Vinneren av konkurransen

Endelig trekker jeg vinneren av den siste konkurransen jeg holdt. Den gikk ut på å skrive en kommentar der dere skulle fortelle om favorittbloggeren deres, og hvorfor dere valgte denne bloggen. Det var ganske vanskelig å bestemme hvem som hadde den beste forklaringen, men denne gangen var det Alexandra Vangen Scholz som gikk av med seieren. 


Linniiie.com er en blogg jeg leser, og elsker den. Synes denne forklaringen passet perfekt, så derfor valgte jeg Alexandra som vinner. Gratulerer! :)

Har sendt deg mail.

KONKURRANSE - vinn solpass, soltattoos og neglefiler

Vinneren av forrige konkurranse der dere kunne vinne gavekort fra illusion.no, ble Maiken Hillestad. Gratulerer, Maiken. Skal sende Illusion en mail nå :)


Heisann! Da kjører jeg i gang en ny konkurranse her på bloggen. Jeg synes jeg er blitt flink til å holde konkurranser i det siste, tommel opp! Det dere kan vinne denne gangen er 5 solpass til en verdi av 100 kr pr stk, 10 store neglefiler og 50 brun og blid tattoveringer. Premien er sponset av brun og blid. 

Det dere trenger å gjøre:

  1. Skriv i en kommentar hvilke blogger du liker best, og hvorfor. NB: ''Fordi det er en bra blogg'' holder ikke. Utdyp det litt mer!
  2. Ha med navnet ditt og epostadressen slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. 

Denne gangen er det ikke en random som vinner, men den personen som har den beste forklaringen av hvordan favorittbloggen er. (Ps: det hjelper ikke å smiske her. Bruk dine 100% egne meninger).

Hva er din favorittblogg og hvorfor?

KONKURRANSE - vinn gavekort fra illusion.no

Som jeg lovte, skulle jeg holde flere konkurranser, og denne er i samarbeid med illusion.no. Denne gangen kan en heldig vinner vinne et gavekort på illusion.no til 150 kr. Den som vinner får en kode for å bruke som gavekort. 

For å være med på konkurransen må du....
» Gå inn på illusion.no og finn noe du liker kjempegodt.
» Skriv navn og epostadresse i kommentarfeltet, og link til det du fant på punkt 1.

Vinneren trekkes om seinest en uke.

Bli med da vel :D

Vinneren av lørdagskonkurransen

Heisann! Da har jeg endelig trekt vinneren av 10 solpass til en verdi av 100 kr og 5 neglefiler. Premiene er sponset av brun og blid.

Jeg ble kjempeglad da jeg så at hele 42 stk hadde meldt seg på konkurransen min, men av alle disse var det Martine Kampevoll Nikolaisen som gikk av med premien. Gratulerer så mye til henne! Vinneren er trekt helt tilfeldig, og på random.org. 

Jeg lovet å ha flere konkurranser, men da trenger jeg også tips til hva premiene kan være. Noen tips? 

LØRDAGSKONKURRANSE

EDIT: HELE NAVNET OG EPOSTADRESSEN, ELLERS BLIR DU DISKA!!

Siden jeg fikk masse solkort, soltattoos og neglefiler fra brun og blid, har jeg bestemt meg for å holde konkurranser oftere. Det dere kan vinne denne gangen er ti solkort til en verdi av 1000 kroner, og fem store neglefiler med brun og blid logoen. 

Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere hele navnet deres og e-postadressen deres i kommentarfeltet. Dersom dere ikke vil publisere e-postadressen deres i offentligheten, skriver dere den i e-post ruta. Der er det kun jeg som kan se den.

Dersom dere har glemt en av delene, blir dere diskvalifisert. Spre gjerne konkurransen min til venner og bekjente, så blir jeg kjempeglad!

Den som aldri prøver, vinner aldri!!

Vinneren av konkurransen sponset av mirabling.se!

Hei alle sammen! Har akkurat trekt hvem som skal få et valgfritt deksel til Iphone 3g/4, sponset av mirabling.se, og det ble faktisk en jente jeg kjenner fra før av. Denne søte lille jenta heter Malin Eidissen og er den heldige vinneren av min første konkurranse på bloggen!

Til dere andre som ikke vant; Jeg blir å kjøre mange flere konkurranser, men ikke oppå hverandre. Det er bare å følge med, så kanskje dere er den heldige neste gang! 

Til Malin: Jeg sender mirabling.se en epost, så får du dekslet rett hjem i postkassa!
Disse fikk jeg i posten og jeg rett og slett ELSKER dem! Vurderer å spare til Iphone bare for å få brukt dem. Men jeg regner med jeg i alle fall gir bort et av dem i julegave eller bursdagsgave, så er jeg litt gavmild selvom jeg bare vil beholde dem selv! Jeg anbefaler dere å sjekke ut mirabling.se, mye fint til en billig penge der!

Forresten, kom med forslag til må gjøre-video her og her!

KONKURRANSE - vinn deksel fra mirabling

Hei! For første gang på alle bloggene mine skal jeg ha en konkurranse. Dette er faktisk en enkel konkurranse der dere kan vinne et produkt fra selveste mirabling.no


Om dere ikke har Iphone, kan dere alltids gi dette i gaver til noen.

For å delta i konkurransen, gjør følgende:

  • Skriv i kommentarfeltet at du er med.
  • Gå inn på mirabling.no og velg ut ditt favorittprodukt i prisklassen 129-269 kr.
  • Skriv fullt navn, epost, bloggen din.

NB: Eposten vises ikke på bloggen. Om det er akkurat du som vinner, vil jeg kontakte deg på mail.

Lykke til!

 

hits