Hola chicas

Tehe, har ikke blogget på en uke nå. Grunnen er rett og slett fordi blogg.no ikke fungerer at all på skolepcen når jeg er hjemme. Fatter virkelig ikke problemet, men tenker jeg prøver å bruke hjemmepcen når jeg kommer hjem. Så får vi se hvordan det går! 

Er en del 9.klassinger her på hospitering i dag, så traff noen av turnjentene jeg trener med. Så har vi solgt cupcakes til inntekt for Spaniaturen i andreklasse. Seinere skal jeg på scrapping med Redd Barna, og se om jeg får gjort noen forberedelser til i morgen. Vi har norsk fagdag i morgen, så skal vi lage skrekkfilm. Gleder meg!!

God morgen

Chamillionaire - Good morning

Sitter i biblioteket nå, og venter på at undervisningen skal begynne. Vi skal ha forelesning fra klokka 8 til i 13 tiden, og det er en engelsk fyr som skal styre opplegget for dagen. Seinere skal jeg på Fargerik Kafé i forbindelse med Redd Barna, så er det helg. Ha en fin dag alle!

Vaffelsalg på skolen

Hei!

I dag hadde vi i spansk-klassen på vg1 tatt med masse vaffelrøre, pålegg og vaffeljern på skolen. Vi stekte vaffler i fjerdetimen, og solgte til lærere, elever og kantinedamene. Vi tjente faktisk ganske mye på det, og inntektene går rett til språkreise i andreklassen. Da skal spansk-klassen på tur til Spania, og gå på skole der i mellom en og to uker. Håper vi klarer å samle inn nok penger til det, slik at det ikke blir så mye i egenandel!Nå skal trøtte meg ta meg en velfortjent powernap.

Busy woman

Hei! 

Har akkurat spist middag og sitter og hører på min nye favorittsang. Skal slappe litt av før jeg drar i hallen på turntrening for resten av kvelden. Har tenkt litt over noe i det siste. Det er faktisk sykt så opptatt jeg er om dagene. Mandag, onsdag og torsdag går hele dagen til turn. Tirsdag og i helgene jobber jeg eller har fritt dersom det ikke er noe annet som opptar meg. Busy woman! 

På mandag hadde jeg turn, i går var jeg hos fotografen, i dag og i morgen skal jeg på turn igjen, fredag har jeg klart å presse inn litt tid til lille mongo, lørdag har jeg jobb og søndag har jeg trening. Shit altså! Chiiill!

Hva skal dere i dag?

Tidløs musikk

Gikk gjennom spotifylistene til en kompis, og fant en liste han hadde subscribet som heter ''Old funny shit''. Tenkte jeg skulle se litt nærmere på den, og fikk skikkelig flashback mange år tilbake. Der var det musikk fra Eiffel 65, Markoolio, Darude, Pokémon, MC Hammer, Spice girls og mye mer. Tenkte jeg skulle dele noen av favorittsangene mine fra den lista fordi det er mye der som er tidløse sanger, men samtidig så gammel og morsom at jeg ler av å høre på de. 

Aqua - Cartoon heroes

 

Spice Girls - Wannabe


Bomfunk's - Freestyler

 

Eiffel 65 - I'm blue

 


Gunther & the sunshine girls - Teeny Weeny string bikiniScooter - NessajaTom Jones - SexbombMr. President - Coco Jamboo


Link til spillelisten her.

Noen som husker disse sangene? Og har dere noen andre gamle sanger dere vil dele?

Thinspiration - en ny trend

Er det noe som gjør meg sint, frustrert og lei meg samtidig, er den nye trenden som er kommet. Thinspiration, som skal inspirere ungdom til å være tynne nok til å se ut som de lider av matmangel. Det er helt vannvittig så stykt det er å se ut som en tannpirker. Det er INGEN gutter som liker at jenter verken har puppe, midje eller rompe. Grunnen til at jeg bruker gutter som eksempel her, er fordi det ofte kan være de som legger kroppspresset på jenter. De som er naturlig tynn, og ikke kan gjøre noe med det, det er greit. Men det er utrolig dumt å prøve å slanke seg så mye at det ikke er noe igjen på en etterpå. Og se hva jeg fant på picnik.com ista. Jeg blir kvalm.

 

Et skjønnhetsideale for meg:Så utrolig flott!

Jeg synes det er kjempefint når jenter har litt på kroppen. Ikke i den forstand at de er relativt tjukk, men at de har former, og det som hører med. Personligheten spiller også såklart en veldig stor rolle, men det er ikke det som folk møter, og det er ikke det som gir førsteinntrykket. Men selvtillit derimot er veldig viktig. Selvtillit er utrolig sexy!

Jeg har alltid vært ei jente med lite på kroppen, og som har vært ganske syltynn. Jeg er så sykt glad for at når jeg ble eldre har jeg fått mer på kroppen - både former, pupper og rompe. Og ja, jeg har faktisk selvtillitt nok til å si at jeg elsker kroppen jeg har fått tildelt. Har du det?

Herlig med fritimer

Hei og god morgen! Blogger fra biblioteket nå siden vi nok en gang har fritimer. Fritimene tirsdag og onsdag er faste fritimer, men det er faktisk sykt så mye fritt vi har i uka. Enten fordi vi mangler lærere eller bare fordi vi blir fort ferdig med arbeidet. 

Sitter her sammen med Cecilie, Vilde og Ann-Rita - jentene mine - og skal kanskje begynne litt smått på naturfagsinnleveringa som vi har fått i stedet for prøve. Digg! Er ikke noe glad i de ti siders naturfagsprøvene med stoff helt utenom det vi har lært. Satser på at jeg får 6 på denne innleveringen også. Weeey!

Har på meg verdens deiligste genser fra Stormberg i dag. Forguder den!


 

FIL-turn til Portugal

Hei! 

Har akkurat kommet hjem fra fotograf Lena Sørensen. Var der med hele ekstratroppen til FIL turn for å ta bilder til sponsorbrev og en reportasje i Grønn Genser (FIL-bladet). Har vel kanskje skrevet litt om dette før, men det er lenge siden så jeg tar opp temaet igjen!

FIL Turns ekstratropp som består av 15 medlemmer, har bestilt tur til Portugal der ca. 10 stk skal være med. Vi skal dra til Portugal 13.juli - 20.juli for å delta på et stort stevne som kalles Eurogym. Der vil det være 5000 turnere fordelt på mange forskjellige land. Vi skal ha masse oppvisninger, workshops og vi skal kose oss sinnsykt. 

Det er første gang at noen i FIL turn gjør noe slikt, så det er derfor det skal skrives reportasje om oss. 

Vi skal også delta på Gym For Life som arrangeres under voksenturnstevnet i Tromsø 28.april-29.april. Første gang det arrangertes var i 2010. Da deltok trenerene våre, og de kom så langt at de vant Gym For Life Norge med Fredrikstad. Året etterpå kom vi på andreplass i fylket, men ble ikke trekt ut til å være med i Gym For Life Norge. Satser på at vi har lykken med oss i år og, slik at vi kommer enda lengre!

Hadde en video fra programmet vi kom på andreplass med, men klarte ikke å dele den på bloggen....

Driver dere med sport?

Lykkeruuuuuuus!

Åh, dere aner ikke så bra jeg har det for tiden! Ikke noe krangling med foreldrene for tiden, har verdens beste venner, min kjære bestevenn er snart ferdig med kreftbehandlingen, det begynner å gå mot vår, sola skinner ute hver dag nå, jeg sliter ikke like mye med skole lenger og jeg har verdens beste lille mongo ♥

Sitter faktisk å smiler fra øre til øre med lykkerus inni meg når jeg skriver dette innlegget. Livet mitt er virkelig der det skal være nå: PÅ TOPP ♥Har verdens beste følelse i meg ♥

Deilige cupcakes

Helå!

Endelig fungerer blogg.no på hjemmenettet igjen. Det bruker ikke alltid å fungere, noe som er veldig frustrerende. Ikke bra start på bloggingen!

I går brukte jeg dagen til skole, jobb og Vildekos. Vi laget cupcakes (har aldri laget det før!) og de ble himmelske! Vi så fort at det ble sykt dyrt å kjøpe alle ingrediensene til helt hjemmelagde, så vi kjøpte en pakke med ferdig melblanding og glasurblanding. To heldige sjeler kan takke meg for at de fikk seg cupcakes på jobb i dag!

Har bare mobilbilder av herlighetene. Neste gang skal vi lage de helt fra bunn av selv, og enda større. Da blir det kamerabilder!

Faens dritt

Kommer på nå hvorfor jeg sluttet å blogge. Blogg.no har vært mongo på nettet hjemme i hele dag, så jeg blogger heller på skolen i morgen.

God natt!

Legger meg ned i senga med musikk, vann og litt lesestoff. Skole i morgen. God natt!

perfeksjon

Har nå drevet på å vaske og rydde rommet i flere timer, og endelig kan jeg sette meg ned og slappe av. Er kjempefornøyd med resultatet. Har ikke gjort noe skikkelig drastiske endringer, men det ble mye mer koselig nå synes jeg. 

Har forsåvidt vært kjempeflink både i går og i dag. Vasket og støvsuget kjelleren og overetasjen, vasket badet og rommet mitt. Flink pike! Lillebror synes jeg er så flink at jeg burde flytte ut snart. Det er vel mest for hans fornøyelse!

Diiiiigg!

ønsk meg velkommen tilbake!

Hellaaaais!

Etter en bloggpause på 3-4 måneder, begynner jeg å komme mer og mer tilbake nå. Begynner å savne å dele livet mitt med hele verden, og alt sladderet fra den lille plassen jeg bor på siden alle bryr seg om det. Kødda. Grunnen til at jeg begynner på nytt nå (igjen....) er fordi jeg blir inspirert av å lese alle andres blogger, så savner jeg det litt. 

Kunne jo fikset et innlegg om hva som er skjedd i mellomtiden, men problemet er at jeg husker ikke noe veldig spesielle greier. Har sovet, spist, skolert, turnet og sovet mer! Så om det er noe dere lurer på, fyr løs! Så hadde det vært fint om dere kom med forslag til hva jeg kan blogge om (videoblogger er utelukket). Cya!

Såå et passende bilde til bloggpausen min.

Hei

Køddaaaa, hade

hits