Gled dere til seinere

Akkurat nå holder jeg på å laste over videoer og bilder osv fra den gamle dataen min, noe som tar 19832 år fordi det er muligens den treigeste dataen i verden. I det siste har bloggen min vært ganske kjedelig ut fra mine meninger, så når jeg har fått lastet over alle bildene og videoene, og funnet et bra redigeringsprogram for videoer, kommer det en liten oppsummering av hva jeg har på den gamle dataen. Gleder meg selv til jeg er ferdig!
Dette er egentlig et skikkelig gliiiis! Ikke mobb meg..


1 av 9538958

Vet dere om et gratis, men bra redigeringsprogram for videoer? Trenger tips!!

Dagens antrekk

Herlig med 24 grader utendørs ♥Bilderedigering: Hvordan få stjerner i bildene

Noen gjør dette i photoshop, men det finnes andre og lettere måter å gjøre det på. Man kan for eksempel bruke picnik.com, en gratis nettjeneste. 


Trykk ''Get started now'', og velg et bilde du vil ha.


Den første siden du kommer opp på, er Edit. Trykk på Create. Det er der vi skal arbeide. I venstre hjørne står det Space Textures, trykk her. 


Nå kan du velge hvilke stjerner du vil ha på bildet. Det det står Advanced Modes kan du velge selv hva du skal ha. Jeg valgte screen (det gjør jeg i photoshop òg) fordi da ser bildet best ut. Det det står Fade kan du justere hvor mye av stjernene som skal vises. 

Når du føler deg ferdig, trykk Save & Share. Slik ble mitt bilde. 

Har dere prøvd dette ut? 

Nytt... igjen

Jaada, skal la kortet ligge urørt leenge nå! Men enkelte ting må man bare kjøpe når det er salg... eller ikke. Vel, jeg gjorde det uansett. Shortsen har jeg forresten lett lenge etter, så her har vi i alle fall en positiv ting! 


Cubus, barneavdeling: 179,-


Cubus: 39,-

Er det mye salg der dere bor? 

Gratulerer med dagen verdens beste!Idag har verdens beste kjæreste bursdag. Vi har holdt sammen i godt og vondt, og forholdet vårt runder snart 1 år. Gleder meg til å tilbringe dagen hans med han, og alle dagene vi har i vente. Og Benjamin, siden du stalker meg på bloggen min: Gratulerer med dagen verdens beste, elsker deg! ♥


Kosekveld med Vilde

Kom for litt siden hjem fra Finnsnes, og kameraet hadde jeg med meg som jeg lovte. Bare et problem; minnekortet lå hjemme. Anyway, nå er jeg hos Vilde, The voice på full guffe og masse stygge bilder på kameraet. Og fler skal det bli! 


Lol

Nye innkjøp

Planen var å dra til helsestasjonen i dag på Finnsnes, men den var jo såklart stengt. Noe som sto i stil med lykken min. Så jeg og Vilde dro på Amfi en tur, før vi dro hjem. For en gangs skyld fikk jeg svidd av litt penger, i gode innkjøp.


Ordinær pris: 400 kr.


Dette er til jeg og Vilde skal lage cupcakes ikveld. GLEDES!

Hva synes dere?

Slik fortsetter min kveld

Heisann! Er sånn ca. akkurat kommet hjem fra Finnsnes nå, hvor jeg har vært på tivoliet sammen med mi amigos. Var der i går også, og blir nok å være stamgjest der helt til lørdag/søndag. Har ikke hatt med kameraet noen av dagene, men i morgen tar jeg det med, promise.

Så resten av kvelden blir jeg bare å sitte inne og surfe på blogg.no, spise tyrkisk pepper og glede meg over at jeg ikke har brukt opp timene med gratis spilletid på spotify. Det nye spotifysystemet sucks. Kanskje jeg lager et nytt ferdigdesign også?Hva gjør dere i kveld?

Svar på spørsmålsrunden

Var den siste Harry Potter filmen bra?
Siiiiinnsykt bra! Beste filmen jeg noen ganger har sett. Promise!

Hvilken blogger leser du som ikke er på topplisten?
For det meste bloggene til de jeg kjenner eller vet hvem er. Også leser jeg innleggene jeg synes høres spennende ut på ??newsfeeden?? på hjem-siden på min bloggprofil.

Hvor lenge har du og Benjamin vært sammen?
28.August 2011 har vi vært sammen i 1 år <3

Har du noe ekstra til Nikon D3100 som du ikke fikk med da du fikk kamera?
Har pappa sitt kamerastativ som omtrent bare jeg bruker, så har jeg en bok som heter ''Digital Fotografering'' om den teller. 

Liker du blåbær?
Love it! 

Hvorfor fikser du ikke brynene dine?
Om du synes det er nødvendig kan du komme å si det til meg uten å være anonym.  

Beste venninne?
Har mange. Ailen, Anette, Vilde, Ramona og mange flere som er kjempegode venner av meg. Men det er disse fire jeg kan fortelle alt til. 

Favoritt klesbutikker (3 beste)?

Beste kompis?
Eivind Figenschau

Cola vs pepsi?
Kan ikke drikke Cola, så det må nok bli Pepsi! 

Sprøeste opplevelse?
Vanskelig å si, har gjort mye sprøtt i løpet av årene.  

Beste opplevelse?
Når pappa ble frisk for hjerteinfarkt. 

Hvem er ditt forbilde?
Det må være Gudfar i Tromsø. 

Hvor skal du starte på skole?
Finnfjordbotn.  

Hvordan sminke bruker du?
Jeg bruker ikke alt på en gang. Dette er fest OG hverdagssminke. Jeg kan ikke tro at jeg sier dette, men kanskje en dag om 100 år kan jeg lage en sminkevideo bare for å skille mellom hverdag og fest.... herregud, angrer meg allerede.

 

Tre favoritt blogger?
TCMN og Sophie Elise er de eneste jeg kommer på.

Favorittplagg?

Se den på her. 

Beste mat?
Pizzaaaa

Hva fikk deg til å begynne å blogge?
Jeg ble inspirert av toppbloggerne og alle rundt meg og fikk lyst å dele mer med andre enn man vanligvis gjør på facebook. Dette er også grunnen til at jeg har startet å blogge igjen etter diverse bloggpauser.

Hvilke blogger leser du?
Fast: TCMN, Sophie Elise og noen lokale blogger. Andre jeg leser er egentlig helt random.

Hva gjør du helst på fritiden?
Tar bilder, er med venner, blogger, turner, spiser is, og så videre.. 

Når begynte du å blogge?
I 8.klasse. Denne bloggen ble laget 29.April 2010. 

Hvordan hårfrisyre misliker du mest? Bilde?Et bilde sier mer enn tusen ord. 

Hvem er du helst sammen med på fritiden?
Benjamin og venner. Om du mener hvem, vil jeg ikke svare på det. Det går for det meste i de jeg har mest kontakt med.

Hva liker du best med FIF?
Kveldsstemningene! 

Du har fantastisk hår ! :)
Tusen hjertelig! 

Favoritt drikke?
Tropisk juice og fanta.

Favoritt sang atm?
Mitt lille land ? Maria Mena. Verdens nydeligste sang for alltid!

 

Favoritt film?
Harry Potter faktisk

Har du laget headeren din?
Ja, det har jeg.  

I kveld har jeg tent lys - bilder

I kveld har jeg tent lys for Arbeiderpartiet, de omkomne i Oslo og Utøya, de sårede og de som enda kjemper for livet, de etterlatte, pårørte og de som venter på svar. Mitt lille land, jeg er veldig stolt av det. © Elise Andreassen


© Elise Andreassen


© Elise Andreassen


© Elise Andreassen


© Elise Andreassen


© Elise Andreassen


© Elise Andreassen

Har du tent lys?

Outfit - lokal rockekonsert

Ikke noe spesielt rocka, fordi jeg skal om fem minutter ut på Finnsnes å gå i fakkeltog til minne for de pårørte av terroren. Aner ikke hvor noe av dette er fra og jeg hadde uansett ikke hatt tid til å sjekke det. Ailen kommer om 2 minutter. STRESS!!!!

Tycks?

Spørsmålsrunde - avsluttes i kveld

Spørsmålsrunde - avsluttes i kveld

------------------AVSLUTTET-----------------

God morgen! Har akkurat stått opp og spist frokost, så nå tenkte jeg bare å informere om at spørsmålsrunden avsluttes i kveld. Dere kan spørre om så mye dere vil og så mange kommentarer dere vil. Trykk HER for å komme til det første innlegget om spørsmålsrunden, eller bare kommenter i dette innlegget. Spørsmålene kan være om alt mellom himmel og jord. For eksempel design, favoritt-..., personlig (utenom det aller mest private), hvordan, hvorfor, hva, mote, sminke og hår osvosv. Bare fantasien som setter grenser!

Den fineste setningen

.. er en setning som er blitt populær over hele Norge i løpet av helga. For meg er dette det fineste jeg har hørt.

♥ ‎"If one man can show so much hatred, imagine how much love we can show together" ♥

Min søndagskveld

Er sånn ca. akkurat kommet inn døra hjemme etter å ha brukt deler av kvelden på å være sammen med Vilde og Tiril. Har ikke sett noen av dem siden skoleslutt så det var kjempegodt å møte dem igjen. Vi var bare ute og gikk litt, snartur på volleyballbanen, så kjøpte vi slush. Yumyum! 

Nå har jeg fått på meg sløveklær og har tenkt å bruke resten av kvelden til å ikke gjøre noe som helst. I like ♥ Hva har dere gjort i kveld?

Litt endringer på bloggen

Mamma, bror og søskenbarnet mitt dro på besøk til Salangen tidligere i dag, så jeg bestemte meg for å ordne meg litt ekstra og ta bilder jeg kunne bruke i et nytt design. Headeren ble litt høyere, og litt smalere enn den siste, så jeg måtte justere bredden litt på selve bloggen også. Jeg ble kjempefornøyd! 


Før
Hva likte dere best? Jeg for min del likte det nye aller best!

Mitt synspunkt på Oslo- og Utøya tragediene

Nå er det to dager siden helvete startet. Noe som skulle være en helt vanlig dag forandret seg fort og brått om til det motsatte da en bombe på 500 kg gikk av i en bil som sto parkert utenfor regjeringskvartalet mitt i hjertet av Oslo. Folk var i sjokk, folk var skadet, og folk var døde. Vinduer og bygninger var knust, brann, det var deler av bygninger på veien i mange gater. Det uvirkelige hadde skjedd. 

AUF'erne på Utøya hadde hørt om denne tragedien og trøstet seg med at de var på en øy der de var trygge. De ble lettet da det kom en ''politimann'' til dem for å informere dem om bombingen i Oslo. Han samlet mange inne på et rom, og skøt dem. Andre AUF'ere hørte skuddene, de hørte han, de gjemte seg over alt. Var redd, i sjokk. Meldet og ringte sine nermeste og fortalte at de var glade i dem og det var ikke sikkert de møttes igjen, men de skulle gjøre sitt beste forå overleve. 

De løp, alle som kunne. Noen la seg på svøm, men gjerningsmannen fortsatte å skyte etter dem. Sakte men sikkert. Ungdommer så sine nermeste bli skutt, og noen så sine nermeste og alle andre bli drept. Noen spilte død, og kom seg unna med det. Andre gjemte seg i teltene sine, men gjerningsmannen fulgte etter. Han tok det med ro. Anders Behring Breivik (32) 
Siktet for bombeangrep i Oslo og massakre på Utøya. 

Det er laget mange grupper på facebook de to siste døgnene, og bl.a. grupper som uttaler seg om hvordan straff han burde få. Min mening er at ingen straff er stor nok for denne psykopatiske jævelen. Jeg blir både sint og lei meg på de pårørtes vegner.


© Elise Andreassen - elisema.blogg.no

Til slutt vil jeg si at alle mine tanker går til pårørte, offre, familier, AUF og alle andre som trenger trøst i denne tiden. Jeg skulle så inderlig ønske at alle ungdommene kom i live ut av denne tragedien, og at ingen ble forlatt. Alle skal dø, men ingen fortjener å dø på en forferdelig måte som dette. 

Til alle som er omkommet, både i Oslo og på Utøya: Hvil i fred, dere fortjente det ikke.. ♥
Til alle andre: Husk å ta vare på det dere har før dere mister det. Bruk tid med familien, bruk tid på venner, og lev livet mens dere kan..

Innkjøp fra Tromsøtur

Tenkte å legge ut de to få innkjøpene fra Tromsø i dag, men rett før jeg skulle gjøre det ista, endte jeg opp med å først trene nyheter som resten av hele Norge » pilates med mamma » badstua » Taco! Som sakt i forrige innlegg var jeg egentlig på jakt etter sko, men etter lang leting fant jeg ingen verdens ting. Så jeg endte opp med en tube-bh og seks par øredobber (tre i en).
Alt fra bikbok. Tube-bh; 129 kr, Øredobber; to for 79 kr

Hva synes du?

Drømmer meg bort på nelly.com

Mens Benjamin gamer Cod, drømmer jeg meg bort i skjønnheter på nelly.com. Som vanlig er det kjoler og sko, men denne gangen er det sko som er nødvendig. Jeg har nettopp kjøpt meg en ny kjole i Tyrkia (se her), men jeg har enda ikke fått brukt den fordi jeg mangler sko. Så jeg har funnet noen jeg liker til en grei pris, men blir ikke å bestille noe i første omgang siden jeg drar med Benjamin og Monica til Tromsø på bytur i morgen. 


Nelly.com » NOK 249


Nelly.com » NOK 399


Nelly.com »  NOK 449


Nelly.com » NOK 399


Nelly.com » NOK 349


Nelly.com » NOK 349

Hva synes dere?
Hvilke nettsider bruker dere for å bestille klær?

I'm alive, trenger inspo

I det siste har det vært slapp blogging, og innleggene som ble postet var bare for å vise at jeg lever. Sannheten er at jeg er gått tom for idèer, og aner derfor ikke hva jeg skal blogge om. Jeg heter ikke inspirasjon bare fra toppbloggerne, mesteparten henter jeg fra blogger jeg liker å lese utenfor topplista. Så det er her jeg trenger hjelp fra dere. 

» Legg gjerne igjen bloggadressen din, eller adressen til en blogg du liker godt i kommentarfeltet så jeg kan få noen idèer til hva jeg kan blogge om.

» Hva liker du å lese om på andre blogger?


Ligner ikke meg, hahaha

Nattkos

Give me a walk-in closet

Til langt ut på natt og enda i dag sitter jeg og googler ''walk-in closet'' og prøver å finne en løsning for å ordne et lite et på soverommet mitt hos mamma. Det må være en av mine største drømmer, fordi det er så mye lettere å holde styr på klærne så ser det jo ganske fint ut og! Det hadde vært heeeelt supert om jeg fikk tilgang til en av bodene hjemme i huset, for da hadde jeg kastet ut alt, og satt inn noen hyller og garderobestenger. Gaash!!


Har du walk-in closet?

Watcha doin'?

Hei!

Atm sitter jeg hos Benjamin, all alone. Han er på øving og siden vi våknet nettopp etter en powernap, aner vi ikke hvor Monica er. De neste dagene fram til helga blir jeg boende hos Benjamin fordi mamma og resten av familien er dratt på hytta. Men nå skal jeg se om jeg finner meg litt mat, så skal jeg se Guttedressur på tv2 bliss. Haha, ikke misforstå meg. 

Husk spørsmålsrunden her!

Hva gjør dere nå/har gjort idag?

Hjemme alene, dårlig idè!

God dag folkens! Faktisk føles det rart å skrive det, fordi det føles ut som det er midt på natta nå. Spesielt siden jeg og Benjamin er våken nå. I en uke nå har vi vært hjemme alene, noe som førte til fuuucked døgnrytme (og til at vi måtte døgne i natt), så hver dag har vi tatt kvelden rundt om 0700 om morgenen, og stått opp 19-2000 tiden på kvelden. Heldigvis kommer mamma hjem om bare noen timer, så da blir det vanlig døgnrytme. Lurer på hvordan jeg blir å klare meg når jeg flytter hjemmefra. Huff.... nattskole sier jeg bare. 


Flinke, fine og beste kjæresten som har holdt meg med selskap hele tiden ♥


Fine Troja som også har holdt oss med selskap


Frokost om kvelden funker fett så lenge man nettopp er våknet.

Hva bruker dere å gjøre når dere er alene hjemme? Noen ganger vært alene hjemme?

Noen av mine yndlingssanger akkurat nå

DAG 2 - Noen av mine yndlingssanger akkurat nå.

Carrie Underwood - Change

Alexandra Stan - Mr. Saxobeat

Avenged Sevenfold - Dear god

Something Corporate - Walking by

Carrie Underwood - So small

Green Day - Boulevard of broken dreams

3 doors down - Here without you

Her er bare noen av sangene. Jeg anbefaler alle som har spotify å gå søke på Pickin' on series og trykke inn på bandet. Der har dere en trilliard gode sanger de har parodiert, alle på en plass. Bare et problem.......... de harparodiert med banjo. 

Design og header til Ida

Av og til når jeg kjeder meg, bruker jeg faktisk å lete etter noen som trenger headerhjelp, bare fordi jeg synes det er morsomt å lage headere. Denne gangen ble det Ida som fikk header hos meg. I tillegg til header fikk hun et helt nytt design og. Jeg fikk lyst å prøve å lage et design til noen andre, og ettersom jeg har hørt ble hun ganske fornøyd og! 

Dere kan gå inn på bloggen hennes for å se designet live. Headeren jeg laget til henne. 

Hva synes dere?

Spørsmålsrunde - benytt sjansen

------------------AVSLUTTET-------------------

 

Heisann! Jeg teeeenkte på å ha en liten spørsmålsrunde nå, bare fordi jeg ikke har veldig mye annet å blogge om, og fordi jeg har fått mange nye lesere på kort stund. Så om det er noe dere lurer på er det bare å skrik ut. Om det blir veldig få spørsmål, sparer jeg dem heller til seinere i en annen spørsmålsrunde. Men det kan bli veldig lenge til!

Premiere på Harry Potter 7

Fyyyyyyflate folkens. Kom for rundt 1-2 timer siden hjem fra kino med ''svigermor'' og Benjamin etter å ha sett HP 7. Det er den beste filmen og beste kinoopplevelsen jeg har hatt!! Folk møtte opp i kapper og hatter med stjerner for å etterligne trollmenn, og folk som jobbet på kinoen som kastet gratise sjokoladeruller til folkene i salen. Det var til og med en sinnsyk applaus før OG etter filmen! Til alle som ikke har sett HP 7, kom dere ut og bestill billetter før det er tomt. Dette er en populær film!Har dere sett den filmen? Hva er den beste filmen dere har sett?

Lenge leve latskapen

Etter at Benjamin kom har vi bare levd livet som latinger og snudd døgnet totalt, spist Ben & Jerrys is, sett på top gear, og koset oss maks! Det er så koselig å ha han her, spesielt siden vi i disse dager lever som vi selv vil. Noe som har resultert i en kjellerstue snudd på hodet! Haha, loveyou ♥

Før


.......


Etter - hahahhah KOS!Haha, aaaaw ♥

Hva gjør dere om dagene i ferien?

Min lidenskap

Mens Benjamin sitter i sofaen og gamer, sitter jeg i andre enden i stua og ser på videosnutter fra Gym for life Norge fra i fjor. Det er så mange fantastisk brae program, løft, triks og alt mulig og jeg blir så fasinert! 

Denne konkurransen er først i fylkene, og de som går vidre derfra kommer til konkurransen over hele landet. De som vinner der går vidre til Gym for life world. Våre flinke trenere kom seg selvfølgelig helt til Sveits der verdensgymnastreadaen er nå, og hele troppen gleder seg til de kommer hjem med bilder og videoer. 

Om ikke jeg hadde spist et tonn med godteri de siste timene, hadde jeg tatt meg en joggetur nå for å begynne å tøye på spagaten i det minste. Jeg er så sinnsykt gira for å komme videre. Det hadde vært en drøm som kom i oppfyllelse!

Jeg gleder meg så sinnsykt til høsten for da begynner turnsesongen igjen, og da begynner jeg på toppidrett - turn. Finnsnes IL Turn. To av turnerne her er våre trenere. 

Fredrikstad Turnforening. Her er en av de turnere jeg ser mest opp til. De er så flinke!

Salangen Idrettsforening. Om jeg fortsatt hadde bodd i Salangen hadde jeg mest sannsynlig gått på samme turntropp som disse flinkingene.


Gotta love them ♥

Hvilken sport driver dere med?

So true


Ignorer den siste linja rett over. Oppmerksomhetssyke jævler på ♥artige.no♥

Sandvolley på skolen

Så heldig som vi er, har vi sandvolleyball bane på ungdomsskolen her jeg bor, så der brukes det å samles masse folk for å spille. Bare for å være sosial ble jeg med i dag jeg og, men dro omtrent med en gang igjen fordi det begynte å regne. Så det er ganske herlig å tenke på at jeg sitter inne i varmen, mens de enda er der og spiller. Hihih, usosial ja!
Som dere ser var sola av og på hele tiden, og de ble bare kaldere og kaldere hver gang den gikk bak skyene.

Hva har dere brukt dagen til?

Litt fra i gårkveld

Som sakt kom Camilla til meg i går i 1900 tiden. Litt seinere på kvelden bestemte vi oss for å finne på noe, så da passet det jo bra at Fredrik sendte melding og lurte på om vi ble med å gå tur. Det ble vi, og kom ikke hjem for mange timer etterpå. Da hadde vi så og si gått rundt hele Silsand! Seinere kommer min kjære Benjamin hit, og forhåpentlig vis blir han lenger enn bare til i morgen! Jeg skal faktisk trene i dag og. Bestemte meg her om dagen for å sykle til akfi, trene der, og sykle tilbake annen hver dag, så lenge jeg gidder! Fliiiink!

Kosekveld med Camilla

Hun kom til meg i 7 tia, så laget vi nachos og var usosial på facebook. Etter en liten stund bestemte hun seg for å ta en powernap, noe som var like greit fordi da fikk jeg rydde og ordne etter ''middagen'' vår. 

Dagens antrekk

For det meste har jeg gått rundt i bikini i dag, men tok på meg en kjoletunika om vi skulle dra noen plasser. Herlig med 30 grader i skyggen når det er veldig veldig sjeldent vi har det her i nord! Så har jeg prøvd å solt bort det lille skillet jeg har etter en bikini som egentlig ikke er bra å sole seg i. 

Tycks?

Beach party i skogen

I gårkveld tok jeg og Ramona en spontan avgjørelse som gikk ut på at jeg skulle overnatte hos henne. Jeg pakket sakene og dro, og ikke lenge etter at jeg var kommen fram, dro vi til Storvannet. Det var en del folk fra klassen som skulle ha ''beach party'' i skogen, så vi dro like godt opp for å holde dem med selskap og for å være sosial. 

Så gal som noen av jentene er, tok de på seg bikini og badet i et iskaldt vann klokka 0200 om natta. Crazyness!


Kari og Keiy; god bedring! 


Ramoniiiis ♥

Telefonkamera, enough said!

Hva gjorde dere i går?

Reveenka parodi på kebabnorsk

Haaaaaaahahha!

Seks ting som irriterer vettet ut av meg

La oss være litt negative. Dette er ting som jeg kommer over i hverdagen, og som gjør meg så irritert at jeg får lyst å rope det ut så alle hører det.

» Puppe- og kroppsbilder. 
Når jenter tar bikinibilder i speilet og poster det på facebook med teksten ''Sommer ♥''. 

» XXL reklamen på tv.
Denne reklamen hater jeg virkelig. Musikken blir ekstra intens, og selve reklamesnutten varer i evigheter. Goooosh!!

» XDXDXD omfg lol ::):));;);))
Tusen smilyer i blogginnleggene og ellers over alt. Spesielt ''XD''. Stykt.

» Fargerike blogger.
Et lite tips: Om jeg kommer inn på en blogg med grønn bakgrunn, masse hjerter, stjerner, og alt mulig i headeren i tillegg til en annen bakgrunn på innleggene, går jeg rett ut igjen. 

» Drittslenging på nett - og ellers over alt. 
Når folk skal være ekstra tøffe å kommentere stygge ting på bloggen, eller facebooken til andre. Jeg fordrar det ikke.

»  Usaklige kommentarer.
La oss si at du har skrevet et langt innlegg om noe som du brenner for, og responsen du får er ''fin blogg. kommentere tilbake? <33<3<3''
   - Les et gammelt innlegg om akkurat dette her. 


// Dette bildet er en screenshot fra testbloggen min, og det andre bildet er fra google.

Noe å tilføye?

Har vært litt distansert fra bloggen

Jeg gjentar meg selv for tusende gang: Nå har jeg fått nytt design! Det tok ikke mer enn noen dager før jeg endret igjen, men det er fordi jeg endelig har klart å lage mitt eget, slik som jeg ville ha det. Jeg har brukt lang tid på dette designet, og er virkelig fornøyd. Det er grunnen til lite blogging de siste dagene.

Ikke alle knappene i menyen er helt ferdig, men det kommer seg.
Hva synes du?

Min favorittkjole

Litt før jul i forfjor (2009) fikk jeg en kjole hos tante som jeg forelsket meg i med en gang. Jeg hadde alltid drømt om en slik kjole og den var perfekt. Den brukte jeg på juleballet samme år, og fikk tildelt et band der det sto ''Fineste antrekk 09''. Gjett om jeg var i lykkerus da!

I looooooove ♥

Hva synes dere? 

Og plask sa det!

Har vært en liten tur med hundene på et vann som ligger litt oppfor huset vårt for å bade dem. Det som er så moro er at de er så gira hver gang så vi trenger ikke tvinge dem uti for å få dem badet. Tok noen bilder, men det var litt vanskelig fordi de var så urolige og sprang som to galinger hele tiden. 

See you tomorrow!

Endelig fått strøm på kameraet igjen, men nå drar jeg til min kjære! Blogges i morgen, bitches!

Wow, ble sinnsykt mye krøller etter den klippetimen! 

Ville bare fortelle at....

Image and video hosting by TinyPic

Kameraet står på lading, så vi blogges når det er ferdigladet! 

Slett VS krøllete?

Hola chicas!

Var hos frisøren i dag for å klippe meg. Hadde sykt slitt hår, så jeg klipte likegodt litt av lengen og, ikke bare stussing. Som vanlig rettet hun håret mitt før hun begynte slik at det ble lettere å holde kontroll, og siden jeg har slett hår de få gangene jeg er hos frisøren i året, tenkte jeg å legge ut noen bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slett VS krøllete?Noen som er flink å lage header?

Eeeeeendelig. Som vanlig bestemmer jeg meg for å lage et ''hjemmelaget'' design som kun jeg skal bruke. Det ender opp med at jeg bruker flere timer på det, og til slutt gir jeg opp og bruker et ferdigdesign. At jeg aldri lærer...

Anyway, nå trenger jeg en header. Den jeg har nå fulgte med designet, og jeg vil ha noe litt mer personlig. Så om noen der ute er flink til dette, ber jeg på mine knær om dere kan lage en til meg. Da kan dere legge den ut på tinypic.com så får jeg bare linken. Bredde: 800px;.

Holder på med nytt design!

Kos dere med artige.no i mens! haha

EDIT: bloggen min kommer ikke til å se ut som en blogg de neste timene.

hits