inspirationAztec inspirationPolyvore - fest/hverdagHvilken stil likte du best?

Høstmoten 2012

Jeg synes alltid det er kjempespennende å gå inn i en ny sesong på året, fordi da er det alltid nye kolleksjoner, nye trender og mye fint i butikkene. Høsten er vel den årstiden jeg liker best, og ikke sommeren i og med at sommeren her i nord ikke er særlig spesiell. Regn, vind, sny (sny til i juni i år), og bare kulde. Grunnen til at jeg liker høsten så godt er fordi da endres moten ifra minishortser og topper med store utrigninger (blæ), til noe mye mer formelt som skjorter, mørke jeans, og alle blir mer pyntete synes jeg. Jeg elsker den formelle stilen, og har faktisk tenkt å skaffe meg et blyantskjørt for å bruke til hverdags.

Jeg søkte litt rundt på nett etter hva som er årets høstmote, og fant kjempemye spennende. 

Noe dere liker spesielt godt, eller noe der ikke liker i det hele tatt?

sommerfavoritter fra nelly.com

Har brukt rundt en time nå på å sikle på sommerklær på nelly, favorittsiden min. Har ikke bestilt noe, men har satt sammen noen kollasjer til dere som viser noen av mine sommerfavoritter. Dette er bare en liten brøkdel, for hadde jeg vært rik, hadde jeg hatt hundre klesskap med mye forskjellig til hver årstid!

Tubetopp her, skjørt her, sko her, smykke her.

Veske her, genser her, sko her, bukse her.


Øredobber her, ring her, kjole her, sko her, veske her.

Hvilket antrekk likte dere best?  Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Kanskje nr 3?

inspiration, summer12
I LOVE SEQUINS
Dagens inspirasjon fra lookbook.no

Jeg elsker å se på outfits på lookbook.nu. Det er så mye fint, og spesielt og perfekt plass å hente inspirasjon. Wiii ♥Favorittoutfitet mitt her må være nr. 1 eller nr.2. Hvilket likte du best?

VINTERMOTE

Til dere som spør: skal lage sminkevideo så fort jeg får sjansen. Kanskje onsdag eller torsdag. I alle fall i løpet av uken :-)

Polyvore.com er en side der du kan sette sammen dine egne antrekk. Det som er så bra er at plaggene er hentet fra mange forskjellige nettsteder der du kan bestille dette. Masse forskjellige plagg, sko, accesories, sminke, bakgrunner, tekst osv som du kan sette sammen til din egen plakat for inspirasjon. Det har jeg gjort med årets vintermote!


Hva synes dere?

I LOVE SHOES

Har tittet litt (les: hele dagen) på nelly.com og skal si jeg blir fort forelsket i sko. Jeg vet ikke hvorfor, men gud jeg elsker sko. Disse skoene er fra nelly og er til en rimelig billig penge til å være der fra. Har så lyst pååå!!!

MITT STILIKON

Jeg har faktisk i lang tid lett etter noen som har den type stil som jeg elsker og forguder, bare for å ha en plass å hente inspirasjon. Denne personen har jeg endelig funnet og hun ligger på topplista på blogg.no. Marthe Borge er navnet hennes, og hun skriver bloggen martheborge.blogg.no.

Jeg liker den litt spesielle stilen som ikke går i tights og standard cardigan. Det er forresten en kombinasjon jeg hater! Jeg liker litt mer stilen som går ut på tykke men høye heler, høytlivs- skjørt, bukse og shorts, nylonstrømpebukser, og ting som er litt mer spesielt enn den standare stilen.

Her er tre eksempler:

 

Noe jeg spesielt liter med stilen hennes, er de Jeffrey Campbell inspirerte skoene, skinnet, og at hun klarer å kombinere en kjempepen, men samtidig laidback stil. 

Det må jo også nevnes at hun er en kjempesøt jente, og at jeg elsker bloggen hennes!

Hva synes du om stilen hennes? Liker du bloggen hennes?

Dagens inspirasjon

Hva inspirerer dere?

Fuck janteloven

Av og til skulle jeg ønske jeg bodde i en av storbyene der de har alle butikkene jeg kan drømme om, og ikke minst null jantelov. Tenk hvor godt det hadde vært å stå opp om morgenen å kle på seg akkurat det man føler for, i null frykt for at andre skal dømme deg etter klærne du bruker. Da hadde verden vært et mye bedre sted.

Alt er fra lookbook.nu.

mitt treningsopplegg

Etter at jeg fikk meg kort på Akfi, har jeg trent kjempemye. Spesielt på fellestimene de har å tilby. 
Her er mine favoritter.

Corebar:
Her bruker man en bøyd vektstang på ca. 1 kg under hele treningsøkten med forskjellige trinn og armbevegelser. Dette synes jeg er kjempemorsomt, men har bare vært på det en gang grunnet det ofte er på mandager, og da har jeg turn.
ca. 1 time.Step&pump:
Her deles timen i to, og halve timen brukes til step på stepkasse med forskjellige spennende trinn. Siste halvtime er det styrketrening. 
ca. 70 minutt.  Bosuball:
Her bruker man en stor ball, som er delt i to. Poenget er å øve styrke i beinene og balanse ved hopping og balansering på denne ballen. Dette er en hard trening med høy puls, men kjempemorsomt. 
ca. 1 time.

Ropes/slynge:
Dette har jeg også bare vært med på en gang, men kunne godt tenkt meg å være med flere ganger. Denne treningsøkten legger vekt på magemusklatur og armmusklatur. Det henger slynger ned fra taket, som vi gjør forskjellige push-ups og løft i. I tillegg til noen fellestimer i uken (fer det meste step&pump), trener jeg turn på mandager. Flinkeflink!

Trener du?

tidløst sommer-muststreet fashion

hits