Siste update før jeg drar

Tidlig oppe i dag ja, fikk ikke pakket ferdig i går. Men nå innser jeg jo at det er dumt å stå opp 2.5 timer før jeg drar. Gaaad!

Var så nervøs i morgest når jeg skulle spise frokost at jeg bare var kvalm og ikke ville ha mat! Får håpe det går sånn nogenlunde bra i dag på konkurransen i allefall! Skal se om jeg får i gang en mobilblogg, om det ikke blir problematisk. Tror nemlig at mobilen min er sperret for slikt.


Drømmehelg!

.. Fordi jeg skal turne hele helgen. Det er voksenkretsturnstevne, oppvisning for resten av FIL turn OG Gym for life challenge på to dager. Og selvfølgelig skal vi være med på alle tre. Nå er jeg akkurat kommet hjem fra vår siste trening før konkurransen, og håper bare alt er i boks! Fikk meg en god sykkeltur til FIL hallen fra Silsand og tilbake igjen. Bare synd at jeg finner ut jeg kan begynne å sykle på muligens den siste treningen!Den herlige drakten og et infoark!

Wish me luck? :D

Hva synes egentlig du?

Hei!

Har akkurat registrert meg på norgesbeste.net, en nettside med en toppliste over norges beste blogger. Jeg har ingen forhåpninger om å komme langt opp på lista, men jeg hadde blitt kjempeglad om dere hadde stemt på meg! Trykk på widgeten i sidemenyen, og klikk på det du synes om bloggen min. 

Utålmodige meg skal sy tusen millioner paljetter

Hei! Akkurat vært ute og rast i fra meg på trampolina, så nå skal jeg snart sette meg ned og sy fast paljettene på en kjole jeg kjøpte på B.young for ikke så lenge siden. Den kostet 1000,- kr men jeg fikk 100,- kr avslag fordi det manglet noen paljetter Med nøyere ettertanke skulle jeg fått mer i rabatt fordi alle paljettene er løse og kan falle av når som helst! 
I loooooove it ♥

Dagen i dag, generalprøve og kjærestebesøk

Hei! Tenkte bare å ha en liten oppdatering av hva jeg har gjort i dag. 

Først dro jeg på generalprøve halv 6, fikk den unnagjort ganske så bra og dro fra hallen. Tenk at det bare er en trening igjen før Gym for Life konkurransen i Troms. Vi har harde konkurrenter, så jeg har ikke noe forhåpninger akkurat. 

Etter det dro jeg til Benjamin på besøk. Så kom Preben, Camilla og Keiy på ''besøk utenfor huset'' i bilen hans. Sto der og pratet litt, så dro jeg hjem etter en stund. Det er egentlig rart at jeg som 15 åring ser for meg Benjamin og meg i et forhold resten av livet. Jeg har jo venner som har tenkt samme tanken med sin(e) kjærest(er), men som aldri har skjedd. Får bare håpe at jeg og Benjamin holder sammen leeeeeeenge!

Så kom jeg hjem til nyrørt vaffelrøre, og gomlet i meg flere hele plater. Er så sykt mett nå, at jeg må sitte i en bestemt stilling for å ikke spy! Neida..

Her er forresten en smakebit av helgens event, i forbindelse med turnstevnet. Black & White party, og i den anledningen har vi malt et helt lokale i svart og hvitt! Herliiiig!


Inngangen


Emilie og Malin (bakerst) maler fronten på scenen.

Vil du se mer av dette, møt opp på UHU - Ørneheimen lørdag 30. April kl.21.00. 50,- inngang for ikke-turnere og alkoholfritt!

Dagens planer

Heihei! Ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen, og skal begynne med leksene nå. Jeg må ha et alvorlig psykisk problem, fordi jeg er rett og slett avhengig av dataen. My computer is my drug! Haha neida. Seinere skal jeg på generalprøve for turnoppvisningen og stevnet som er i helga. Gledes! ♥

Hva skal du i dag? 

Herregud, gleder meg til jeg får kamera! 

Elise leker seg med photoshop

Hei! Jeg lastet ned photoshop i går, og siden har jeg sottet og lekt meg med det og prøvd meg fram med diverse tutorialer. Jeg har holdt på å lete meg ihjel etter hjelpesider!! Men til å være nybegynner er jeg ganske fornøyd! 

FørEtterHvilket likte dere best? Bruker dere photoshop?

Heldige meg!

Det er så deilig å kunne stå opp når man vil, ta et pizzastykke fra gårdagen til frokost, slippe å stresse med å ordne seg tidlig på morgenen og bare være HJEMME! Jeg regner med at alle dere som leser dette innlegget seinere har vært på skolen eller jobb i dag, mens jeg har vært hjemme! Lenge leve avspaseringer.

Så jeg blir mest sannsynlig å bruke tiden på å lære meg photoshop. Fikk det i går, men er ikke så lett å skjønne seg på. Jeg laget forresten en header til en leser i går! Ble litt fornøyd, men jeg skulle gjerne lært meg enda mer! .. Siden jeg ikke kan noe. 


Hva synes dere?

Drar å maler!

Nå har jeg selvfølgelig forsovet meg, og jeg velger å bruke tid på blogging. Jaja, jeg drar til Ungdomshuset på Finnsnes og maler til turnstevnet! Cya!


Malingsklær!

Mimring

Solveig hentet fram en liten harddisk der det var både gamle videoer og bilder av Solveig og hennes nærmeste, inkludert meg. Gjett om jeg fikk meg en latter! I tillegg har vi lest gjennom ''sangboka'' vår fra vi var mindre, og jeg er sikker på at hver gang vi skrev en ny sang (som hadde melodien til gamle sanger som Akon, Terkel i knipe osv.), hadde vi endret navn på dette ''bandet''. 
9.klassen tror jeg 


Bilde i fart, herregud for noen uttrykk!


Savner brunfargen!
Dette og de to bildene nedfor er fra det første SiLanet jeg var på. Det er et LAN party i Silsandhallen.


Takk til Solveig for den tittelen.

Jeg kan huske så godt alle filmene vi brukte å filme. Parodier på reklamer, turning, ja alt mulig! Det er så sinnsykt synd at jeg muligens aldri får tak i de videoene, de er nok forsvunnet for godt. Vi var ganske kreative ja!

Søndagskveld hos Solveig


Spiller gameboy, yeah!
Fikk lættis når jeg så ansiktsutrykket til Viljar! 


Sinnataggen

Jeg skal få speilrefleks!

Har småsnakket litt med pappa, og har kommet fram til at jeg skal kjøpe meg et helt enkelt speilreflekskamera. Det er fra expert og koster 3999 kr. Har prøvd Canon før, men jeg liker best Nikon. Dessuten har pappa også Nikon, og jeg trives veldig med det kameraet! Får bare håpe de får det inn i butikkene her oppe snart.


Nikon D3100 

Har du speilrefleks? Isåfall, hva liker du best, Nikon eller Canon?

Fin blogg! = Besøk min blogg

Hei!

Har dere noen gang fått kommentarer som ''hei, fin blogg<3'' og lignende? Jeg er sikker på at halvparten av Norges bloggere kommenterer hos andre blogger, for å få flere besøkende. Dette er ganske irriterende, fordi man vet aldri om en person er serriøs i kommentaren sin, eller om h*n skriver det for at denne bloggeren skal besøke h*n som kommenterte. 

Noe som er ekstra provoserende, er om man har skrevet et langt/viktig innlegg om noe som man interesserer seg over, og responsen er ofte; ''Hei, fin blogg! Besøke min?<3<3''. Herregud! 

Ikke misforstå. Det er alltid koselig å få positiv respons på bloggen, men for all del, ikke kommenter det på et innlegg som har med noe helt annet å gjøre. Det blir bare å virke som smisking.Noen som er enig i dette?

Nytt design

Iallefall litt nytt. Fikk ingen respons på headerlaging, så jeg satte meg ned og utforsket ferdighetene mine. Ikke verdens mest kompliserte, men jeg brukte fire forskjellige redigeringsprogram for å få den ferdig. Jeg synes iallefall den ble brukbar! Men jeg har gjort litt andre endringer på bloggen.

  • Endret farge og størrelse på overskrift
  • Endret størrelse på overskriftene i sidemenyen
  • Lagt til ramme rundt wrapper og header
  • Laget mellomrom mellom wrapper og header, og wrapper og footer
  • Laget header


Før 


Etter

Det som også er bra med dette designet, er at jeg kan skifte bakgrunnsfarge så ofte jeg vil, uten å måtte endre headeren (noe som kan være ganske irriterende av og til). 

Hva synes dere? Fra forrige innlegg. Dere ser vel at det var min fremtidlige header? Eller det VAR, helt til jeg fikk Tora til å lage meg en nydelig header!Gjett hva jeg gjør!


ha-ha-ha

Klarer du å se hva dette er?Jeg trenger header!!

Jeg ler av headeren jeg har. Må være tidenes enkleste og kjappest lagde header! Om det er noen som vil lage header, send så mange eksempler dere vil til: elisemariea@hotmail.com. Bilder kan bli sendt på epost, eller dere kan hente fra facebook'en min, eliseandreassen.bloggr.no, eliseandreassen.wordpress.com eller denne bloggen. JA, jeg har hatt mange blogger. lol.Tidenes selvdiggerinnlegg bare av å se på bildene. Haha!

Hjemme igjen!

Bare en liten update, blir mer blogging senere. Kanskje ordne litt på designet? Det er bare et midlertidig design.

Har ingenting å fortelle fra hytteturen, annet enn at det var kjempekoselig, og at jeg har vært halveis syk på turen. Nå har jeg akkurat slurpet i meg en smoothie, og Benjamin er dratt hjem. Så skal jeg gjøre aldri så lite husarbeid, dusje og kanskje gå ned til Best og kjøpe godteri! ... Litt av en søndagsfølelse ja. 

 
Herlig hyttesveis!

Hyttetur til fredag

God morgen! ... eller hva du vil kalle det så sent på dagen. I dag drar jeg, lillebror, mamma, stepappa og stebror på hytta. Med meg dit har jeg heldigvis Benjamin. Egentlig er det sykt kjedeli der oppe, men vil tro det blir en del koseligere siden han er med. 

Men! Siden det verken er internett, strøm eller dekning der oppe, blir det ikke blogging før fredagen. Skal gå å få liv i sovedyret inne på soverommet nå.

Blogg.no VS Bloggr.no

Kontrollpanel

Blogg.no

I dette tilfellet: Hjem.
Enkelt og litt kjedelig. Lett tilgang til venners nyeste innlegg, men her er det lite muligheter. En del reklame fra blogg.no, men av og til er det litt spennende nyheter.

Bloggr.no

Komplisert kontrollpanel. Her er ??alt på en side?? i forhold til blogg.no der du må trykke deg fram og tilbake for å finne fram. Hurtigpublisering, siste kommentarer, oversikt osv på en side.

Innlegg

Blogg.no

??Skriv nytt innlegg
Obs: Du har ett eller flere automatisk lagrede innlegg som ikke er publisert??

Dette er omtrent det eneste som står skrevet på innleggsiden på blogg.no. Kjedelig og lite motiverende, synes jeg!

Bloggr.no

Som sakt, er det lett å publisere innlegg på bloggr.no. På kontrollpanelsiden er det en liten rute der du kan skrive et hurtiginnlegg og poste det derfra. Kjempebra! Her er det på samme måte som blogg.no, men designet er litt mer profesjonelt oppbygd.

Utseende

Blogg.no

Hvis du skal ha et bra og profesjonelt design på blogg.no, gjelder det å ha CSS kodene inne. Her er det lett å bygge opp designet fra begynnelsen, CSS koder eller ikke. Her er det lett å lage designet slik som akkurat du ønsker.

Bloggr.no

Her har du tre forskjellige design å velge mellom, og det var vanskelig å ordne designet på noen annen måte. Hvem vil ha et design som 1/3 av bloggerne på bloggr.no har? Det var veldig stivt, og ikke like bra som blogg.no sitt system. CSS kodene som hørte til designene var så store og vanskelige, at det ble slitsomt å begynne å endre på de.

Sidemeny

Blogg.no

Her kan du sette inn en liten kode, så har du en sidemeny. Men designet i sidemenyen blir litt vanskeligere å få til.

Bloggr.no

Her hører sidemenyen til i selve designet. Som sakt er det også vanskelig å endre kodene som tilhører designet. Men her er det diverse ??bokser?? på kontrollpanelet du må dra inn i en boks på siden for at det skal være med i sidemenyen.

Så til min beslutning:

Jeg vil forlate (nok en gang) bloggr.no og gå tilbake til blogg.no. Dette fordi at jeg vil ha en blogg som det er lettere å gjøre personlig. Jeg vil også ha en blogg som jeg slipper å kategorisere med et spesielt emne, slik man må på bloggr.no. Jeg vil blogge om mye forskjellig! Men hvis designet og systemet til selve nettsiden var avgjørende, ville jeg holdt meg til Bloggr.no. 

Hva er deres mening om blogg.no og bloggr.no?


hits