Følg meg på twitter!

Er ikke særlig aktiv på bloggfronten for tiden, og har gått mer over til twitring. Jeg heter elisemariea på twitter, følg meg!

det søteste ever

Whitney Houston funnet død

Gratulerer alle mammaer

Egentlig skjønner jeg ikke vitsen med morsdager og farsdager. Jeg synes det er noe oppskrytt tull, men okei. Det er greit med bursdager, men når hele kontaktlista på facebook skal begynne å skrive ''gratulerer med morsdagen, verdens beste mamma ♥'' i newsfeeden, blir det for meget. Dessuten går det ikke an at så mange har verdens beste mamma, for det finnes bare en av ''verdens beste''! Og hun er min mamma, hihi.

Skal ikke ta gleden fra alle mammaer der ute, så gratulerer med dagen til dere iallefall!


Hva skal dere bruke morsdagen til? Jeg for min del skal bare slappe av og kanskje gjøre noe lekser. Mamma er dessuten på jobb så!

gamle bilder

Driver å ser gjennom kategoriene mine for å finne litt inspirasjon til å blogge. På kategorien ''bilder'' fant jeg ganske mye spennende, og i tillegg til at jeg tidligere har funnet mye morsomt på facebook. Tenkte å dele disse bildene med dere, så kan jeg fortelle litt om de og.

Dette bildet ble tatt på trikken i Oslo sommeren 2011. Da var jeg på klassetur med den gamle klassen min. Husker ikke helt hva som førte til at vi rev opp hele strømpebuksa til Carine, men morsomt var det i alle fall. Folk så rart på oss der vi satt masse ungdommer og voksne og holdt på å le oss i hjel. De må ha skjønt at vi var nordlendinger. Bønder på bytur sa du?


Dette bildet ble tatt utenfor tusenfryd. Er ikke noe spesielt å si om det, men det var i alle fall sinnsykt koselig og morsomt å være der. Må tilbake dit!


Heheh... Nok en gang på klassetur i Oslo. Tror vi hadde vært ute en hel dag, så jeg var dødssliten når vi kom tilbake til hotellet. Husker ikke hvorfor jeg lå her, men tror det var fordi jeg ikke kom meg inn. Bønder på bytur, nok en gang.


Klassetur i Oslo. Her hadde to-tre av reiselederdamene våre og noen jenter i klassen tatt turen ut for å spille litt fresbee i slottsparken, ta masse bilder og bare kose oss. Det var kjempekoselig! Sjekk krøllene mine da, hahah.


Dette er en gang i fjorsommer. Jeg og Ailen, bestevenninna mi, bestemte oss for å ta en roadtrip rundt Senja (norges nest største øy...) og var ikke hjemme før på natta en gang. Det var en av sommerens morsomste hendelser.
Et random bilde jeg tok, og fant istad. Stilig!
Her er et bilde fra da jeg og Tora var på en photoshoot med Tanja som gikk over to dager. Temaet var vintage robot, og bildene ble sykt bra. Det var virkelig verdt å være halvnaken, innsurret i aluminiumsfolie i 2- grader ute. Dette ble tatt dag to, der vi var på studio.


Juleoppvisninga 2011. Fikk være ballerina, a dream came true <3Hvis dere vil se flere gamle bilder, er det bare å bla gjennom kategoriene mine. Funnyyy!

sykesløving

Heihei, blogger fra senga nå. Er syk i dag, men er i noe bedre form enn jeg var i går. Gårdagen gikk til 15 (+/-) timer soving, sykebesøk, lasagne og brownies. Herlig! Dagen i dag skal vel egentlig bare bestå av å bli helt frisk, være sammen med Ailen og sløve. Burde vel også få trent litt styrke til turninga, men det gidder jeg i alle fall ikke i skrivende stund.

Onepiece må være et av mine beste kjøp. Loooove it!


turnpia

Hei! Endelig har snillesøte Ida ordnet meg ny header, så nå håper jeg blogglysten kommer sånn smått tilbake. Jeg ble kjempefornøyd med den, forresten!

Har hatt en ganske bra dag i dag. Fikk sove lenge fordi jeg skulle til poltiet og ordne nytt pass (til Portugalturen med særtroppen), bare matte og samfunnsfag på skolen (ellers fritimer), og turning på kvelden. Klarte å forstue fingeren min i en flick-flack i går, så har gått med teip på i hele dag. 

Elleeeers, begynner araber-bakoversaltoen min å se noe bra ut endelig. Har klart den lenge, men har aldri gjort den helt rett. Nå blir det pirking! Har videoer på telefonen, men er usikker på om jeg skal legge de ut.. 

Skal skrive ferdig geografirapporten nå!

 

Bustetroll #1..gjesteblogging - miliesblog

Finner ikke appelsinjuicen min. Den lå helt nederst i veska. Elise sitter vell hjemme og ikke blogger? Haha, Emilie her forresten. Kommer vell som en selvfølge at jeg linker til bloggen min på navnet mitt over. Men sånn helt seriøst, du må begynne å blogge igjen, Elise.Slenger inn et sånn litt gammelt helt-ok bilde av meg selv bare så dere ikke tror at jeg kan være stygg. Men jeg aner ikke hva jeg kan blogge om, og jeg tror Elise har sammet problemet. Men siden hun har 35904368930 kategorier skrevet ned så synes jeg hun kan begynne med noen av de. Feks, how to's eller meninger osv.

Stå på Elise, og vi vil ha mer blogging. Og lesere, husk å bli flinkere å kommentere også! Gir mer motivasjon, så kommenter eller.. det vil du ikke vite. Godnatt! Sov godt, Elise ♥ 

skolepike

Hei beibs. Etter to timer intens jobbing i engelsken (eh....), har vi endelig fått to fortjente fritimer. Har det forsåvidt hver tirsdag og onsdag, så klager ikke på det. Tenkte jeg skulle være flink pike å jobbe med geografiinnleveringen i disse to fritimene, så får det andre komme etter. Har jo store planer om å skjerpe meg det siste halvåret av førsteklassen, siden vi har så mange avgangsfag. Jeg er overlykkelig for at dette er det siste året med engelsk, naturfag og geografi. 

lever fortsatt

Hællæis. Ligger i senga nå og vrir av mageknipe, noe jeg forsåvidt har hatt i hele dag. Har ikke gjort så mye i dag annet enn skole og jobb, så jeg har ikke noe spesielt morsomt å skrive om. As usual. I alle fall, tenkte bare å skrive en liten oppdatering til dere slik at dere ikke tror jeg er død eller noe. 

Jeg har forresten blitt veldig aktiv på twitter i det siste, så om dere begynner å bli gale av at jeg aldri oppdaterer bloggen, twitter is tha place to be. @elisemariea. Ooooog en ting til. Emandreassen @ wordfeud!Peace out..
Gjesteinnlegg av ronlie.blogg.no

Hei folkens.  Idag er det jeg som skal blogge for kjære Elise, for hun har ikke tid til dere lesere idag. Men heldigvis så fins det en så snill jente som meg som faktisk gidder å blogge for henne! Jeg kunne jo skrevet mye om hva Elise har gjort og hvor snill hun er og blablabla.. Men det gidder jeg ikke så jeg skriver heller om meg selv siden jeg er så sykt selvopptatt. Neida, Elisa har vært på russerevy i går og verdens beste fest som hun skryter så over, neida hun skryter ikke, jeg sporte henne om hva hun hadde gjort i det siste sånn at det kunne bli lettere for meg til å lage dette innlegget. Som sagt så har hun vært på russerevy i går å hun syns den var sykt bra også var hun på den beste festen i hele hennes liv, så det høres nesten ut som det har vært en av de beste kveldene på lenge, men i morgen kveld blir det bedre for da er det jo turn trening med de beste, å det inkluderer meg!
Her er noen av turn jentene +/- da, det har jo kommet nye og noen har dratt. Men alt ble jo bedre da jeg kom! HE-HE, Håper min kjære Elise blir fornøyd med dette innlegget, men har dessvere ingen bilder av meg og Elise ilag. Også håper jeg Elise kan bli litt flinkere å blogge!

hits