjen....) er fordi jeg blir inspirert av å lese alle andres blogger, så savner jeg det litt. 

Kunne jo fikset et innlegg om hva som er skjedd i mellomtiden, men problemet er at jeg husker ikke noe veldig spesielle greier. Har sovet, spist, skolert, turnet og sovet mer! Så om det er noe dere lurer på, fyr løs! Så hadde det vært fint om dere kom med forslag til hva jeg kan blogge om (videoblogger er utelukket). Cya!

Såå et passende bilde til bloggpausen min.

NY HEADER

Siden jeg hadde lite å gjøre, bestemte jeg meg for at jeg skulle sette av litt tid til å lage en ny header, slik at ikke tanken gnir seg inn i hodet hele tiden. Det er sykt slitsomt å drive på med design når man plages, men heldigvis fikk jeg til og gav meg ikke. Er kjempefornøyd med den nye headeren, selvom det ser ut som at den er direkte importert fra barbieland eller noe. 

Hva synes dere om den nye?

Før:

Nå:

Me likeee!

Litt kommentarsnakk


Ja, det har jeg. Jeg digger Sophie, og jeg har både hentet inspirasjon fra bloggingen og designet. Men det du overser nå, er at jeg har hatt veldig likt design i ganske lang tid. Jeg har endret det litt av og til etter inspirasjonen jeg har fått hos andre bloggere. Når du får Sophie til å si til meg at hun ikke liker det, kan jeg ta det til meg. Men ikke når en som deg er så latterlig og sier det anonymt. Lol.


Okei, takk for infoen ''Sonja''. Grunnen til at jeg skreiv smoothie, og ikke milkshake var fordi jeg gav blanke f*en i hva jeg sa i går, noe som endte med at jeg glemte meg av og skrev smoothie i overskrifta. Vell, bare for å ha det sakt: er det noen som dreit seg her, er det du. Jeg bryr meg ikke om at en forbanna idiot rager på meg for en skrivefeil. Så gtfo! :-)

Jeg får også kjempemange fine kommentarer hver dag, noe jeg setter utrolig stor pris på. Spesielt til dere som kommenterer ofte, digger dere! ♥


Tusen takk til alle søtinger, gotta love u ♥

Hvilken header?

Tok noen bilder istad siden jeg forsåvidt hadde ordnet meg litt ekstra i dag. De bildene ble brukt til å lage 3-4 headere som jeg vurderer å bruke. Problemet er det samme som alltid: Jeg vet ikke hvordan jeg skal ha. Derfor spør jeg dere, siden det er dere som er leserne mine og dere jeg strever med design og ellers blogging for: Hvilken likte du best?


Dette bildet var utgangspunktet til alle de andre headerene. Dersom dere har lyst å prøve å lage meg en header, sender jeg dette bildet på mail i den ordentlige størrelsen :)

HEADER 1


HEADER 2


HEADER 3Skriv i kommentarfeltet hva dere likte best, og evt. hva jeg kunne endret på på de forskjellige eksemplarene!

God morgen!

Noe spesielt dere vil se på bloggen i dag?

I love u guys

Tenkte bare å skrive et lite innlegg der jeg faktisk ikke skriver om meg selv, men om leserene mine. Jeg er utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min, kommenterer og er aktiv generelt. Selvom jeg kan ha perioder der jeg bare har mest lyst til å gi opp hele bloggkarrieren min. Tusen takk til alle som liker bloggen min, dere er så søte! ♥

Også vil jeg linke til de to bloggene som er mest aktiv, kommenterer omtrent hvert innlegg og som jeg har lakt mest merke til på bloggen. Det er  Hverdagen med spiseforstyrrelser og Karogran.

Thanks a lot!!Og ikke glem spørsmålsrunden her!

Liiiiik

Trenger ny inspirasjon, bloggen din?

Heisann! Sitter i sofaen på skolen nå sammen med Karoline og Karl-Erik og gjør ingenting. Vi har fritt resten av dagen, men drar ikke hjem enda. 

Til poenget mitt: Jeg trenger ny inspirasjon! Dårlig inspirasjon fører til lite blogging. Så nå får dere faktisk lov å reklamere for deres egen blogg, en annens blogg, eller bare andre sider dere finner inspirasjon på. Så kjør på!

Og forresten, jeg blir kjempeglad om dere liker bloggen min på facebook her!Dårlig forsøk på batmanning bak her...

Sååå, noen gode inspirasjonskilder eller bare andre blogger?

Trykk på bildet

Bloggen min har fått facebook

Nå har jeg, som alle andre, laget meg side på facebook. Jeg vil ikke kalle det en fan-side, for jeg tror ærlig talt ikke jeg har så veldig mange fans, men heller en side der dere kan følge med på i tilfelle jeg kommer med beskjeder og forskjellig som jeg ikke deler på bloggen. Eller eventuelt bare fordi dere liker bloggen min. Trykk her for å komme til siden. Har dere facebook-side for bloggen deres eller for noe annet? 

Hjelp meg


Dere trenger flashplayer for å se stemmeboksen. Om dere ikke har det, kan dere kommentere i kommentarfeltet hva dere vil se mer av på bloggen.

I stemmeboksen står det at dere kan velge mellom outfits, videoblogger, min hverdag, bloggvurderinger, bloggdesign og tips og anbefalinger. Det går også ant å skrive sitt eget forslag. Jeg hadde blitt kjempeglad om dere tok dere tid til å enten kommentere eller å stemme i stemmeboksen.

Reposter dette innlegget i og med at jeg har mistet masse lesere i det siste, og lurer veldig på hva det er jeg gjør feil!

Sophie vs Therese

Den gang da Voe prydet førsteplassen på topplista, var det ikke et spørsmål en gang på hvem som var best. På alle bloggvsbloggene jeg så, var det hun som stakk av med førsteplassen, og ikke Ida Wulff, som var den andre deltageren. 

Jeg personlig liker Sophie best, men det er fordi Therese er ikke helt min stil for tiden. Sophie framstår som den snille lille engelen, mens Therese virker mer som en ''badgirl''. Derfor lurer jeg på hvem dere liker best, og hvorfor?


Elise daaa

Heei, Stine som blogger for Elise denne gangen! 

Vår kjære Elise har trappet ned på bloggingen i det siste og det liker vi ikke! Men hun har grunner skjønner dere; første uke på skolen er alltid stressende. ALT er nytt, nye venner, ny timeplan, lengre dager og mindre søvn.
+ at Elise går på turn, noe som også tar mye av tiden hennes og noen ganger rekker man rett og slett ikke gjøre alt.
Men hun har ikke sluttet, langt i fra! Hun har heller ikke tatt en bloggpause, hun er bare human <3

Tenkte jeg skulle skrive litt om Elise som person og venn, men det blir litt vanskelig siden jeg ikke kjenner henne så godt. Vi ble kjent på Christinas overaskelsesparty og nå går vi på skole sammen. Til nå virker Elise som en utrolig positiv og smilede person, hun bryr seg mye om de hun er glad i og passer godt på alle. 
Hun er også utrolig lett og prate med!!
Så kjære Elisepia, ta den tid du trenger til å blogge, men ikke bruk for lang tid. okei?<3

 (siden vi nettopp har blitt kjent har jeg ingen bilder av oss to sammen, så jeg slenger med ett bilde der vi var i samme hus!)


Klem Stine <3
 

Tilbake for fullt

Hei!

Har merket at jeg har vært ganske distansert fra bloggen den siste uka, siden vi nettopp har begynt på skolen og slik. Jeg har vært så sykt sliten på ettermiddagene at jeg har ikke hatt krefter til å gjøre noe som helst. Men nå er det slutt på det! Har bestemt meg for å begynne å forhåndsskrive noen innlegg utenom hverdagsinnlegg, slik at jeg blogger litt mer jevnligere. Hørtes ut som en god ide? Det synes i alle fall jeg. Outfit kommer senere!

God natt, finally!

Hei og god morgen alle sammen. Har sittet hele gårdagen og i natt og holdt på med nytt design og ny header. Det å lage en header som passer størrelsen jeg skal ha på bloggen er noe drit. Den blir bestandig for liten, uansett hva jeg gjør. Djiiiis. 

Endelig er jeg ferdig da, og jeg ble fornøyd selv så da er det vel egentlig samma faen. Eller egentlig ikke, håper dere også likte det! 

FørEtter

Herlig at jeg har en halvfull fanta bare en meter fra meg, GOD NATT!

Hvilket design likte du best?

Hvilken header?

På testbloggen min holder jeg på med nytt design, og da trenger jeg en ny header og! Jeg tok noen bilder i stad og satt dem sammen til forskjellige headere, både med og uten meny. Det nye designet blir ikke så veldig ulikt det jeg har nå, men jeg håper dere vil like det uansett. Så hvilken header burde jeg ha?

Nr. 1 

Nr. 2


Nr. 3


Hvis det er noen der ute som har veldig lyst å lage meg en ny header, så værsågod! Men helst ikke skriv deres navn i headeren. Den skriver jeg i sidemenyen. 

Ferdigdesign - life's great

Nå har jeg funnet et ny måte å lage design på og poste dem, så jeg sletter de andre som ligger under ''bloggdesign'' fra før av. 

Satt meg ned for noen timer siden og prøvde å trylle sammen et ferdigdesign til dere siden det er lenge siden og siden jeg har fått masse spørsmål om å lage design til dere. Dere kan bytte farge på bakgrunnen om dere vil, og endre header.

Se designet live her.Hva synes dere?

Endret litt på designet

Sånn, folkens. Nå slipper dere å se rot i sidemenyen og bloggen to ganger på rad nedover. Jeg har endret litt på designet, slik at bloggen ser mer ryddigere ut. Jeg har satt inn en ekstra sidemeny for å ha alle widgets'ene i og litt små endringer kommer. Jeg er i alle fall fornøyd, og jeg håper dere også er det!

Forresten! Siden jeg brukte 800px i bildestørrelse før, og må bruke 600px nå, blir de gamle bildene litt for store for dette designet desverre. 

FØR


Gammel screenshot

ETTER Hva likte dere best? 

SE HER!!!

Jeg har et piiiitelite problem. Jeg har fått beskjed om at designet mitt ikke er som det skal i enkelte nettlesere. Jeg bruker google chrome og designet er helt fint på forsiden, innlegg, kategorier og arkiv. Men på andre nettlesere er designet rotete.

Uansett nettleser, sjekk hele siden på forsiden, innlegg, kategorier og arkiv, og kommenter i kommentarfeltet hvilken nettleser du har og hva som er problemet. Om det ikke er noe problem kan dere skrive det også så jeg i alle fall vet det. 

Jeg håper dere vil hjelpe meg med dette for det er ikke særlig gøy å ha et design som ikke fungerer! Takk på forhand.

Disse bloggene leser jeg

Hei! 

Det var noen som lurte på hvilke blogger jeg leste, så det kan jeg godt fortelle. Jeg kan også fortelle at jeg har en videoblogg på opplasting som snart kommer ut!

Jeg leser bare to blogger fast og det er Sophie Elise og TCMN. Men siden jeg stadig får nye venner på blogg.no leser jeg innleggene i newsfeeden som jeg synes virker spennende. Om jeg kjeder meg leser jeg også bloggene fra Lenvik og stikker innom noen få på topplisten. Så det er bare å legge meg til som venn om du ikke har gjort det allerede, så kan det hende du blir den neste!

Hvilke blogger leser dere?

Need your help


Dere trenger flashplayer for å se stemmeboksen. Om dere ikke har det, kan dere kommentere i kommentarfeltet hva dere vil se mer av på bloggen. I stemmeboksen står det at dere kan velge mellom outfits, videoblogger, min hverdag, bloggvurderinger, bloggdesign og tips og anbefalinger. Det går også ant å skrive sitt eget forslag. Bare et tips! Jeg hadde blitt kjempeglad om dere tok dere tid til å enten kommentere eller å stemme i stemmeboksen.

Tid for nytt design

Hei!

Som dere ser har jeg fått nytt design. Jeg syntes den forrige headeren ble for høg og samtidig for smal, så jeg lagde likegodt et helt nytt design. Jeg og Solveig har sittet i hele dag og holdt på med bloggdesign, og jeg må si at jeg ble veldig fornøyd med det endelige resultatet. Oversiktlig og greit! 

Nå er hun på Gründer med noen venner, så her sitter jeg og loner mens jeg venter på at hun skal komme hjem igjen. Forhåpentligvis uten kjæresten, vil ha litt mer ''Solveig og Elise-tid'' før han kommer.  


Besøk bloggen hennes her


Før.


Etter. Haha, stykt bilde. 

By the way 1: Sminkevideoen kommer når jeg gidder å lage den. Blir vel ikke så lenge til.

By the way 2: Har gått opp 93 lesere bare over natta og til nå. Det er så hyggelig at dere vil lese og kommentere bloggen min. Thank you! ♥

Hva synes dere forresten om det nye designet mitt? 

Litt endringer på bloggen

Mamma, bror og søskenbarnet mitt dro på besøk til Salangen tidligere i dag, så jeg bestemte meg for å ordne meg litt ekstra og ta bilder jeg kunne bruke i et nytt design. Headeren ble litt høyere, og litt smalere enn den siste, så jeg måtte justere bredden litt på selve bloggen også. Jeg ble kjempefornøyd! 


Før
Hva likte dere best? Jeg for min del likte det nye aller best!

I'm alive, trenger inspo

I det siste har det vært slapp blogging, og innleggene som ble postet var bare for å vise at jeg lever. Sannheten er at jeg er gått tom for idèer, og aner derfor ikke hva jeg skal blogge om. Jeg heter ikke inspirasjon bare fra toppbloggerne, mesteparten henter jeg fra blogger jeg liker å lese utenfor topplista. Så det er her jeg trenger hjelp fra dere. 

» Legg gjerne igjen bloggadressen din, eller adressen til en blogg du liker godt i kommentarfeltet så jeg kan få noen idèer til hva jeg kan blogge om.

» Hva liker du å lese om på andre blogger?


Ligner ikke meg, hahaha

Design og header til Ida

Av og til når jeg kjeder meg, bruker jeg faktisk å lete etter noen som trenger headerhjelp, bare fordi jeg synes det er morsomt å lage headere. Denne gangen ble det Ida som fikk header hos meg. I tillegg til header fikk hun et helt nytt design og. Jeg fikk lyst å prøve å lage et design til noen andre, og ettersom jeg har hørt ble hun ganske fornøyd og! 

Dere kan gå inn på bloggen hennes for å se designet live. Headeren jeg laget til henne. 

Hva synes dere?

Har vært litt distansert fra bloggen

Jeg gjentar meg selv for tusende gang: Nå har jeg fått nytt design! Det tok ikke mer enn noen dager før jeg endret igjen, men det er fordi jeg endelig har klart å lage mitt eget, slik som jeg ville ha det. Jeg har brukt lang tid på dette designet, og er virkelig fornøyd. Det er grunnen til lite blogging de siste dagene.

Ikke alle knappene i menyen er helt ferdig, men det kommer seg.
Hva synes du?

Noen som er flink å lage header?

Eeeeeendelig. Som vanlig bestemmer jeg meg for å lage et ''hjemmelaget'' design som kun jeg skal bruke. Det ender opp med at jeg bruker flere timer på det, og til slutt gir jeg opp og bruker et ferdigdesign. At jeg aldri lærer...

Anyway, nå trenger jeg en header. Den jeg har nå fulgte med designet, og jeg vil ha noe litt mer personlig. Så om noen der ute er flink til dette, ber jeg på mine knær om dere kan lage en til meg. Da kan dere legge den ut på tinypic.com så får jeg bare linken. Bredde: 800px;.

Holder på med nytt design!

Kos dere med artige.no i mens! haha

EDIT: bloggen min kommer ikke til å se ut som en blogg de neste timene.

Nytt design!Jeg ble ganske så lei av at jeg så vidt så headeren min i det gamle designet, og jeg gadd ikke lage en ny. Men joda, å ordne på et ferdigdesign, DET gidda jeg! Heheh... Jeg har i hvert fall hentet dette designet hos Caroline Maria, en kjempeflink jente når det kommer til både blogging og bloggdesign. 

Som dere ser, er headeren bare midlertidig. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før jeg får en ny, men nå i eksamenstidene har jeg virkelig ikke tid. Har så vidt tid å blogge! Ohnoes!

I alle fall, hvilket likte dere best?

Så var det de her nettleserne igjen...

Hei!

Jeg gikk innom bloggen min tidligere i dag med en skolepc som bruker Internet Explorer som nettleser. Da så jeg at designet mitt er ikke som det skal være. Bakgrunnen var helt hvit og headeren vistes ikke. 

Jeg bruker Google Chrome, og designet mitt er som det skal være her. Slik:


Veeeldig dårlig bilde, men poenget mitt er at headeren vises og bakgrunnen er rosa. Og når jeg holder musen over navigasjonen til høyre, blir linkene farget rosa og blir til kursiv. 

Så jeg lurer bare på, Hvilken nettleser bruker dere, og ser designet mitt ut som bildet over hos dere?

Nytt design

 

Endelig har jeg fått nytt design. Jeg begynte å gå ganske lei av det andre, så jeg har ordnet litt på et annet design i kveld. Jeg ble ganske fornøyd! Ble også ganske fornøyd med headeren for nå har jeg holdt på lenge for å få den som jeg vil ha den både med farger og størrelser. Jeg brukte photoshop og photoscape til headeren.

Hva synes dere?

Hva synes egentlig du?

Hei!

Har akkurat registrert meg på norgesbeste.net, en nettside med en toppliste over norges beste blogger. Jeg har ingen forhåpninger om å komme langt opp på lista, men jeg hadde blitt kjempeglad om dere hadde stemt på meg! Trykk på widgeten i sidemenyen, og klikk på det du synes om bloggen min. 

Fin blogg! = Besøk min blogg

Hei!

Har dere noen gang fått kommentarer som ''hei, fin blogg<3'' og lignende? Jeg er sikker på at halvparten av Norges bloggere kommenterer hos andre blogger, for å få flere besøkende. Dette er ganske irriterende, fordi man vet aldri om en person er serriøs i kommentaren sin, eller om h*n skriver det for at denne bloggeren skal besøke h*n som kommenterte. 

Noe som er ekstra provoserende, er om man har skrevet et langt/viktig innlegg om noe som man interesserer seg over, og responsen er ofte; ''Hei, fin blogg! Besøke min?<3<3''. Herregud! 

Ikke misforstå. Det er alltid koselig å få positiv respons på bloggen, men for all del, ikke kommenter det på et innlegg som har med noe helt annet å gjøre. Det blir bare å virke som smisking.Noen som er enig i dette?

Nytt design

Iallefall litt nytt. Fikk ingen respons på headerlaging, så jeg satte meg ned og utforsket ferdighetene mine. Ikke verdens mest kompliserte, men jeg brukte fire forskjellige redigeringsprogram for å få den ferdig. Jeg synes iallefall den ble brukbar! Men jeg har gjort litt andre endringer på bloggen.

 • Endret farge og størrelse på overskrift
 • Endret størrelse på overskriftene i sidemenyen
 • Lagt til ramme rundt wrapper og header
 • Laget mellomrom mellom wrapper og header, og wrapper og footer
 • Laget header


Før 


Etter

Det som også er bra med dette designet, er at jeg kan skifte bakgrunnsfarge så ofte jeg vil, uten å måtte endre headeren (noe som kan være ganske irriterende av og til). 

Hva synes dere? Fra forrige innlegg. Dere ser vel at det var min fremtidlige header? Eller det VAR, helt til jeg fikk Tora til å lage meg en nydelig header!Gjett hva jeg gjør!


ha-ha-ha

Klarer du å se hva dette er?Jeg trenger header!!

Jeg ler av headeren jeg har. Må være tidenes enkleste og kjappest lagde header! Om det er noen som vil lage header, send så mange eksempler dere vil til: elisemariea@hotmail.com. Bilder kan bli sendt på epost, eller dere kan hente fra facebook'en min, eliseandreassen.bloggr.no, eliseandreassen.wordpress.com eller denne bloggen. JA, jeg har hatt mange blogger. lol.Tidenes selvdiggerinnlegg bare av å se på bildene. Haha!

Nytt design!

Nå har jeg endelig nytt design, noe som forhåpentligvis gir meg bedre blogglyst. Jeg må ærlig talt si at jeg skjønner om dere rett og slett ikke gidder å lese bloggen, jeg er så av og på når det kommer til meg. Huffhuff skamme seg.
i heart you

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som er innom bloggen min hver dag, alle som kommenterer og alle som legger meg til som venn. Det er på grunn av dere bloggen er oppe, og uten dere hadde jeg ikke hatt like stor blogglyst som jeg har nå. Thank you all ♥ 

Jeg er forresten med i en blogg vs blogg hos Emilie. Jeg hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg. Om du har stemt, kan du kommentere dette innlegget og være med i trekningen av en bloggvurdering. Det klør i fingrene av å få vurdert noen nå!

want some followers?

Vil du ha flere følgere på bloglovin? Da er det bare en ting å gjøre. Lag deg en bruker på bloglovin.com (om du ikke har bruker), søk ''elisema.blogg.no''. Da skal det komme opp to ruter.Følg den NEDERSTE bloggen. Så skriver du i et innlegg at du følger meg, så følger jeg deg! Bra deal, eller? 

bloglovin

Følg min blogg med bloglovin

nytt design!

Endeliiiiiiiiiig er jeg ferdig med alle html kodene og css kodene som er grunnen til at jeg har vært klistret opp i dataskjermen i to-tre dager nå. Men jeg er stolt! Ikke nødvendigvis for resultatet selvom jeg ble fornøyd, men fordi jeg har laget et eget design og gjort det ferdig! Jeg har mange ganger prøvd det, men har mistet både konsentrasjon og lysten. 

Grunnen til at det tok så lang tid var at jeg plagdes veldig og måtte gjøre ting om igjen flere ganger. Men jeg håper dere liker det!


FØR - gratisdesign hos rinamf.net.


ETTER - laget selv.

Hva synes dere? Hvilket likte dere best?

Ubesluttsomme meg, hjelp?

Okei, jeg er drittlei av designet mitt allerede. Ikke ta det personlig, Rina men jeg vil ha et personlig design og ikke et gratisdesign som alle kan hente. Jeg kom over en blogg i dag med samme design som meg, og da innså jeg at jeg vil ha et design som jeg har laget, og ikke mange andre. 

Jeg ser for meg et lyst, enkelt men oversiktlig design men ikke så mye dilldall på. Og jeg er allerede begynt. Spørsmålet er bare om jeg blir å gjøre det ferdig, eller om dere liker designet mitt som det er?

....... jeg vil ha et design laget av meg. Hva synes dere?

Anbefaling av blogg

Jeg ser lesertallene stiger og stiger for hver dag som går, jeg blir så glaaaad! Tusen takk til alle som er innom bloggen min!

Jeg gikk gjennom blogglisten her om dagen for jeg ble så sinnsykt lei av Voe, som forsåvidt har bloggpause nå i jula, Lars Tangen og mange flere. Så kom jeg til Julia Nyland, som jeg tvilte veldig på. Før var jeg fast leser av bloggen hennes, men med tiden forandret hun seg veldig og bloggen ble kjedelig. Men jeg besøkte bloggen hennes likevel, og gjett om jeg er fast leser enda! Jeg ble helt hekta på bloggen hennes. Leser du bloggen hennes? Hvilke blogger på topplisten leser du?

Fem bloggvurderinger


www.dagfinrud.blogg.no

Førsteinntrykk
Enkelt og greit; glad i shopping? Grunnen til dette førsteinntrykket er vel bildene på headeren og profilbildet. Kjempepen jente med kul stil!

Design
Jeg likte designet kjempegodt. Enkelt og greit, men fremdeles overhode ikke kjedelig. Bordene rundt headeren og selve bloggen likte jeg, og at du har forstørret profilbildet. Det ble litt rotete/vanskelig å forstå kommentar og kategori knappene under tittelen til innlegget siden det bare stod ''kategorinavn x engler''. Så er skriften litt liten, så om du bruker mye bilder i et innlegg, kan det bli vanskelig å legge merke til teksten.

Skrivemåte
Du skriver på en måte som gjør det spennende og ikke kjedelig. Jeg har ikke sett noen skrivefeiler, og jeg liker at jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver og at det ikke blir for personlig.

Karakter
5+. Trekk for liten skrift som gjør det vanskelig å lese. 


www.voh.blogg.no

Førsteinntrykk
Litt kjedelig dette..
Design
Dette designet blir for kjedelig. Det eneste som er et pluss er stort profilbilde, meny under headeren og bakgrunn bak overskriftene. Dette gjør bloggen litt mer spesiell, men designet i en helhet er kjedelig. Hvitt og ingen header.... neineinei.
Skrivemåte
Du skriver som om du skriver til deg selv på en måte. En del skrivefeiler, men godt bruk av avsnitt.
Karakter
3+. Bloggen blir for kjedelig for min del, men hey; alle har egne meninger!www.cupcakelian.blogg.no

Førsteinntrykk
Tja, hva skal man si? Fikk egentlig ikke noe spesielt førsteinntrykk på denne bloggen.
Design
Designet har en lys, men koselig rosa/oransje farge. Noe som gjør bloggen litt ''mykere'' og ikke så ''hard''. Pluss for dette! Skrivttypen er ikke helt min smak. Jeg liker helt vanlige som tahoma, verdana, arial osv. Headeren og menyen var stilig.
Skrivemåte
Du legger ut mye tips og musikktips, noe jeg liker. Du skriver bra, og jeg har egentlig ingenting negativt om skrivemåten din.
Karakter
4. Trekk for skrifttypen og at designet var litt ... kjedelig.www.behj.blogg.no

Førsteinntrykk
Hum... følge med videre?
Design
Du har et kult design, spesielt siden du har fjernet profilen og gjort selve bloggen like bred som headeren. Men det blir likevel litt anonymt og upersonlig da.
Skrivemåte
Jeg liker skrivemåten din, og det har jeg alltid gjort. Ingen skrivefeil og ingenting negativt om den.
Karakter
5. Trekk for upersonlig og anonym blogg.

 


www.mariaras.blogg.no

Førsteinntrykk
For all del, dropp musikken før noen får hjerteproblemer!
Design
Helt standard hvitt design, svart skrift og et bilde som header. Litt for lite gjennomtenkt.
Skrivemåte
Dropp smilyene, så ser alt mye ryddigere ut, og øv på setningsoppbygning. 
Karakter
3. 

Er jeg for streng? Hva synes du? Enig eller uenig?

Kontakt

Om du har spørsmål eller bare vil kontakte meg kan du sende meg en e-post til elisemariea@hotmail.com. Jeg er ikke en av de typene som har hotmail men aldri sjekker den, så ikke vær redd for at jeg ikke skal svare. Men om jeg ikke svarer kan dere kontakte meg i kommentarfeltet.

 

Nytt design - endelig

Der har jeg endelig fått meg et nytt design som blir å fungere. Det forrige ble det bare tull med når jeg skulle laste opp header og meny under headeren. Men nå har jeg ordnet til et kjempefint design som jeg er utrolig fornøyd med. Må selvfølgelig nevne at det er Rina som har laget dette designet. Creds til henne!

Hva synes dere om det nye designet?

Nytt design!

Som dere kanskje har sett i det siste har jeg styrt voldsomt med designet mitt. Jeg ville ha noe annet enn et grått kjedelig design, så da passet det ypperlig å være tidlig ferdig på tentamenen i dag. Jeg satt i noen timer etter skolen og prøve å finne et nytt enkelt men også kult ferdigdesign. Det fant jeg og, men prøvde meg på meny under headeren. Jeg har vanligvis fått det til hver gang jeg prøvde, men var litt usikker i dag om hvilken farge jeg skulle ha. Noen tips?


Jeg liker designet mitt kjempegodt nå, men det blir noen småjusteringer her og der for å få det akkurat slik som jeg vil ha det. Siden det ikke funker å trykke på profilbildet mitt, har jeg lagt til en knapp der du kan legge meg til som venn. Jeg har noen ledige knapper, noe du ønsker?

BLOGGER JEG LESER

Navnene er lenket.

 1. Voe
 2. Iris Taklo
 3. Keiysen
 4. Kari Amanda
 5. Tcmn
 6. Kmaro

Voe:
Bloggen alle leser. Enten de synes den er bra eller dårlig.

Iris ''Gladmor'' Taklo:
En gladjente som blogger om en intressang hverdag. Hun inspirerte meg til dette innlegget.

Keiysen:
Vår alles Keiy. Hun går i klassen min og jeg er kjempeglad i henne.

Kari ''kagf'' Amanda:
Hun går også i klassen min og sa hun skulle begynne bloggingen igjen, så jeg følger henne!

Tcmn:
Ei søt jente fra Tromsø som blogger om hverdagen sin. Spennende å følge siden Tromsø bare ligger to timer herfra.

Kmaro:
Elsker julekalendere. Eller utfordringer på en måte, og denne jenta har en ting hun skal gjøre hver dag frem til jul. Spennende å følge med på!

KOMMER FLERE!

 

hits