Mobilblogg: fargerik kafé

UHola mis amigos. Sitter på frivilligsentralen nå og venter på at alle menneskene skal komme. Redd Barna arrangerer hver fredag en kafé som alle kan komme på. Uavhengig av kjønn, religion, hudfarge, etnisitet osv. Er kjempe koselig å være her sammen med andre barn og voksne fra andre kulturer.

I dag er det Melodi Gran Prix for barna som står på planen. De har øvd på både dans og musikk denne uka og jeg er kjempe spent!

Skjorta jeg har på meg er i forbindelse med rød nese-dagen :)

Blogges når jeg kommer hjem!

Eksamen overstått

Kom hjem for rundt en halvtime siden og har ikke gjort annet på den tiden enn å sitte-ligge i senga som verdens største slask. Jeg er UTROLIG glad for at eksamen endelig er overstått, og jeg er kjempespent på resultatet. Nå gjenstår det bare spanskprøve, samfunnsfagprøve og naturfagsinnlevering, så er vg1 over for meg. Det har vært et sykt tungt år, fordi det er så mye nytt å vende seg til, som er helt annerledes på ungdomsskolen. Men nå skal jeg (nesten) bare slappe av resten av skoleåret, så er det snart sommerferie! :D

Dagens sløveantrekk besto enkelt og greit av en vanlig dongeribukse og fleece.

Happy birthday daddy

Image and video hosting by TinyPic

Gratulerer med dagen, beste pappaen i hele universet ♥ 

24.mai sålangt

Hei!

Hadde en fin begynnelse på dagen da jeg våknet i armene til verdens beste. Såklart skulle jeg begynne å blø neseblod rett før han dro på jobb, så det var akkurat at han rakk jobben. La oss ikke glemme at jeg har dopet meg ned på paracet i hele natt på grunn av magesmerter som har gjort at jeg bare har ligget å vridd meg hele natten!

Jeg dro da hjem, og sitter her med matteoppgaver og forbereder meg til i morgen. Eksamens-stress! Heldigvis er jeg så og si ferdig med 1.vgs etter i morgen, så da er det bare å få levert inn bøkene og sløve helt til vi får sommerferie! Er 100 % sikker på at det er den eneste grunnen til at jeg klarer å konsentrere meg så om matten, og ikke minst all motivasjon jeg har. 

Kan vel bare ramse opp dagen min med korte ord: blod, tom doc-pose, vann, matte, joggeklær og magesmerter.

Dagens antrekk

Hei!

En stund siden jeg har oppdatert nå. Tar det på min kappe!

I går kveld bestemte jeg meg for at jeg idag skulle ordne meg litt ekstra på skolen, til tross for at vi bare hadde forberedelsesdag og dro hjem i 2 tiden. Jeg fant fram en kjempesøt silkekjole fra VeroModa, svart nylonstrømpebukse og Jeffrey Campbell-kopiene mine. Elsker de, selv om de har sine ulemper. Jeg var så ødelagt i føttene mine på tur opp fra bussen, at jeg sjinglet hele veien hjem. Er godt å ligge i senga med Espen sine joggeklær på meg nå! 
Vi har forresten hatt sykt fint vær i dag. Temperaturmåleren viser 14.9 grader ute, noe jeg liker veldigveldig godt. Det er herlig å se at sommeren nærmer seg med stormskritt. Snart er det bikinivær!! :D Dagen kommer nok til å bli tilbragt sammen med matteboken min. Har nemlig skriftlig eksamen på fredagen, så er jeg så og si ferdig med 1.vgs. For en følelse! Skulle ønske jeg kunne satt meg ute for å pugge, men er ikke blitt helt frisk enda, så det dropper vi.Hvordan er vårværet hos dere?

sløvedag på skolen

Hola amigos

Har hatt fravær fra bloggen i helga, av den enkle grunnen at Espen kom hjem på fredag, og jeg har tilbringt tiden med han hele helgen. Har hatt en ganske chill skoledag med bare de fire siste timene, så da sov jeg lenge i dag. DIGG start på mandagen! Planene for dagen er hovedsakelig å få hengt opp noen konsertplakater, og få gjort noe lekser og prøvepugging. 

Respekt

ALDRI gi opp noe som er verdt å kjempe for, uansett hva andre mener og sier. Respekt til tusen!

lykkeliten tar kveld...

... og gleder seg til verdens beste kommer hjem i morgen, uten å måtte dra tilbake til den stygge militærleiren i Elverum. Endelig har han klart å dimme!

GOD NATT!

fruktfat og pratepratHei! 

Har (nesten) akkurat satt meg ned i senga etter en kjempekoselig kveld i bowlinghallen med Redd Barna Finnsnes. Er kjempeglad i den gjengen! Nå sløver jeg bare og spiser god frukt som jeg og mamma skjærte opp. Skal snart gå ned å se på paradise faktisk. Er et veldig spesielt program, så men kan være spennende til tider. Bortsett fra at Vida tok en ''Petter Northug'' på Stian og Mats i går. KVALMT!

I morgen kommer verdens beste kjærest hjem og jeg gleder meg som en unge! Faktisk gleder jeg meg så mye at jeg har lovet han hundre ting jeg skal gjøre, men husker ikke noe selv. Haha! Men før han kommer, har vi skrivedag i norsk. Noe vi forsåvidt kunne vært foruten. 

Forresten, hør den nye favorittsangen min. Sykt chill men kul samtidig. I like!

 

new in

Som noen av dere vet, jobber jeg på KappAhl. Av og til får vi inn veldig mye fint, og noen ganger får vi inn en del sære klær. En dag for ikke så lenge siden fikk vi inn dongeribukser i sølv. Jeg syntes i grunn de var noen kule bukser, men når jeg først prøvde dem, syntes jeg det så helt teit ut. Her om dagen var jeg, Vilde og Cec innom butikken for å se litt på klær, da buksa plutseli dukka opp igjen. Jeg bestemte meg for å prøve den på nytt for moroskyld, og falt helt pladask. Så nå har jeg fått meg en ny bukse som nesten ingen andre på Finnsnes har, og jeg er stolt over å skille med ut med den.

Kjøpte meg også en ny enkel mascara fra max factor. Den jeg har brukt tidligere er fortsatt min favoritt, men den koster 300 kr og det var uaktuelt nå. Så da endte jeg opp med Mastepiece Max. Mamma hadde også vært å kjøpt meg ny øyeskyggekost fra Vita. Helt likens som hun har og som jeg har forelsket meg helt i. Snillesnille mami!

Hva synes dere om buksa? Vil tro mange synes den er sær, men det er bare morsomt.

fun facts

Hei!

For moroskyld tenkte jeg å skrive noen faktaer og meg som kanskje ikke alle visste om. Noen ting har folk merket på meg, men andre ting kan komme som et sjokk for mange. Har sett mange andre som gjør det, så jeg bestemte meg for å gjøre det selv. 

- Jeg er verken slask eller jålete. Jeg har mine perioder der jeg står opp tidlig for å ordne meg ordentlig, sminke meg og kle på meg fine klær. Jeg har også perioder der jeg står opp 10 minutt før bussen går, steller meg, hiver på meg de første joggeklærne jeg finner og løper ut døra med håret i en dott og sminkefri. Det veksler veldig mellom disse periodene.

- Jeg har alvorlige sinneproblemer. Jeg blir sint av absolutt ingenting, og når ingen vil prate med meg når jeg først blir forbannet. Da kommer det så mye syke gloser ut av meg, og det ender som regel opp med at Vilde holder på å le seg ihjel. Jeg har ikke ADHD eller noe sånt, men jeg skulle nesten tro det selv.

- Er veldig utadvent. Jeg blir kjempelett kjent med nye folk og er ikke redd for å ta kontakt med andre. Jeg er også så utadvent og lite sjenert at de jeg henger med, som oftest blir dritflau.- Humøret mitt svinger veldig fort. Cecilie: ''Hm... Noen ganger.... blir du GAL''. Det kan gå 5 minutter fra jeg har vært sint, til jeg er kjempeglad, hyper og smiler og ler for absolutt alt. 

- Kan være ganske bitch. Jeg er den i vennegjengen som går rett på sak, som regel er ærlig (en hvit løgn i blant har alle), hvis noen spør meg om min mening, så får de MIN mening og ikke en oppdiktet en, VELDIG direkte og er ikke redd for å si ifra. 

- Espen og Vilde mener at jeg har en form for sosial angst. Jeg hater å være på restauranter med mye folk. Hater å komme forsent til timer og forsamlinger fordi når jeg kommer gående inn i rommet, ser ALLE på meg. Det er fælt! Haaaaaater også å gå til kantinedisken i kantina alene, når det sitter masse folk i kantina. Jeg er så redd for å gjøre noe feil, så jeg vet ikke hvordan jeg skal gå, hvor jeg skal se, hva jeg skal gjøre eller noe! Derfor har jeg alltid med meg noen. 

- Jeg har gullfiskhukommelse. Sikkert den høyeste graden også. Jeg gjentar ting jeg sier hundre ganger fordi jeg har glemt at jeg har fortalt det. Jeg glemmer hva folk forteller til meg, jeg glemmer gjøremål, jeg glemmer hva jeg har gjort for 1 time siden osv. 
Ligger faktisk inni en pakke fra posten her.

- Jeg har gummitryne. Heldigvis er det bare mine aller nermeste bestevenner som får se grimasene mine, og overhodet ikke Espen. Aldri i livet. 

- Jeg har veldig godt forhold til foreldrene mine. Jeg og pappa har våre ting vi snakker om, og jeg og mamma har andre ting. Det kan være så og si alt fra a-å. Er veldig glad for at jeg har et slikt forhold til dem, og ikke sånt som mange andre ungdommer har. 

- Jeg har en syk klaustrofobi, og klarer ikke å ligge med ansiktet vendt mot veggen. Det er en helt jævlig følelse i øynene av alle plasser. Om jeg har noe for nært øynene, får jeg helt panikk. Jeg liker heller ikke å ha på meg solbriller. Da kiler det på nesen, hahaha!

Photoshoot med Vilde

Egentlig hater jeg å bli tatt slike bilder av, og vi holdt på å le oss i hjel hele tiden. Heldigvis ble det noen brukbare bilder som jeg faktisk ble ganske fornøyd med selv. Er mange bilder her som er ganske like, men jeg legger de med i innlegget fordeom. Vi leste om et fototriks på en eller annen blogg her om dagen, og det gikk ut på å få bildene lysere. For å gjøre dette selv, trenger dere bare en hard plate (evt papp), og aluminiumsfolie. Så festet vi det på platen med den blankeste siden opp. Funket sykt bra!

Hvilket bilde likte dere best?

Sneak peak på photoshoot

Hei! Har så og si akkurat kommen inn døren etter enda en dag sammen med Vilde. Hun hadde en liten portrett-photoshoot med meg, og jeg ble veldig fornøyd med bildene. Jeg skulle få minnekortet i morgen, så da kan jeg vise dere bildene. Vi har også spist banan dyppet i smeltet sjokolade. Herregud, det er noe av det beste jeg vet! Det skal sies at det er lett å bli kvalm på det også. Jeg kvelte jo faktisk resten av sjokoladen i meg etterpå. Får lættis av å tenke over det! 

Anyways, tenker dere kan få en liten sneak peak på bildene, så dere ser hva dere har i vente. Vilde er syyykt flink å ta bilder. Sjekk ut bloggen hennes, der er det mange flotte bilder!
dagens antrekk - denim

I det siste har jeg fått en syk forelskelse for denim, og bruker det så mye som mulig. Hjemmelagde denimshortser og denimjakker er definitivt min favoritt. Har også planer og å feste nagler på jakka jeg har på meg i dag. Noen som har tips til hvor jeg kan få tak i masse nagler til en billig pris på nett? Alle forslag tas i mot med stor takk!
inspiration, summer12
syk pike

Den ene dagen jeg våkner tidsnok for å rekke alt om morgenen uten å springe som en galing, føler jeg meg dårlig og bestemmer meg for å bli hjemme fra skolen. Har vært flink å rydde, tørke støv, reie på senga og støvsuge soverommet i dag. Har også vasket gulvet i stua. Får en trang for at ALT skal være ryddig når jeg er syk. Ganske greit egentlig. Siden jeg er syk bestemte jeg at vi skulle ha pannekaker og tomatsuppe til middag i dag også, så nå er det bare å glede seg. weey!

Forresten. Sjekk bildet nede til høyre. Dagens sovesveis!! 

Powernap suger

Holaa

De planene jeg og Vilde hadde for dagen, skjedde absolutt ikke. Vi kom hjem halv 5, spiste pannekaker og tomatsuppe og skulle ta en kort powernap før vi begynte. Jeg våknet halv 9 etter Vildes utallige forsøk på å vekke meg. Da var jeg så i svime, at jeg gikk bare hjem med en gang. Nå ligger jeg i senga og føler meg ødelakt, stuptrøtt, forkjølt og med hodepine. Håper det gir seg til i morgen. Jeg elsker jo såklart skole. Love love love ♥
nelly shoes - jatakk

kvalitetstid med Vilde

Hælo. Har brukt litt av fritimene i dag til å fikse litt på designet mitt. Det trengtes, mildt sakt. En av de viktigste tingene som gjenstår nå, er å få ny header. Den jeg har nå er grusom! Har til og med bilder klare hvis noen melder seg. Dere skal såklart få creds for det. Bare la vær å skriv bloggnavnet deres over hele headeren. Da kan dere likegodt bruke den selv på deres egen blogg.

Siden Eivind er på sykehuset nå og Espen er i garden, var jeg sammen med Vildemor i går. Vi fant fram poser med masse gamle klær og klipte om til dongerishortser. Fikk meg til og med en sykt kul dongerijakke av noe klær jeg aldri ville brukt ellers. Skal se om jeg får tak i nagler og litt sånt som jeg skal prøve å feste på den. Da blir det så absolutt mitt favorittplagg i klesskapet!

Seinere i dag er planen å fortsette med å ødelegge klær (om vi finner noe mer), og lage brownies med jordbær og melis. Gjett at jeg gleder meg som en unge! 

SCHTØGG header............
hits