American Idol i hula

Hola!

Sitter i sofaen i leiligheta med Espen atm, med verdens største kaos rundt oss. Vi ser på American Idol og bare slapper av. AI er faktisk mye bedre enn det norske, fordi dommerne er mye mer avslappet og morsomme. Her viser de også veldig mange unike auditioner og dommerne viser mye mer at de bryr seg. På det norske ser det ut som at de skal kjede seg ihjel. Skal straks lage meg kveldsmat etter en lang dag med både skole og jobb. 

I morgen har vi fagdag i entreprenørskap, og satser på det blir en kort dag på skolen. Må få kjøpt inn diverse saker og ting til fylkesmessa og ikke minst få solgt produktet vårt! Vi har en facebookside som dere kan finne HER. Hadde blitt kjempeglad om dere hadde likt siden vår!!

Hva har dere gjort i dag? ... Ha en fin kveld videre!

Ti overskrifter som garanterer treff❶ Shoppingrelatert

Det er alltid spennende å se andres innkjøp. Hva de prioriterer pengene sine på, og hva som fanger deres oppmerksomhet på shoppingturer.

❷ Konkurranse

Hvorfor ikke? Man taper ikke noe akkurat, og dessuten kan man stikke av med premien; kule, gratise ting.

❸ Dagens antrekk

Inspirasjon, inspirasjon, inspirasjon. 

❹ VS'er

Iphone VS Samsung? McDonalds VS Burgerking? Av og til føler man at man _må_ få fram meningen sin. Dessuten er det morsomt å se hva andre mener.

❺ DIY

Kult og kreativt. Jeg trykker innom alle linkene som inneholder "DIY". Spennende å se hva man kan få til, og av og til er det enklere enn man tror. Ingenting blir helt likens heller, så man får et lite personlig preg på det. 


❻ Gjensidige goder

Bli med i bloggvsblogg, linkerunde, tips, ukens blogg, tjen penger på blogging, jeg vil lese din blogg osv...

❼ Sneakpeak

Jeg blir alltid så sykt nysjerrig her, og trykker innom veeldig mange slike innlegg.

❽ Spennende, sunne oppskrifter

Nå på nyåret er det blitt utrolig viktig for veldig mange å trene, spise sunt og komme i form. Da er det mye å hente hos de som tar seg tid til å skrive slike innlegg.

❾Svar på spørsmål

Again; jeg blir nysjerrig.

❿ "Jeg er naken"

Sex selger, og er det noe som gir sykt mange treff, må det være denne typen overskrift.

Noe å tilføye?

Nystekt brød

Hei! Kom hjem fra skolen for en halvtime siden til nystekte brød. Mamma har laget grovbrød som smakte himmelsk, så jeg klarte ikke å vente til middagen. Brødskive med avokado var faktisk utrolig godt! Skal faktisk få gjort noen lekser i dag, så er det turntrening i kveld. Må også skrive ned handleliste til cupcakes'ene jeg skal lage i helga. Noen med tips til spesielle og morsomme cupcakes for barn?

Hvem har penest design?Hvilken blogger synes du har det fineste designet? Er veldig fan av Erica Kvam sitt.

Tuesday

Ha en fin dag!

Pakke i posten

De siste dagene har det vært jeg som har hentet posten her hjemme. Da jeg i dag så at jeg endelig hadde fått en pakke som kjentes ut å være almanakken min, løp jeg inn igjen. Der lå den. Fine, lille, rosa almanakken min som skal være med meg over alt. Har allerede begynt å skrive trening og jobb i den, men det er vel bare fordi jeg er så gira. Den var en smule liten, men det gjør ingenting. Passer perfekt i veska!Bruker dere almanakk?

Soldag = fridag

Hei! Er ferdig tidlig i dag på grunn av at vi feirer soldagen. Vanligvis har det bare blitt delt ut solboller og kakao i kantina i matpausen, men i dag ble vi permitert etter lunch. Deilig? Litt teit da at vi måtte møte på skolen - kun for å ha to timer media. Kom meg i hvertfall fort hjem da! Har akkurat spist en stor skål med eggerøre, måkket trappa, og skal bare slappe av resten av dagen. Det har kommet sykt mye snø de siste dagene. Har ikke jobb i dag, men skal på turntrening klokka åtte. Gleder meg til å se hvem som kommer på uttaket vårt!SøndagHva gjør dere i dag?

New in


Bikbok 49,-


Bikbok 49,-


Monki 40,-


Monki 40,-

Don't you dare

... give me a MacBook

Nok en fagdag i media, ergo; nok et slit med macbookene. Før syntes jeg mac var ganske kult, og hadde vært glad for å ha en slik selv. Men nå, etter bare et halvt år med media har jeg lyst å brenne alt av appleprodukter. Drit,drit,drit. Dessuten er jeg alene på gruppa ettersom de tre andre ikke er her. 

Seinere skal jeg på jobb med Christina. Er kjempelenge siden vi jobbet sammen nå, så jeg byttet til med dagens vakt slik at vi får vært litt sammen. I kveld regner jeg med det blir crispy chicken sammen med kjæresten, tvtitting og kos. Får vann i munnen bare av å tenke på det!

Dagens antrekkTubebh fra Gina Tricot, singlet fra Monki, bukse fra VeroModa og sko fra Eurosko. 

Hva synes dere?

fem blogger


Krisssy


Annais

Eirinkristiansen


Matholck


N0sse

Hvilke blogger leser du?

Lykkeliten

Hei! Er utrolig glad i dag. Som dere vet, klarte jeg å ødelegge harddisken på skolepcen min og måtte sende den inn på reparasjon. Espen har vært på Elkjøp med harddisken min (som var ubrukelig og helt ødelagt i følge skolen), og nå holder de på å legge over alle bildene og dokumentene til en ekstern harddisk. Ble så utrolig glad da han sa det at jeg lovde at jeg skulle massere han i kveld, samtidig som vi spiste god mat og så på koselig film. Haha, spontant sa du? 

Nå har jeg akkurat spist sein middag etter jobben, og skal snart rydde rommet. Det er bare liiiitt bomba!

Oreo-milkshake

Det dere trenger er 1 liters boks med vaniljeis, to pakker oreokjeks og ekstra lett melk. Knus den ene kjekspakken og ha den i bollen. Ha i en fjerdedel av isen ca og bland alt i en bolle med en mixmaster. Hell i litt melk, og blend alt til det ser ut som en bløt røre.Knus den andre pakken med oreokjeks, men i litt større biter. Ha i litt mer is, og litt mer melk og blend alt. Det skal være noen biter med oreo som ikke er knust.

Selvom jeg er veldig dårlig til å forklare, burde dere prøve dette, omså med egne øyemål. Det smakte helt fantastisk!

Lei av single sokker?

Hei. Må bare beklage at jeg har vært så inaktiv de to siste dagene. Orket ikke å blogge i Tromsø da jeg verken hadde kameraet med eller et brukelig kamera på mobilen. I dag har jeg vært på skolen fra 0800 til 1830(!!!). Var noen timer ekstra for å få gjort ferdig noe entreprenørskapsgreier i forbindelse med fylkesmessa. Siden jeg kom hjem har jeg sittet klint inn til pcen for å gjøre ferdig både forretningsplanen, og konkurransematerialet. Vi deltar i beste logo og beste forretningsplan bare for moroskyld :-) Har akkurat levert, og er kjempefornøyd med det endelige resultatet. Kan jo forsåvidt legge ut logoen vår her! Så har vi en facebookside du kan besøke og like her.

Hva synes dere? Kommer sterkere tilbake i morgen med andre bilder. 

Lederskapskurs i Tromsø

Hei!

Akkurat nå befinner jeg meg i en av Scandic's mange konferanserom i Tromsø. Jeg og Ramona er på kurs sammen med mange andre jenter fra området. Kurset heter Jenter og ledelse, og er i forbindelse med Entreprenørskap og bedriftsutvikling, så vi får heeeldigvis gyldig fravær for sløving i byen. Vi sover og spiser gratis på hotell, og skal en tur innom Jekta Storsenter i kveld. Men før det er det enda mer kurs, og tacobuffet! Droppet kameraet, så dere får leve på mobilbilder til i morgenkveld.Marshmellowfondant

Hei! Har brukt kvelden på å øve meg på å lage kakepynt. Har utrolig lyst å lære meg å lage fine kaker, cupcakes og andre bakverk så da er det bare å begynne øvingen. Jeg laget marshmellowfondant i kveld, noe som er en fin erstatning for marsipan for de som ikke liker det. Denne fondanten er noe vanskeligere å jobbe med enn marsipan, men når du smaker på det ferdige produkter vil du synes at det er verdt det! Du kan forresten legge den i en tett boks i fryseren, så holder den seg kjempelenge!

Det du trenger er en pakke marshmellow, melis, vann og figurer for å trykke ut i deigen. Du kan også bruke konditorfarge dersom dette er ønskelig. 

Dersom du ikke skal lage veldig mange figurer, men mest bare øve deg er denne oppskriften fin å bruke. Du kan selvfølgelig doble den eller halvere den etter ditt ønske. 

100g marshmellows
1 ss vann

Ha dette i en stor bolle og ha det i mikroen i omtrent 1 minutt. Marshmellowsen heves ganske mye, så det er lurt å sjekke den innimellom. Når du kan røre den uten at den klumper seg, er den ferdigvarmet. Ha i 1 ss matolje (ikke olivenolje) og rør rundt. Mål opp 250 gram melis og sikt den inn litt etter litt. Hvis dere vil ha en bøy på sommerfuglene når de er tørket, kan dere gjøre det på denne måten.Nyttig tips? Har dere laget dette før?

Through years

Alle disse bildene er fra januar i hvert år. Har jeg forandret meg? hehe

Fredag hos Ritz

Hei! 

Som dere vet var planene for i går å dra til Carina med jentene etter jobb, men hun hadde plutselig seinvakt så da ble det avlyst. Jeg dro da heller til Ritz sammen med Vilde, Oda og Martine. Vi så på idol og jentefilmer til langt på natt, og laget browniemuffins. Jeg og Oda kom dit samtidig, og såklart hadde ikke Ritz strødd til oss så vi hadde tidenes teaterforestilling ned bakken til huset hennes. Etter mange fall, og ristet brus endte jeg opp på rompa ned hele bakken og måtte skifte med en gang jeg kom inn. Vinter ♥ Det var iallefall en kjempekoselig kveld med jentene!

Hva gjorde dere i går?

Aztec inspirationDeilig start på helga

Hei og god fredagsformiddag. Sitter i skrivende øyeblikk på badegulvet og varmer meg. Har fritt fra skolen i dag, så tok helg i går jeg! Startet forresten helga med at jeg og Espen var ute og gikk/jogget i 1.5 timer. Sykt bra følelse etterpå!

Kom til tomt hus hos pappa i morgest for å komme meg lettere på jobb, så her var det såklart iskaldt. Skal snart gå i dusjen og freshe meg litt opp før jeg begynner klokka 4. Etter jobb er det rett på jentekveld hos Carina i hennes nye leilighet sammen med noen andre venninner. Tror det blir kjempekoselig!Noen planer for helga?

Designfeil i explorer

Hei! Siden jeg bruker lånepc nå, måtte jeg bruke internet explorer fram til istad da jeg lastet ned chrome. Jeg merket tidligere i dag at det var noe rart med bloggen, men kun i explorer. Alt er midstilt! Jeg bryr meg egentlig ikke veldig mye om å ordne dette, fordi jeg går ut i fra at de fleste nå bruker chrome. Men jeg lurer bare på en ting. Hvordan ser bloggen min ut hos dere?


 
HAAAAATE MY LIFE

Hallo. Har akkurat lever inn skolepcen min til reperasjon på skolen. Trynte på isen i går, og smelte såklart pcen i bakken. Mest sannsynlig er hele harddisken min gått til pieces og jeg er så forbanna og lei meg at jeg tror det klikker for meg snart. Alle bildene mine, alle skoledokumentene , alle mediafilmene osv. I tillegg har jeg eksamen til våren, og det eneste jeg har å bryne meg på en det vi lærer resten av dette skoleåret. Alle bildene fra osloturen med Espen, Kirunaturen med mamma, Håkon oog Espen, jentekveldene, portugal med turngruppen, de gamle mobilbildene... ALT er gooooone. Hater disse drittpcene som ikke tåler noe som helst. HELDIGVIS har jeg lakt ut en del bilder på facebook og bloggen, men det kan ikke sammenlignes. Det eneste er at det er en liten trøst.

Me today

Hola chicas. Sitter på skolen nå, og har matte i dette øyeblikk. Drar til svigersøstra mi etter skolen for å se og finne oppskrifter til søte cupcakes som jeg og Vilde skal lage i forkant av barndåpen til tanteungen min. Etter det er det turntrening, så blir det bare sløving resten av kvelden. Hva skal dere i dag?


Cardigan fra KappAhl og topp fra mami ♥

Ny header - vinter

Endelig har jeg ny header. Satt å lekte meg litt med februar-tanken om snø, kulde og slikt, så da ble bare headeren inspirert av det! Er faktisk kjempefornøyd med den, i og med at jeg måtte ta et gammelt bilde fordi jeg ikke hadde tatt noen nye headerbilder. Den er i alle fall mye bedre enn den midlertidige som var det samme bildet som profilbildet mitt, bare på siden. 

Hva synes dere?

Details of today

Genser fra H&M, skjorte fra VeroModa og smykke fra KappAhl

Oppskrift på favorittsmoothien
1 egg, 2 spiseskjeer yoghurt, masse jordbær, og ca.1/2-1 dl appelsinjuice. 
1 egg, 2 TSP yoghurt, as much strawberries as you want and 1/3 cup of orange juice.

Standard søndagskveld

Hei! Siden jeg kom hjem fra Stamina HOT i 7-8 tiden, har jeg pugget historie. Er så sykt lei nå etter å ha skrevet 11 sider med notater, for hand! Skal sette meg godt til rette i sofaen nå og se på film med kjæresten. Begynner ikke før klokka 10 i morgen, heldigvis. Blogges i morgen!Hva har dere brukt dagen til?

Soon mineBestilte den nettopp. Gleder meg til den kommer!!! Har du personlig almanakk?

Favorittsangene mine

Som sikkert alle andre i hele verden elsker jeg musikk, og har alltid mange favorittsanger på en gang. De varierer ganske mye og, samtidig som det er noen som henger igjen, som alltid kommer til å ha en plass på topplista mi. Her er en aldri så liten oversikt over favorittsangene nå, og mine "trofaste" låter. Hehe! Dere kan forresten finne de to mest brukte spillelistene mine her og her. Sistnevnte er "Gammel" lista med westlife, bosson og mye mer!

Rihanna - Diamonds. Liker best den remixen som alltid går på radio, men finner den ikke noen plasser. Her er en lignende av den remixen, av Shahaf Moran. Noen som vet hvilken verson jeg mener?? 

Olly Murs feat. Flo Rida - Troblemaker 

 Adam Lambert - Never close our eyes

Og her er de tidløse

Cheryl Cole - Fight for this love 

Chris Medina - What are words. Hadde nesten glemt av for en nydelig sang dette er. 

Blue, Elton John - Sorry seems to be the hardest word. Ah ♥♥ 

Noe dere har å tilføye?

Dagens antrekkHals fra Gina tricot, skjorte og t-skjorte fra VeroModa og bukse fra KappAhl

New in

Hei! Skal vise dere raskt hva jeg kjøpte i dag. Cardigan, treningstights og sportsbh fra Kappahl og treningstopp fra cubus. Den er sinnsykt deilig! Anbefaler dere forresten å stikke innom Kappahl for å kjøpe treningsklær dersom dere ikke er ute etter tights med støtte og kjempedyre klær fra sportsbutikkene. Cubus har også treningstøy!
Polyvore - fest/hverdagHvilken stil likte du best?

Work hard, dream big

God kveld!

Har akkurat spist litt etter en lang og god økt på Stamina Hot i kveld sammen med Ramona. Vi trente i styrke i halvannen time og det har aldri føltes så godt i samvittigheita før. Gruer meg bare til i morgen. Blir NEPPE å klare å røyse meg med det første hvertfall. Det er så godt å ha Ramona med på trening fordi hun pusher meg ekstra hardt. Vi trente ganske mye mage-, rompe- og lårøvelser, og litt på ryggen. Har ordnet meg gratis treningsuke der nå fram til onsdag så jeg blir nok mye å se der.

Nå skal jeg gå i dusjen, ta hårkur og bare slappe av resten av kvelden. Hva har dere gjort i dag?

Beklager mobilbilder. Kameraet ligger hos Espen...

Fitspiration

Og her er favorittsitatet mitt når det kommer til trening. Hver gang jeg trener, og bare har lyst til å gi opp, tenker jeg på dette. Stor motivasjon for meg!
Follow me @ instagramElisemariea på instagram. Hva heter dere?

Smoothietesting

Hei!

Sitter her i sofaen, stappmett etter mye smoothietesting. Var på årets første turntrening istad, og istedet for å turne begynte vi året med steinhard styrketrening. En av damene jeg turner med har vært instruktør på det som nå er Stamina hot, og vi fikk virkelig kjørt oss. Etter treningen dro jeg og Espen på butikken og kjøpte masse frukt. Da vi kom hjem begynte vi å styre på kjøkkenet med å teste ut forskjellige smoothier. Banan, kiwi, appelsin, skogsbær og de to sistnevnte sammen. Favoritten min var nok skogsbær-appelsin-smoothien. Bananen smakte jeg ikke på en gang fordi det vet jeg at jeg ikke liker, kiwi ble bare rart og sterkt (?), appelsin ble for kjedelig aleine, men gjorde virkelig susen sammen med skogsbær.

Jeg har ingen mål på hvor mye av hva vi brukte, for det er bare å prøve seg fram. Det er som regel da det blir best! I tillegg til frukt og bær, kan det være lurt å ha isbiter, melk og yoghurt tilgjengelig. Vi brukte helt vanlig vaniljeyoghurt i alle blandingene. Hva er deres favorittsmoothie?

Favourite accessorie

Julegave fra Espen. Looooove iiiit!

Perfekt start på dagen
Hei og god onsdagsmorgen!

Jeg sto opp halv syv i morgest for å dusje, ordne meg, spise frokost og lage matpakke til skolen. Det første som ventet meg når jeg kom i stua var en lapp om at jeg måtte gå å se i kjøleskapet. Espen hadde nemlig laget meg matpakke i går etter at jeg hadde lagt meg. Verdens søteste og snilleste! Så da var det bare å ordne seg og dra på skolen. Hadde en halvtimes ventetid før Andreas kom og plukket meg opp, så jeg gikk likegodt å la meg sammen med Espen igjen. Det er så utrolig godt å ha en så god kjæreste ♥

En annerledes modell

Jeg kom nettopp over en artikker på tv2.no om en italiensk fotograf ved navn Yossi Loloi som har gjort det store. Han skal lage en fotoutstilling med nakne, tykke damer som motiv via prosjektet Full Beauty. Jeg så disse bildene selv, og vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg synes disse dame er sinnsykt utrolig modige, og bildene ble ikke så aller verst dem heller. Likte ideen kjempegodt på grunn av hvordan den står i mot samfunnets press mot det å være tynn, slank, veltrent og så videre. Bildene er råkule spør dere meg!

Hva synes dere?Mandaglol

Hei!

Holder på å øve til sosiologiprøven vi har i morgen. Vi har om avvik og kriminalitet, så jeg stresser ikke så mye med annet enn begreper. Sosiologi er heldigvis et lett og interessant fag!

I dag hadde vi gym i den form av knallhard styrketrening. Det gikk aller mest på magemuskler så jeg gruer meg til i morgen. Det kommer til å være pain! For all del, jeg klager ikke. Har veldig godt av styrketreningen jeg får, og gleder meg til å komme ordentlig i gang. Dette var vel bare en oppvarming for å få meg til å grue meg, men når jeg tenker over det så har jeg veldig god følelse nå, etter økten.

Edit: Har akkurat sovet bort litt irritasjon over internettet vårt. Innlegget skulle vært postet i stad skjønner dere..


Første i gjengen

Endeliiiiiig er den første i flokken allerede blitt 18 år, myndig og alt det der. Er så glad på hennes vegne at jeg holder på å gå i taket. Det e å bli 18 år åpner for så utrolig mye nytt, og jeg klarer nesten ikke vente til hele gjengen er blitt gammel nok til å dra ut på byen, bestille sydenreiser og alt dette SAMMEN. Gratulerer med gårdagen verdens beste venn ♥

Vi samlet en jentegjeng hos Ramona i gårkveld for å feire henne med brus, kake og alias. En unormal feiring for en 18 åring, men er så lei av all festinga etter jula at jeg trivdes godt i rolig selskap i går. Vi tar det igjen en dag! Ramona er verdens beste venn, ingen over og ingen ved siden av og jeg ønsker henne alt godt resten av livet ♥ Advarer mot sterkt bilde under.Bildene er fra Martine sitt kamera.

syden i sommer?

Hei!

Sitter hjemme, godt plantet i sofaen, og ser på sydenreiser til pappa, meg, bror og Espen. Har vært i Romania en gang før og Tyrkia tre ganger, og håper turen går til Tyrkia denne gangen også. Er helt frelst av det landet! Fine shoppinggater, restauranter rundt hvert hjørne, lange strender og kjempehyggelig hotellansatte. Har alltid brukt å dratt med tyrkiareiser (anbefaler de på det sterkeste!), men de har ingen turer i juli i år, den eneste måneden som passer for meg, så jeg holder på å leite som en galing på nett. Pappa kom akkurat hjem, så jeg skal få han til å hjelpe meg å se på reiser.

Noen reisetips? Land, by, hotell, reiseselskap osv!!!
ferien over

Hei!

Akkurat kommet hjem fra skole og jobb, og spiste nettopp middag. Mamma lagde kylling og ris til meg og Espen til vi kom hjem, digg! Planene for kvelden er ikke annet enn å fjerne den groteskt stygge negelakken fra nyttårsaften som er halveis borte likevel, rydde og spise enda mer tyrkisk pepper. Må ha noe å gjøre da Espen ikke er verdens beste underholdning idag der han ligger innrulla i dyna. Skulle egentlig vært meg som lå der. 

Som sakt var jeg på jobb idag, rett etter skolen. Er enda ikke frisk så jeg følte meg verken fin eller bra der jeg trødde rundt i Devold fleece og stor, rotete topp på hodet. 
Turnåret 2012

Begynner årets andre blogginnlegg med å beklage at jeg ikke har blogget noe i romjula. Har heller tilbringt tid sammen med Espen og familie istede for å blogge. Så nå er det vel klart for min nyttårstale, som kommer til å være kortere enn noen ganger. Skulle akkurat til å skrive at 2012 ikke har vært noe mer spesielt enn alle andre år, til jeg kom på alt som har skjedd i år. Har oppnådd kjempemye innenfor turn og ikke minst kapret verdens beste gutt. 

Det hele og det store begynte med GFL i troms, som ble arrangert i Tromsø. Vi var fem konkurrerende lag, og vi ble fylkesmestere i show og oppvisning. I en lang sommer med venting på svar om vi kom med på NM, var vi i Portugal på Eurogym, sammen med 5000 andre gymnaster fra Europa. Veldig lærerikt, morsomt og drepende varmt med 46 grader på vår første oppvisningsdag, ute, midt i en steinbelagt by. Ohnoes....

Høsten kom, og endelig fikk vi svar fra NGTF. Vi var trekt ut til å delta i NM sammen med 13-14 andre lag fra hele Norge, hvor rundt 30 var påmeldt. Der ble vi norgesmestere i liten tropp, og feiret på fridays. Vi hadde turnkafe for å tjene inn penger, mange dugnader og oppvisninger og mye omslag i media. Dette har vært det beste turnåret ever, og jeg gleder meg ekstremt mye til å begynne sesongen igjen der blant annet Landsturnstevnet på Hamar 26-30.juni venter på oss. Allerede fra mandag av, er vi begynt.

Beklager uklåre bilder. Brukte mamma sitt kamera siden mitt er i leiligheita.

yolo

GODT NYTTÅR! 

Jeg starter likegodt det nye året sengeliggene. Var i dårlig form på nyttårsaften, og at jeg dro ut gjorde det ikke noe bedre. Får bare håpe på at jeg blir frisk til i morgen, fordi da begynner skolen igjen ♥♥. Da pappa kom hjem i stad, skrøyt han over at han hadde vært på treningssenteret, før han satte i gang å lage seg fiskemiddag med grønnsaker. Iallefall noen som har fått en frisk start på året. Når jeg får stipendet mitt, er det rett på kick for å ordne meg treningsavtale der. Gleder meg til å komme i form!

Kommer sterkere tilbake seinere..

hits