Vinterfeire, finally!

Hei!

Espen er på trening, så jeg sitter hjemme i leiligheta og benytter hvert sekund jeg er alene til å se på en ordentlig jentefilm. Tok vinterferie i dag, endelig! Har hatt verdens verste dag i dag om det hadde vært opp til ryggen. Det verker over hele ryggraden så det var godt med litt massasje av mamma med en gang jeg kom hjem. Nå skal jeg kose meg med mer film og piiittelitt sjokolade. Ha en fin kveld alle!Recent pics


♥ 1. Sjøldigger på tur på jobb  ♥ 2. Valentinsdagen med min kjære ♥ 3. Scary himmel fra Trollywood


♥ 4. Verdens beste venn i Tromsøøø ♥ 5. Siste forberedelser til fylkesmessa. Vet ikke hvor glad de andre elevene var for at vi spraylakkerte rett utfor døra ♥ 6. Min almanakk som jeg er totalt avhengig av


♥ 7. Min fremtidige brudekjole, no matter what ♥ 8. Cupcakesene jeg laget til barndåpen til tanteungen min ♥ 9. Slitengutt1990


♥ 10. Kjedelig mattetime ♥ 11. Bitch please. Dette er det MEST irriterende som fins ♥ 12. Lagde diverse figurer og sånt i marshmellows. Nydelig!!

Fylkesmessa - bilder

Mandagen på skolen stresset vi som noen idioter for å blir ferdig med materialet til standen vår. Båten gikk klokka seks, og vi kom oss fram til hotellet. Det var tacobuffet på kvelden, og ellers bare koste vi oss. 

Tirsdagen begynte med at vi sto tiiiiidlig opp for å dra ned på Jekta klokka åtte. Vi begynte å rigge til standen, noe som i utgangspunktet skulle være en veldig enkel jobb for oss i likhet til mange andre. Vi hadde bare noen bokstaver og pynt å henge opp på veggene - men det var et evig styr bare det. Nesten ingenting holdt dem oppe, men heldigvis fikk vi det til etter halvannen time med krangling med veggen og bokstavene. Vi hadde en helt enkel stand, men det tok sin tid å rigge bare det!

Senteret åpnet klokka ti og da begynte messa. På bare fire timer tjente vi 1500 kroner, og vi er sykt fornøyd med det når vi tenker på at det var mandags formiddag og nesten ingen på senteret. 

Da vi skulle dra hjem, fortet vi oss på båten for så å bli kastet rett ut igjen. Alle som skulle til Finnsnes måtte ut av båten og slippe til Harstadværingene. Etter lenge ute i kulda uten å vite noe, fikk vi endelig buss. Men det hjalp ikke mye på fordi den var så kald at jeg ikke fikk varmen i meg før sent på kvelden da jeg kom hjem. Alt i alt var det en lærerik og bra tur, til tross for den jævla båten på hjemturen.Måtte bare legge ut bilde av dagens beste og mest innholdsrike stand. MatterILivligeFarger ♥

Har dere vært med på noe lignende?

Tjuende

Hei dere.

Har vært hjemme fra skolen i dag, og tiden har jeg brukt på skolearbeid. Henger litt etter i noen fag så må få hentet meg inn. Det som står på planen for i dag/ i kveld er å få ferdig et stort framlegg vi har i spansk, og skrive en innlevering vi har i norsk. Godt prioritert!

Tenkte bare jeg skulle oppdatere dere litt, så skal jeg legge ut et litt større innlegg seinere om fylkesmessa. Stay tuned!Hittil

... har vi kommet fram til hotellet og sjekket inn, spist alt for mye taco, utforsket hotellet og sitter nå bare å slapper av. Jeg kjenner det i føttene at jeg absolutt skulle tatt noen andre sko enn conversene men heldigvis er det ikke så veeeldig lenge vi holder på i morgen og jeg tror tiden vil gå fort. Legger bare ut noen bilder fra hva vi har styrt med til nå.

Hva gjør dere i helga?

Omw

Hei! Skulle egentlig oppdatere dere med ennliten mobilblogg tidligere i dag men dagen har gått i ett. Som dere ser har jeg vært fraværende i helga, som alle andre helger. Bloggen blor bortglemt og nedprioritert i helgene!

Nå er vi på tur til fylkesmessa med båten sammen med mange andre ungdommer fra nord. Jeg har med kameraet så skal oppdatere dere med en gang vi kommer fram og får pakket ut. Det er tacobuffet på hotellet så det må bli etter det! Matmons sa dere?

Gleder meg så til messa i morgen!!

New in

Kjøpte meg to sminketing i dag. En bronsefarget øyeskygge og øyenbrynsgelé. Alt er fra Vita.Noen som har de samme produktene?

ha-lo

Hællå. Skulle bare innom en aldri så liten tur for å si hallo. Endelig har jeg fått fingeren ut og dratt til legen. Blir blodprøve (:'( :'( !!!!!!!!) og røntgen når jeg blir innkalt, så håper det ikke er så lenge til. Hater den forbanna blodprøven, men må man så må man. Det er ikke noe deilig å gå rundt å ha vondt heller.

Skal snart dra med Ramona til Finnsnes for å handle inn diverse saker og ting til messa, så får jeg håpe vi blir ferdig i tide. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg vise dere dagens innkjøp!

Glowing

Brukte helt enkelt og greit en "glowing stick" som man får kjøpt på cirkus, la den på noen hvite ark og lekte meg med kameraet. Hva synes dere?

Fagvalg for sisteåret

Brukte 5. og 6. timen i dag på å gå rundt på fagvalgskafeen på skolen der vi fikk boller og kakao. Har endelig bestemt meg for hvilke fag jeg skal ha i 3.klassen! Jeg fortsetter med media og sosiologi fordi jeg elsker de fagene, så fortsetter jeg også med entreprenørskap. Det var det eller politikk og menneskerettigheter eller rettslære 2. Var veldig veldig usikker på de tre siste alternativene, men jeg måtte velge ett så da ble det entrepenørskap. Det veide litt opp pga Grethe, verdens beste lærer ♥

Hvilke fag skal dere velge til neste år?

The harlem shake

 

Hahaha jeg digger det. Hva synes dere om det nyeste?

Happy valentines

Skal dere feire valentines?

Ødelagt

Kom hjem fra trening for en liten halvtime siden, og sitter bare i senga og sløver. Kjenner smertene i ryggen begynner å bli sterkere nå så jeg gleder meg til jeg får dra til legen på fredag. Egentlig hater jeg leger, sykehus, og alt som har med sånt å gjøre men nå er jeg så lei av å gå å ha vondt og føle meg som en 80-åring. Kjenner jeg helsenorge rett får jeg vel bare høre noe som "ingenting farlig, bare ta det rolig". 

Skal spise meg et par appelsiner så er det rett i dusjen. Blogges i morgen! Hvordan har din dag vært?

Topline

Hva synes dere?

Five days to go

Hei!

I dag er det fem dager igjen (!!!!) til fylkesmessa, og vi begynte på bokstavene som skal være på standen vår. Vi skriver "Clip-it ub" i 3d bokstaver i papp, og det er noe jævla drit. Begynte rett på L'en fordi den var ferdig klipt opp. Må si den ser ut som et falleferdig tårn! Vi skal også kjøpe blå spraymaling for å dekke bokstavene. Det burde skjule alle teip- og limmerkene!!! Noen som har erfaring med spraymaling fra biltema? Ja, vi har ikke all verdens med penger heller. 

Stygg eller? Hahahaha huff..Skal vise dere genseren jeg har på meg i et innlegg seinere i dag. 

Ha en fin onsdag!

Take me away

Hei!

Har fritime nå, så bruker den til å se på sydenreiser til meg og Espen. Vi har bestemt oss for å dra til syden, enten det blir Hellas, Tyrkia, Spania eller hva det måtte bli. Føler meg nesten litt "lost" til Tyrkia siden jeg allerede har vært der tre ganger før, og trives utrolig bra der. Så jeg har sett litt på reiser til Kemer og Alanya. Det er faktisk kjempemye billig ute, og siden jeg skal kjøre opp til høsten har jeg ikke all verdens med penger å bruke. Noen som har ferietips å dele med oss? Land, by, hotell, utflukter osv.

Festfavoritter// Alle er fra nelly.com

Hvilken likte dere best?

Tre blogger

Her er de som vant linkerunden.

AnnaKatrine


Camilla

Leser du noen av disse bloggene?

Tirsdag

Hei! Beklager at jeg ikke har blogget i det siste. Men det er utrolig hyggelig å se at dere har vært innom i det minste! Jeg har vært i så sykt dårlig form på kveldene at jeg har ikke maktet. I går lå jeg på sofaen og spiste frosne bringebær og så på prinsen av egypt. Den filmen er så fin! Skjønner ikke helt hvorfor jeg er så dårlig form om dagene, men får håpe det går over etterkvert. Har jo vært syk for ikke så lenge siden, så regner med det bare henger litt igjen. 

Vinnerne av linkerunden kommer forresten i dag!Ha en fin dag!

Vil du bli linket?

Det er utrolig ofte at jeg kommer over blogger jeg synes er kjempebra, med fint design, interessante innlegg, flotte bilder osv. Det trenger ikke nødvendigvis være toppbloggere, men veldig ofte bloggere jeg finner gjennom andres kommentarfelt. Etter min mening er det mange på topplista som ikke fortjener å være der, og mange flotte bloggere som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Jeg har lyst å linke til de beste bloggene som kommenterer dette innlegget slik at flere oppdager bloggene deres. Det er bare å legge igjen en kommentar om at du vil linkes, så velger jeg ut de jeg liker best. Overaskende lettelse

Mååå bare si det først av alt: sorry for bruken av mobilbilder i det siste. Atm ligger kameraet mitt i bilen til Espen, uten strøm så er ikke noe annet å gjøre.

Fortet meg ned til Finnsnes i dag, spiste lunch så fant jeg ut at jeg hadde fritt. Hadde forberedet meg på at jeg hadde jobb i dag, så det var en lettelse å kunne dra hjem å slappe av istedet. Må også øve til sosiologien da, men det gjør ingenting. Vi har prøve i morgen, men får heldigvis lov å forberede oss de to første timene. Jeg får vel gjort mye da. Nå skal jeg finne meg noe mat, så skal jeg begynne puggingen. Blogges seinere!


Hva skal dere gjøre i dag?

Fun facts

♦ Etter en times svømming har du fått i deg en halv liter urin ♦ Maur faller som regel på venstre side når de er fulle. ♦ Over 2500 venstrehendte personer blir drept årlig av produkter laget for høyrehendte. ♦ Fobien for lange ord heter Hippopotomonstrosesquippedaliofobi. Ironisk?  ♦ Donald Duck ble forbudt i Finland, for Donald hadde ikke bukser på seg. ♦ Coca Cola ville ha vært grønn om den ikke ble tilsatt kunstige fargestoffer. ♦ Isbjørnen sin hud er svart.

Kveldskos

Hei! Mamma og Ronald er i Svolvær, så da er jeg og Espen hjemme hos han for å passe hundene. Vi har laget taco, sett idol og skal bare sløve resten av kvelden. Er så sykt mett nå at jeg ligger som et slakt på sofaen Har fått viljen min, og ser nå på unge mødre. Synes det er kjempespennende, og spesielt siden mammatilmichelle er med, siden jeg har fulgt henne via bloggen. Skal se ferdig programmet så er det en norsklekse som står på vent. Det er den eller å dra på skolen til de to første timene i morgen istedet for å begynne tidlig.


Hva gjør dere ikveld?

Those daysHar hatt tidenes dårligste dag siden jeg kom hjem fra skolen. Er enda ikke helt frisk etter de siste dagene og har gått med hodepine i heeeele dag. Ikke nok med det! Da jeg kom hjem fra skolen var det en rask middag så var det husvask for alle penga. Vet egentlig ikke om det var bra terapi for surket mitt, eller om jeg ble enda dårligere av det. Det får bli et mysterium. Vil såklart hjelpe til hjemme siden mamma ikke kan gjøre alt alene. Det er forresten grunnen til lite blogging i det siste. Kommer tilbake for fult når jeg er begynt å komme i bedre humør og bedre form om dagene. 

Dagen i dag... har bestått av kakespising, sløving og filmseing. Jeg, mamma og lillebror har sett på filmer fra da jeg og lillebror var små i mange timer nå. Har vært hjemme fra skolen i dag med hodepine og vondt i halsen, så jeg fant ut at det var ingenting å dra på den iskalde skolen med for å bli enda mere sjuk. Har forresten ingenting å blogge om siden hodet ikke er helt på plass, så om dere har noen ønsker; bring it!

Bilder fra barndåpen

Hei! Skulle egentlig poste bildene i går kveld, men da pcen plutselig slo seg av etter mye tull med strømkabelen, la jeg meg for å sove i trass. 

I går var jeg og Espen i barndåp til "tanteungen" min, og vi hadde det kjempekoselig. Nydelig mat, nydelige kaker og kjempekoselige folk. Hedersgjesten var en drøm i kirka. Tålmodig og stille hele tiden. Jeg hadde brukt hele lørdagen på å lage cupcakes til kakeserveringen, og ungene var gale etter dem. De smakte godt da!God morgen

Espen har dratt på jobb og jeg og mamma skal lage cupcakes til barndåpen i morgen. Ha en fantastisk lørdag alle!

VM genseren 2013

Hva synes dere? Har dere genseren?

Dåp på søndag

Hei! 

I dag etter skolen dro jeg til Finnsnes for å finne dåpsgave til tanteungen min. Tok med meg Espen og gikk innom flere butikker og fant til slutt noe kjempefint. Tror både hun og foreldrene kommer til å bli kjempeglad! Nå sitter jeg hjemme hos kjæresten til mamma, mens stebror, bror, Andreas og en kompis holder på å lage middag til oss. Andreas går kokkelinja så får håpe maten blir spisende. Mehehe..

Mamma holder for øyeblikket på å strikke meg VM genseren 2013, og er straks ferdig. Bare litt smått igjen, og gleder meg til jeg kan bruke den. Skal kanskje i slalåmbakken seinere, så får håpe den er ferdig til da! Hva skal dere bruke fredagskvelden på?

Hello february


God morgen!
Har fagdag i entreprenørskap i dag, og vi gjør faktisk oppgaver. Dette er første gang i andreklassen at vi får andre oppgaver enn innenfor bedriften vår i dette faget. Litt stress å henge med fordi vi holder på å skrive balanse (regnskapsgreier), så jeg må bare fortsette å følge med. Blogges seinere ♥

hits