På bedringens vei

Hei! Sitter her enda, tett i hele hodet. Forhåpentligvis er dette siste sykedagen min, fordi jeg føler meg stadig i bedre form. Heldigvis er været på min side, regn og vind. Hadde det vært ordentlig sommervær nå, hadde jeg aldri klart å holdt meg i ro - ergo, jeg hadde ikke blitt frisk like fort. Heldigvis kom det noe bryllupsgreier på tv, så jeg har ikke hatt det såå fælt da! Elsker slike programmer!

Som dere ser på bildet under, er ikke jeg den eneste som har kjedet meg i dag. Hun har vært helt håpløs når jeg har prøvd å leke med henne. Helt til mamma kom hjem. Hva gjør jeg galt? haha
Hvilke planer har dere for kvelden?

Enkel og sunn middag

God morgen! Sto opp for en time siden, og våknet med følelsen av at hodet mitt var innesperret i en liten plastpose. Så sinnsykt tett i bihulene! Gruer meg til å røyse meg fra sofaen for å lage meg frokost. En headrush av en annen verden ligger vel og venter. Anyways, skal vise dere middagen vi hadde i går!

Mamma hadde vært på besøk hos en venninne da hun var i Tromsø, og tok med seg denne idéen hjem. Det eneste du trenger er tortillawraps, laks og det tilbehøret som måtte passe deg. Jeg valgte tomat, salat og hvitløksdressing i tillegg. Stek først laksen og del den opp i små biter. Så steker du wrapsene i stekepanna med smør i noen få minutter (pass på å ikke brenne wrapsene). Når wrapsene er ferdig, er det bare å ha på det fyllet du vil selv. Det var helt sykt godt!Prøvd det før?

syk og svak

Hei! Våknet i halv 3 tiden i dag, sprekksyk. Desverre for min del måtte Espen dra på jobb, og jeg hadde kun meg selv å klage til. Har 39 i feber, og føler meg mørbanket i hele kroppen. Heldigvis kom mamma hjem fra Tromsø med jordbær, godteri, brus og moreller. Da var det plutselig ikke så ille å være syk lengere, haha. Skal egentlig på jobb i morgen, men jeg har ikke annet valg enn å stå over denne gangen. 

Skulle bare oppdatere dere om min fantastiske onsdag - GOD NATT!Skal prøve å legge ut en oppskrift på enkel, sunn og nydelig middag seinere. Stay tuned!

Hushjelp

Hei! Sitter på kjøkkenet nå, en meter fra oppvasken, og prøver å mote meg opp til å røyse på meg og få ting gjort. Jeg og Espen har vært alene hjemme her siden i går og mamma kommer ikke før i morgen. Til da har jeg en del (les: mye) rydding framfor meg. Heldigvis (?) er jeg ikke personen som stresser så med slikt, så jeg rekker å slappe av også. Det kommer vel av at de to forrige ukene var jeg verdens mest travle husmor da pappa var på mc-treff. Hater å ha det rotete rundt meg!

Etterpå vedder jeg ræva mi på at vi skal fortsette å se på Castle, verdens beste serie, og at jeg blir å tvinge Espen til å spille kort med meg før vi legger oss. Han er vel ikke så gira i dag da jeg vant alle gangene i går. #konge.


Flinke Espen som har begynt på evighetsprosjektet. 


Kveldsmaten til Espen. Det er lov å unne seg noe godt etter fotballkamp!

 

Todays look

Hei! Har akkurat kommet hjem fra jobb, spist piiittelitt mat og skal snart dra til Martine. Vi jentene skal feire bursdagen hennes med tapas! Gleder meg veldig til å prøve det, fordi jeg har ikke smakt denne type tapas før. Nå skal jeg bare ordne meg litt mer og slappe av så kommer Ramona og henter meg.hits