Mobilblogg: pizza og kaffe hos læreren

Hadde aldri trodd det, men klassen sitter hjemme hos Grethe, kontaklæreren vårbog har alkurat spist pizza. Vi han kinda avslutning her i dag, så tar jeg sommerferie i morgen. Gledes!

snikksnakk

Innlegget skulle vært postet i gårkveld, men nettet var nede...

Har akkurat kommet hjem fra et informasjonsmøte om en venninnes sykdom, ME. Helt forferdelig å måtte lide av en et slikt utmattelsessyndrom, og jeg synes forferdelig synd i henne. Skal prøve å bidra til hjelp så mye jeg klarer ♥

Snart drar jeg til Espen og blir til i morgen, men først skal jeg vise dere noen bilder fra tidligere i dag da jeg og Ailen var i nyhuset. Med litt vasking, klær i klesskapet og bilder på veggene, begynner huset å ta form. Gleder meg til alt er helt ferdig innflyttet og vi bare kan ligge på sofaen og chille helt mens Robin og Espen lager oss mat og rydder opp. Teheheh.

Sykt kule vegger på soverommet deres!Var ganske vanskelig å finne ut hvor man skulle begynne. Inne på det rommet sto så og si alle småtingene deres.

Så gikk vi ut å slakta ei ku så de fikk seg et kult gulvteppe.godt med skolefri

Først og fremst: Til dere som ikke forsto det i går kveld, så var det ESPEN som blogget for meg!

Han er nettopp dratt på jobb, så nå ligger jeg her som et slakt og lurer på om jeg har ørebetennelse. Regner med jeg står opp om ikke lenge, så drar jeg og Ailen i nyhuset deres for å få litt orden på ting. I går var vi på shopping til huset, og siden jeg hadde lite stemmerett der, gleder jeg meg sinnsykt til Espen flytter. Da skal jeg ha meg en liten runde på møbelforretningene og det som trengs. Han har lovet meg at jeg får lov å innrede, så lenge ikke alt er rosa. Det skal jeg vel klare å holde med tanke på at jeg får fri tilgang til bankkortet hannes! wiii

Snakk om å sperre seg inne. haha

Heija bloggen

Idag sto jeg opp klokken 1. *smilefjes* Så var jeg og Ailen i nyhuset deres, før vi dro på shopping. *blinkesmilefjes, hjerte* Resten av dagen har jeg sovet og bare ventet på min kjære *smilefjes, hjerte* Har nettopp spist toast, og det var såååå godt *stortsmilefjes*. Nå skal jeg pusse tennerne og kose før jeg skal sove godt resten av natta *hjertehjertehjerte* Har dere spist toast idag? *smilefjes, hjerte* 

Natta bloggen, sov godt! *søvnigsmilefjes, hjerte* 

Suss og klem fra meg, Espen. *hjerte*

sommerfavoritter fra nelly.com

Har brukt rundt en time nå på å sikle på sommerklær på nelly, favorittsiden min. Har ikke bestilt noe, men har satt sammen noen kollasjer til dere som viser noen av mine sommerfavoritter. Dette er bare en liten brøkdel, for hadde jeg vært rik, hadde jeg hatt hundre klesskap med mye forskjellig til hver årstid!

Tubetopp her, skjørt her, sko her, smykke her.

Veske her, genser her, sko her, bukse her.


Øredobber her, ring her, kjole her, sko her, veske her.

Hvilket antrekk likte dere best?  Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Kanskje nr 3?

Dagens antrekk


Bukse fra KappAhl og tubetopp fra LeneV. Smykket og dongerivesten vet jeg dessverre ikke hvor er fra.

sløve skoledager

Hei!

Disse dagene på skolen er helt sykt chill. I går så vi film i seks skoletimer, og i dag så vi film i to. Resten av dagen på åtte timer, ble vi permitert. Unødvendig sa du? Klager forsåvidt ikke på å få fritt, men det må da være måte på. Tvinge oss opp tiiiidlig om morgenen, for så å være ferdig etter et par timer.

Anyways, i dag ble jeg og noen jenter i klassen permitert for å dra til ungdomsskolen og prate om Redd Barna. Følte meg som et godt menneske da vi prøvde å engasjere ungene til å delta på flyktningedagen, og for at de skal forstå hva Redd Barna gjør. Til og med kom det noen flyktningebarn som er med i organisasjonen vår, bort til oss og ga oss megaklem. Koselig!!

Planen for resten av dagen er egentlig ikke noe mer enn å sove litt, rydde rommet og spise. Rekkefølgen har jeg enda ikke bestemt meg for, men stemmer for soving. Senere kommer det outfit-innlegg!Har forresten fått karakterene nå. Kjempefornøyd!! 

hits