siden sist

Hvor har det blitt av bloggen? Har det så travelt om dagene med skolearbeid og trening at blogg er vel det siste jeg tenker på før jeg legger meg. Etter et middelsmådig resultat på karakterene for første termin, har jeg bestemt meg for å skjerpe ordentlig inn. Det er ikke verre enn å legge litt ekstra arbeid i lekser, prøver og faglig aktivitet i timene så har jeg nådd målet mitt. Jeg er enda usikker på hvor jeg skal søke til høsten, men det blir antageligvis sykepleie en eller annen plass.

Har vært innom tanken på å ta tre måneder i Kambodsja gjennom globalstudies for å studere reiseliv (mest for ferien sin del, hehe....) og personlig trener på Bali. Sistnevnte har jeg så innmari lyst til, men det er veldig dyrt. Vil ikke sitte igjen med et studielån FØR jeg har begynt ordenltig på høgskole da jeg skal flytte for meg selv for første gang. 

Instagram (@elisemariea) er så mye lettere å oppdatere enn blogg, men jeg skal prøve å sette mer tid av til bloggen også framover. Den var jo tross alt veldig viktig for meg før, så jeg kan jo ikke la den stå urørt alt for lenge! haha. 

Forresten, utfordre meg på quizkampen, jeg lover dere seier! Dette er som å gi en toåring en realfagslikning. Heter elisemariea der også!

Krig og fred og sånn

Hei!

At the moment sitter jeg hjemme ved det omtrent ubrukte skrivebordet mitt og pugger til historieprøven om første verdenskrig. Det er ikke særlig motiverende da jeg ikke forstår så veldig mye mer enn at krig betyr døde mennesker og skyting. Haha - kødda. Men det er alikevel boring as hell!

Seinere skal jeg til min skjønneste Ramona for å skrive ferdig egentreningsprogrammet til gymmen, der jeg såklart har valgt turn. Gleder meg til å prøve det ut i gymmen i morgen! Vi skal også lage jordbærsmoothie så håper hun kan forte seg hjem snart. 

Lurer på hvor minnekortet til kameraet er...

Ha en fin søndag!

På bedringens vei

Hei! Sitter her enda, tett i hele hodet. Forhåpentligvis er dette siste sykedagen min, fordi jeg føler meg stadig i bedre form. Heldigvis er været på min side, regn og vind. Hadde det vært ordentlig sommervær nå, hadde jeg aldri klart å holdt meg i ro - ergo, jeg hadde ikke blitt frisk like fort. Heldigvis kom det noe bryllupsgreier på tv, så jeg har ikke hatt det såå fælt da! Elsker slike programmer!

Som dere ser på bildet under, er ikke jeg den eneste som har kjedet meg i dag. Hun har vært helt håpløs når jeg har prøvd å leke med henne. Helt til mamma kom hjem. Hva gjør jeg galt? haha
Hvilke planer har dere for kvelden?

syk og svak

Hei! Våknet i halv 3 tiden i dag, sprekksyk. Desverre for min del måtte Espen dra på jobb, og jeg hadde kun meg selv å klage til. Har 39 i feber, og føler meg mørbanket i hele kroppen. Heldigvis kom mamma hjem fra Tromsø med jordbær, godteri, brus og moreller. Da var det plutselig ikke så ille å være syk lengere, haha. Skal egentlig på jobb i morgen, men jeg har ikke annet valg enn å stå over denne gangen. 

Skulle bare oppdatere dere om min fantastiske onsdag - GOD NATT!Skal prøve å legge ut en oppskrift på enkel, sunn og nydelig middag seinere. Stay tuned!

Hushjelp

Hei! Sitter på kjøkkenet nå, en meter fra oppvasken, og prøver å mote meg opp til å røyse på meg og få ting gjort. Jeg og Espen har vært alene hjemme her siden i går og mamma kommer ikke før i morgen. Til da har jeg en del (les: mye) rydding framfor meg. Heldigvis (?) er jeg ikke personen som stresser så med slikt, så jeg rekker å slappe av også. Det kommer vel av at de to forrige ukene var jeg verdens mest travle husmor da pappa var på mc-treff. Hater å ha det rotete rundt meg!

Etterpå vedder jeg ræva mi på at vi skal fortsette å se på Castle, verdens beste serie, og at jeg blir å tvinge Espen til å spille kort med meg før vi legger oss. Han er vel ikke så gira i dag da jeg vant alle gangene i går. #konge.


Flinke Espen som har begynt på evighetsprosjektet. 


Kveldsmaten til Espen. Det er lov å unne seg noe godt etter fotballkamp!

 

Todays look

Hei! Har akkurat kommet hjem fra jobb, spist piiittelitt mat og skal snart dra til Martine. Vi jentene skal feire bursdagen hennes med tapas! Gleder meg veldig til å prøve det, fordi jeg har ikke smakt denne type tapas før. Nå skal jeg bare ordne meg litt mer og slappe av så kommer Ramona og henter meg.karrierevalg

Nå har side2 lagt ut en kjempebra test der dere kan teste hvilket yrke som passer best for dere. Det er 25 spørsmål man skal svare på så blir yrket valgt ut fra det. I tillegg kommer det opp et alternativ til studieplass på siden. Jeg ble tekniker. "Karrierevalg kan være utvikler, revisor, ingeniør, innenfor jussen eller språk og kultur". Synes faktisk selv dette hørtes litt spennende ut så kanskje jeg ender opp med dette? Har faktisk tenkt på både ingeniør og innenfor jussen. Språk tror jeg aldri blir å skje. 

Trykk på bildet for å komme til testen.
innholdsrik dag

Hei! Siden halv 3 i dag har jeg kun rukket å sove og spise. Dro hjem fra skolen tidligere enn planlagt fordi jeg følte meg veldig dårlig. Tror kanskje det er bivirkningene av den ibux-kuren jeg går på. Får håpe det var et engangstilfelle! Nå skal jeg slappe heeelt av til Espen kommer hjem så blir jeg vel å legge meg på nytt. Haha, innholdsrik dag. Skal spille litt sims nå (ikke døm meg, det er morsomt), så får jeg håpe det ikke blir alt for lenge til han kommer. 

Dere burde forresten høre denne mens jeg slapper av og blir bedre. Blogges ordentlig i morgen!

tre bloggerHvilke blogger leser dere fast?

forhåpentligvis siste gang

Hei! Det ble null blogging i går fordi jeg trengte å slappe av mellom skolen og treningen. 

Kom for litt siden til skolen etter forhåpentligvis det siste legebesøket angående ryggen min. Fikk henvisning til fysioterapeut(?), så blir det trening av ryggen i mellomtiden. Har hørt at det er lang ventetid! Fikk også ibuxkur mot beinhinnebetennelsen min som jeg har slitt med kjempelenge nå så jeg håper at det fungerer. Skal straks gå til matteklassen, måtte bare oppdatere dere. 

sløvedag

Hei og god formiddag! Sto opp for en liten stund siden bare for å spise tacofrokost, for så å legge seg igjen. Espen er enda syk så han er sengeliggende i dag også. Skal sette på Brødrene Dal nå og bare sløve. Søndagene går som oftest til filmer og kosing så da får vi følge tradisjonen. Ha en fin dag alle!
Stakkars Espen som nektet å ta C-vitaminvann i gårkveld. Jeg lette huset rundt etter han, og det viste seg at han hadde gjemt seg i vinduskarmen for å slippe vitaminvannet. Stakkars syke ♥

kosedag
Lættis da jeg så dette!!!Meg i dag - sikkert helt til jeg legger meg ikveld.

Sitter i sofaen nå og bare venter på at Espen skal komme hjem. Han sto opp kjempetidlig i morgest for å kjøre fire timer forgjeves. De skulle spille kamp i Tromsø, men det var misforståelser som gjorde at kampen ble utsatt. Egentlig skulle vi dra til Salangen til søskenbarnet mitt å være til i morgen, men Espen er blitt syk så da blir vi hjemme. Det blir godt med en rolig lørdagskveld med taco og godteri. Kosemose ♥

Greengatekrukke

lunsj

Har akkurat kommet hjem fra byen sammen med mamma etter verdens korteste tannlegebesøk og litt shopping. Vi kjøpte vel ikke så mye da, men jeg fikk med meg hjem en nydelig "blomsterpotte" som jeg ikke helt enda vet hva skal brukes til. Ser for meg at det enten blir fakeblomster eller bare en skål for å ha småtterier oppi. Legger ut bilder seinere!

Har spist god lunsj nå og skal bare slappe av og la tiden gå. Kanskje jeg begynner på neste ukes matteinnlevering. Den må jo bli gjort uansett!Hva skal dere i dag?

DIY - korketavle

Fant ut her om dagen at jeg virkelig trengte en plass å samle alle de viktigste arkene mine, og en perm hadde bare blitt bortglemt. Så da falt det meg plutselig inn at jeg kunne lage min egen korketavle! Dro med en gang til en kontorutstyr-butikk for å kjøpe tavla, for så å kjøpe blonder jeg kunne ha rundt kantene for å sette mitt eget personlige preg på den. Mamma hadde heldigvis noe maling hjemme så jeg malte ett strøk over tavla og kantene for å få bort litt av den ekle brunfargen. Da malingen var tørket limte jeg på blondebandet og limte endene litt ekstra så ikke perlene skulle falle av. 

Det eneste du trenger er maling, korketavle, blondeband og lim.

Hva synes dere? Har dere gjort noe lignende?

winter wonderland

De siste dagene har det snødd så mye at alle lokalavisene skriver om at snørekorden er nått. Snøskavlene er høyere enn oss og endelig går det an å lage snøhuler og hoppe ned fra taket!! Jeg synes det er utrolig fint ute når det er så mye snø, sola skinner og det er vindstille. Det er litt idyllisk! Har dere mye snø?
"skfjd eiei gigdnk iejge"Hello girls og Espen. Nå har jeg tatt heeelg! VG2 har fagdag i norsk i morgen, og skal i forbindelse med dette en dagstur til Tromsø for å besøke diverse museumer og slikt. Jeg skal ikke være med fordi jeg har tannlegetime på dagen, og kommer meg ikke til Tromsø etter det. Digg? Neida. Joda. 

I frykt for å bli sett på som rasistisk og frekk, må jeg bare dele dette med dere. I bussen på vei hjem i dag var jeg sinnsykt kvalm fordi jeg var så sulten. På toppen av dette satt jeg midt i en flokk med utlendinger (hvordan kan man si det på en "snill" måte?), som skravla gikk i ett på. Ingen problem at folk prater høylytt på bussen, men når man ikke forstår et ord slik at alt formuleres til "ewih fwjgiw fwigj ggh rkrj" i hodet, blir det SINNSYKT tungt å høre på. Noen som er enig eller? Jeg vet jeg har rett uansett. 

Det var dagens surk fra min side. Ha en fin dag videre!

pattern pants

Har merket i det siste at mønstrete bukser er blitt veldig populært. Jeg har ikke helt selv vendt meg til denne trenden, men dersom man styler buksen riktig kan det vært veldig kult! For min del liker jeg best den stripete buksa. Den er ikke så voldsom så det hadde vært lett å gå i den buksa uten å føle meg veeeldig spesiell. Bukse nr to var heller ikke så ille! Hva likte dere best?

solfylt sommer

Har så syyyykt lyst til å dra til syden for tiden. Det skjer aldri! Hovedgrunnen til at jeg gleder meg ekstra mye i år er vel fordi det blir kjærestetur, og ikke familietur med meg som eneste jenta. Det har det så og si alltid vært. Vi har kjempelyst å dra til Tyrkia, og har sett på et par hoteller der. Alle de hotellene over her er i Alanya, så regner med vi havner på noen av disse. Noen av dere som har erfaringer med disse hotellene/andre hoteller/reisemål i Tyrkia? 

tredje april

Hei! Er akkurat ferdig med vinterferien nå, så jeg har absolutt ikke hatt bloggpause. Det er så godt å ha begynt på en ny, mer sommerlig måned nå og det får meg bare til å leite mer og mer etter sydenturer på nettet. Gleder meg til å se hva april har å by på ♥ Skal få tiden til å gå nå med å spille scrabble med Martine og Ritz nå. Blogges!

Har dere hatt en fin påskeferie?

Vinterfeire, finally!

Hei!

Espen er på trening, så jeg sitter hjemme i leiligheta og benytter hvert sekund jeg er alene til å se på en ordentlig jentefilm. Tok vinterferie i dag, endelig! Har hatt verdens verste dag i dag om det hadde vært opp til ryggen. Det verker over hele ryggraden så det var godt med litt massasje av mamma med en gang jeg kom hjem. Nå skal jeg kose meg med mer film og piiittelitt sjokolade. Ha en fin kveld alle!Recent pics


♥ 1. Sjøldigger på tur på jobb  ♥ 2. Valentinsdagen med min kjære ♥ 3. Scary himmel fra Trollywood


♥ 4. Verdens beste venn i Tromsøøø ♥ 5. Siste forberedelser til fylkesmessa. Vet ikke hvor glad de andre elevene var for at vi spraylakkerte rett utfor døra ♥ 6. Min almanakk som jeg er totalt avhengig av


♥ 7. Min fremtidige brudekjole, no matter what ♥ 8. Cupcakesene jeg laget til barndåpen til tanteungen min ♥ 9. Slitengutt1990


♥ 10. Kjedelig mattetime ♥ 11. Bitch please. Dette er det MEST irriterende som fins ♥ 12. Lagde diverse figurer og sånt i marshmellows. Nydelig!!

Tjuende

Hei dere.

Har vært hjemme fra skolen i dag, og tiden har jeg brukt på skolearbeid. Henger litt etter i noen fag så må få hentet meg inn. Det som står på planen for i dag/ i kveld er å få ferdig et stort framlegg vi har i spansk, og skrive en innlevering vi har i norsk. Godt prioritert!

Tenkte bare jeg skulle oppdatere dere litt, så skal jeg legge ut et litt større innlegg seinere om fylkesmessa. Stay tuned!Hittil

... har vi kommet fram til hotellet og sjekket inn, spist alt for mye taco, utforsket hotellet og sitter nå bare å slapper av. Jeg kjenner det i føttene at jeg absolutt skulle tatt noen andre sko enn conversene men heldigvis er det ikke så veeeldig lenge vi holder på i morgen og jeg tror tiden vil gå fort. Legger bare ut noen bilder fra hva vi har styrt med til nå.

Hva gjør dere i helga?

ha-lo

Hællå. Skulle bare innom en aldri så liten tur for å si hallo. Endelig har jeg fått fingeren ut og dratt til legen. Blir blodprøve (:'( :'( !!!!!!!!) og røntgen når jeg blir innkalt, så håper det ikke er så lenge til. Hater den forbanna blodprøven, men må man så må man. Det er ikke noe deilig å gå rundt å ha vondt heller.

Skal snart dra med Ramona til Finnsnes for å handle inn diverse saker og ting til messa, så får jeg håpe vi blir ferdig i tide. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg vise dere dagens innkjøp!

Fagvalg for sisteåret

Brukte 5. og 6. timen i dag på å gå rundt på fagvalgskafeen på skolen der vi fikk boller og kakao. Har endelig bestemt meg for hvilke fag jeg skal ha i 3.klassen! Jeg fortsetter med media og sosiologi fordi jeg elsker de fagene, så fortsetter jeg også med entreprenørskap. Det var det eller politikk og menneskerettigheter eller rettslære 2. Var veldig veldig usikker på de tre siste alternativene, men jeg måtte velge ett så da ble det entrepenørskap. Det veide litt opp pga Grethe, verdens beste lærer ♥

Hvilke fag skal dere velge til neste år?

The harlem shake

 

Hahaha jeg digger det. Hva synes dere om det nyeste?

Happy valentines

Skal dere feire valentines?

Ødelagt

Kom hjem fra trening for en liten halvtime siden, og sitter bare i senga og sløver. Kjenner smertene i ryggen begynner å bli sterkere nå så jeg gleder meg til jeg får dra til legen på fredag. Egentlig hater jeg leger, sykehus, og alt som har med sånt å gjøre men nå er jeg så lei av å gå å ha vondt og føle meg som en 80-åring. Kjenner jeg helsenorge rett får jeg vel bare høre noe som "ingenting farlig, bare ta det rolig". 

Skal spise meg et par appelsiner så er det rett i dusjen. Blogges i morgen! Hvordan har din dag vært?

Tirsdag

Hei! Beklager at jeg ikke har blogget i det siste. Men det er utrolig hyggelig å se at dere har vært innom i det minste! Jeg har vært i så sykt dårlig form på kveldene at jeg har ikke maktet. I går lå jeg på sofaen og spiste frosne bringebær og så på prinsen av egypt. Den filmen er så fin! Skjønner ikke helt hvorfor jeg er så dårlig form om dagene, men får håpe det går over etterkvert. Har jo vært syk for ikke så lenge siden, så regner med det bare henger litt igjen. 

Vinnerne av linkerunden kommer forresten i dag!Ha en fin dag!

Overaskende lettelse

Mååå bare si det først av alt: sorry for bruken av mobilbilder i det siste. Atm ligger kameraet mitt i bilen til Espen, uten strøm så er ikke noe annet å gjøre.

Fortet meg ned til Finnsnes i dag, spiste lunch så fant jeg ut at jeg hadde fritt. Hadde forberedet meg på at jeg hadde jobb i dag, så det var en lettelse å kunne dra hjem å slappe av istedet. Må også øve til sosiologien da, men det gjør ingenting. Vi har prøve i morgen, men får heldigvis lov å forberede oss de to første timene. Jeg får vel gjort mye da. Nå skal jeg finne meg noe mat, så skal jeg begynne puggingen. Blogges seinere!


Hva skal dere gjøre i dag?

Fun facts

♦ Etter en times svømming har du fått i deg en halv liter urin ♦ Maur faller som regel på venstre side når de er fulle. ♦ Over 2500 venstrehendte personer blir drept årlig av produkter laget for høyrehendte. ♦ Fobien for lange ord heter Hippopotomonstrosesquippedaliofobi. Ironisk?  ♦ Donald Duck ble forbudt i Finland, for Donald hadde ikke bukser på seg. ♦ Coca Cola ville ha vært grønn om den ikke ble tilsatt kunstige fargestoffer. ♦ Isbjørnen sin hud er svart.

Kveldskos

Hei! Mamma og Ronald er i Svolvær, så da er jeg og Espen hjemme hos han for å passe hundene. Vi har laget taco, sett idol og skal bare sløve resten av kvelden. Er så sykt mett nå at jeg ligger som et slakt på sofaen Har fått viljen min, og ser nå på unge mødre. Synes det er kjempespennende, og spesielt siden mammatilmichelle er med, siden jeg har fulgt henne via bloggen. Skal se ferdig programmet så er det en norsklekse som står på vent. Det er den eller å dra på skolen til de to første timene i morgen istedet for å begynne tidlig.


Hva gjør dere ikveld?

Those daysHar hatt tidenes dårligste dag siden jeg kom hjem fra skolen. Er enda ikke helt frisk etter de siste dagene og har gått med hodepine i heeeele dag. Ikke nok med det! Da jeg kom hjem fra skolen var det en rask middag så var det husvask for alle penga. Vet egentlig ikke om det var bra terapi for surket mitt, eller om jeg ble enda dårligere av det. Det får bli et mysterium. Vil såklart hjelpe til hjemme siden mamma ikke kan gjøre alt alene. Det er forresten grunnen til lite blogging i det siste. Kommer tilbake for fult når jeg er begynt å komme i bedre humør og bedre form om dagene. 

Dagen i dag... har bestått av kakespising, sløving og filmseing. Jeg, mamma og lillebror har sett på filmer fra da jeg og lillebror var små i mange timer nå. Har vært hjemme fra skolen i dag med hodepine og vondt i halsen, så jeg fant ut at det var ingenting å dra på den iskalde skolen med for å bli enda mere sjuk. Har forresten ingenting å blogge om siden hodet ikke er helt på plass, så om dere har noen ønsker; bring it!

God morgen

Espen har dratt på jobb og jeg og mamma skal lage cupcakes til barndåpen i morgen. Ha en fantastisk lørdag alle!

Dåp på søndag

Hei! 

I dag etter skolen dro jeg til Finnsnes for å finne dåpsgave til tanteungen min. Tok med meg Espen og gikk innom flere butikker og fant til slutt noe kjempefint. Tror både hun og foreldrene kommer til å bli kjempeglad! Nå sitter jeg hjemme hos kjæresten til mamma, mens stebror, bror, Andreas og en kompis holder på å lage middag til oss. Andreas går kokkelinja så får håpe maten blir spisende. Mehehe..

Mamma holder for øyeblikket på å strikke meg VM genseren 2013, og er straks ferdig. Bare litt smått igjen, og gleder meg til jeg kan bruke den. Skal kanskje i slalåmbakken seinere, så får håpe den er ferdig til da! Hva skal dere bruke fredagskvelden på?

Hello february


God morgen!
Har fagdag i entreprenørskap i dag, og vi gjør faktisk oppgaver. Dette er første gang i andreklassen at vi får andre oppgaver enn innenfor bedriften vår i dette faget. Litt stress å henge med fordi vi holder på å skrive balanse (regnskapsgreier), så jeg må bare fortsette å følge med. Blogges seinere ♥

American Idol i hula

Hola!

Sitter i sofaen i leiligheta med Espen atm, med verdens største kaos rundt oss. Vi ser på American Idol og bare slapper av. AI er faktisk mye bedre enn det norske, fordi dommerne er mye mer avslappet og morsomme. Her viser de også veldig mange unike auditioner og dommerne viser mye mer at de bryr seg. På det norske ser det ut som at de skal kjede seg ihjel. Skal straks lage meg kveldsmat etter en lang dag med både skole og jobb. 

I morgen har vi fagdag i entreprenørskap, og satser på det blir en kort dag på skolen. Må få kjøpt inn diverse saker og ting til fylkesmessa og ikke minst få solgt produktet vårt! Vi har en facebookside som dere kan finne HER. Hadde blitt kjempeglad om dere hadde likt siden vår!!

Hva har dere gjort i dag? ... Ha en fin kveld videre!

Nystekt brød

Hei! Kom hjem fra skolen for en halvtime siden til nystekte brød. Mamma har laget grovbrød som smakte himmelsk, så jeg klarte ikke å vente til middagen. Brødskive med avokado var faktisk utrolig godt! Skal faktisk få gjort noen lekser i dag, så er det turntrening i kveld. Må også skrive ned handleliste til cupcakes'ene jeg skal lage i helga. Noen med tips til spesielle og morsomme cupcakes for barn?

SøndagHva gjør dere i dag?

Lykkeliten

Hei! Er utrolig glad i dag. Som dere vet, klarte jeg å ødelegge harddisken på skolepcen min og måtte sende den inn på reparasjon. Espen har vært på Elkjøp med harddisken min (som var ubrukelig og helt ødelagt i følge skolen), og nå holder de på å legge over alle bildene og dokumentene til en ekstern harddisk. Ble så utrolig glad da han sa det at jeg lovde at jeg skulle massere han i kveld, samtidig som vi spiste god mat og så på koselig film. Haha, spontant sa du? 

Nå har jeg akkurat spist sein middag etter jobben, og skal snart rydde rommet. Det er bare liiiitt bomba!

Lederskapskurs i Tromsø

Hei!

Akkurat nå befinner jeg meg i en av Scandic's mange konferanserom i Tromsø. Jeg og Ramona er på kurs sammen med mange andre jenter fra området. Kurset heter Jenter og ledelse, og er i forbindelse med Entreprenørskap og bedriftsutvikling, så vi får heeeldigvis gyldig fravær for sløving i byen. Vi sover og spiser gratis på hotell, og skal en tur innom Jekta Storsenter i kveld. Men før det er det enda mer kurs, og tacobuffet! Droppet kameraet, så dere får leve på mobilbilder til i morgenkveld.Fredag hos Ritz

Hei! 

Som dere vet var planene for i går å dra til Carina med jentene etter jobb, men hun hadde plutselig seinvakt så da ble det avlyst. Jeg dro da heller til Ritz sammen med Vilde, Oda og Martine. Vi så på idol og jentefilmer til langt på natt, og laget browniemuffins. Jeg og Oda kom dit samtidig, og såklart hadde ikke Ritz strødd til oss så vi hadde tidenes teaterforestilling ned bakken til huset hennes. Etter mange fall, og ristet brus endte jeg opp på rompa ned hele bakken og måtte skifte med en gang jeg kom inn. Vinter ♥ Det var iallefall en kjempekoselig kveld med jentene!

Hva gjorde dere i går?

Deilig start på helga

Hei og god fredagsformiddag. Sitter i skrivende øyeblikk på badegulvet og varmer meg. Har fritt fra skolen i dag, så tok helg i går jeg! Startet forresten helga med at jeg og Espen var ute og gikk/jogget i 1.5 timer. Sykt bra følelse etterpå!

Kom til tomt hus hos pappa i morgest for å komme meg lettere på jobb, så her var det såklart iskaldt. Skal snart gå i dusjen og freshe meg litt opp før jeg begynner klokka 4. Etter jobb er det rett på jentekveld hos Carina i hennes nye leilighet sammen med noen andre venninner. Tror det blir kjempekoselig!Noen planer for helga?

HAAAAATE MY LIFE

Hallo. Har akkurat lever inn skolepcen min til reperasjon på skolen. Trynte på isen i går, og smelte såklart pcen i bakken. Mest sannsynlig er hele harddisken min gått til pieces og jeg er så forbanna og lei meg at jeg tror det klikker for meg snart. Alle bildene mine, alle skoledokumentene , alle mediafilmene osv. I tillegg har jeg eksamen til våren, og det eneste jeg har å bryne meg på en det vi lærer resten av dette skoleåret. Alle bildene fra osloturen med Espen, Kirunaturen med mamma, Håkon oog Espen, jentekveldene, portugal med turngruppen, de gamle mobilbildene... ALT er gooooone. Hater disse drittpcene som ikke tåler noe som helst. HELDIGVIS har jeg lakt ut en del bilder på facebook og bloggen, men det kan ikke sammenlignes. Det eneste er at det er en liten trøst.

Me today

Hola chicas. Sitter på skolen nå, og har matte i dette øyeblikk. Drar til svigersøstra mi etter skolen for å se og finne oppskrifter til søte cupcakes som jeg og Vilde skal lage i forkant av barndåpen til tanteungen min. Etter det er det turntrening, så blir det bare sløving resten av kvelden. Hva skal dere i dag?


Cardigan fra KappAhl og topp fra mami ♥

Details of today

Genser fra H&M, skjorte fra VeroModa og smykke fra KappAhl

Standard søndagskveld

Hei! Siden jeg kom hjem fra Stamina HOT i 7-8 tiden, har jeg pugget historie. Er så sykt lei nå etter å ha skrevet 11 sider med notater, for hand! Skal sette meg godt til rette i sofaen nå og se på film med kjæresten. Begynner ikke før klokka 10 i morgen, heldigvis. Blogges i morgen!Hva har dere brukt dagen til?

Favourite accessorie

Julegave fra Espen. Looooove iiiit!

Perfekt start på dagen
Hei og god onsdagsmorgen!

Jeg sto opp halv syv i morgest for å dusje, ordne meg, spise frokost og lage matpakke til skolen. Det første som ventet meg når jeg kom i stua var en lapp om at jeg måtte gå å se i kjøleskapet. Espen hadde nemlig laget meg matpakke i går etter at jeg hadde lagt meg. Verdens søteste og snilleste! Så da var det bare å ordne seg og dra på skolen. Hadde en halvtimes ventetid før Andreas kom og plukket meg opp, så jeg gikk likegodt å la meg sammen med Espen igjen. Det er så utrolig godt å ha en så god kjæreste ♥

Mandaglol

Hei!

Holder på å øve til sosiologiprøven vi har i morgen. Vi har om avvik og kriminalitet, så jeg stresser ikke så mye med annet enn begreper. Sosiologi er heldigvis et lett og interessant fag!

I dag hadde vi gym i den form av knallhard styrketrening. Det gikk aller mest på magemuskler så jeg gruer meg til i morgen. Det kommer til å være pain! For all del, jeg klager ikke. Har veldig godt av styrketreningen jeg får, og gleder meg til å komme ordentlig i gang. Dette var vel bare en oppvarming for å få meg til å grue meg, men når jeg tenker over det så har jeg veldig god følelse nå, etter økten.

Edit: Har akkurat sovet bort litt irritasjon over internettet vårt. Innlegget skulle vært postet i stad skjønner dere..


Første i gjengen

Endeliiiiiig er den første i flokken allerede blitt 18 år, myndig og alt det der. Er så glad på hennes vegne at jeg holder på å gå i taket. Det e å bli 18 år åpner for så utrolig mye nytt, og jeg klarer nesten ikke vente til hele gjengen er blitt gammel nok til å dra ut på byen, bestille sydenreiser og alt dette SAMMEN. Gratulerer med gårdagen verdens beste venn ♥

Vi samlet en jentegjeng hos Ramona i gårkveld for å feire henne med brus, kake og alias. En unormal feiring for en 18 åring, men er så lei av all festinga etter jula at jeg trivdes godt i rolig selskap i går. Vi tar det igjen en dag! Ramona er verdens beste venn, ingen over og ingen ved siden av og jeg ønsker henne alt godt resten av livet ♥ Advarer mot sterkt bilde under.Bildene er fra Martine sitt kamera.

ferien over

Hei!

Akkurat kommet hjem fra skole og jobb, og spiste nettopp middag. Mamma lagde kylling og ris til meg og Espen til vi kom hjem, digg! Planene for kvelden er ikke annet enn å fjerne den groteskt stygge negelakken fra nyttårsaften som er halveis borte likevel, rydde og spise enda mer tyrkisk pepper. Må ha noe å gjøre da Espen ikke er verdens beste underholdning idag der han ligger innrulla i dyna. Skulle egentlig vært meg som lå der. 

Som sakt var jeg på jobb idag, rett etter skolen. Er enda ikke frisk så jeg følte meg verken fin eller bra der jeg trødde rundt i Devold fleece og stor, rotete topp på hodet. 
yolo

GODT NYTTÅR! 

Jeg starter likegodt det nye året sengeliggene. Var i dårlig form på nyttårsaften, og at jeg dro ut gjorde det ikke noe bedre. Får bare håpe på at jeg blir frisk til i morgen, fordi da begynner skolen igjen ♥♥. Da pappa kom hjem i stad, skrøyt han over at han hadde vært på treningssenteret, før han satte i gang å lage seg fiskemiddag med grønnsaker. Iallefall noen som har fått en frisk start på året. Når jeg får stipendet mitt, er det rett på kick for å ordne meg treningsavtale der. Gleder meg til å komme i form!

Kommer sterkere tilbake seinere..

08 - favourite foodCrispy chicken og stekt laks. Ingenting over, ingenting ved siden av. ♥ 

07 - jeg savner

... å bo i salangen

... 10.klasse norsk

... senga

... da jeg trente annen hver dag

... turninga. Bare juleferie heldigvis!

... mamma ♥

siste julegaver og tromsøtur

God kveld!

Det har vært en litt travel dag i dag. Skole, etterfulgt av jobb til klokka åtte. Så var det rett hjem, mate hundene og pakke noen gaver vi skal ha med oss til Tromsø i morgen. Etter skolen og jobb drar vi til Tromsø for å sjekke ut det nye Jekta storsenter og for å levere noen julegaver. Mens jeg pakket de siste julegavene, hadde jeg på verdens deiligste spilleliste på høytalerne. Jeg og Espen har mikset sammen en spilleliste på spotify med kun gammel og rolig musikk. Westlife, Blue, Bosson, Elton John and so on. Trykk her for å komme til listen!

Skal stelle meg, så legge meg sammen med min kjære som sa at jeg skulle skrive at han var verdens fineste og beste. ♥06 - sminkepungen min
Mascara: masterpiece max Max Factor Dipliner: IsaDora colorful eyeliner black

Kost: the Bodyshop Foundation: Dream satin liquid, maybelline, fargen Ivory. Verdens beste!


Transparent pudder: fra MaxFactor, fargen 05 Solpudder: h&m

Julegavepakking og julestemning

SKAL ORDNE DESIGNET I DAG!!

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra en aldri så liten shoppetur på Finnsnes. Dro dit for å kjøpe innpakningspapir og slikt, så nå skal jeg pakke inn resten av gavene. Har kjøpt sølvpapir og lilla og hvitt band, det blir så fint! Skal også pakke inn joggeskoene jeg har fått hos bestemor. Viktig at pakken fra henne skal ligge under treet og ikke åpnes før på julaften! Det er forresten bare åtte dager igjen nå!! Har hatt julestemning siden reklamene for årets julekalendere kom på tv. Og best av alt: i år blir det bare én juleaften på oss! Gleder meg som en liten unge til julefeiringen er startet.Seinere kommer bildene fra julebordet på fredag!

05 - my cell phonesløv til tusen

Hei og god morgen. Har fagdag i entreprenørskap i dag, og seinere skal vi ned i banken for å ordne oss bankkonto. Skulle egentlig poste et innlegg i går, men det endte opp med at vi spiste oss så mett at vi sovnet like godt med en gang vi satt oss tilbake i sofaen. Siden mamma er bortreist til lørdagen, dro vi opp til huset for å passe Troja. Vi laget crispy chicken til middag, og så onsdagens episode av farmen. Heia Ingvild!!

Seinere i dag skal jeg på jobb og rett på julebord med turnjentene etter det. Flinke Oda som har tatt initiativ til å samle jentene etter en kjempebra sesong. Tar med meg kameraet!
04 - ti ting å gjøre før jeg dør

♦ Prøve å bo i USA i noen måneder ♦ Sleike meg på albuen ♦ Nyse med øynene åpne ♦ Kjøre Route 66 på motorsykkel ♦ Ri på ei ku
♦ Møte Kaptein Sabeltann ♦ Fly til månen ♦ Bli norgesmester igjen ♦ Dykke i Great Barrier Reef ♦ Være en del av karnevalet i Rio De Janeiro

 

gingerbread all over

Hei!

Har akkurat spist verdens beste middag, og ble faktisk så mett at jeg vurderer å powernap'e litt. Laks som pappa laget på ti minutter, det kunne ikke smakt bedre!

Hadde fritt de to siste timene, så vi dro tidligere ned til Finnsnes. Hadde litt ekstra tid på oss, så jeg, Oda og Vilde gikk innom "Pepperkakebyen" en tur. Det er noen privatperson som har laget dette om til en tradisjon, og jeg elsker det. En stund før jul får man hente melis, pynt, pepperkakedeig i lokalet her jeg bor. Pepperkakeverkene lages av skoler, barnehager, private og hvem som måtte ønske det, og det gjør pepperkakebyen veldig unik og flott. Det var kjempefint ordnet i lokalet, med behagelig bakgrunnsmusikk. Jeg, Hennie og Tobias har laget et stort hus i år. Bilde kan dere være foruten! hahaha

Denne hurtigruta er det to 6.klassinger som har laget. Sykt eller?03 - siste innkjøpKappAhl 399,- 

Tycks?

Hverdagskos

Hei! 

Spansktentamen i dag følte jeg gikk kjempebra. Jeg utfordret meg selv sykt, og brukte ord og ordtak jeg aldri før har hørt. Siden alt gikk så bra, var det selvfølgelig noe som ikke gikk fult så bra. Bommet på den siste oppgaven, og det fant jeg ut rett etter at jeg hadde levert. Så da hentet jeg fram skolelyset i meg og skrev hele oppgaven på nytt, for så å sende det på mail til læreren. Flink ja?

Espen er straks på tur over, så skal vi fortsette å se Olsenbanden jr.s første kupp. Slo det på i går da vi la oss, og plutselig var klokka 01:30. Slo av, la meg ned og sov og var overhodet ikke trøtt i dag på skolen. Faktisk ikke! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

02 - noe jeg gleder meg til

JULAFTEEEEN!!!!!! 

Er det noe annet å glede seg til om dagene egentlig? Bortsett fra nyttårsaften da, men da er det jo slutt på all julekosen. Gleder meg til å bryte i meg masse julemat, dessert, godteri, mandariner og julebrus. Gleder meg også til å åpne alle pakkene, familiemiddagene og all julepynten som løfter humøret hundre hakk. Julen er den beste høytiden i året! Noen flere som gleder seg til jul?
endelig ferdig med julevasken!

Hei! 

Det var stilt på meg på bloggen i hele går merka jeg. Kan vel begrunne det godt nok med å si at jeg var på jobb og begynte rett på julevasken når jeg kom hjem. Vasket gulvet både for hand og med mopp, så om det ikke er rent och pent der nå, dør jeg. Tok meg en liten pause, og så farmen. Så sykt spennende nå!! Etter det gjorde jeg meg fort ferdig, og la meg ned å så på Olsenbanden jr.s første kupp sammen med Espen. Har lastet ned alle episodene, men måtte avslutte da jeg så at klokka allerede var blitt halv to på natta. Dere kan tro jeg fikk sjokk da?

Atm sitter jeg helt alene på klasserommet med tentamensvakten. Vi har tentamen i spansk idag. Det er egentlig en firetimersprøve, så skal være ferdig til 12, men får se hvordan det går. Blogges seinere!01 - fem ting om deg selv

♦ Elsker å sette meg mål, men hater å utføre de. Har nå satt meg et mål som er å komme med ned i spagaten til våren å DET skal jeg klare!

♦ Tåler ikke sprøyter, blod, sår, knekte bein osv. Hater for eksempel Grey's Anatomy og slike serier.

♦ Har aldri vært opptatt av å ha det som er "in", og har som regel ikke gjort noe for å få det heller. 

♦ Elsker julen! Det er det beste med hele året for meg. God mat, pakker, julepynt, glitter og stas. wiii!

♦ Andre hører ikke forskjell på når jeg er sarkastisk og når jeg er seriøs. Lillebror blir kjempesur når jeg sier "takk", eller at jeg er glad i han.
Mobilblogg: på tur til hytta

Hei! Tenkte bare å slenge inn et innlegg og si ifra at vi er på tur på hytta. Snakkes i morgen!

Kosehelg

God morgen! Har akkurat kommet ut av dusjen, og skal straks ordne meg for å fare til Finnsnes. Skal kjøpe siste rest av mine julegaver og begynne på Espen sine. I gårkveld spiste vi ribbe hos mamma, så dro vi til leiligheta. Brukte kvelden på å spille monopol, og Espen knuste meg begge gangene. Surt å sitte igjen med 140 kr da han hadde over 40 000. Får se hvem som blakker seg på Finnsnes idag!

Seinere drar vi på hytta med Helena og Eirik. Det kommer til å bli kjempekoselig! 

Skal begynne å ordne meg nå så får vi se om jeg slenger inn et innlegg seinere. 


Media fagdag

Hei! Har medie fagdag i dag for andre gang i år, og det er det beste å bruke en skoledag på. Vandre rundt i gangene, finne fram litt kreativitet og ta bilder av julelys og julepynt. Spiser når vi vil, og gjør bare det vi vil, når vi vil! Poenget var egentlig å gå ut å ta bilder, så har klær for sikkert -20 grader med meg. 

Begynte også dagen med å se en "hjemmelaget" nyhetssending som vi har brukt de siste mediatimene til. Noen har laget nyhetsinnslag, Jeg og Oda var i studio (har verdens verste etterligning av Oslosk), noen reklamer, været og sporten. Ble kjempefornøyd med det 20 minutters lange innslaget, og synes det var kjempegøy å lage! 

Oda leser favorittbloggen

Kafédate og soverommet til nå

Det er så typisk meg å få bloggstopp i helgene og la den vare langt ut i den kommende uken, så kan jo bare oppsummere uka litt kort.

Søndagsmorgen fikk jeg verdens fineste tanteunge, da søstra til Espen fødte. Var hos dem i går også og spiste kake og lekte med babyen og Hennie, før jeg dro på turntrening. Måtte forsåvidt dra hjem før treningen var ferdig fordi jeg bare hadde vondt overalt. Hater slike perioder!

Jeg var også på kafé med Vilde, da vi fikk gå fra skolen en time tidligere enn vanlig igår. Vi var på en ny kafé her, som har VERDENS beste kaffe. Hater egentlig kaffe til vanlig, men jeg tror jeg har blitt frelst. I dag er planene å prøve å få gjort ferdig soverommet mitt. Er lei av at det skal være stappet med unødvendige ting jeg ikke skal ha. Kanskje få hengt opp hyller, bilder og to knagger jeg kjøpte igår. Kjøpte to forskjellige, der det sto MIN på den ene og DIN på den andre. Genialt eller? Gleder meg til å få alt på plass!Browniemuffins hos Eivind

Sitter hos Eivind og tiger sammen med Vilde og Espen. Veksler litt mellom norske talenter, kvalifisering for EM i fotball og FIFA, samtidig som Vilde står nede og baker browniemuffins. Gleder meg til de er ferdige! Er så sykt sliten etter jobb i dag. Har vært kjempemye folk, og mye å gjøre så har vel sprunget rundt som en dust siden klokka 14. Seinere er planen at jeg og Espen skal bake oreokake, men får se hva som skjer. 

I morgen er det full dag på jobb igjen, litt prøvepugging om jeg får tid så skal jeg på lagfest med fotballaget til Espen. Gleder meg til det! Regner med jeg blogger før jeg drar i morgen, så cya.

Media fagdag

Dear haters. Bryr meg fint lite om personer som skal være tøff over nett, og samtidig anonym, så hvis dere prøver å provosere er det bare å gi opp. Snakker selvfølgelig om forrige innlegg. Det at Weronica skreiv kommentaren om at jeg sier imot meg selv, er greit. Da hadde jeg faktisk ikke sakt ifra om at jeg er fult klar over at jeg er helt lik selv, og skriver det bare for moroskyld. Men det gjorde jeg etterpå, og det fortsatte å ry inn negative kommentarer om at det jeg gjør er latterlig osv. Sa tydelig ifra om at jeg visste hva jeg gjorde, og for dere som enda ikke har fått det med dere, here it goes: "EDIT: fullstendig klar over at jeg gjør sikkert alt dette selv, men synes det var så komisk at alt dette kjennetegner en rosablogger så måtte bare få det ut."

Noe mer dere har på hjertet? ;)

 


Har fagdag i media nå, og det er kjempemorsomt. Vi har fått i oppgave å lage film, så jeg og Vilde har prøvd å lage en parodi på Norvegiareklamen (slik som resten av Norge en gang har gjort...). Tror den kommer til å bli kjempemorsom, men ser nå i ettertid at det er noe som skulle vært mer gjennomtenkt og bedre utført. Shit samma, vi er ikke profesjonelle filmprodusenter ENDA! Hehe. Er snart ferdig på skolen, og etter det skal jeg på jobb.   

Tidsfordriv på skolen

Sitter i kantina nå, fritime as usual. Gjør egentlig ikke noe annet enn å spise og surfe rundt på nelly.com. Nettshopping skulle vært sperret på datamaskinen min. Har kanskje funnet meg julekjole (til 149,-!!!) da, men får se på det! Kjolen jeg brukte på julaften i fjor passer meg ikke lenger, så da er det vel på tide med en ny! Hehehe.....

Har fritt fram til 12, og da har vi matteprøve. Skal pugge litt mer nå så cya!

Nok en tirsdag

Hola.

Nok en tirsdag, nok en slitsom dag. Norsk, historie, matte, sosiologi og spansk på en hel dag er mye til at vi vanligvis har ganske late dager. Matteprøve i morgen, og her sitter jeg og skal begynne å pugge. Får vel pugge litt bedre denne gangen, siden jeg fikk mye dårligere resultat enn forventet på forrige prøve. Shit samma, ny sjanse i morgen! 

I åtte-tiden skal jeg på styrketrening på Kick med turngruppen. Heldige oss som har fått gratistilbud for å bli sterkere til konkurransen vi har i begynnelsen av november. Skal legge bort bloggen og pcen generelt nå og pugge. Flink pike!
Nye Jeffrey Campbells!!!

Må bare fortelle dere hva som skjedde her om dagen. Jeg og Espen dro i et uforventet besøk til Camilla, og de to begynte å styre sykt med noe innpakningspapir og pappesker. Jeg visste jo at det var en gave fra de to som de styrte med, så kom de ut i stua med en halveis innpakket stor pappeske, men mange poser inni, og et par beige Jeffrey Campbellsko. Var så sykt sjokkert at jeg ikke klarte å vise noe glede, men jeg er såååååå takknemlig for å ha fått disse. Elsker dem!! 

Camilla og Espen, verdens beste  ♥Fiiiiine?

Dårlig start på ny uke

Hei!

Ny uke, nye muligheter. Bare synd jeg startet uka med to glass brus og tyrkisk pepper. Tenker jeg må begynne å skjerpe meg nå, så sitter og ser på litt inspirasjonsbilder fra iform sin facebookside. Tenkte bare at jeg kunne spise opp det lille som var igjen av tyrkisk peppern, så den ikke ble dårlig. Bra unnskyldning? 

Seinere skal jeg på turntrening der det blir fult kjør fra 8 til halv 10 med bare programøving. 25 dager igjen til vi skal konkurrere i Oslo, og vi vil ikke dumme oss heeeelt ut da. Men vi er greit nok lettlærte da, og selvom vi er tuller en del og er litt ufokusert på treningene nå, er vi gode når vi må! Er bare så siiiiinnsykt lei av null variasjon på treningene nå, og det tror jeg mange andre også er.Kråkesølv og epilepsianfall

Hei!

Sitter i verdens deiligste seng og bare slapper av før turntrening. Espen kommer med russebuksa og russelua hans som jeg da skal bruke på et bilde til turnkalenderen for neste år. Vi på damepatruljen har fått den "æren" av å være mai måneden, så vi må kle oss ut i korpsdress, russeklær, bunad, penklær osv. Årets kalender, som ble laget da jeg gikk på 12-16 år, var vi også mai. Kjedelig at vi er mai i år også da, men nå er det med en ny, forhåpentligvis mer crazy gjeng så bildet blir nok bra uansett!

I dag på skolen ble det avholdt en konsert på kulturhuset der vi hadde obligatorisk møte. Kråkesølv, et band fra Bodø spilte og de var faktisk kjempegode! Hadde det ikke vært for epilepsianfallfremkallende (haha lol, teit ord) lys på scenen, hadde det vært enda bedre. Klarte ikke holde øynene mot scenen lenger på grunn av lysene og vips, så var jeg i drømmeland. Men konserten var bra, det skal de ha!

Fikk forresten bursdagsgaven hos Vilde idag. Min elskede tyrkisk pepper og et nyyyyyyyyydelig smykke! Elsker det, så må klare å presse det inn i morgendagens outfit!

Rolig fredagskveld

Hola chicas. Bruker fredagskvelden til å se rundt på Ebay og samtidig litt på Norske talenter. Det blir en rolig kveld i kveld siden jeg skal på jobb i morgen klokka 10. Camilla har kommet hjem fra Kristiansand så i morgenkveld skal vi på jentevors og det som hører med! 

Pappa har laget seg konto på Ebay, og jeg har fått beskjed om å finne fram det jeg vil ha, så skal han bestille. Liker! Fram til nå har jeg bare funnet noe smykkestativ, falske øyevipper og litt småting. Noen som har tips til hva man kan bestille der?Updates

Hei!

Har akkurat ordnet meg og er straks klar for å dra på jobb. Tenkte bare å oppdatere dere litt på hva som har skjedd siden sist: nothing. Derfor dere ikke har hørt noe i fra meg. Anyways, fra og med helgen begynner vi flyttingen, så kommer sikkert til å ha enda mindre å skrive om da, og enda mindre tid igjen. Gleder meg så syyyyykt til å komme på plass i gammelhuset, så tar tidligbussen til Finnsnes for å se om jeg finner noe til "ny"rommet. Amfi har jo gulldager nå!

Må løpe!!

Kjærestehelg i Oslobyen

Kødda bare med at jeg skulle klippe meg helt kort. Sorry til dere som hadde gledet dere ;)

Hei!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om helga som var. Jeg hadde bursdag på lørdagen, så jeg og Espen hadde en helgetur på hotell i Oslo. Vi har vel ikke vært i ro i et sekund på de tre dagene. Vi tok morgenflyet på fredagen, og var i Oslo i 9-tiden. Dro til hotellet, pakket litt ut og dro og kjøpte mat. Etter det ble vi gående til langt på ettermiddagen for å shoppe. På kvelden gikk vi opp i et strøk bak hotellet for å spise pizza. Kjempefin plass, men husker ikke hva den heter. 

Lørdagen begynte med VERDENS beste frokost på hotellet, etterfulgt av enda mer shopping og litt sightseeing. Etter det fikk jeg bursdagsgaven min fra min kjære som var en veske jeg hadde siklet over i lang tid, smykkesett, en rose og spa som vi tok på søndagen. Det er nesten som jeg gruer meg til han har bursdag. Hvordan skal jeg klare å toppe dette? På kvelden dusjet vi, ordnet oss med kjole og dress og dro ut på en tapasplass og spiste.

Søndagen var den store sightseeing-dagen og vi gikk bare rundt i Oslo kjempelenge, så dro vi på kino på Colosseum (den største kinosalen, wiiii) og så Kon-Tiki. Kjempebra film! Etter det jobbet vi oss mot Oslo S, og tok toget til flyplassen. 

Alt i alt har dette vært den beste helga i hele mitt liv!
Nå skal det lange håret bort!

I morgen er det booket for frisørtime for meg, hos min faste frisør, Jill. Har tenkt litt på å endre frisyre helt, for å stå litt ut av mengden. Jeg er ikke så veldig glad i å følge strømmen, så jeg har funnet noen bilder på nett, som jeg kunne tenkt meg å prøve. Det ser vanskelig ut å holde styr på, men med rette produktene kan det bli kjempekult!
sløvis

Sitter i senga nå og ser på tv faktisk, noe jeg aldri aldri gjør. Bruker som regel tven til å se film, men det er alt for kjedelig alene. Har med meg min elskede sitronsaft, så jeg er ikke helt alene da. Jeg har ikke vært på jobb i dag, så jeg la meg rett ned og sov to timer etter at jeg hadde spist laks til middag. Omnomnom. Ikke verdens mest lure ide da og sove til klokka 8. Gjett hvem som kommer til å snu døgnet!

Anyways, skal finne på noe lurt å gjøre. Cya!

sing, sang, sung

Stakkars Marte og Mads som ble valgt av russen til å synge "bæ,bæ, lille lam" framfor hele kantina.

Alle som russen så i gangene og litt over alt ble tatt inn i kantina for å få med seg dette.

Stakkars små som nektet å synge..

Heldigvis kom Trond, assisterende rektor.

Så de slapp å synge...

Han gjorde det nemli for dem! 

Noen flere som har fått kjenne på russen i år?

Loppis

Hei!

Har akkurat kommet hjem fra loppemarkedet til spanskklassen min. Resten av klassen skal til Spania, så da trenger de penger såklart. De hadde fått inn kjempemye fine klær, sko, pynteting osv, men også mye jeg lo godt av. De hadde posesalg med 50 kroner per pose, og jeg fylte min såklart. Fikk blant annet en jakke jeg har lett etter, to fine overdeler, en kjole, to bøker og en våtdrakt(!!!!) til under 50 lappen. Jeg regnet faktisk på det og fant ut at jeg betalte ikke mer enn 22 øre per stk. Sinnsyyyyykt. Fant også igjen en gammel kjempefin cardigan jeg hadde glemt hos Vilde for lenge siden, som hun hadde lakt ut for salg. Lykke å finne den igjen!! Har funnet ut at jeg skal begynne å fare på flere loppemarkeder, fordi det var kjempegøy!
Rolig lørdagskveld

Hei!

Har akkurat spist middag og ryddet rommet mitt, etter verdens mest hektiske dag på jobb. Butikken har vært stappfull til et hvert minutt. Jeg har ikke hatt tid å spise lunch en gang, men ingenting er for dårlig for å være godt for noe. Får jo en fin lønning etter strevet. 

Akkurat nå sitter Espen og ser på unitedkamp, mens jeg skal spille Harry Potter. Wiii. Blir en rolig kveld i dag som i går, herlig!

Fagdag i HP

Hei!

Sitter på skolen nå og har fagdag i Entreprenørskap. Vi har fått noen oppgaver vi skal gjøre, men har vel egentlig gjort det for lenge siden så kan vel egentlig si at vi ikke gjør noe. Carine ser film, Ramona og Vilde blogger og jeg spiller Harry Potter 1. Jeg fikk Eivind til å laste det ned til meg i går, og jeg er i lykkerus. Finnes ikke bedre mimring enn HP1!! Så jeg gleder meg til å ha en rolig helg med bare gaming, sløving og norske talenter. Jeg husker jeg hadde det spillet når jeg var lita, men var for dom for å skjønne noe som helst da. Perfekt fagdag!! ♥
Motivert for leksene.....
Off....

Aktivitetsdag på skolen

Hei!

Har hatt en kjempekoselig skoledag i dag. Hver høst er det duket for en aktivitetsdag der vi kan velge mellom dans, natursti, sykkeltur, matlaging and so on. Dagen har vært fylt med sol, avslapping, og tautrekking til slutt. Kokkeskolen var også der, vi fikk laks servert på sølvfat, faktisk aluminiumsfolie, haha. Vi fikk ha på det vi ville, og passet grilletiden selv. Det smakte kjempegodt! Og mens de andre var crazy etter svelene som kokkeskolen steikte, holdt jeg meg fint unna på grunn av sunnhetsmånede. Forresten, i går måtte jeg sitte å se på at Andreas fikk verdens største pizzastykke gratis på dolly, mens jeg spiste banan og nøtter. FLINK!! Mistet linsedekselet til kameraet også, men takket være klistrelapper med navn og telefonnummer har en eller annen lærer allerede funnet det. Wiii! Lame kjæreste

Hei! Har akkurat spist frokost-middag og gjør ingenting annet enn at Espen spiller angry birds. Back to the 80's liksom. Skal fikse ny spilleliste til oss på spotify, siden vi er driiiiitlei av alle de andre sangene. Noen som har musikktips?? uansett sjanger. Seinere skal jeg prøve å få gjort noe lekser, så blir det vel sløving som alle andre søndager. Dere får nøye dere med bilder av finefine Espen, siden jeg ser ut som ei kråke. Over og ut!

Fotballfrues dagbok som inspirasjon

Har hatt fritt siden klokka 0930, så har bare sittet på skolebiblioteket siden da. Gikk plutselig forbi Fotballfrues dagbok. Tok den med meg og leste gjennom den, og har bestemt meg for å låne den en stund. Jeg blir så inspirert av alle oppskriftene og tipsene i boka, at jeg har planer om å gå til innkjøp på den, og teste ut oppskriftene på Espen. Vil tro han synes det er en veldig god idé, og i tillegg får jeg øvd meg litt på matlaging. Duger virkelig ikke på kjøkkenet. 

Skal slå sammen pcen nå og gå å spise. Etter skolen jobber jeg til klokka 19, så blir sikkert ikke mye blogging før den tid. 
Lider for skjønnheten

Hælå!

Har akkurat spist litt, og endelig fått satt meg ned etter en lang skoledag. Tenkte i gårkveld at jeg skulle pakke ned Jeffrey Campbell-skoene mine, og noen andre klær da jeg dro til Espen. Det gjorde jeg også, noe som ikke er det smarteste jeg har gjort. Espen hadde våknet av at han hørte skoene mine klikk-klakke utenfor huset, så han hadde røyst seg, sett ut av vinduet og fått seg litt av en latter. Jeg tenkte ikke på at de har verdens verste bakke nedover til veien, så han sa jeg så ut som en blanding av ei and og en bompibjørn. Det var utrolig deilig å ta av seg skoene nå og sette seg rett ned i senga. 

Tenker jeg skal gjøre litt lekser nå, siden vi faktisk har fått en del allerede. Da slipper jeg å sitte kvelden før med et fjell av oppgaver som skulle vært gjort for lenge siden. Flink å jobber seg gradvis gjennom det! Jeg må bare si at det er kjempemorsomt å endelig få ha valgt fagene selv. Det er såklart noen fag som er obligatoriske, men det å endelig være ferdig med engelsk, geografi, naturfag og samfunnsfag for forhåpentligvis resten av livet, er DIGG!!

 

Bloggfri helg #2

Skylder dere faktisk å blogge i helgene også, fordi dere er så flinke å kommentere enten jeg er aktiv eller inaktiv. Skal prøve å bli flinkere! Har iallefall to store oppdateringer å komme med til dere. 

Først og fremst MÅ jeg bare fortelle dere at turngruppa mi (som vant gull på Gym for Life Troms, mehehe), er trekt ut til å delta i Norgesfinalen i Gym for Life, som arrangeres i Oslo 3. november. Det er helt utrolig at vi har kommet så langt. For to år siden deltok den eldste turngruppa på fil, Damepatruljen, der blant andre våre to trenere turnet, og de vant GULL i klasse liten tropp. Det er utrolig å få gå i deres fotspor og håper vi når helt fram, slik som de!!

Sist men ikke minst:

Jeg og Espen har bestilt flybilletter og hotellopphold i Oslo, bursdagshelga mi, 21.-23. september. Gleder meg helt sykt til å ikke sørge for noe annet enn å shoppe mye og bare kose oss. Åss to i Oooosjlo ♥

Har ikke tid til å blogge noe mere nå. Er et evig styr med flybillettene hjem i konkurransehelga, så må få ordnet det. Pluss matteleksa. drit.

heihade

Dette blir et kjapt innlegg der jeg kun forteller dere at jeg er dødssliten etter skole og jobb, og skal snart gå å spise. Gleder meg til Espen kommer hjem fra trening for da blir det taco! Matmons.. Holder på å selge noe gamle klær, så hvis dere er interessert i å se mer, kontakt meg!!!

Har forresten fått en kjempesøt AFS student i klassen som heter Anna og er fra Italia. Gleder meg til å bli bedre kjent med hun! 

Fint og innholdsrikt innlegg. Hei!
Bitch please

» Når noe skikkelig forferdelig har skjedd en person, og en annen kommer bort og spørr om det går bra. 

» Dårlige hårdager. Halve uka går jeg med håret i en dott fordi jeg ikke gidder å stå opp så tidlig at jeg kan dusje om morgenen. Det er det jeg må for å ha en bra hårdag. Stress!

» Å ikke ha penger når jeg er på ''vindushopping'' og jeg ser noe jeg forelsker meg helt i.

» Når jeg er på shopping og finner et plagg jeg har lett etter kjempelenge, men enten er det alt for dyrt, ellers er det ingen størrelser som passer meg.

» Å ha så rotete rom at jeg ikke en gang gidder å rydde det.

» Når folk spiser maten min. Det er så ekkelt når jeg spiser pommes frites, salat eller uansett hva, og det kommer noen fingre nedi maten min. ÆSJ!

» Når jeg blogger, leser e-poster, chatter på facebook og jeg merker at andre stirrer intenst på dataskjermen min. GTFO!

» Vinter. Det er kaldt, jeg er trøtt om skolen, vanskelig å stå opp om morgenen osv. 

» ''Jeg heter Elise og jeg døde i 2005. Send dette til 10 personer innen 7 sekunder ellers dreper jeg deg med en kjøttøks når du sover''. HERREGUD, dette er det mest irriterende jeg vet om for tida. At små unger og forsåvidt folk på min alder, tror på dette og poster vidre er så sinnsykt idiotisk.

» Når noen kommer forseint til timen og læreren sier at alle må sitte igjen i friminuttet. Herregud, dette er helt på trynet. 

» Når jeg krangler eller diskuterer skikkelig med noen om noe, og det viser seg at de har rett. 

» At bussene bruker en hel 60 minutters time på å få meg fra skolen og hjem om ettermiddagene, når man bruker 10 minutter med bil.

» Kork i en liten gang. Dette er så irriterende at jeg får lyst å rope høyt og klikke helt. Se for deg at du har det travelt, og akkurat i det du skal passere et annet klasserom, kommer det en hel klasse ut derfra som bruker et år på å gå 10 m. JLEWHIR3R2€0"€#€€

» Når jeg får anonyme kommentarer som roser meg opp i skyene. BRUK NAVN NESTE GANG!!

» Når jeg nettopp har vasket rommet og lillebror kaster hundeleker inn slik at hundene skal komme springende inn og gjøre det skittent igjen. 

» ..og til slutt et innslag fra bestevenninna mi:

Elise: Ka eg hate eller irritere meg over?

Vilde: alle teitinga som bare går rundt og e irriteranes. 

Lange dager

Heihei. Nesten akkurat kommet hjem fra skole og jobb, og sitter for øyeblikket å slacker i nye sengklær. Deilig!! Jeg blir så utrolig fort sliten etter skolen, og med jobb rett etterpå er det ikke mye liv i meg når dagen er over. Skal holde meg unna powernap'er selvom jeg blir sliten, for da legger jeg meg som regel i 23 tiden på kvelden. Da er det mye lettere å stå opp neste morgen. Heldigvis har jeg en så fin og god kjæreste at han kjørte meg på skolen i morgest før han begynte på jobb. Det skulle vært en vane at vi begynte ca. samtidig på mandagene, for da slipper jeg å ta halv 8 bussen! Å bare sitte å kope i 1.5 timer på en mandagsmorgen på skolen er lite ønskelig.

Hentet meg akkurat en kiwi og en fersken fra kjøleskapet, og skal sette meg ned å se på flere hotell i Oslo. Dere er hjertelig velkomne til å skrive tips til hva man bør få med seg, hva som ligger hvor og hvilke hotell som er bra!
Outsider

Hola chicas. Sitter i det som skulle være en spansktime nå og hører på at klassen prater om, og planlegger spaniaturn de skal på i forbindelse med skolen. Fikk egentlig fritt nå, siden jeg ikke skal være med (WOHOO!!!!!), men sitter bare her. Grethe, spansklæreren er så kul at jeg kunne dratt på besøk til hun. Kidding. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke blir med klassen min på ferie til Spania for å gå på skole der og bo hos vertsfamilie i en uke. Vilde, Ramona, Cec og Eivind er ikke særlig happy for at jeg dropper ut, men har bare ikke lyst å dra. Er ikke alle jeg kommer godt over ens med, så vil jeg heller spare pengene. Bonus med at jeg blir hjemme, er at jeg og Espen drar på helgeferie til Oslo for å sove på hotell og kose oss på restaurant, shopping osv. Noen som har tips til fine, men ikke så veldig dyre hotell i Oslo (nært sentrum) og eventuelle ting å få med seg i oslo?


Help meeeeeee

Sovedyret tilbake på skolebenkene

Tusen takk til Therese Isabelle (link i sidemenyen) for headeren. Er en fryd å komme inn på bloggen nå!

Første dag, skoleåret 12/13 er over, og jeg er greit fornøyd med klassen og læreren. Ingenting å se ned på, men hadde håpet å få læreren vi hadde ifjor, og ikke minst at Ramona kom i samme klasse som meg. Jaja. Er det noe jeg er veldig fornøyd med, er det timeplanen. Drømmemandag med fritt de to første, media, gym og entreprenørskap. Wiii! Har forresten valgt media, sosiologi og entreprenørskap som valgfag. Jeg tror dette kommer til å bli et herlig skoleår!

Som vanlig i lange ferier spiser man mye godteri og annen usunn mat. Denne sommeren har jeg virkelig ikke spart på noe, og har levd livet uten å tenke på kalorier, sukker eller noe. Ikke det at jeg bryr meg veldig mye om det, men man skal alltid passe på uansett. Så nå har jeg begynt å spise mye sunnere, mindre sukker og unødvendig småspising, og heller begynt å spise sunt. Jeg tror jeg blir å spare en god del penger på det i tillegg. 

Lunchen min idag besto at flerkornsflak fra Vita hjertego med 18% fiber og 60% fullkorn,i tillegg til et stort glass frokostjuice. Jeg overasker meg selv!!hits