hallaballa

Driver å fikser på designet mitt nå, så inntil jeg får mekket sammen en grei header, blir det slikt som nå. 

Hadde en hel haug med lekser i dag, og bestemte meg for å droppe bosuball-treninga jeg hadde planlagt å dra på. Krysset ut facebook, satt på chill musikk og begynte. Det tok kortere tid en jeg trodde med leksene, så jeg dro på treninga likevel. Bosuball er ganske intenst med høy puls. Derfor var jeg god og varm i leddene når jeg kom hjem.  

Satte meg ned og tøyde pittelitt, før jeg gikk rett til spagaten. Det absolutt aller beste med å tøye til spagaten, er faktisk å sette seg ned i den til det gjør så vondt at du har lyst å dø. Elsker den følelsen, og med den innstillingen kommer jeg fort ned. 

Her er resultatet etter i dag

Nesten nede nå. Hæppiiiiii!!!rolig helg

Hei! Gidder ikke å skrive så mye, fordi dagen min har egentlig ikke bestått av så alt for mye. Var på jobb fra 10-16, så hjem å sov litt. Etter det dro jeg til Camilla der vi laget pizza og fikk besøk av Gabriel og Andreas. Har kjørt litt tur og ellers bare møtt hyggelige folk. Rolig helg for min del!

Fikk i alle fall en sang helt på hjernen etter bilturen. Tyler Ward - Pumped up kicks. Gotta love it!! 

All the other kids with the pumped up kicks you'd better run better run, outrun my gun...

wedges

Som jeg sa i forrige innlegg, skulle jeg se om jeg fant meg noen sko på Finnsnes i dag. Etter litt om og men landet jeg på disse skoene, som de egentlig bare hadde i en størrelse for stor. Det var egentlig ikke noe krise, så jeg kjøpte de. De var på 50% på Økonomisko.

Tycks?

hårdonut

Hei! Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden, har akkurat spist litt nudler og skal snart dra til Vilde. Hun skal på sykebesøk i Tromsø, og jeg skal på jobb. Må vel også se om jeg finner meg et par nye sko jeg kan bruke til hverdags. Skolettene jeg har nå lever på sine siste dager. De er veldig utslitt fordi jeg bruker de jo trossalt hele tiden. 

Anyways. I går når vi var i Tromsø, klarte jeg å få med meg en hårdonut med meg hjem fra Glitter. I teorien trenger jeg det jo ikke, fordi det har så mye hår, men jeg tenkte jeg skulle prøve det uansett. Det er et av de beste kjøpene jeg har hatt på lenge! Håret ser utrolig fint ut med hårdonut, og det er nesten ingen jobb. 

Jeg vasket håret i går, ventet til det ble håndkletørt og satt i donuten. Så gikk jeg en lang tur ute med mye vind, og har sovet med den i natt. Trengte ikke å gjøre noe som helst i morgest. Jeg anbefaler det virkelig!

Om jeg finner meg noen sko på Finnsnes, får dere se dem i løpet av dagen!

On my way to Tromsø

Heeiiii! Sitter på båten nå og blogger fra mobilen. Jeg, Benjamin og Erik er på tur for å besøke en god venn som er kreftsyk på sykehuset. Har akkurat kjørt forbi et område med syke bølger. Funnyyy! :D er sikker på at vi blogges seinere også mens jeg er i Tromsø. Fred ut.

sneakpeak på nellykjolene

Endelig er kjolene mine fra nelly.com kommet fram. De kom i går, så jeg dro å hentet de så fort jeg kom hjem fra jobb. Prøvde de i samme slengen, og jeg eeeeeelsker de! Legger ikke ut bilde på bloggen enda, men stay tuned fordi det kommer! 

Noen som ser hvilke kjoler det er? :D

sadface

Har fått høre en utrolig trist nyhet, så om jeg kanskje får humøret litt opp i løpet av dagen, venter jeg med noe blogging...

arbeidsnarkoman

Hei! 

Hadde åpningen i morgest, så måtte være på butikken 0945. Har aldri hatt den før, men det gikk helt fint om vi ser bort fra at sikringen på personalrommet var gått. Ellers var det veldig mye folk innom, jeg sprang som en galing og er dødssliten nå. 

Har dere forresten fått med dere at the voice ikke lenger er på tv? Om det er noen der ute jeg kan få låv å vri av hodet på, så kom bare. Er så sinnssykt forbanna.. Dette var virkelig ikke et lurt valg, men så er det jo dessverre ikke alle der ute som er like smart som meg.

Nå venter senga. Snakkes seinere!

 

 

terminkarakterene første halvåret på vgs

Hei! Er akkurat kommet hjem fra jobb, og det første jeg gjorde var å sjekke terminkarakterene mine som ble publisert i dag klokka 15:30. Er sinnsykt fornøyd med karakterene mine. Det at jeg fikk 4 i snitt etter et helt udugelig halvår, er helt utrolig. Fikk 5 i matte (!!!!!!! :D:D:D:D), norsk og samfunnsfag, og er sykt fornøyd med det!


Wohoooo, score!

new shoes

Hei! Er akkurat kommet hjem fra tumbling & trampett treningen, og siden jeg ser helt overkjørt ut nå, tenkte jeg å heller vise dere bilde av de nydelige skoene jeg kjøpte i dag. Har lenge gått å siklet på disse, og gledet meg til lønningen kom. Den kom en dag tidligere, og da sprang jeg rett inn på økonomisko før jobb. Har ingen slike pensko som jeg passer, så disse er perfekte! 

 

Gleder meg så sykt til revyfesten første uka i februar. Da skal disse vies med dansegulvet ♥

Derfor elsker jeg gym på vgs

sliten pike

I'm back! .. med verdens stiveste nakke og rygg, tidenes haug med lekser og innleveringer og VERDENS styggeste munnsår. I tillegg er facebook helt klikka og tiden har gått alt for fort i dag. Skole etterfulgt av jobb og turntrening! Blah...

Jeg er forresten med i en liten film som mediaelevene på skolen min skal lage, der jeg rett og slett skal være bitch, sammen med resten av bitchgjengen min. Har fått i oppgave å kle meg litt småfrekt og sexy, så kommer til å dø av flause i morgen når vi skal filme. 

Har forresten bestilt meg to kjoler fra nelly. Hvilke kjoler får dere ikke vite før jeg får de selv, men det er i alle fall en av kjolene i det forrige innlegget mitt. 

Skal skrive spanskinnlevering fort nå, så er det natta!Help meeeee!

Hei! Nå har det seg sånn at den kjolen jeg la ut her på bloggen for noen dager siden, kan dere bare glemme. Fikk e-post om at den var utsolgt og at det hadde oppstått en feil i systemet dems. Jeg tok det med et smil, og bestemte meg for å finne en annen kjole å bestille. Det gjorde jeg og, ganske fort. En beige stram silkekjole med perler på fra Elise Ryan (bedårer henne). Kom hjem, og skulle til å bestille den. Tror dere ikke den var utsolgt da? Joda. Av og til hater jeg nelly. 

Så nå prøver jeg igjen. Har funnet noen kjoler jeg liker, så tenkte jeg at dere kunne hjelpe meg å bestemme hva jeg ender opp med. 

1. Trim bandeau dress

2. Modesty coctail dress

3. Lily halter dress

3. Cross neck trim dress


Hvilken var finest?

Forsov meg, again!

Good morning sunshines. Skulle ønske jeg kunne si det samme til megselv, men jeg er ikke særlig mye sunshine når jeg klarer å forsove meg og våkne en halvtime før skolen begynner. Har allerede på tre alarmer så det skal ikke være mulig!! Økte faktisk alarmene fra tre til fem i morgest, så om jeg ikke kommer meg opp på mandag må jeg oppsøke lege. Eller eventuelt legge meg myye tidligere. Aff! Hater å legge meg, elsker å sove, hater å stå opp. Typisk? JA!

Anywyas. Ligger i verdens deiligste stilling på en minisofa og venter på at andretimen skal begynne. Er forsåvidt bare ti minutter igjen.

Har ikke noen planer for dagen, annet enn å ta helg. Yep, I said it! Toppidretts- og musikkelevene har fagdag i morgen mens jeg ligger hjemme og sover. Liker!

Det evige problemet

Hei! Satt på skolen i dag og så på kjoler på nelly og motehus sammen med Wero, og endte såklart opp med å bestille meg en. Etter mye om og men endte jeg opp med å sende denne hjem i postkassa, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg tror den er litt for kort, så med en svart strømpebukse under gjør det ingenting. 

Men så er det det EVIGE problemet som går igjen hos alle jenter til en hver tid: SKO! Jeg har et par hjemme som jeg liker kjempegodt, som ligner på Jeffrey Campbell, men tror det blir alt for mye for en liten kjole. Derfor tenker jeg å se om jeg får lånt meg noen svarte hæler som passer til denne kjolen. Om noen i nærområdet leser dette og har et de kan låne ut: STØRRELSE 38!!

Hva synes dere om kjolen? Noen tips til hva jeg kan gjøre med skoproblemet og hvordan sko som eventuelt kan brukes? Tar i mot tips om farge, fasong og alt som hører med, med stor takk!
Ekstratreninger og særtropp

Hei! Har ikke blogget på tre dager nå, fordi jeg rett og slett har glemt det av eller hatt lite lyst. Anyways, kan jo fortelle dere at jeg (og forsåvidt alle andre som prøvde seg) kom med på konkurransetroppen, så nå blir det Gym For Life i mai (?) og verdensstevne i Portugal til sommeren. Gleder meg som en liten unge!! Vi blir å begynne med treninger på onsdager nå i tillegg til mandager, så disse to dagene er automatisk dårlige dager for blogging. Skal prøve så godt jeg kan selvom det blir mye stress.

Har brukt dagen min i dag til skole, jobb, litt pugging til naturfagsprøven og avslapping. Skal finne senga snart, så er det opp tidlig atter en gang i morgen. Heeerlig t-skjorte!

 

au

Allergi?

Drømmegymtime

Hei! I dag hadde vi den beste gymtimen vi har hatt på lenge. Valgfri aktivitet sto på planen, og jeg valgte såklart turn sammen med Cecilie og Martine. Siden vi har uttak til særtroppen den kommende mandag, valgte jeg å tøye litt på spagaten og øve litt på generelle kriterier som jeg må ha inne til da. Gleder meg til uttaket!

Etter en stund var fotballguttene gått lei, og vi som turnet fikk ''besøk'' om jeg kan kalle det for det. Det var kjempemorsomt å se guttene turne, og jeg skal ikke legge sjul på at de var flinke og! 

Snart helt nede nå, juhuuu!! 

Kanskje jeg tar turen til Friskhuset seinere og da blir det enda mer tøying! Må være nede i spagaten til mandagen, og om jeg er ekstra optimistisk tror jeg at jeg klarer det og!

Sliter dere med motivasjon? Se her!

Før jeg skriver noe som helst, vil jeg påminne dere om at dette ikke er klipp og lim, men tips jeg har fått fra NLP Trener og Coach Morten Karolius. Kopiering er strengt forbudt!, Selvom dette innlegget er ganske langt, er det virkelig verdt å lese til alle som sliter med motivasjon. 

Når det gjelder motivasjon, har jeg noen tips å komme med.

For veldig mange handler det å utsette noe som "må gjøres" om at det er noe annet som er morsommere å gjøre akkurat her og nå (sånn som facebook, blogging, ja kanskje til og med rydding av rom (som ellers er ganske gørrkjedelig)), mens det som "må gjøres" er laaaangt der borte og dermed kan utsettes litt til, kan det ikke?

Men så vet du at det er noe som må gjøres, og hver gang du tenker på det så får du en ikke fullt så bra følelse, kanskje du blir litt frustrert eller irritert. Og så til slutt, når du har utsatt det lenge nok, bare må du gjøre det som må gjøres. Og jeg tipper det at da går jobben mye lettere enn du først hadde trodd, og så tenker du at det her skulle du bare gjort for lenge siden, for det gikk jo egentlig veldig greit når du først heiv deg til.

Og for å si det sånn; ALLE gjør dette. Som mennesker er vi skrudd sammen sånn. Men det er ikke alle som er klar over det. Det har (i forskjellig forskning) blitt bevist at de som klare å fokusere på langsiktige mål, som f.eks at det blir en bra jobb på de som har gode karakterer på skolen (eller hva enn du vil ha), er akkurat likens skrudd sammen, MEN de har funnet en måte å lure seg selv fra å gå i fella med å utsette oppgavene.

Og her kommer dagens tips: For å lure deg selv til å komme i gang vil jeg anbefale å komme inn i en tilstand av flyt i stedet for den tilstanden du er i nå, den der du tenker at du ikke har viljestyrke, er litt frustrert, irritert osv! Du vet flyt, det du opplever når du holder på med et eller annet der tiden bare flyr av gårde og du bare får gjort en masse. Som om tiden står stille. Du har garantert hatt sånne opplevelser. Tenk tilbake på en gang du virkelig var i sånn flyt og lat som om du er der igjen nå. Forestill deg det så sterkt at det er som om du var der, du ser det du så, hører det du hørte, føler det du følte. Eller enda bedre, gjør noe som du vet får deg i flyt. For meg hjelper det f.eks å høre en viss type musikk. Whoooosh så er jeg i flyt. Kanskje en kort løpetur er det som skal til? Hva vet jeg? Det vet du!

Og med en gang du er i den følelsen av flyt, så kjør på med det du må gjøre, og legg merke til at det går mye lettere, og vips har du lurt deg selv... og det er en god ting, for da er det ikke grenser for hvor langt du kommer til å nå!!

Mulig alt det her høres veldig rart ut, men det fungerer! Og hvis det ikke er flyt som skal til, ja så er det kanskje en annen tilstand/følelse som fungerer for deg.

Poenget, og det her er virkelig gull, er at når du merker at du har en godfølelse, så kan du koble den følelsen til f.eks noe du sier inni deg eller høyt, eller noe du ser for deg eller at du gjør et eller annet. Hvis du en gang merker at "oh wow, nå er jeg i en skikkelig bra tilstand/følelse", er fokusert e.l. så kan du koble det til at du f.eks knytter handa og sier "oh yeah!" inni deg selv. 

Og når du har gjort det ca 5 - 7 ganger, så vil hjernen ha lært at "knyt handa og si "oh yeah" inni meg" = få tilbake den gode følelsen/tilstanden. Så f.eks rett før du skal ha eksamen eller noe, kan du kjøre "knyt hand, oh yeah" og plopp! er du akkurat der du trenger å være.

Det må selvfølgelig ikke være "knyt hand, oh yeah", det kan være hva som helst og det kan være koblet til hvilken som helst følelse. Følelse av sterk, følelse av fokus, følelse av å være best i verden, følelse av selvsikkerhet, hva som helst.

Jeg tipper at du allerede nå kan tenke deg en hel masse situasjoner der det kan være smart å flippe over på en annen følelse, kan du ikke?

Det å kunne gjøre sånne her saker vil garantert ha massiv effekt på deg, det du presterer og dine resultater... og ikke minst vil du lære masse om deg selv + de rundt deg vil nok ikke skjønne hva som har skjedd.

Bare noen tips fra meg. Det er blant annet dette toppidrettsutøvere lærer seg av coachene sine. Og det er en grunn til det 

Morten

Et nytt år, nye muligheter

Hællææ! Begynner å bli en stund siden nå, og jeg skjønner virkelig ikke at jeg er tilbake så tidlig (hadde planlakt en sykt lang pause nå), men jeg er nok ikke helt 100% tilbake før om en stund. Må begynne med tilvenningen på nytt. Det er sykt stress å ha en blogg med en del lesere, fordi da har man det bloggpresset hele tiden. Så det har i alle fall vært kjempegodt med en pause der det siste jeg har tenkt på, er bloggen. Jeg har vært innom en del ganger og godkjent noen kommentarer, og jeg er sykt overrasket over at dere enda er her og kommenterer!

Har skjedd noen store forandringer i livet mitt mens jeg har vært borte, og den største grunnen er at det er slutt mellom meg og Benjamin. Vi har det fint begge to, snakker ofte sammen og er venner. Det er det forresten mange av dere som har fått med dere, men hvordan det har skjedd har jeg null peiling på. 

Sååå, siden jeg er sånn høvelig tilbake no, er det baare å spørre om dere lurer på noe eller om det er noe jeg kan blogge om. Blir sikkert en hel haug med mobilblogging siden jeg har verdens beste telefon nå!

Vil avslutte innlegget med å ønske alle GODT NYTTÅR og jeg håper dere har hatt en vill og sinnsykt bra juleferie. PREKAST!

 

!!!!!!!!!

GODT NYTTÅR!!! Takk for et herlig 2011.

hits