Dagens antrekk

6'ern i samfunnsfag er endelig oppnådd!

Hei! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en ganske så kort skoledag. Vi så en kortfilm om vold i hjemmet, tok klassebilder og fikk standpunktkarakterene. Jeg fikk 6 i samfunnsfag og er kjempeglad for det! Har jo trossalt jobbet for en 6'er i dette faget hele 9. - og 10. klasse. Hurraaa!!
Nå skal jeg rydde dette hølet, så kommer dagens outfit!

Er du mot dyremishandling? Se her!

Kom nettopp over noe skremmende og forferdelig, og har endret mitt syn på Sirkus. Det er greit at de er kjempeflinke, og skaper god stemning, men å ta med dyr i underholdningen er bare helt grusomt. Jeg har aldri trodd de behandlet dyrene så dårlig som dette, men nå har det virkelig gått opp for meg. Aldri noe mer Sirkus med dyr involvert på meg!

Videoen er norsk, så det er lett å følge med hva mannen i bakgrunn sier, og den anbefales!

Tvunget til å underholde from NOAH - for dyrs rettigheter on Vimeo.

Prøvemuntlig med en uoppdatert powerpoint

Hei! For rundt 20 minutter siden kom jeg hjem fra skolen, og var ferdig med prøvemuntligen. Jeg hadde øvd kjempemye, og kunne alt stoffet mitt uten å se på manusskriptet. Bare synd jeg kom på noe kjipt når jeg kom inn på klasserommet, og skulle ha framlegget. Minnepennen med powerpointen lå hjemme!!

Så det endte med at jeg og Ramona brukte en gammel powerpoint som ikke var oppdatert, det der blandt annet sto på et lysbilde ''Elise are cool, Ramona is not''. Og enda verre, er det sikkert feil skrevet. Snakk om å dumme seg ut. 

Men selve framlegget gikk ganske bra, selvom jeg var sinnsykt nervøs. Karakteren jeg fikk var 4, noe jeg ble kjempeglad for. Jeg hadde virkelig regnet med en 3'er på grunn av powerpointen. 


Herregud, si ifra om dere finner noe som er rett skrevet. Hehe, neida.

Roadtrip rundt Senja - DEL 5

Dette ble det siste innlegget fra turen, og kommer til å vise alle plankebildene vi tok. Planking er noe av det teiteste og mest randome jeg vet om, bare for å ha det sakt!

Stakkars Ailen som ikke kom seg ned.

Kondolerer

Kondolerer til alle som var nære venner/familie av de som omkom i natt. ♥


// Google

Gullkorn

Meg: Run Forrest Gump!
Ramona: Betyr ikke det ''spring i skogen, din fjomp?''

.... for å ta igjen: Ramona: Si noe dumt.

Elise: Ramona loves her garbage.
Ramona: Neinei, heter ikke søppel ''dish''?  Elise: åååh, nå må vi blogg...nei, øve!

Elise: Er Manu de i de hvite draktene?
Ramona: Ja, men vi heier på Barcelona.
Elise: Ok.
Ramona: Du er så grei! Alle andre heier på Manu!
Elise: Du er kun venninna mi fordi jeg heier på Barcelona, du.
Ramona: Ja, gjett om! 

 

Øving til prøvemuntligen

... Av og til skulle jeg ønske facebook ikke eksisterte. 

Nytt design!Jeg ble ganske så lei av at jeg så vidt så headeren min i det gamle designet, og jeg gadd ikke lage en ny. Men joda, å ordne på et ferdigdesign, DET gidda jeg! Heheh... Jeg har i hvert fall hentet dette designet hos Caroline Maria, en kjempeflink jente når det kommer til både blogging og bloggdesign. 

Som dere ser, er headeren bare midlertidig. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før jeg får en ny, men nå i eksamenstidene har jeg virkelig ikke tid. Har så vidt tid å blogge! Ohnoes!

I alle fall, hvilket likte dere best?

Roadtrip rundt Senja - DEL 4Kan ikke tro at jeg skal på fotballkamp

Lite oppdateringer i dag og, men det skyldes prøvemuntligen. Nå skal jeg dusje og dra på kamp med Ramona, utrolig nok. Jeg HATER fotball! 


Hva skal dere i kveld?

Pakke i posten!

Hei! 

Beklager lite oppdateringer i dag, men nå har det seg sånn at jeg og Ramona kom opp i Engelsk på prøvemuntligen, og må sitte og lære meg om inuitter og kolonisering. 


Tror egentlig ikke hun heller er så fornøyd med temaet, selvom det ser slik ut. Men vi har ikke tenkt å gi opp, dette skal vi få til!

Men så til overskriften. Heldigvis kom pappa hjem med en pakke til meg som kom i posten, rett etter at jeg hadde våknet fra litt av et mareritt. Jeg visste ingenting om det, men da han bestilte kameraet til meg, så bestilte han samtidig en lærebok for å ta gode bilder og redigere dem i photoshop. *Lykkee!!!*

Roadtrip rundt Senja - DEL 3

Regner med to slike bildeinnlegg til fra denne turen, og muligens kommer de begge i morgen. 

Ny film

Er sånn ca. akkurat kommet hjem fra Vangsvika, der vi skrapet gelenderet på verandaen til bestemor, før det skal males. I neste uke en gang skal jeg og Martha, søskenbarnet mitt, vaske rundt så tjener vi oss forhåpentligvis noen kroner. Jeg er iallefall godt i gang med sparing til mine ferier i sommer!

Men på tilbaketuren dro vi innom Best (vår verson av Shell) og kjøpte noen filmer. Jeg fikk velge meg en film, og da ble det En shopoholikers bekjennelser. Får håpe den er bra da!

Har du sett filmen? Hva synes du i såfall om den?

Endelig ferdig med skriftligen!

Endelig er vi ferdige med skriftlig eksamene. I dag er vel den eneste dagen jeg har til å gjøre hva jeg vil, før neste torsdag, om jeg ikke er feilinformert. Skal snart sette meg ned og mekke sammen en brukelig header til Ailen, så må jeg rydde dette hølet. Det sa jeg vel muligens for noen dager siden og, men det ble vel ikke gjort.. Men NÅ altså!Har dere eksamen i år? I såfall, er det deres første?

Roadtrip rundt Senja - DEL 2

DEL 3 kommer seinere i dag.

Roadtrip rundt Senja - DEL 1

Hei! 

Er akkurat kommet hjem fra tidenes koseligste kjøretur med Ailen. Vi kjørte så og si rundt Norges nest største øy, Senja, og hadde selvfølgelig med kamera. Jeg skal ikke skrive så mye, men kan fortelle at det blir noen bildeinnlegg for å få ut alt! Tilsammen hadde vi 150 bilder!Del 2 kommer i morgen. Stay tuned!

Gratulerer med dagen pappa!Verdens tøffeste og beste pappa, loveyou ♥

Svart/hvitt VS farger

Det første bildet er gjort skarpere, og det andre er det lakt til svart/hvitt. Endringene er gjort i Photoscape. 

Svart/hvitt eller farger i dette tilfellet?

Ordenes makt

Også ord er handlinger, og et av hovedpunktene for et skrivende menneske i dag er å få ordene til å bety noe igjen.
Jens Bjørneboe
Hei!
I dag har jeg, som resten av 10.klassingene i Norge som kom opp i Norsk, hatt min første eksamen. Temaet var ''ord''. Da jeg leste gjennom teksten for siste gang smilte jeg for meg selv og tenkte: ''dette blir bra!''. Jeg ble i alle fall kjempefornøyd, og håper nynorsken går like bra i morgen. Heldigvis er det sakprosa!


 

Mitt største ønske for sommerenSkal du på ferie i sommer?

I have a problem!

Til de som har spurt etter header. Send meg en mail med bilder og ønsker. Kontaktinfo står i sidemenyen.


Vi har eksamen i morgen, og jeg har snudd døgnet. Jeg får virkelig ikke sove før seint på natta, og i morgen skal jeg gjøre det så bra som mulig og ikke la trøtthet ødelegge for meg. Jeg skal ty til litt vett, og hive meg på sykkelen på tur til akfi om en times tid i håp om å bli trøtt utover kvelden. Har ikke trent der på alt for lenge nå!

Ooooogså må jeg rydde rommet. 


Hva skal man med musikk når man har Truls og Kristoffer?

Ble en del loding i går sammen med Ailen, Truls, Kristoffer og Benjamin. Jeg regner med det ble både første og siste gang Ailen fant på noe slikt, fordi hun er ikke akkurat den type sjåfør. Men vi fikk i alle fall god underholdning i bilen!

Nytt kamera, wiiiii!

Hei!

Er sånn ca akkurat kommet til pappa, og til tidenes ''gave'' til meg selv som sto klart på rommet. Alt jeg måtte gjøre var å montere det sammen. Nå slipper jeg å dra med meg pappas monsterkamera eller mitt gamle Nikon Coolpix når jeg skal noen plasser. 

Dette kameraet var helt passelig stor, og jeg elsker det allerede! Bare synd det var halve flyturen til Kroatia med Benjamin. Får vel begynne å spare penger!
Hadefint, takk for alle uklåre bilder ♥Hva skulle man gjort uten motivasjon?

Jeg mener det, har nettopp ryddet, vasket og ommøbelert hele rommet mitt! Det eneste som mangler nå, er strøm på kameraet. Siden rommet mitt er gult(!!), skal jeg få tak i maling og male hele rommet i sommer. Det begynner vel å bli et år siden jeg bestemte meg for det, men har ikke knødd meg til å fullføre det..

I disse eksamenstider...

Hei og god morgen! Jeg stod nemlig opp fordi vi faktisk ikke trenger å komme på skolen før klokka 1300. Dette er fordi A-klassen har matte-eksamen, og vi skal få utdelt tema og arbeidsstoff til vår eksamen som vi har på tirsdag og onsdag i neste uke. 

Torsdagen etter det får vi eksamensmeldingen for prøvemuntlig, og ikke lenge etter det er det muntlig eksamen etterfulgt av klassetur! 

Nå skal jeg få i meg litt mat, så drar jeg til skolen,  blogges seinere!

Så var det de her nettleserne igjen...

Hei!

Jeg gikk innom bloggen min tidligere i dag med en skolepc som bruker Internet Explorer som nettleser. Da så jeg at designet mitt er ikke som det skal være. Bakgrunnen var helt hvit og headeren vistes ikke. 

Jeg bruker Google Chrome, og designet mitt er som det skal være her. Slik:


Veeeldig dårlig bilde, men poenget mitt er at headeren vises og bakgrunnen er rosa. Og når jeg holder musen over navigasjonen til høyre, blir linkene farget rosa og blir til kursiv. 

Så jeg lurer bare på, Hvilken nettleser bruker dere, og ser designet mitt ut som bildet over hos dere?

En kveld i bingen

Beklager sent innlegg, strømmen har vært kaputt.
Min 17.mai feiring

Må bare beklage at jeg ikke tok med kameraet i går. Jeg hadde ikke databagen her, og jeg glemte å si ifra til Vilde at hun måtte ta med sitt kamera. Men det var en ålreit avgjørelse, folk var faktisk så full at de ble bevisstløs.
Mine bestebestevenner!

I år som i fjor, først Silsand så Finnsnes. Men i år var det heldigvis ikke så varmt at vi ikke kunne ha bunad på oss. I dag var det nemlig helt passelig temperatur. Jeg har i hovedsak vært sammen med Benjamin, Vilde, Mike, Eivind og Tiril, og jeg skal ikke si annet enn at jeg har i alle fall koset meg i dag!

Hvordan var din 17.mai feiring?

Skilt ved fødselen?

..nei! Jeg synes ikke det, men i går kveld når jeg var ute, fikk jeg høre noe morsomt fra en helt fremmed person. Synes det er litt morsomt fordi den har jeg hørt mange ganger før.

Fremmed person: Du er med i Hotell Cæsar du!

Synes du vi er like?

Herlig dag!

Hva er vel bedre enn å stå opp om morgenen til sommertemperatur, så man kan sette seg ute i bikini og sole seg, etterfulgt av en festlig kveld sammen med venner og kjæresten? Nothing!

Nå skal jeg spise, og gjøre litt norsk, så drar jeg ut seinere i kveld. Tar med kameraet så det blir masse bilder i morgen!

Kjedelig innlegg uten bilde, men det kommer nok flere innlegg i kveld når jeg kommer til Vilde.

I love my new jacket!

Mamma kom til meg i går med en gammel klubbjakke fra den tiden vi alle tre (jeg, mamma og lillebror) gikk på karate. Jeg elsker den fordi det er verdens beste chillejakke, og i dag har jeg gyldig grunn for å bruke chilleklær. Herliiiiig ♥


Har dere noen spesielle klær dere liker best å slappe av i?

Blogganbefalinger?

Etter jeg kom hjem fra Sørreisa i går, følte jeg meg helt jævlig. Gikk ikke lang tid før jeg gikk å la meg, og bestemte at jeg ikke skulle dra på turnstevnet i dag. Litt synn, men det får være.

Jeg blir dermed ikke å blogge så veldig mye i dag, bruker heller tid på å lese og hente inspirasjon fra andre blogger. Så om du vet noen brae blogger, eller vil at jeg skal lese din blogg, så er det bare å kommentere i kommentarfeltet. 

I morgen er jeg ferdig med SOIL!

Jeg er så sykt trøtt nå, men det har jeg all grunn til. For det første sto jeg opp alt for tidlig i dag, før vi skulle dra til Sørreisa. Så da vi kom dit var det en god del venting før vi hadde trening, så defilering. Defileringa var det og en god del venting på, og jeg hadde aldri sett for meg en slik varm dag, så der sto jeg med svart joggebukse og defileringsjakken. 

Da vi kom tilbake der fra var det litt avslapping før det var middag. Holdte til og med på å sovne av i bussen tilbake, og se på klokka!

Men skulle heller ønske jeg fikk tilbringt denne deilige sommerdagen hjemme, i stedet for på barnestevne. Se så fint!Mitt siste turnstevne med SOILSitter ved kjøkkenbordet nå sammen med en halvspist appelsin som ikke var så saftig som jeg hadde håpet. Men jeg prøver likevel å få i meg frokost. Om ikke lenge drar jeg til Sørreisa på Barnekretsturnstevne. Lurer på hvordan hodepinen min kommer til å være når jeg kommer hjem, har hatt hodepine de siste dagene nå. Den ble vel ikke bedre av at jeg sto opp en time minst for tidlig! 

Nå skal jeg ta med meg en is, og gå til hallen. Vi blogges når jeg kommer hjem, i 7-tiden.

Dagens antrekk


Litt usikker på hvor de er kjøpt


Gatebutikk i Hellas


Topp - vero moda, Bukse - cubus

Kom opp i norsk til skriftligeksamen!


Slik har facebook sett ut i hele dag, og sikkert bloggnorge og!

I likhet til resten av Norge kom fikk vi eksamensmelding i dag for skriftlig eksamen. Klokka 0900 satt både A- og B-klassen på vårt klasserom og ventet i spenning på om de skulle juble eller gråte. Det endte opp med stor jubel for begge klassene når A-klassen kom opp i matematikk og vi kom opp i norsk. 

Jeg hadde ikke håpet på noe spesielt, så jeg ble sur likevel. Men jeg er glad vi kom opp i norsk selvom vi må ha to eksamensdager da (Bokmål og Nynorsk). Det er jo det letteste faget egentlig.

Så de neste dagen helt til eksamenene (wtf, for et rart ord) blir det bare norsk på skolen, chill!

Alle som er kommet opp i eksamen; lykke til enten det er favorittfaget ditt, eller om du ikke bryr deg særlig!


Har dere fått eksamensmelding? Hva kom dere opp i?

Stikker til skolen nå!Blogges når jeg kommer hjem!

Eksamensmelding i morgen!Hei! 

Har egentlig begynt å forberede meg godt til eksamen, men det er så mye vi kan komme opp i at det er vanskelig å forberede seg på alt. Det er faktisk umulig! La oss si at det er 10 kapitell i hvert fag på 8. 9. og 10. trinn, og det er 9 fag om jeg ikke tar feil. Herregud, det er jo så myeeee!

I alle fall, i morgen får vi eksamensmeldingen for skriftlig eksamen. Det er jo da selvfølgelig enten matte, norsk eller engelsk. Er litt usikker på hva jeg ønsker, bare ikke engelsk. Vi får se om jeg har lykken med meg siden det er Fredag 13. i morgen!

Nytt design

 

Endelig har jeg fått nytt design. Jeg begynte å gå ganske lei av det andre, så jeg har ordnet litt på et annet design i kveld. Jeg ble ganske fornøyd! Ble også ganske fornøyd med headeren for nå har jeg holdt på lenge for å få den som jeg vil ha den både med farger og størrelser. Jeg brukte photoshop og photoscape til headeren.

Hva synes dere?

It's summertime!

...vamos a la playa!
 

Greit med ferdigryddet rom til man kommer hjem


Kom hjem til tidenes søteste beskjed i dag! Vilde dro hjem fra skolen tidligere siden hun ble syk, så hadde hun gått innom meg og ryddet rommet mitt mens jeg var på skolen. Søte deg!

Nå sitter jeg bare her og skal begynne å notere litt fra naturfagen. Energier, G-krefter, Newtonmeter, akselerasjon osvosv. Damn I love it! ♥ not. Fatter virkelig ingenting. 

Repeat denne morgenen

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

My favouriteJeg går bestandig med minst fire ringer på fingrene, men dette er min aller største favoritt ♥ Den fikk jeg forresten hos Benjamin når vi hadde vært sammen i et halvt år.

Kanskje på tide med nye piercinger?

Sitter og ser på bilder av kjempefine navlepiercinger på superkul.no. Give meee! 


Du finner dem her: http://www.superkul.no/piercing-1/navlepiercing-2/

Dagens antrekk


Sinnataggen jo!Må vel sette meg ned med noe lekser nå. På fredag (den 13. vel og merke!! :() får vi vite hva vi kommer opp i til skriftlig eksamen. Guuud, la det bli alt annet enn matte og engelsk!.. vel, norsk er det eneste som er igjen da. Hadde ikke gjort meg noe om det var streik i år og, så vi slapp eksamen!

Hva synes du om antrekket?


Mine sommerfavoritter - klær og utseende


Fargerike fjær-øreringer.


Lange smykker


Sløyfer og blomster som hårpynt


Lys sminke


Herlig!

Har du noen sommerfavoritter?

10 ting som irriterer vettet av meg

♦ Youtubevideoer som bruker alt for lang tid til å laste. Spesielt når sangene har en intro på 3-4 minutter og det går ikke ant å spole framover.♦ Spamming på facebook og formspring. Et godt eksempel: 

Send this to all your formspring if you don'tgive a shit about who's in love and who's support cancer !<3 if you don't, you have No Eyebrow!

Når lillebror spiller fjorårets fjortismusikk på full guffe på anlegget!

♦ Jenter som bruker 214387 tonn brunkrem og annet klisj i trynet og ikke tørr å vise seg for kjæresten sin uten sminke. Og for ikke å glemme ekstreme sosser som er pappagutter. Æsj.


// Google

♦ Å krangle med Benjamin, mamma, pappa og for det meste alle! Spesielt usaklig krangling. Arrrgghh!

♦ At det ikke finnes en liten smule kreativitet i meg!

♦ At jeg ikke kan synge, jeg elsker nemlig å synge.

♦ At jenter (spesielt i dette tilfellet) klager over at de er feit eller veier 1 kg mer enn venninnen sin. Tenk deg om når du/dere sier noe sånt. De som er større/ tykkere enn deg kan ta seg veldig nær av det.

♦ At jeg er så forbanna usunn!!

♦ Bortskjemte folk som ikke snakker om noe annet enn hvor mye penger de får fra foreldrene sin hver dag. Lykke til videre i livet!

Hva er det mest irriterende du vet?

Endelig en rolig mandagHei!

I dag har jeg ikke trening i det hele tatt, så jeg skal virkelig nyte denne mandagen. Det er ikke ofte jeg har rolige mandager. Alt går nemlig i ett fra jeg står opp til jeg legger meg. Så seinere skal vi på familiebesøk i Vangsvika, så er det vel det vanlige når jeg kommer hjem. Leksegjøring. 

Jeg regner med det kommer en ny ''Mine sommerfavoritter'' i dag. Så stay tuned!

Dagens antrekk


Tunika - cubus, Bukse - Vero moda, armeband - litt forskjellig. Glitterarmebandet er fra Glitter. 

Herregud, jeg MÅ ommøbelere dette hullet om jeg noen gang skal få til å ta outfitbilde! Har lett rundt i hele leiligheita om det er mulighet for å ta bilde, men neida. Dette var alt jeg fikk til. Djiiiiis! 

Ya think?!

Mine sommerfavoritter - musikk

Ess i Ermet -- Dette er livet 

Torbjørn & helfner, Thea -- best way

Jessie J, B.o.B -- Price tag

Nickelback -- This afternoon

Amy MacDonald -- This is the life

Klaas -- Our own way 

Kesera, Janni Santillan -- Dager som det her

 

Bryan Adams -- summer of 69

Kid Rock -- All summer long

Mamma mia the movie -- Our last summer

Alexandra Stan -- Mr. saxobeat

Har du noen å tilføye?

Kvelden i går

Hei!

Er sånn ca akkurat våknet etter en koselig kveld i går. Først dro jeg på Kinaresturangen med Camilla, Eivind, Benjamin og Vilde. Så dro vi vidre til Keiy, der det var en ''litenfest'' som egentlig ikke skulle bli fest. Men koselig var det! Så i dag skal jeg bare slappe av helt hele dagen. Musikklista kommer i dag!


Sminkeløs ja!

Hva gjorde du i går?


Kinaresturangen med de beste

Hei!

Jeg sov hos Benjamin i natt så det ble ikke mer oppdatering i går. Så i dag hentet Ailen meg så dro vi til AMFI en liten tur. Siden det er russetreff på Finnsnes denne helga var sentret stappfullt av russ og småkids som var på russekort-jakt. Mange russebusser er det og her. Gleder meg til å bli russ!

Seinere kommer Camilla og Vilde, så drar vi på kinaresturanten med guttene våre. Etter det blir det vel en liten tur ut eller noe, får se hva som skjer. Hvis Vilde tar med seg kameraet blir det bildeoppdateringer seinere/i morgen. Snakkes!

Det kommer også en oppsummering av mine favorittsanger om sommeren. Så stay tuned!

En liten sniktitt


Ser dere hvem dette er?

Latterfylt start på helgen

Hei!

Jeg har nok aldri brukt 1.5 timer på å gå hjem fra skolen, som jeg vanligvis bruker 10 minutter på. Jo vent, idag!! Jeg gikk sammen med Ramona og Vilde, og vil hadde til og med en sykkel med oss men det gikk ikke særlig fortere.

Vi prøvde iallefall ut tre stykker på sykkelen. Vilde på bæreren med alle tre sekkene på ryggen, jeg på setet og Ramona som syklet. Alle rundt oss måtte trodd vi hadde psykiske problemer. Så det har vært en latterfull start på helgen! 


mobilkamera!


Elise: Kan jeg få skrive på russebuksa di?
Solveig: *Gir meg en tusj, men er alt for konsentrert til å få med seg hva jeg gjør''

Ooooog, en ting til! 
Vilde: Vi skal kjøpe granatepler, så kan vi bombe al-quida. 
Herregud så random!

Tidenes verste sang!

...Og for ikke å snakke om musikkvideoen. Herregud, jeg blir flau på hennes vegner! Nei det er faktisk ikke verst av alt, det verste er at alle guttene går rundt å synger på den. God save me..

Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin?)
Tomorrow is Saturday
And Sunday comes after...wards
- No shit sherlock!

Hva synes du om sangen?

Bilder fra Black & White partyet

Selvfølgelig hadde trenerene våre leid inn en proff fotograf, så det ble mye bildetaking! Beklager at bildene er så små, vi måtte nemlig kjøpe dem om vi skulle ha orginalversjonene. Jeg tenker å ramme inn et bilde av troppen eller meg og Anette og henge på rommet!


FILs flotteste trenere ♥


Meg og Anette!


Noen av jentene i troppen


...samme her


Sånn cirka hele troppen. Tror det manglet to stk. 


Hihihi!


Iloveyou ♥


Hva synes dere om bildene?

Gi meg sommerferie!

Det er ingenting jeg ønsker mer nå enn sommerferie. Vi har cooperstest i de to første timene i dag, noe som går ut på å springe en så og så lang strekning mange ganger på 10-12 minutter. Gjett om det ødela min morgen! Vel, heldigvis er det den siste på ungdomsskolen, så etter det skal jeg bare slappe helt av. Jeg ønsker iallefall alle andre en go morgen!

Dagens morgensang.Ha en fin dag!

Heldigvis er jeg ikke sanndrømt

Det er alltids deilig å sove, men når man drømmer er det som at søvnen blir avbrøtte og vi opplever noe.

Først drømte jeg at jeg var på Titanic når båten sakk. Så fikk jeg vite at Benjamin var der sammens med noen andre, jeg er litt usikker på akkurat det. Vi hadde møtt hverandre før, men samtidig hadde vi ikke det for jeg var der med en annen. 

Plutselig sto jeg på balkongen til Kongen og Dronningen av ett eller annet og gjorde meg skikkelig til og var SÅ stolt over å være ''kjendis''. Værst av alt var slottet plassert der skolen min står nå, slik at vi ser rett ned på barneskolen. Så det var bare kids fra 5-7 klasse som så på oss der vi sto.

Da vi skulle gå inn fra balkongen kom vi inn i et hus som lignet på det vi har hos mamma. Plutselig var Martha og der. (Kusina mi som er like gammel som meg) Vi skulle da dra til Pappa av en eller annen grunn så jeg startet å pakke i små poser. Vi skulle bare være der en kveld. 

Og plutselig var jeg sammen med Benjamin en annen plass. Da var vi blitt kjærester og jeg kunne lese tanker. Så tenkte han noe om meg som gjorde meg fornermet, mens han bare prøvde å snakke seg bort.

Om jeg plutselig kommer på mere, så endrer jeg innlegget. 

Vel, heldigvis er jeg ikke sanndrømt, selvom det hadde vært kult å møte kongen og dronninga i mitt eget hus!


Jeg tror jeg trenger en sånn her!


Husker du noen syke drømmer du har hatt?

... En dag drømte jeg at jeg og Jesus var bestevenner og vi fløy avsted i luften til en trehytte der dem bodde. LOL!

This year's icecream!

Har allerede funnet den jeg, SMØRBUKK-IS♥ 


sykt fin uten sminke ♥

Hva er deres yndlings-is?

Dagens antrekkHva synes dere?

Penger og slikt...

Jeg tenkte å skrive om et veldig omfattende og viktig tema; penger. 

Hvordan er det med ungdom i dag og penger? Jeg synes at alt for mange folk på min alder bruker penger uten å tenke seg om. Det går for det meste i tv-spill, sminke & klær, godteri, og diverse internettjenester. Hvor får alle pengene fra? 

Vel, jeg får 1000 kr i måneden, men for de pengene skal jeg kjøpe alt jeg trenger selv. Sminke, klær, godteri, hårprodukter... ja alt som måtte falle meg inn. Bortsett fra hverdagsmat og slikt.

Enkelte får like mye penger (+ - ) som jeg får i måneden uten å gjøre noe som helst, og de pengene kan forsvinne fort som bare det. Men likevel går de tilbake til foreldrene å spør om mere penger. Personlig har jeg ikke hjerte til å gjøre det. Jeg prøver å spare penger, og bruke de på mer fornuftige ting, selvom det av og til er vanskelig.

Mine sparetips:

♥  La bankkortet ligge igjen hjemme når du drar på skolen. Spesielt for de som går til og fra. Det er alt for lett å ta en uventet spasertur på butikken.

♥ Når du får penger, i måneden eller i uken eller whatever, så legg av litt av pengene i en sparebøsse eller en lur plass der du ikke henter penger uten vidre.

♥ Spør deg selv om du virkelig trenger det, eller om du bare vil bruke penger. 

♥ Sett litt og litt inn på en sparekonto i banken der du ikke kan hente penger uten tillatelse fra mamma og pappa.

♥ Når du begynner på vgs (om du ikke går der fra før av) er det mye som vil friste deg i kantina. Få foreldrene dine til å kjøp inn frukt og godt pålegg som du liker, og lag deg en herlig lunch å ta med på skolen.

♥ Få deg en jobb og tjen ekstra penger selv!Så noen spørsmål til dere:

- Hvor mye får du av foreldrene dine ca hver måned/uke?

- Hvilke sparetips bruker du? 

- Hvordan er din økonomi?

Pinkalicious

Hei! 

I dag følte jeg meg ikke særlig som en tiendeklassing. Vi har strikking i Kunst og Håndverk for tiden, så har vi innlevering på fredag. Flinke meg har klart å gjemme det ''ferdige'' mobilfutteralet som vi skulle lage, bort! Men jeg aner ikke hvor. Så i stad måtte jeg dra på garnhuset på Silsand å kjøpe meg strikkepinner og garn. Tippe mamma får utstyret når jeg er ferdig!

Litt av et sammentreff at jeg hadde rosa outfit i dag ja!

.....Spansk grammatikkprøve i morgen, i tillegg til nesten 200 gloser. Ånei..

Jeg gleder meg til sommeren fordi...

♥ Vi skal til Tyrkia


Hellas, Thassos 2010

♥ Vi kan bade i vannet oppfor huset vårt

♥ Vi kan spise så mye is vi vil!

♥ Vi kan være våkne så lenge vi vil om nettene og ikke tenke på at det er skole etter noen dager

♥ Vi skal kjøre karusseller


Bildet er fra 2007

♥Vi skal kjøre motorsykkeltur♥Det er sol og varmt

♥Jeg blir ikke så fort sliten om sommeren

♥Det er lyst hele tiden!

Ny kåpe fra Diesel

Melissa og datteren var innom her ista før de dro hjem til Tromsø. De har vært her siden i går, så hadde de med seg sin nydelige lille hvalp som hørtes ut som en and når han bjeffet. Ironisk at den lille skapningen heter Rex da!

Iallefall, jeg fikk en kåpe fra Melissa som var for liten til henne. Kjempefornøyd med den, også trengte jeg jo ny kåpe!

2.plass i årets Gym for life!

For litt over en time siden kom jeg hjem fra det beste turnstevnet jeg har vært på. Jeg oppsummerer dag for dag!

Fredag:

Ingenting spesielt skjedde, annet enn at vi hadde trening i to timer for å pirke på siste rest.

Lørdag:

Jeg kom i hallen i 11-tiden, og da var det diverse aktiviteter som dans, zumba og tumbling og trampett for de som ville det. Jeg var ikke med på noen av delene, så jeg og noen andre på troppen turnet litt for oss selv.

Kl.1600 stilte vi opp til defilering, og stevnetell og medaljer ble delt ut. Etter det begynte selve konkurransen. Vi skulle egentlig være først ut, men så hadde Salangen to tropper, og vi ble dermed nr.2 ut på gulvet. Vi gjennomførte programmet sykt bra! Kjempebra synkronisering og ikke minst sjarmering! Vi syntes selv at våre største konkurrenter var Bardufoss og Salangens andre tropp.

Etter konkurransen var ferdig, skulle alle troppene som var med (5 tropper, 6 forskjellige oppvisninger) gå ut på gulvet og få vite 1, 2, og 3.plass. Dommerene sa at det var veldig veldig tett, noe som gjorde oss veldig spente. De begynte med å rope opp 3.plassen, som ble tildelt Sørreisa. Så ropte de opp 2.plassen som vi fikk, og Bardufoss fikk 1.plass. Fortjent synes jeg!

Så dusjet vi og ordnet oss til festmiddagen og dro nedover der arrangementet skulle holdes. Etter middagen gikk vi opp til Camilla (den ene treneren vår) og pyntet oss der. Vi bestemte oss for å skrive lapper til dem og legge dem på stuebordet siden vi var alene hos henne. Kjempesøte lapper om at de er verdens beste trenere osv osv.Så dro vi ned igjen, og det var kjempefint pyntet! Så dro jeg hjem til Benjamin og la meg på sofaen full av smerter fordi jeg var så sliten!

Søndag:

Dette var selve oppvisningsdagen til ALLE som deltok på stevnet i tillegg til våroppvisningen til FIL turn. 

Uheldigvis er turnsesongen over, men vi håper på masse treninger i sommer! FIL's video av oppvisningen vår ble trekt ut og sendt ned til de som styrer Gym for Life i hele Norge. Så om vi er trekt ut til å delta i Lillestrøm i oktober, trenger vi massemasse trening!

Det ble tatt fotografier av en profesjonell fotograf på Black&White partyet, som vil bli lakt ut seinere.

hits