tidløst sommer-mustoutfit 29.01.2011

street fashion

blogglysten tilbake?

Hei!

Har hatt et fravær fra bloggen en stund nå, av en enkel grunn; liten blogglyst. Jeg ser overhodet ikke noe positivt i å blogge, kun for å gjøre det om man ikke har blogglyst eller idèer. Det fører bare til kjedelige innlegg og sutrete lesere. Så jeg valgte å ta en pause.

Pr dags dato er denne såkalte bloggpausen over. Ikke vet jeg om det er grunnet at jeg nå har vært syk i to dager og ikke har hatt noe å gjøre, eller om jeg faktisk begynner å blogge igjen? I don't know..Pause

Tar meg en pause fra bloggen. Har ikke tid til blogging nå, og da blir det bare uintressange innlegg. Kommer vel tilbake en gang!

EDIT: Siden jeg hele tiden driver å sjekker bloggen min, er jeg vel ikke så lei som jeg trodde. Når jeg virkelig har noe å blogge om, kommer det nok noe.

skolebolle-baking

Jeg er nesten sikker på at lillebroren min kommer til å bli kokk eller noe innenfor mat. Han elsker å lage mat og har akkurat bakt solboller til oss. De er jo sinnsykt gode, og jeg er glad for at det er noen her som tar initiativ til å bake med mindre det er viktige anledninger. Nam! ♥


Her er noen andre som fikk lyst på og prøvde å kravle seg bortover gulvet så fort vi snudde ryggen til.

leksedag i dag

Så her sitter jeg med masse lekser. Blir vel sittende en stund til siden vi har prøve i morgen, og andre lekser i tillegg. Jeg har heller ingen planer i dag, så det blir vel bare sløving og god tid så jeg slipper å stresse. Av og til ønsker jeg at jeg allerede er begynt på videregående, men hva hjelper vel homework-sucks-innstillingen min da? Huff, jeg får se om jeg klarer å henge med på videregående!Har dere bestemt dere for hva dere skal gå på videregående?

prøvepugging

Hei! Nå sitter jeg og øver til RLE prøven som finner sted allerede på onsdag. Om to dager(!) og jeg fikk vite om den istad. Så her sitter jeg og skriver religiøse ordforklaringer og plikter i Manu-smriti. Virkelig gøy! I tillegg skulle jeg ha laget program for treningen klokka 18.00. Ah, vet dere hva? Jeg begynner på den nå! For et stress.school next!

God morgen! Snart drar jeg til skolen, men jeg tenkte å oppdatere dere litt først. Vi har mattetentamen i dag, og jeg gruer meg sykt. Matte er et greit fag, men når det kommer til tentamener der det er litt fra hvert år blir jeg bare stresset og plages. Aff, skole....... synd at jeg må vende meg til det, for jeg skal nemlig gå studiespesialisering til høsten!

Som vanlig på mandager har jeg turntrening i dag. Fremdeles fra 17.00-21.00, så det blir lite oppdateringer her i dag. Hvis jeg ikke er helt utslitt etter treningen kan jeg komme med en liten oppdatering. Vi begynner med hoppetau og gleder meg sykt! Hva med å fyre i gang en spørsmålsrunde snart?

i heart you

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som er innom bloggen min hver dag, alle som kommenterer og alle som legger meg til som venn. Det er på grunn av dere bloggen er oppe, og uten dere hadde jeg ikke hatt like stor blogglyst som jeg har nå. Thank you all ♥ 

Jeg er forresten med i en blogg vs blogg hos Emilie. Jeg hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg. Om du har stemt, kan du kommentere dette innlegget og være med i trekningen av en bloggvurdering. Det klør i fingrene av å få vurdert noen nå!

i love wedges

God morgen! Jeg har sittet en stund nå og bare sett på shopping online, og jeg har funnet ut at jeg virkelig har lyst på wedges. Svarte wedges som går til anklene, de er utrolig stilige! Og det er da den nye sparemåten min kommer inn i bildet. 


Laget i polyvore. Hva synes dere om wedges?

jeg skal begynne å spare penger

Hehey! Det har blitt litt slapp blogging i dag, men jeg har dessverre ikke vært i humør eller orket. Men nå er jeg tilbake! Og jeg tenkte å begynne å spare litt penger. Jeg får rundt 1000,- månedslønn hos mamma og pappa hver måned som skal dekke alt jeg trenger (bortsett fra mat og diverse viktigere ting). Hvis jeg for eksempel trekker fra 150-200 kr fra hver månedslønn, sitter jeg til slutt igjen med en god del penger til å bruke på ting jeg ønsker meg. LURT! 


//privat

Hvordan sparer dere penger?

veske vs veske

Hei! Har dere noen gang hatt flere forskjellige vesker, og ikke visst hvilken dere skal bruke? Jeg har fire vesker, men bruker bare den ene. Så jeg tenkte å spørre dere, hvilken likte dere best?


Ukjent merke


Pieces


Kjøpt på Accesorize


Friis Company

herregud jeg må bare

... dele denne sangen med dere. Den er helt nydelig, og dere går virkelig glipp av noe om dere ikke hører den. Er dere for utålmodig til å bruke youtube, sjekk den ut på spotify. Jeg mener den virkelig er verd 3:12 sekunder x 13425674654367354 av ditt liv!


Innspillingen er mye bedre på spotify.

Hun har også mange andre fine sanger. For eksempel ''Temporary home''.

Hva synes du om sangen? Har du hørt den før?

outfit 07.01.2011

_
Smykket - Cubus, men har knytt det, hvit 3/4 armer genser - cubus, blå tunika - ? fikk den i julegavet, og merket er ugjenkjennelig, bukse - bikbok.

fikk fremtiden min tegnet

Hei alle! I dag i kunst og håndverkstimen fikk vi redigere bilder. Siden det bare var fem pc'er på kunst og håndverks rommet måtte vi bytte på dem, så etter en stund gikk jeg og satte meg sammen med Hanna og Tiril. Jeg kom fort i godt humør, for de to satt og tegnet mye rart og hadde det kjempegøy for seg selv. Så Tiril fant ut at hun skulle tegne fremtiden til meg og Benjamin. Sykesyke jente! Jeg lovte forresten å ramme inn bildet og henge det opp på rommet.


Okei, litt uforståelig! Men som dere ser til høyre er den lille døra til meg og den store til Benjamin siden han er så høg. Hvis dere vil vite hva det andre er, så figure it out! Det er litt rart altså....

trening etter skolen i dag

Hei! I dag når vi kom hjem fra skolen laget jeg og Camilla oss mat, så dro vil til et privat hus med utleie av treningsutstyr. Vi var bare på prøvetid i dag så vi betalte ikke noe, så tok Camilla sol etterpå. Dårlig service sier jeg bare!
Det er forresten sykt gøy å springe på 3D mølla!

outfit 06.01.2011

Læreren: Jeg går og slår av internettet.
FAIL!

Heisann! Nå sitter jeg midt i en nynorsk tentamen og er akkurat ferdig med stilen min. ''Skriv ein skjønnlitterær tekst der du får fram at ein hobby eller ein fritidsaktivitet kan gi gode opplevningar''. Dette er i grunn ganske lett, men siden det er så sykt kjedelig med nynorsk, kan jeg ikke en dritt. Greit å ha data da slik at vi kan ha ordbok, tihi! 


Beklager uklart bilde, men jeg hadde veldig dårlig tid i morges.
Skjerf - indiska, cardigan - vero moda, svart singlet - cubus, bukse - ?, perleøredobber - gullfunn og cubus(?). Jeg måtte ha to par perleøredobber i dag siden de øverste hullene nesten hadde grodd.

min måte å bli helt frisk på!

Hei! Nå har jeg sittet hjemme i hele dag og ikke gjort noe som helst. Jeg va på skolen i dag til tross for at jeg hadde spysjuka i går, så jeg håper jeg ikke har smittet noen. I morgen har vi nynorsk tentamen, og da blir jeg sittende inne på klasserommet hele dagen å skrive nynorsk. YAY!Iallefall, jeg har tenkt å kle meg godt i morgen for å ikke bli mer syk siden jeg og Benjamin skal være sammen på fredag. Så pappa har kjøpt inn mine elskede c-vitaminer, og en del av morgendagens outfit vil bli et av disse skjerfene. Hvilket likte du best? Er du kvalme-syk, drikk cola/lunket vann, spis loff og ikke grovt brød og krydder!


Alle skjerfene er trekant skjerf.


♥ you make my day

outfit 05.01.2011Bukse - ?, genser - ?, armband - kappahl. 
Jeg vet desverre ikke hvor genseren og buksa er fra, ting jeg har fått.

Ha en fin dag!

want some followers?

Vil du ha flere følgere på bloglovin? Da er det bare en ting å gjøre. Lag deg en bruker på bloglovin.com (om du ikke har bruker), søk ''elisema.blogg.no''. Da skal det komme opp to ruter.Følg den NEDERSTE bloggen. Så skriver du i et innlegg at du følger meg, så følger jeg deg! Bra deal, eller? 

bloglovin

Følg min blogg med bloglovin

mine yndlings smykker

Laget et lite hjemmestudio på to sekunder av ark og teip, jeg. Enkelt og greit!


Øredobber - veromoda, armeband - Gullfunn i think?


En god blanding. Slikt får man kjøpt overalt omtrent.


Armband - Kappahl


Øredobber - Cubus. Har et par like i rosa. Elsker dem! 

Noe du likte her? Isåfall, hva likte du best?

sykedag i dag

Heisann! I dag har jeg ikke gjort annet enn å sove. Er syk, så jeg har vært hjemme i dag. I natt våknet jeg rett etter at jeg hadde sovnet, og rett inn på badet med meg. Dere kan jo tenke dere hvordan syk jeg er? Spysjuka, jeg hater det! Litt synd egentlig for jeg hadde de planene i dag, så ble alt spolert. Først skulle jeg trene med bestevenninna mi, så skulle jeg dra på besøk til Benjamin. GREAT!


Dette går dagen til. DIVAS lista på spotify er den beste lista for kvinner jeg har hørt før! Jeg anbefaler den på det sterkeste. 

Hva skal dere i dag?

redigert vs uredigert

Jeg lekte meg litt med diverse bilderedigeringsprogram, noe som var kjempemorsomt. Jeg har tullet så mye med det ene bildet at jeg ikke husker hva jeg har gjort. MEN, redigert vs uredigert?

NICE!

travel dag

Hei alle! Dette blir vel en mer eller mindre kjedelig bloggdag for leserne mine. Jeg skal gjøre noe lekser nå, og så bærer det avgårde på turntrening seinere klokka 17.00, så er jeg ikke hjemme før i 22.00 tiden. Da skal jeg prøve å få slengt ut et litt mer spennende innlegg enn et unnskyldnings-innlegg. Ha en fin dag!Hva skal dere i dag?

outfit 03.01.2011


Genser - veromoda, bukse - bikbok


Julegave fra kjæresten ♥


Øredobber - veromoda


kan dere ta dere 2 sekunder til dette?

EDIT!: jeg fikk kommentarer som ''jeg har ikke lest bloggen din før'', men tvil ikke. Dere kan fortsatt stemme på hva dere liker og hva dere synes er interessant.

EDIT 2: jeg måtte bytte stemmeboks siden den andre ikke fungerte som den skulle.

For deres eget beste, stem på hva dere vil ha mer av på elisema.blogg.no. Gjerne skriv konstruktiv kritikk samt annet dere vil ha mer av i bloggen. Takk på forhånd!

jeg velger å kose meg i dag


LMFAO - yes


Demarco - standing solider

Det er trossalt den siste dagen i ferien, og jeg bruker det som unnskyldning til å være sykt usunn i dag. But heey; det er et år til neste gang! Jeg har funnet frem favorittpotetgullet mitt, favorittwistene mine og favorittunderholdningen min. What a wonderful day! ♥ 
... og selvfølgelig kosedressen jeg har flyttet inn i de siste dagene. 

Hva gjør dere i kveld?

med juletreet i bakgrunn

Tok forskjellige bilder av hunden vår nettopp, hva synes du om bildet?


motehus.no - salg

Følg min blogg med bloglovin

God morgen alle! Jeg brukte hele gårkvelden på å se på kvær på nettsider i går, og fant meg en side jeg kommer til å bli fast kunde av. Den heter motehus.no og dere har sikkert besøkt den før, men jeg anbefaler dere å gjøre det igjen. De har kjempemye fint til under tusenlappen på salg!

Bruker dere å handle på motehus.no?

outfit 01.01.2011

nytt design!

Endeliiiiiiiiiig er jeg ferdig med alle html kodene og css kodene som er grunnen til at jeg har vært klistret opp i dataskjermen i to-tre dager nå. Men jeg er stolt! Ikke nødvendigvis for resultatet selvom jeg ble fornøyd, men fordi jeg har laget et eget design og gjort det ferdig! Jeg har mange ganger prøvd det, men har mistet både konsentrasjon og lysten. 

Grunnen til at det tok så lang tid var at jeg plagdes veldig og måtte gjøre ting om igjen flere ganger. Men jeg håper dere liker det!


FØR - gratisdesign hos rinamf.net.


ETTER - laget selv.

Hva synes dere? Hvilket likte dere best?

epic movie

Er det en film jeg aldri blir lei, så er det Epic Movie. For de som ikke har sett den, så er det en komedie med forskjellige klipp fra forskjellige familiefilmer, men klippene er parodiert og vridd om på. Charlies sjokoladefabrikk, Narnia, Da Vinci, Pirates of the Caribbean osv. Det er en av de morsomste filmene jeg har sett, og jeg anbefaler den på det sterkeste! 

Har du sett filmen, isåfall; hva synes du?

Ut på farting i dag!

God morgen alle! Første nyttårsdag i dag og vi er snart på tur til Salangen for å besøke slekt og spise middag hos bestemor og bestefar. Dagens outfit kommer seinere, men nå må vi dra! 

Forresten, designet er snart ferdig. Bare noen finjusteringer igjen og en header. 
Lurer på når vi skal ta ned alt dette..

Hva skal dere gjøre i dag?

Lenker

Her vil jeg legge ut lenker jeg anbefaler og vil tipse om. Om du vil ha din blogg på lista kan vi gjøre en avtale. Denne avtalen går ut på at du linker til meg (ikke i et innlegg bare), for eksempel i sidebaren eller en plass der det er lett å finne den. Så linker jeg til deg her inne. 

HTML koder og designhjelp

Catherina Celin
http://catherinacelin.blogg.no/

HTML hjelpeside
http://www.htmlkodertilblogg.com/My new year's eve

Heihå, nå skal jeg hive meg på bølgen og poste tuuusen bilder av hva jeg har gjort i kveld og masse tullebilder jeg fant på kameraet mitt. NEI, fordi jeg har ikke et eneste ett bilde. Jeg får vel bli flinkere til det i 2011.

Vel, jeg dro til Benjamin halv 5 og tror dere ikke han lå å sov da? Og ingenting nyttet så jeg måtte nesten trå til med litt dristigere tiltak; nemlig vann. Men heldigvis kom han seg på føttene og i klærne så spiste vi god god middag. I 22.30 tiden kom Camilla og Keiy, så dro vi på besøk til Kristoffer der vi skulle feire. 

Det endte bare opp med en koselig kveld sammen med venner og ut for å se raketter når de ble avfyrt. Elsker nyttårsaften ♥


Webcamerayeah! Skal snart få fatt i speilrefleksen til pappa!

Har du hatt en fin feiring? Hva har du gjort i kveld?

hits