smoothie oppskrift

Mamma kjøpte inn frosen frukt og yoghurt i dag så jeg tenkte å prøve meg på å lage smoothie. Utrolig nok ble den sinnsykt god, anbefales!

Edit: For to stk!

Du trenger
2 pk yoghurt
1 pk frosen frukt. Hvis du kjøper samme fruktpose som oss, er frukten delt opp i småposer inni selve pakningen.Trykk på bildene for å forstørre.

Først tar du den ene yoghurten og en pakke frosen frukt i en blender. Kjør blenderen til du har knust frukten litt og blandet det inn i yoghurten. Så tar du den andre yoghurten i blenderen og kjører til alt ser slik ut:
Jeg valgte å freshe den opp med kiwi og sjokoladebiter. Det velger du helt selv hvordan du vil gjøre det! 
Denne oppskriften har jeg bare prøvd meg fram til, jeg har ikke fulgt noe annet enn at jeg skal ha i frukt og yoghurt!

heihallo, blogge igjen?

Heisann! Jeg tenkte jeg kanskje skulle begynne å blogge litt innimellom. Det kommer til å bli veldig uregelmessig grunnet lekser og skole, venner og Benjamin og masse andre grunner som bare er dårlige unnskyldninger. Men av og til tenker jeg faktisk; ''om jeg hadde blogget, hadde jeg blogget om dette!''. Så hvorfor ikke begynne igjen? 

Forresten så har jeg lakt til link til formspringen min over headeren, så om det er noen spørsmål eller noe dere lurer på, er det bare å spørre meg der.Her er forresten kjolen jeg skulle legge ut bilde av for noen uker siden! (Merk: Forrige innlegg).

Heidå!

hits