siden sist

Hvor har det blitt av bloggen? Har det så travelt om dagene med skolearbeid og trening at blogg er vel det siste jeg tenker på før jeg legger meg. Etter et middelsmådig resultat på karakterene for første termin, har jeg bestemt meg for å skjerpe ordentlig inn. Det er ikke verre enn å legge litt ekstra arbeid i lekser, prøver og faglig aktivitet i timene så har jeg nådd målet mitt. Jeg er enda usikker på hvor jeg skal søke til høsten, men det blir antageligvis sykepleie en eller annen plass.

Har vært innom tanken på å ta tre måneder i Kambodsja gjennom globalstudies for å studere reiseliv (mest for ferien sin del, hehe....) og personlig trener på Bali. Sistnevnte har jeg så innmari lyst til, men det er veldig dyrt. Vil ikke sitte igjen med et studielån FØR jeg har begynt ordenltig på høgskole da jeg skal flytte for meg selv for første gang. 

Instagram (@elisemariea) er så mye lettere å oppdatere enn blogg, men jeg skal prøve å sette mer tid av til bloggen også framover. Den var jo tross alt veldig viktig for meg før, så jeg kan jo ikke la den stå urørt alt for lenge! haha. 

Forresten, utfordre meg på quizkampen, jeg lover dere seier! Dette er som å gi en toåring en realfagslikning. Heter elisemariea der også!

hits