Forever alone kveldskossweeet ♥

New

Var på Amfi en tur med søte Carina istad og heldigvis hadde cubus gått amok med salg så jeg dro med meg hjem et par øredobber og en skjorte. Skjorta er ganske vid så jeg liker best å bruke den i highwaist bukse-/shorts. Slik jeg har gjort her. 


Skjorte: 99 ,-


Øreringer: 49 ,-

cute

Anbefaling av blogg

Vanligvis synes jeg veldig mange fotoblogger er kjedelige og ''tomme'', nettopp fordi de bare tar bilder av blomster, dyr, natur, vann osv. Det er bare en fotoblogg jeg leser, og det er tanjasfoto.blogg.no. Hva jeg finner interessangt på bloggen hennes er alle photoshootene av mennesker. Hun er utrolig flink å ta bilder, og jeg beundrer fototalentene hennes virkelig. Best av alt kjenner jeg alle på bildene som oftest, og det gjør bloggen enda mer spennende.  Dere burde virkelig sjekke ut denne bloggen. Karakter 6 fra meg!

En liten smakebit!Alle bildene er tatt av Tanja.

Anbefaling av hudprodukt

Kom over en liten flaske i morgest som har stått i et skap kjempelenge uten at noen har brukt den. Dette viste seg å være en krem mot irritert hud, og hva er det som er en av di største luksusproblemene om sommeren? Jo, nemlig myggstikk. Jeg bestemte meg for å prøve denne ut, og den var helt sinnsykt bra! 

Jeg sprayet litt på myggstikket og smurte det utover, og det gikk ikke mer en et halvt - et minutt, så fungerte den, og kløen har holdt seg unna siden da. 

Jeg aner desverre ikke hvor den er kjøpt, men du får sikkert lignende ting på apoteket. A-DERMA Avoine Rhealba

Svar på leserspørsmål - bilderedigering
Dette bildet er redigert i Adobe Photoshop CS 4, men det går sikkert i alle de andre photoshop'ene også.

1. Fil-open: velg deg et bilde du vil bruke. Når du har valgt det, blir det kalt ''Bakgrunn''. Dobbeltklikk på layeren i høyre rute, som sakt heter ''Bakgrunn'' og trykk OK. 

2. Trykk CTRL+J, for å kopiere bildet. Nå skal det se slik ut:3. Om begge rutene inni den røde ruta er grå, trykker du på Layer 0 copy, slik at den blir blå som du ser på bildet. 

4. Nederst til høyre er det en sirkel med halvt sort, og halvt hvit. Trykk på den, så på Black & white. Etter du har gjort det, er det bare å dobbeltklikke på layers for å komme tilbake til der du var. 

5. Nå skal bildet ditt være svart og hvitt. Trykk på Eraser tool i venstre sidemeny, og begynn å viske ut grå fargen i det området du vil ha farge. Størrelse og skarpheten på penselen kan du justere øverst under Fil, Open osv.

Slikt ble mitt bilde til slutt.Det er akkurat likens som med øynene for eksempel.

Var tipset mitt til nytte hos noen? Om dere ikke skjønte, er det bare å kontakte, så skal jeg prøve å forklare lettere.

Shopping i Tyrkia

Merkelig nok kjøpte jeg bare tre ting, men jeg trengte ikke mer for å bli fornøyd i alle fall! I utgangspunktet skulle jeg kjøpe sko, men jeg fant ingen par som jeg ble fornøyd med. Enten var det prisen, størrelsen eller utseendet. Så da kjøpte jeg heller en kjole jeg ikke angrer et sekund på! 


I looooove!


Den er litt kort da, så jeg må vel gå rundt og dra den ned titt og ofte uten å bli halshugget av andre jenter i den ''byen'' jeg bor i.
Hva synes du om kjøpene?

I'm back bitches!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skulle jeg være tilbake med nytt innlegg i går, men det lot seg ikke gjøre siden jeg har vært hos Benjamin i hele helgen. Kosepose! Det er sunt med en liten bloggpause i blant, for da er blogglysten mye større når man starter igjen! Anyways...

Blogging om sydenturen kan vi legge bak oss, for det er ikke annet å si enn at dagsrutinen gikk som følger: stå opp og smøre seg inn i solkrem klisj, bade og sole seg, dusje, (shopping maybe), og soving! Jeg kan forresten skrive et eget innlegg om de tre tingene jeg kjøpte etterpå. 

Vel, nest siste kvelden skilte seg ut fra de andre. Da var det noe som heter ''Tyrkisk aften'' på hotellet med god mat og underholdning, samt. to stk veldig hypre ungdommer som sto på terrassen til Andreas (søskenbarn) og danset og sang som to oppmerksomhetssyke idioter. Verst av alt ble det tatt bilder av oss av fremmede, solisten pekte på oss med tommel opp, og to eldre gutter på terrassen litt bortfor oss begynte på samme viset som oss. Hahaha!
Deler dette bildet bare for å si at hun var elendig!

Creds til deg om du leste alt dette!

Mye opptatt framover

Har ikke blogget så mye i det siste, grunnet denne Osloturen. Og natt til fredag drar vi til Tyrkia og er der i en uke, så da blir heller ikke bloggen førsteprio. Så jeg kan vel si jeg tar meg en bloggpause fram til den 25. juni. Da er jeg tilbake!

Herlig dag i Frognerparken

Dagen sålangt i dag har gått til bading i frognerbadet og frisbee i frognerparken. Vi har koset oss kjempemye og tatt masse bilder. Det er også greit at vi ikke kjenner noen her i Oslo, for da kan vi finne på så mye sprell. For eksempel klatre på statuene og springe kapp med det som egentlig jogger/trener.

 Shopping i Karl Johan


Cubus 

Både singlet og smykke fra cubus


Cubuuuuuus


En skobutikk jah! Men slikt finner man i alle skobutikker

H&M


Bikbok

Pluuuuuss noe undertøy

Synes? 

What a wonderful day!

Mamma kom og vekte meg til vanlig stå-opp-det-er-skole-tid, og spurte om jeg skulle på skolen. Så trøtt som jeg var, sa jeg nei og la meg for å sove igjen. Vi har ingenting viktig på skolen lenger, så det er ikke så nøye om vi er der eller ikke.

Etter de tre første timene dro jeg på skolen, hvor vi omtrent bare satt ute og solte oss og leverte inn bøker. Vi har vært ganske heldig med været til nå i sommer, med graderstokken som viste rundt 17 grader mange dager. Men temperaturen i dag tar kaka!

Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å ligge ute i sola lenger enn en halvtime!

 

Herliiiiiiiiig ♥

Shop til you drop

Siden vi drar til Oslo på klassetur på lørdags morgen, har jeg sett mye i blad og på nett etter noe jeg virkelig trenger eller vil ha. Har for eksempel kommet fram til at jeg trenger pensko, nye hverdagssko, foundationkost osvosvosv. Gleder meg sinnsyyyyyykt!WIWIWIWIIIIIIII ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sååå, dear blogglesere; Sees i Oslo mellom 11.-14. juni!

Klar for eksamen!


Mamma har nettopp vært å hentet tingene mine, så det blir webcamerabilde i dag! 

Eksamenen min begynner klokka 12, og jeg sto opp halv 8 for å øve. Flink ja? Får bare håpe jeg ikke får prestasjonsangst i dag også! Sist gang sto jeg å holdt på med en ledning på gulvet fordi jeg var så nervøs! Haha.. 

Det blir ikke noe blogging i dag, fordi jeg drar til min kjære rett etter skolen og blir der til i kveld. Cya!

Pakke i posten, atter en gang! + sverigegave

Denne gangen var det en sponsorpakke fra superkul.no som lå på rommet mitt da jeg kom gående inn hjemme hos mamma. Det var en pakke med tre stk kule Wayfarer briller i brun, gul med svarte og grå striper og et par hvite solbriller. Digger dem!

Så har mamma og Ronald nettopp vært i Sverige, og de hadde tatt med seg en krølltang (som om jeg trenger det, høhø) og en krem som roer ned håret. Jeg kommer til å teste begge delene, så vil jeg skrive et innlegg om det seinere. 


Liss control. force 2. Fra L´oréal Professionnel

Fra L´oréal Professionnel

Her music never gets old!

Hele livet mitt har Britney vært min favoritt superstjerne og mitt største idol. Spesielt da jeg var mindre. Mamma kunne hente meg opp fra badekarret midt under badinga fordi Britney var på MTV med låta ''Overprotected''. Nå når jeg har blitt eldre har jeg endret musikksmak en god del, men Britney er fortsatt en av mine favoritter og mitt største urealistiske ønske er å kunne møte henne! 


Stronger


Lucky


Overprotected


Hold it against me


Så utrolig trist at hun er blitt en helt annen person enn hun var før.

Hva synes dere om henne?

Can't waaiiiit

Som den perfeksjonisten jeg kan være, har jeg begynt å finne fram hva jeg skal ha med meg på klasseturen som en om 6 dager. Jeg gleder meg sinnsykt mye, selvom vi bare drar til Oslo. Vel, Oslo er vel en ålreit by det. Vi skal bare være der i 4 dager, og jeg har et problem med pakking uansett hvor jeg skal. Jeg tar med meg ALT for mye, og bruker ikke halvparten en gang. Nå skal vi garantert shoppe en del og. Jeg skal iallefall gå amok på H&M, Gina Tricot, Bikbok og Bianco! 
Her kommer jeg til å slite litt ja....

Ja, så prøver jeg lykken

Kom akkurat over en konkurranse som jeg gjerne vil melde meg på. Den blir holdt av Sølvi på salongen.blogg.no, og siden jeg elsker den bloggen, og sliter med å finne ut hvilke produkter som passer for meg, tenkte jeg å prøve ut lykken. Hvem vet hvem som vinner?

Date med moppen i halvsvime

Hei! Er akkurat kommet hjem fra Vangsvika, og føler meg så rein som jeg aldri før har vært. Jeg, Martha og tante har vasket rundt hos bestemor helt siden klokka 10 i morgest, så jeg er passelig sliten nå. Det var jeg forsåvidt i morgest også, så trøtt at jeg klarte å knuse en del av en lampe. To ganger!!!

Seinere skal jeg kanskje ut med Vilde, Benjamin og Eivind, og feire snuppa mi som blir 16 år i dag. Gratulerer med dagen Vildemor ♥Hva skal dere bruke lørdagskvelden på?

Eksamen er ekstra chill for 95'erne på Silsand!

Klassen min har virkelig vært heldig når det kommer til eksamen. Det er jo meningen at vi skal få 48 timer på oss til å forberede oss til eksamen, men til både skriftligen, prøvemuntligen og muntligen har det vært helger, så vi har fått ekstra lang tid på oss. Nå til muntligen har vi 6 dager(!!!) på å forberede oss, og det skal jeg virkelig utnytte nå. Jobbing resten av kvelden!


Nå skal jeg kose meg jah!

Ingenting topper mine og Ailens roadtrip'er

Hei! Kom for 20 minutter siden inn døra hjemme etter en ganske så kjedelig roadtrip med DK, Tobias og Ailen. Dagen i seg selv har egentlig bare gått til kjøring. Jeg og Ailen er blitt lodebabes, yeah! Grunnen til at jeg enda er våken, er vel for at jeg lovde meg selv å skrive på eksamenen når jeg kom hjem, men egentlig sitter jeg bare og chatter med Benjamin. 

My whole world goes dominoes

I'm so happyyyy!!!

Vi kom opp i engelsk på muntligen også, og denne gangen er temaet ''news''. Det var det letteste temaet innenfor faget, så dette blir så braa!!!! Jeg er serriøst overlykkelig fordi denne gangen skal jeg huske powerpoint-presentasjonen hjemme, så vi går inn for en 6'er vi! 

Om ikke det var bra nok, kom Benjamin til meg i går og sov hos meg i natt. Så gikk vi sammen til skolen og fra skolen i dag fordi hans klasse har hatt energidag med 9.klassingene i Troms, og den ble holdt på vår skole. Koooos! ♥

Utrolig nok var det ikke jeg som gikk amok med kameraet, det var nemlig han. Hihi!

hits