Treningslære og veien til toppidrett

Kom med forslag til må gjøre-video her! Det beste forslaget får linking.

De som har toppidrett på skolen fikk to bøker ekstra i tillegg til alle de andre bøkene. Disse bøkene heter Treningslære og Veien til toppidrett. Disse bøkene blir vi å bruke når vi har teori, men jeg syntes de så kjempespennende ut så blir nok sikkert å lese gjennom dem når jeg legger meg eller bare ikke har noe spesielt å gjøre. Haha.............

Hva er deres favorittfag?

Sterk jente

Heisann! Pappa kjørte meg til skolen i dag på motorsykkelen så jeg måtte gå rundt i hele dag og bære på en stor hjelm, gymsekk og skolesekk. Slitsomt! Mens noen i klassen hadde fritime, hadde jeg og noen andre toppidrett. Flaut å ta armhevinger og situps en og en framfor alle sammen, selvom jeg er overrasket over meg selv!

I 1900 tiden drar jeg på årets første ''trening'' der vi skal hjelpe trenerne litt med programmet, så sover jeg kanskje hos Benjamin i natt. Men kommer med flere innlegg i dag fordeom!
HahahaHva skal dere i dag?

Vinneren av konkurransen sponset av mirabling.se!

Hei alle sammen! Har akkurat trekt hvem som skal få et valgfritt deksel til Iphone 3g/4, sponset av mirabling.se, og det ble faktisk en jente jeg kjenner fra før av. Denne søte lille jenta heter Malin Eidissen og er den heldige vinneren av min første konkurranse på bloggen!

Til dere andre som ikke vant; Jeg blir å kjøre mange flere konkurranser, men ikke oppå hverandre. Det er bare å følge med, så kanskje dere er den heldige neste gang! 

Til Malin: Jeg sender mirabling.se en epost, så får du dekslet rett hjem i postkassa!
Disse fikk jeg i posten og jeg rett og slett ELSKER dem! Vurderer å spare til Iphone bare for å få brukt dem. Men jeg regner med jeg i alle fall gir bort et av dem i julegave eller bursdagsgave, så er jeg litt gavmild selvom jeg bare vil beholde dem selv! Jeg anbefaler dere å sjekke ut mirabling.se, mye fint til en billig penge der!

Forresten, kom med forslag til må gjøre-video her og her!

Dagens antrekkAlt er fra cubus, men øreringene fikk jeg hos noen i familien. Liker å pynte meg litt ekstra i blandt, men det var ganske dårlig timet i dag fordi jeg og Benedicte i klassen så helt lik ut i dag, bare at hun hadde hvit skjorte. Gosh!

Like?

Btw 1: Glemte konkurransen helt av i helga, så den avsluttes i kveld. Les mer her. 

Btw 2: Skal lage må-gjøre-video sammen med Stine, så kom med masse bra forslag! Les mer her. 

Må gjøre video - kom med forslag!

Hei! Stine kom med et ganske spennende forslag: at jeg og hun skal lage må gjøre video. Jeg hørte at Keiy og Weronica skulle det, og det hørtes utrolig morsomt ut så om dere kommer med masse sprø forslag skal vi få til en morsom video. Så det er bare å kommenter alt du kommer på!Noen forslag?

skolelys

Hei! Blogger fra spansktimen nå, der vi ikke en gang har lærer så vi sitter for det meste og gjør hva vi vil. De spiller musikk på anlegget, men jeg har heller Shinedown med simple man på ørene. Neste time har vi et framlegg om ulver i naturfag, og kan ikke si at jeg vet så veldig mye om hvordan det framlegget skulle være. Skjønner ikke hva læreren sier.......

Har dere mye fritimer? Vi har faktisk en fast fritime hver torsdag for å være mer sammen med hverandre enn bare i friminuttene. Løøøøøøw ♥

Morgendagens outfit

Her kommer en liten sneakpeak for morgendagens outfit som også kommer ut i morgen!

GOD NATT! 

Etterlengtet videoblogg

Herregud så pinelig, dette er virkelig noe jeg må venne meg til. Jeg gadd ikke å lage noe profesjonell video, så jeg har ikke en gang behandlet videoen i moviemaker, bare lastet den rett opp på youtube. Skal prøve å få masse flere videoblogger framover siden dere liker det. 

Sitter her med Big Brother og eplete fra Tyrkia nå, yum ♥

Speilrefleks compared to kompakt

Hei! Jeg ryddet litt i skapet for å få plass til skolebøkene, så dukket kompaktkameraet mitt opp. Så jeg begynte å lure på om speilrefleksen var så veldig mye bedre enn dette kameraet siden jeg absolutt ikke ville bruke det, og heller kjøpte speilrefleks.

Jeg tok bilde av åpen flamme, et bilde i en ramme og noen smykker med begge kameraene, og satt dem sammen. 


På det første bildet, av lysene, likte jeg best speilrefleks. Det er fordi det andre bildet virket veldig kaldt.

På det andre bildet, av klassebildet, likte jeg best kompakt. Det er fordi kameraet fokuserte på hele bildet, og ikke bare litt i midten. Jeg likte også fargen best på kompakt.

På det nederste bildet, av smykkene, er jeg litt usikker. Jeg likte kompakt fordi det ble mer glans i smykkene, og speilrefleks fordi der ble det ikke gjenskinning i veggen.

Men jeg har ikke redigert noen av disse bildene, så jeg tror alle hadde vært mye finere dersom jeg hadde redigert litt lys, kontrast osv. 

Hvilket kamera har du?

Videoblogg i kveld?

Hei! Sitter i biblioteket på skolen nå og drøfter noen politiske spørsmål med gruppen min. Seinere skal jeg til Vilde og bake boller, og om dere har noen gode tips til videoblogg seinere, kommer det vel en videoblogg i kveld! Snakkes så lenge!Haha, lolcam ♥

Hva skal dere i dag? Noen tips til videoblogg? Må gjøre-video, snakkevideo, tullevideo osvosv. Bare fantasien setter grenser!

Hjelp meg


Dere trenger flashplayer for å se stemmeboksen. Om dere ikke har det, kan dere kommentere i kommentarfeltet hva dere vil se mer av på bloggen.

I stemmeboksen står det at dere kan velge mellom outfits, videoblogger, min hverdag, bloggvurderinger, bloggdesign og tips og anbefalinger. Det går også ant å skrive sitt eget forslag. Jeg hadde blitt kjempeglad om dere tok dere tid til å enten kommentere eller å stemme i stemmeboksen.

Reposter dette innlegget i og med at jeg har mistet masse lesere i det siste, og lurer veldig på hva det er jeg gjør feil!

Sophie vs Therese

Den gang da Voe prydet førsteplassen på topplista, var det ikke et spørsmål en gang på hvem som var best. På alle bloggvsbloggene jeg så, var det hun som stakk av med førsteplassen, og ikke Ida Wulff, som var den andre deltageren. 

Jeg personlig liker Sophie best, men det er fordi Therese er ikke helt min stil for tiden. Sophie framstår som den snille lille engelen, mens Therese virker mer som en ''badgirl''. Derfor lurer jeg på hvem dere liker best, og hvorfor?


Det finnes håp

Er akkurat ferdig med å rette håret mitt for første gang alene. Nå høres jeg ut som en retard, men serriøst. Jeg har aldri klart det før, og har på det meste hatt tre stk som hjalp meg fordi håret mitt er så umulig. Det må jo ha vært rettetangen det har vært noe med da, fordi nå brukte jeg OBH NORDICA Björn Axén rettetanga, og det gikk som en drøm! Ser for meg mange slitte hårtupper framover!


Her er meg med krøller da.

Hva synes dere? Rett eller krøllete hår? Jeg personlig liker best når jeg har ordnet krøllene AKKURAT som jeg vil, og det er ikke hver dag det skjer, så det er greit med rett hår også i blandt. Jeg står sikkert til minutter framfor speilet hver gang det er ferdigrettet og bare leker med håret. haha!


Bokeh bilder

Prøvde meg på noe nytt og enkelt for noen dager siden, nemlig bokeh-bilder. Har lest en plass om at bokeh betyr uklårt på japansk eller noe. Og det stemmer jo og! Jeg prøvde dette for en stund siden også, men fikk ikke til. Alt jeg trengte var speilrefleksen min som jeg satt på manuell, og ikke autofokus, og noe som glitrer. 

Jeg ble kjempefornøyd med bildene, og har prøvd å photoshoppe noen av dem.De to bildene ovenfor er det samme bildet. Prøvde to forskjellige redigeringsmåter.

Om dere skal prøve dette er det eneste dere trenger noe som glitrer, og et kamera som man kan bytte mellom autofokus og manuell fokus. Jeg redigerte ned lyset og redigerte opp kontrasten. Så la jeg til litt farger og sånt. 

Hva synes dere?

Wishes

Hver måned framover får jeg et stipend på mellom 1500-2000 kr om vi ser bort fra storstipendet jeg får først. Det er på litt ekstra. Jeg har tenkt å spare mye av pengene, men jeg skal også få kjøpt inn noe som står på ønskelista mi. 

For eksempel noe av dette under.


Nydelige jakker. Alle er fra polyvore.com


Falt helt pladask for disse to! Gleder meg til jeg får stipendet!!

Og forresten, tusen takk for gjesteinnlegget, Stine!

Hva er din favoritt her?

Elise daaa

Heei, Stine som blogger for Elise denne gangen! 

Vår kjære Elise har trappet ned på bloggingen i det siste og det liker vi ikke! Men hun har grunner skjønner dere; første uke på skolen er alltid stressende. ALT er nytt, nye venner, ny timeplan, lengre dager og mindre søvn.
+ at Elise går på turn, noe som også tar mye av tiden hennes og noen ganger rekker man rett og slett ikke gjøre alt.
Men hun har ikke sluttet, langt i fra! Hun har heller ikke tatt en bloggpause, hun er bare human <3

Tenkte jeg skulle skrive litt om Elise som person og venn, men det blir litt vanskelig siden jeg ikke kjenner henne så godt. Vi ble kjent på Christinas overaskelsesparty og nå går vi på skole sammen. Til nå virker Elise som en utrolig positiv og smilede person, hun bryr seg mye om de hun er glad i og passer godt på alle. 
Hun er også utrolig lett og prate med!!
Så kjære Elisepia, ta den tid du trenger til å blogge, men ikke bruk for lang tid. okei?<3

 (siden vi nettopp har blitt kjent har jeg ingen bilder av oss to sammen, så jeg slenger med ett bilde der vi var i samme hus!)


Klem Stine <3
 

Dagens antrekk
Vilde overnattet hos meg i overigår så glemte hun noen klær her som jeg ikke klarte å ligge unna. Buksen er fra American eagle og toppen er fra forever 21!

Tycks?

Btw, konkurransen der du kan vinne iphone deksel avsluttes på Søndagskvelden, så det er bare å hive seg med! Konkurransen finner du her.  

Tilbake for fullt

Hei!

Har merket at jeg har vært ganske distansert fra bloggen den siste uka, siden vi nettopp har begynt på skolen og slik. Jeg har vært så sykt sliten på ettermiddagene at jeg har ikke hatt krefter til å gjøre noe som helst. Men nå er det slutt på det! Har bestemt meg for å begynne å forhåndsskrive noen innlegg utenom hverdagsinnlegg, slik at jeg blogger litt mer jevnligere. Hørtes ut som en god ide? Det synes i alle fall jeg. Outfit kommer senere!

Skolen min sålangt

Hei der! Siden jeg ikke får til med leksene tenkte jeg bare å fortelle litt om hvordan skolen min er til nå.

For de som ikke vet det, går jeg i 11STEF som står for studiespesialisering i klassen EF. Siden jeg går studiespesialisering er det hvert år 3.klassingene som har all makt siden de er russ, og vil helst holde mest mulig helvette med ferskingene. I dag og i går for eksempel hadde de bursdagsbarn i klassen, så da valgte de ut noen randome 1. og 2. klassinger til å stå på en stol midt i kantina og synge bursdagssang. Men dette er bare begynnelsen..

Nå i begynnelsen har vi ganske mange fritimer, noe som er kjempegodt, men som kan være kjedelig i blandt. Heldigvis fikk vi skolepc i går, så de timene vi får bruke dem er sinnsykt chill. I dag fikk vi bøkene, og siden det ikke var plass til alle i sekken, måtte jeg selvfølgelig gå rundt å bære på noen bøker. Jeg veide sekken når jeg kom hjem, og den veide faktisk over 10 kg!

Siden vi begynner klokka 0800, står jeg opp klokka 0600 som er ganske uvanlig for meg. Vi er ferdig på skolen 1630 mandag-torsdag, og ferdig i 13-tiden på fredagene. Det er fordi vi har fagdag på fredagene. Da har vi et fag en hel dag.

Jeg trives kjempegodt i klassen min, og tror dette blir et kjempebra år!

Den ser ganske vanskelig ut men er lett å lære seg!

Siden jeg har minnekort-inngang på pcen skal jeg se om jeg får tadd noen bilder slik at jeg får blogget på skolen også!

Trives dere i den nye klassen deres?

Curls


Disse spørsmålene får jeg flere ganger i uken på det meste, så jeg tenkte å svare på dem her på bloggen i et eget innlegg slik at dere får svarene inn EKSTRA godt. Da slipper jeg nemlig masse like spørsmål.

Tusen takk forresten! 

Slik ser jeg ut med rett hår.Hvordan jeg klarer å ha krøllene hele tiden var et godt spørsmål. Når jeg ordner meg har jeg i litt klisj i håret for at krøllene skal bli mer definerte. Men da må jeg vaske håret etterpå/dagen etter for å klare å gjøre noe annet med det. Når jeg virkelig ikke orker å ordne meg så mye bruker jeg enten å flette håret når det er vått (for da blir det ikke så stort), ellers setter jeg det opp i en vanlig dott. Funker bra!

Jeg bruker ALDRI varmeapparater som slettetang, bølgetang etc. Krøllene mine er 120% mine egne, og jeg lager dem ikke til med noe ekstra krøllegreier. 

Hvilken type hår har dere?

 

Dagens antrekk

God morgen alle! Sto opp klokka 0600 til og forfær pappa. Han hadde vel aldri trodd at jeg skulle stå så tidlig opp av meg selv. Men nå er det andre boller! I dag har jeg på meg cardiganen jeg kjøpte på cubus i går til 49 kr, en helt vanlig hvit tights jeg kjøpte på gina I thing, støveletter fra Økonomisko og topp fra cubus. Hva synes dere?

Digger kardiganen!

Vurdering av sminkeprodukter

Som sakt kjøpte jeg meg ny foundation og øyeskygge i dag. De er fra samme merke, så var det ''ta to, betal for èn''-kampanje, så jeg tok likegodt med meg øyeskyggen i nydelig brunfarge med glitter i. Nå har jeg testet produktene og skal gi en liten oppsummering. Vi begynner med foundationen. 


Kjøpt på Vita.Jeg kan begynne me å si at jeg fikk et dårlig inntrykk først fordi jeg måtte trykke så lenge på knappen før det kom noe ut. Den var helt grei å smøre på men den så veldig våt ut i ansiktet, så jeg anbefaler dere å legge et pudder over. 


Her ser dere et før og etter-bilde. Som dere ser på før-bildet er jeg ganske lys i huden så jeg valgte en farge som passet meg ganske godt på sluttresultatet. Men på etterbildet her ser dere at det ble ujevnt fordi jeg tok liiiiitt for mye med et uhell. My bad.


Denne øyeskyggen var ganske sterk, og først trodde jeg at jeg ikke kunne bruke den til hverdag, men det kunne jeg likevel. Jeg elsket fargen på øyeskyggen og spesielt at det var glitter i den slik at det ikke ble så kjedelig. Så klart ble det annerledes siden det var blits på kameraet, men jeg ble i alle fall fornøyd med resultatet! I morgen skal jeg bruke den nye cardiganen, og denne sminken, så får vi håpe de passer sammen!

Om jeg får tid skal jeg legge ut outfit i morgen tidlig om internettet vil samarbeide. Har sikkert brukt 2 timer til sammens på dette innlegget!

Innkjøp

Hei! Som sakt var skoledagen i dag veldig kort, så jeg, Vilde og Christina dro en tur til Finnsnes. Meningen var bare å kjøpe skolesaker og en ny foundation å prøve ut, men tok også med meg en øyeskygge som passer perfekt til mørketider og en cardigan fra Cubus til 49 kroner! Gash jeg elsker salg.
Dette magasinet er fra Vita og er heldigvis for lommeboken min, gratis!

Følg med i neste innlegg, da kommer det vurdering av foundationen og øyeskyggen!

11STE sammen med Vilde

Heisann! Tenkte bare å fortelle litt om hvordan første dag på vgs var. 

Ailen kom og hentet meg litt over 8, så kjørte vi til skolen. I gangen inne på skolen satt det allerede mange førsteklassinger som jeg kjente fra før av. Etter en liten stund gikk vi til biblioteket der det først var en liten minnemarkering for terroren i Oslo og på Utøya, før vi ble delt inn i klassene. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg tror jeg fikk den beste klassen og den beste læreren. Fikk til og med Vilde i klassen min! 

Etter litt snakking, utlevering av papirer og en liten omvisning var vi ferdig. Så vi var ferdig før tolv! Herlig. Jeg begynner klokka 0800 hver dag siden jeg har toppidrett, og gleder meg mye til å komme i ordentlige rutiner igjen, og ikke minst se Benjamin hver dag!!

Fikk forresten t-matte..... Skal prøve det ut så får jeg heller bytte om det blir for vanskelig.

Her er forresten det jeg har på meg i dag. Kommer outfit i morgen også!

Hvordan var din første skoledag?

Første skoledag

Sitter her med et glass juice og siste rest av noe godteri som sto i skapet. Jeg både gleder og gruer meg til i morgen. Jeg gruer meg av samme grunn som bestandig er der når man begynner på en helt ny skole; nemlig hvordan man blit tatt i mot av medelevene i både første, andre og tredjeklasse.

Men jeg har mere grunner til å glede meg. Da får jeg sett Benjamin hver eneste dag, får bli kjent med veldig mange nye folk og skape mange flere vennskap. Det er blanda følelser egentlig. Jeg har noen jeg håper jeg kommer i klasse med, og noen jeg overhodet ikke vil komme i klasse med. Så får vi bare se om jeg har lykken med meg!

Dere skal slippe å få se meg som jeg ser ut nå, så da slenger jeg heller med et bilde av da vi var på hospitering på skolen i 10.klasse. Jeg begynner førsteåret på studiespesialiserende forresten!

Jeg skal også ta toppidrett med turn.

Hvilken klasse begynner dere i?

Never say never

Jeg har sett filmen jeg aldri trodde jeg skulle se, og jeg har laget spillelisten jeg aldri trodde jeg skulle lage. Pappa skulle ha meg med å leie film i stad, og bare for moroskyld leide jeg Justin Biebers film ''Never say never''. Jeg hadde bestemt meg på forhånd om at jeg ikke skulle ha noen spesiell mening om han , men det forandret seg ti minutter inn i filmen (never say never, heheheh). Jeg vil ikke kalle meg selv noen ''Beliber'', fordi det er litt for drøyt for min smak, men nå skjønner jeg virkelig hvorfor jenter verden over er gaaal etter han. 

Og forresten, tenk hvordan det hadde vært å være jenta på scenen under ''One less lonely girl''. SHIT!


Hva synes dere om JB?

Svar på noen leserspørsmål

Hva handler bloggen din om?

Alt mulig. Sminke, mote, hverdag, skole og ting som ellers opptar meg. 

Hvor får du inspirasjon fra?

Henter inspirasjon fra andre bloggere, men for det meste tcmn og sophieelise.

Hva er dine interesser?

Blogging, turning og bloggdesign.

Har du en film å anbefale?

Source code!!!

Har du en favorittsitat? (Hvilken er det i så fall?)

Hum.. Always forgive but never forget. Passer peeeeerfect!

Hvor tror du at du gjør om 3 år?

Om tre år er jeg akkurat ferdig med videregående så da jobber jeg vel. 

Hva vil du jobbe med når du blir voksen?

Har tenkt på politi, men er litt usikker.Forresten, jeg får kommentarene dere skriver, og jeg overser ingen (bortsett fra stygge kommentarer), men siden jeg har på godkjenning kommer ikke kommentarene ut med en gang. Slik som i natt, da var jeg hos Benjamin og gadd ikke gå inn på bloggen bare for å godkjenne! 

Ready to parteey

Dette er bare et kjappe-seg innlegg for å fortelle dere at jeg drar nå og at dere fortsatt kan melde dere på konkurransen her!

Blogges i morgen. Ha en fin lørdag!

KONKURRANSE - vinn deksel fra mirabling

Hei! For første gang på alle bloggene mine skal jeg ha en konkurranse. Dette er faktisk en enkel konkurranse der dere kan vinne et produkt fra selveste mirabling.no


Om dere ikke har Iphone, kan dere alltids gi dette i gaver til noen.

For å delta i konkurransen, gjør følgende:

 • Skriv i kommentarfeltet at du er med.
 • Gå inn på mirabling.no og velg ut ditt favorittprodukt i prisklassen 129-269 kr.
 • Skriv fullt navn, epost, bloggen din.

NB: Eposten vises ikke på bloggen. Om det er akkurat du som vinner, vil jeg kontakte deg på mail.

Lykke til!

 

Hvilket antrekk?

Som sakt skal jeg på bygdefest i kveld, faktisk den første siden romjula! Flinkpike. Men jeg som mange andre har bestandig klesproblemer uansett hva det gjelder. Jeg fant ut at jeg orket ikke noe kort kjoleopplegg fordi for det første er denne festen på Husøya (øy utfor Senja), og der passer det egentlig best med fiskestang og støvler. Men jeg skal ikke dra den så langt, må jo ordne meg litt! For det andre blir vi å være i et partytelt ute og ikke inne på et hus, så det hadde blitt kaldt med småklær.

På disse bildene har jeg ikke tatt hensyn til jakke og accesories(herregud for et vanskelig ord), jeg har bare tatt bilde av klærne. 


Hvilket antrekk skal jeg bruke?


Øyesminken i dag.

Nr 1


Nr 2


Nr 3


Hvilke øreringer?

God morgen

Hei! Våknet for en halvtime siden og bestemte meg for å stå opp. Hadde jo faktisk fått sovet ut litt med tanke på hvor lenge jeg var våken i natt. Men siden jeg prøvde å finne ut antrekk til i kveld i går ser rommet mitt ut som det har gått av en bombe her inne. 

Nå skal jeg dusje, spise pizza, rydde litt her inne og finne antrekk til i kveld. Legger ut tre alternativer seinere så får dere bestemme!

Ha en fin dag alle!

God natt, finally!

Hei og god morgen alle sammen. Har sittet hele gårdagen og i natt og holdt på med nytt design og ny header. Det å lage en header som passer størrelsen jeg skal ha på bloggen er noe drit. Den blir bestandig for liten, uansett hva jeg gjør. Djiiiis. 

Endelig er jeg ferdig da, og jeg ble fornøyd selv så da er det vel egentlig samma faen. Eller egentlig ikke, håper dere også likte det! 

FørEtter

Herlig at jeg har en halvfull fanta bare en meter fra meg, GOD NATT!

Hvilket design likte du best?

Any questions?

Tommylife in my heart

God kveld alle! Mamma og Ronald er dratt til hytta og siden jeg skal på bygdefest i morgen, ble jeg igjen hjemme denne gangen (som vanlig siden påsken, haha). Jeg og mamma handlet før dem for og det eneste jeg klarte å få med meg hjem var Nutrilette bar, brus, potetgull og pizza. Haha, lenge leve usunn mat!

Snart kommer Benjamin hit, så får vi se om han blir til i morgen eller ikke. Siden klokka er så pass mye regner jeg med at han sover over her. Før han kommer skal jeg bruke tiden på å se Tommylife episoder! Det er nemlig forbudt når han er her, haha!

 


Fengende sang faktisk! 

Hva synes dere om Tommy aka Bjørnar? Digger han, spesielt siden han tør å være så spesiell. Benjamin: ikke drep meg. haha.

New in!

For en liten stund siden kom datra til stefaren min (hun som eier Rex) og co for å hente han. Hun hadde med seg flotte gaver til alle i huset, og jeg ble virkelig glad for min gave. Mineralpudder, øreringer og parfyme slår aldri feil hos meg!


Therese skulle ordne.. 
Kommer til å savne lille ♥

Hvilken header?

På testbloggen min holder jeg på med nytt design, og da trenger jeg en ny header og! Jeg tok noen bilder i stad og satt dem sammen til forskjellige headere, både med og uten meny. Det nye designet blir ikke så veldig ulikt det jeg har nå, men jeg håper dere vil like det uansett. Så hvilken header burde jeg ha?

Nr. 1 

Nr. 2


Nr. 3


Hvis det er noen der ute som har veldig lyst å lage meg en ny header, så værsågod! Men helst ikke skriv deres navn i headeren. Den skriver jeg i sidemenyen. 

Panorama-bilde

I går da jeg og mamma gikk på fjelltopper, møtte vi en utrolig fin utsikt på toppene. Så da begynte jeg å tenke at jeg skulle gjerne hatt bilde av hele utsikten fordi et bilde hadde vært for lite. Derfor har jeg søkt litt på nett nå og funnet ut hvordan man tar panorama-bilder, så prøvde jeg selv. Det ble ikke så aller værst med tanke på at det et mitt første forsøk og at den brikken som fester kameraet til stativet lå hos pappa, som vil si at jeg måtte prøve å holde kameraet helt i ro selv. Jeg redigerte bildet i Photoshop CS4, men bildet ble for stort for å laste det opp på bloggen. Dere kan heller gå inn her og se det. 

Hva synes dere? Har dere prøvd panorama-fotografering?

Mine høstfavoritter

Jeg tittet innom Andrea's blogg og så at hun hadde postet hennes favoritter for høsten, så jeg tenkte å gjøre det samme. Jeg liker best vanilje- og jordfarger om høsten men såklart finnes det skjønnheter i andre farger også, så jeg har sett på noe klær på bikbok.no og fant masse fint som jeg gjerne skulle hatt i mitt klesskap. Noe her dere kunne tenkt dere selv?

Musikktips?

Spotifylistene mine begynner virkelig å gå ut på dato nå, og jeg er ikke den som gidder å sette meg ned i flere timer for å lete etter musikk. Jeg trenger helt ny musikk i alle sjangre, så det er bare å gi tips om eventuelle sangere, band, sanger osv osv. Snart drar jeg til Finnsnes for å hente noe greier, så blir det fjellgåing sammen med mamma og Ramonakos seinere. Have a nice day!

Min onsdagskveld


Digger forresten den nye bildeopplastinga for flere bilder av gangen!

Hva gjør dere i kveld? 

Gudinne innen sminke og utseende

Veldig ofte når jeg kjeder meg går jeg på youtube for å se om jeg finner noe underholdende. Denne gangen ble det Michelle Phan. Hun lager alle mulige videoer og tutorialer om skjønnhet, og mine favoritter er sminkevideoene hennes selvom de får meg til å føle at jeg bruker sminke helt feil. Hun er helt sykt flink til det hun gjør, og jeg anbefaler dere å se youtubekanalen hennes her. 

 

 

 

Hva synes dere om tutorialene?


Ferdigdesign - life's great

Nå har jeg funnet et ny måte å lage design på og poste dem, så jeg sletter de andre som ligger under ''bloggdesign'' fra før av. 

Satt meg ned for noen timer siden og prøvde å trylle sammen et ferdigdesign til dere siden det er lenge siden og siden jeg har fått masse spørsmål om å lage design til dere. Dere kan bytte farge på bakgrunnen om dere vil, og endre header.

Se designet live her.Hva synes dere?

I går og i dag

Det ble ikke mer blogging fra meg i går fordi jeg dro til Benjamin på kvelden. Da Stormer kom gikk vi 3 km (!!) bare fordi jeg ville ha Ben&Jerry's is. Den er virkelig verdt det, men prisen er jo skyhøy.. Da vi kom tilbake igjen satt vi på en eller annen Transformers film. Ikke helt min smak nei. 

Nå sitter jeg bare hjemme og gjør ingenting. Skal snart begynne på et nytt ferdigdesign til dere, så vi får se om jeg har tålmodighet til det eller om jeg gir opp. I morgen drar Rex hjem til Tromsø også. Jeg har blitt veldig fort knyttet til han og kommer til å savne han noe fælt. Lille bebisen min som følger etter meg over alt og sover på fanget mitt ♥Til helga er det bygdefest på Husøya (på andre siden av Senja tror jeg), og siden det er den siste festen før helvettet begynner har jeg planer om å få med meg den. Får bare håpe Benjamin også blir med selvom han har bestemt seg for å være hjemme. 

 

Bilder fra teltturen

Hei!

Nå har jeg akkurat slått meg til ro etter mye rydding, ut-pakking, Finnsnestur osv. Siden det er så mange bilder legger jeg heller til bildetekst!


Dette bildet ble tatt med en gang vi var kommet fram og satt fra oss sekkene.


Stakkars lille Rex hadde aldri før vært på telttur, og det var ganske skummelt da han begynte å bjeffe mot ingenting. Scary!


Ailen sjekker facebook.... man skal ikke være på facebook når man er på tur!


Bålkos ble det òg.


Baguetter med ost og skinke, yum ♥


Kjedet meg litt så jeg skjærte i pølsespydet til Ailen, noe som viste seg å ikke være så lurt siden hun ikke var ferdig med det.


Ganske kjekt at det var tonnevis med ferdigtørket ved der oppe.


Som dere ser her, og bildet ovenfor, måtte vi varme Rex hele tiden. Stakkars lille bebis.


Ailen som laget noe greis til Robin, haha!


Dina, Ailen sin hund.

Bildene under er hentet fra Ailen sin blogg, og siden hun var så smart å opplaste dem i 400px, ble de veldig små. Hadde håpet på fisk, men satt bare fast..


Ailen nakenbadet. Gale unge.


Fikk fisk til slutt! En abbor vi ikke en gang turte å røre fordi vi trodde piggene var farlig.


Elise prøvde fiskelykken over alt! 

Spontan jentetur til ødemarka

Hei! Nå driver jeg faktisk å pakker sekken fordi jeg og Ailen skal ha oss en spontan jentetur og sove i lavvo et stykke opp for skolen jeg begynner på til høst. Jeg er sinnsykt dårlig å pakke så jeg lurer på hvordan jeg skal få plass til alt når vi har vært å handlet. Jeg tar også med meg kameraet og Rex så det blir masse bilder når jeg kommer hjem i morgen ettermiddag. Har til og med pakket badetøy. Hadde ikke regnet med noe annet akkurat siden det er Ailen, selveste bade-når-det-er-kaldt-for-å-bli-sprekksjuk-kongen. 

Men anyways, nå må jeg fortsette pakkingen slik at vi kommer oss avgårde! 

Oh boy, you've made me speechless

Benjamin Agovic-Nordaas ♥ Jeg må bare få ut litt tanker som surrer rundt i hodet mitt for tiden.

Selv om jeg bare er 15 år, har jeg funnet en amazing kjæreste som før bare levde i mine villeste drømmer. Jeg har aldri hatt det så bra med han som jeg har hatt med noen andre, og jeg snakker bedre med han om personlige ting oss imellom enn med vennene mine. De to første månedene var vil litt uenig i enkelte ting fordi vi omtrent ikke kjente hverandre da vi ble sammen, men nå er alt bare vel og jeg har det så utrolig bra med han. Kunne aldri tenkt med en penere, snillere, mer omtenksom, flinkere, skjønnere og bedre kjærest enn det jeg har! 28.august har vi vært sammen i 1 år, og da blir det hyttetur! hihi ♥

Elsker deg ♥

Trimtur for lille

Hei!

Snart kommer Ailen og henter meg og Rex, så skal vi gå tur med hundene slik at de får hilse på hverandre. Det ser ut til at det blir mye bæring på han siden han ligger og halvsover i senga mi, og ikke var så særlig hyper (om jeg kan kalle det det) da vi var ute og tok bilder istad. 


Ikke bestandig like lett å ta bilder med en hund som er ganske så nysjerrig.Flinke lillebror som tok bildene. Han ba meg skrive at det var han, hehe. 

Seinere kommer Benjamin, så jeg regner med det ikke blir med blogging før i morgen. Setter meg ikke akkurat ned framfor han og blogger, haha.

Hva er deres planer for dagen?Endret litt på designet

Sånn, folkens. Nå slipper dere å se rot i sidemenyen og bloggen to ganger på rad nedover. Jeg har endret litt på designet, slik at bloggen ser mer ryddigere ut. Jeg har satt inn en ekstra sidemeny for å ha alle widgets'ene i og litt små endringer kommer. Jeg er i alle fall fornøyd, og jeg håper dere også er det!

Forresten! Siden jeg brukte 800px i bildestørrelse før, og må bruke 600px nå, blir de gamle bildene litt for store for dette designet desverre. 

FØR


Gammel screenshot

ETTER Hva likte dere best? 

Om du har en dårlig dag

Alle bildene er hentet fra artige.no

Dagens antrekk

Skal til Benjamin i kveld, så det er derfor jeg ikke har maskara på. Av og til gidder jeg nemlig ikke å fjerne den, og jeg ser ut som et monster om morgenen da. Haha. Anyways, ha en fin lørdagskveld alle!Hva synes dere?

Mer trafikk på bloggen?

Hei! Tenkte å anbefale noe som jeg regner med ALLE vil vite om. Det er en side der det eneste du gjør er å lage deg en bruker gratis, og samle poeng ved å surfe på alle bloggene som er registrert der. Det er slik det foregår, så det er slik du får mer trafikk på bloggen. 

1. Gå inn på bloggtrafik.nu (link) og registrer deg GRATIS
2. Logg inn på eposten din for å godkjenne profilen din.
3. Logg inn og begynn å surfe/samle poeng!

Dette er også en utrolig bra måte for å finne nye blogger å lese. Det er i alle fall slik jeg gjør det. Så ikke glem å registrer dere i dag! 

Seinere når dere skal inn på siden, husk å ikke gå inn på BLOGTRAFIK.NU med bare en G. Da kommer dere feil.  

Var dette tipset nyttig?

Fredagskveld

Akkurat nå sitter jeg ved kontorpulten og gomler i meg godteri mens jeg strever med å holde øynene åpne. Har jobbet en god del med rommet mitt i dag, hengt opp speil, skiftet innredning i klesskapet, skiftet knotter på klesskap-dørene, vasket og styrt osvosv. Derfor er jeg dødssliten og kjeder meg skikkelig. 

Jeg har ingen planer for kvelden, men håper såklart at Benjamin kommer bortover. Og siden han leser bloggen min, håper jeg at han tar hintet, heheh! Om jeg blir forever alone i kveld skal jeg nok klare å få ut enda et innlegg i kveld. Noe dere vil jeg skal skrive om? God helg forresten!


Det er vel ingen problem å se hvilken type jeg byttet til!

Hva er deres fredagsplaner?

bebis

Hunden dere har sett på noen bilder tidligere tilhører ei i familien som er på ferie nå, så jeg fikk som oppdrag å passe han i to uker. Han kom i går, og har allerede klart å gjøre fra seg tre ganger inne. Ups, my bad. Han er en skikkelig liten søting, så jeg kaller han bare bebis. En ulempe med det er at han begynner faktisk å adlyde ''bebis'' og ikke sitt egentlige navn som er Rex. Han er en Yorkshire Terrier og verdens søteste lille. Har bestemt meg for at jeg skal ha en slik en så fort jeg får råd. Håper bare de neste fjorten dagene går saaakte ♥

Har dere dyr?

SE HER!!!

Jeg har et piiiitelite problem. Jeg har fått beskjed om at designet mitt ikke er som det skal i enkelte nettlesere. Jeg bruker google chrome og designet er helt fint på forsiden, innlegg, kategorier og arkiv. Men på andre nettlesere er designet rotete.

Uansett nettleser, sjekk hele siden på forsiden, innlegg, kategorier og arkiv, og kommenter i kommentarfeltet hvilken nettleser du har og hva som er problemet. Om det ikke er noe problem kan dere skrive det også så jeg i alle fall vet det. 

Jeg håper dere vil hjelpe meg med dette for det er ikke særlig gøy å ha et design som ikke fungerer! Takk på forhand.

Kommenterer tilbake

Jeg tenkte å prøve noe nytt. Fra og med nå kommenterer jeg tilbake på alle som kommenterer hos meg. Det gjør jeg så fort jeg har sett kommentaren, så om jeg fra før av har kommentert ditt siste innlegg, kommenterer jeg ikke igjen. Dette er for at jeg elsker å få kommentarer, så jeg kan godt dele gleden med dere. Jeg kommenterer forresten ikke tilbake på bloggvsblogg, vurderingsrunde, spørsmålsrunde eller lignende. Wish me luck!

Hva synes dere om dette? Kommenterer dere tilbake hele tiden?


Videoblogg - hvordan jeg renser huden

Rensemelken fra VICHY er kjøpt på apoteket. Om jeg tar feil tror jeg i alle fall at det er mulig å få tak i dette der. Øyesminkefjerneren aner jeg ikke hvor er kjøpt men om dere googler Decleor visage face, eller trykker her er det mulig å bestille på internett. 

Mamma har kjøpt dette til meg, så jeg har null peilig på hvor, dessverre. 

Renser dere huden deres? Med hva i såfall?

Disse bloggene leser jeg

Hei! 

Det var noen som lurte på hvilke blogger jeg leste, så det kan jeg godt fortelle. Jeg kan også fortelle at jeg har en videoblogg på opplasting som snart kommer ut!

Jeg leser bare to blogger fast og det er Sophie Elise og TCMN. Men siden jeg stadig får nye venner på blogg.no leser jeg innleggene i newsfeeden som jeg synes virker spennende. Om jeg kjeder meg leser jeg også bloggene fra Lenvik og stikker innom noen få på topplisten. Så det er bare å legge meg til som venn om du ikke har gjort det allerede, så kan det hende du blir den neste!

Hvilke blogger leser dere?

Mimring

For litt siden var jeg, mamma og Håkon på en liten kjøretur, så kjørte vi innom gammelhuset vår som utleies for øyeblikket. Nede i kjelleren der har vi mye gamle ting som ikke ble med når mamma flyttet sammen med Ronald. Der fant vi alt fra gamle barbiedukker til tv'er og gamle bilder. Til og med mammas gamle brudekjole!Dagens antrekk


Skjorte - Cubus, singlet - Cubus, bukse - Vero Moda

Hva synes dere?


God natt fra bebis og megGod natt!

En gang for lenge siden

Hadde blitt kjempeglad om noen ville stemme på meg i bloggvsblogg hos Somaya, Vilde og Ida!! :-)

Jeg satt nettopp og så gjennom en scrapbook(?) som jeg fikk i konfirmasjonsgave hos bestemor og bestefar. Der fant jeg et bilde som ble tatt for noen år siden av meg og stefaren min i Jokkmokk i Sverige. Den gang da hadde jeg aldri prøvd ut hårfarging, og skulle ønske jeg enda aldri hadde gjort det. Ut i fra mine meninger har jeg på dette bildet akkurat passe med krøller, og en farge på håret jeg forguder. Jeg savner det helt sinnsykt! 


Ignorer trynet mitt, æsj. 

Jeg sier ikke at jeg ikke er fornøyd med håret mitt nå, for det er jeg. Men jeg synes i blandt at det er litt for mye styr med håret mitt og ikke minst for mye krøller. Jeg skulle så gjerne gått tilbake i tid og stanset den hårfargingen jeg og Solveig dreiv på med. Aldri mer om jeg farger håret. 


Meg i midten såklart.


Herregud, grusomt bilde.

Anyways, dette skulle aldri skjedd...... Jeg har gått i flere år med ettervekst faktisk, fordi hårfargen aldri gikk helt ut. Den skulle gå ut etter 24 vask sto det. Så aldri kjøp farge på dagligvarebutikker om dere ikke vil ha det ordentlig gjort.

Har dere gjort noen slike tabber før? Uansett hva det gjelder.

Need your help


Dere trenger flashplayer for å se stemmeboksen. Om dere ikke har det, kan dere kommentere i kommentarfeltet hva dere vil se mer av på bloggen. I stemmeboksen står det at dere kan velge mellom outfits, videoblogger, min hverdag, bloggvurderinger, bloggdesign og tips og anbefalinger. Det går også ant å skrive sitt eget forslag. Bare et tips! Jeg hadde blitt kjempeglad om dere tok dere tid til å enten kommentere eller å stemme i stemmeboksen.

I want!

Har sett litt gjennom nettsiden til illusion.no, og jeg fant kjempemye fint der. Spesielt denne tunikaen, som finnes i grått og brunt. Elsker den!

Hva synes dere om dem? Bruker dere å handle klær hos illusion?

Mine fobier og frykter

Jeg, som mange andre har forskjellige fobier og ting jeg er redd for. Noen av dem er skikkelig teite, og andre er veldig normale. Her er i alle fall en liten liste over tingene jeg ikke er så veldig trygg på. 

 • Jeg er livredd for edderkopper. Serriøst, jeg synes de er helt forferdelig ekle. I gårkveld satt jeg ved skrivebordet mitt og ante fred og ingen fare da det plutselig kom en edderkopp flyvende(?) og landet på veggen rett atme meg. Jeg fikk helt panikk og skulle ta den, men bommet. Da falt den ned mellom skrivepulten og veggen, og dere kan tenke dere at jeg ble redd. Så skulle jeg skvise den med noe hardt, og jeg var faktisk så live redd at jeg begynte å skrike.
   


Den var ikke liten heller skjønner dere.. 

 • Jeg har klaustrofobi. Det er en fobi som gjør at jeg får helt panikk om jeg er på trange plasser hvor jeg ikke kommer meg vekk. Det gjelder ikke blandt mennesker me mindre det er inne på et lite rom. For eksempel da vi prøvde å få så mange som mulig inn på det ene badet på skolen. Ikke spør hvorfor.  
 • Denne er litt rar og skjer oftest når jeg skal sove. Om jeg ligger med øynene tett inntil noe, for eksempel en vegg, begynner det å kile bak øynene om jeg kan si det, så klarer jeg ikke å ligge sånn lenger. Det er akkurat som at øynene mine får klaustrofobi. Haha.
 • Jeg tør ikke å se på vinduer der rommet inn for er mørkt. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg tror det er fordi jeg er redd for at noen plutselig skal dukke opp i vinduet. Det er driiiitskummelt! 
   

http://www.bjorkaas.net/2010_09_01_archive.html

 • Jeg tør aldri å gå forbi parkerte biler når det er mørkt ute. Det er på en måte det samme som ovenfor. Jeg er livredd for at det plutselig skal være noen inni bilen eller at jeg skal innbille meg det. Derfor må jeg bestandig gå mange meter unna disse bilene som jeg tror eg farlig. Lol. 
 • Jeg er mørkeredd, sykt mørkeredd. 
 • Når jeg ser på skumle filmer, tør jeg ikke å ha fotene på gulvet. 

Har vi noe til felles? Eller har dere noe å tilføye?

Kjole vs kjole


Nr 1 Denne er fra Tyrkia, og den har jeg brukt bare en gang, og det var i surprisepartyet til Christina.


Nr. 2 Denne er fra B.young og ble brukt på black&white-partyet som turngruppa mi arrangerte.

Nr.3 Dette er faktisk min favorittkjole. Den fikk jeg hos tante til jula 2009 og brukte den på juleballet samme år. Da fikk jeg tittelen ''finest antrekk 09''. 

Men så er det opp til dere, hvilken kjole likte dere best?

Produktiv dag

Gjett om jeg har fått gjort mye i dag. Først gikk jeg og mamma en topptur på 1 mil tur/retur, så dro vi å kjøpte bilderammer så når jeg kom hjem dusjet jeg, ryddet og ommøbelerte rommet og fikk opp fine bilder i fine rammer fra Bohus. Jeg begynner allerede å se forandringer, og på torsdag skal vi forhåpentligvis kjøpe maling.Og siden jeg er ferdig med alt dette så tidlig på kvelden ser det ut til at mitt nye ''blogghjørne'' testes på alle måter i kveld. 

Hva har dere gjort i dag?

Mine første par sko

Søte små skoene mine. Bruker dem enda, til fest og sånt.

DOKUMENTAR OM UTØYA

.....på TV2 nå. Den begynte 2140 og er ferdig kl.2300. 

Nå er det tid for forandringer

Jeg er sinnsykt lei av soverommet mitt nå, så jeg har faktisk tenkt til å gjøre noe med det. Som sakt henger det en ''Biler''-lampe i taket som skal ut i dag, og veggene som er gule skal males i en eller annen hvitfarge så fort som mulig. Da er det for det meste svart, hvitt og krystall-lignende ting som går igjen på rommet mitt. 

Men så storkrevende som jeg er vil jeg også ha nytt klesskap. Det er fordi klesskapet mitt ser ut som at det er direkte importert fra 1800-tallet. Så jeg fortalte Ronald (stefar) min geniale plan, så vi skal sette opp noe lignende som skyvedørsgarderobe, bare STOR! :D
Slik ser det ut atm. Ignorer rotet, jeg skal rydde seinere. Anyways, håper dere skjønner at det er tid for forandringer.

Planene mine er å sette inn garderobestenger, skuffer og hyller så jeg får plass til alle klærne mine, sko, pynteting osv. Jeg har faktisk ikke speil på rommet, noe som er veldig irriterende av og til så mamma kjøpte meg også et stilig speil i dag. Guuud som jeg gleder meg til å begynne å ''pusse opp''. 


//alle bildene av garderobeutstyr er fra bohus.no

Her er en liten sneak peak på lampen som kommer opp i løpet av kvelden.


Love it!

Har dere satt i gang slike prosjekt før?

Smile; it increases your face value

Jeg merket at det var noe spesielt med denne dagen når jeg våknet i morgest. Jeg vet ikke hvorfor men jeg er i veldig godt humør, til og med når jeg sitter her og er trøtt. Det kan ha noe med at jeg og mamma hadde en skikkelig jenteprat i går. Noe som kan være godt av og til. Spesielt om man har mye å tenke på. Vi var i alle fall på Finnsnes i stad for å kjøpe meg ny lampe for å ha på rommet. Det er mer enn nok å ha gule vegger, så jeg trenger virkelig ikke noe ''Biler''-lampe som jeg bestandig skaller i. Vel, dette er fordi rommet har tilhørt min stebror som er 10 år om jeg ikke tar veldig feil. Dere skal få se bilder av lampen når jeg har fått hengt den opp, så skal jeg mase på mamma og Ronald når vi skal knø oss til å male rommet!

Have a nice day! 

Sminken fra sminkevideoen

Jeg fikk et spørsmål om å legge ut sminkeproduktene jeg brukte i sminkevideoen så det kan jeg godt gjøre. Siden kameraet nok en gang er fri for strøm, var jeg heldig som hadde bildene på dataen fra før av. Her kommer en liten ''bildeguide'' på hvordan sminke jeg bruker og hvor den er fra. Never mind, batteriet var ferdigladet! :D


Fra Cubus


Det første jeg gjør er å smøre ut foundationen i hele ansiktet med denne foundationkosten fra Bodyshop.


Fra Vita


Så duser jeg solpudderet i hele ansiktet, men litt ekstra på kinnbeinene med denne pudderkosten fra Bodyshop.


Fra Vita

Her bruker jeg to forskjellige koster. Først bruker jeg en litt stor øyenskyggekost, og legger den hvite over hele øyelokket. Så legger jeg den gråe litt uti kantene og innover. Så bruker jeg den minste kosten i den svarte øyenskyggen for å margere globallinja.

Trykk for større bilde.
 
Den lille kosten. Fra Bodyshop             Den store kosten. Fra H&M


Fra Cubus


Pappa kjøpte til meg på Danskebåten. Jeg aner ikke hvor man får tak i disse, men jeg lover dere at jeg sverger til Lancome sin Hypnose drama.

Så bare bøyer jeg vippene med en vippetang FØR jeg har på maskaraen. Da blir resultatet mye finere enn om du vipper etter at du har tatt på maskara.

Se sminkevideoen her.

Nå skal jeg komme i form igjen

Omg, jeg raser jo opp i flere titalls lesere hver eneste dag, og nå er jeg allerede oppe i 459 lesere! Herregud, det er sykt. Jeg setter så utrolig stor pris på at dere liker bloggen min, og det jeg skriver. Jeg blir så glaaad!! 


Åsså har jeg forresten meldt meg på ti på topp Lenvik. Det er vel for å komme i form igjen etter å ha latet meg hele sommerferien. Når timetreningene begynner igjen på AkFi (Aktivitetshuset Finnsnes) blir det hardtrening sammen med Ailen. 

Ti på Topp 2011 er et godt tilrettelagt fjellvandringstilbud for folk i alle aldre og et lystbetont bidrag til god helse. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i bedre fysisk form.
Beskrivelse av Ti på Topp hentet herfra.
Hahahahah!!

Det skal bli godt å bevege seg litt igjen. På tirsdag tar jeg og mamma to fjelltopper!

Og dere søte, snille leserne mine som jeg er så glad i. Jeg hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på meg i blogg vs blogg her: http://vmlh.blogg.no/1312752567_stem_p_blogg_vs_blogg.html 
og her: http://l1vee.blogg.no/1312729886_deltakere__for_blogg_.html.

Sminkevideo

Endelig gikk alt som det skulle om vi ser bort fra en liten del i videoen som er uklår. Det er forresten slik jeg sminker meg om jeg skal på fest eller skal noe spesielt. Det er min første videoblogg som ikke er blitt slettet, så vær snill!
 

Videoer fra surprisepartyetHar dere arrangert surpriseparty før, eller har noen arrangert det for dere?

Verdens nydeligste sang

Jeg husker at tivoliet brukte å spille denne sangen mange ganger, og jeg ble helt forelsket i den og endelig har jeg funnet den. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jadajada, den kommer.......... om 438 minutter!!! gosh.

Bilder fra surprisepartyet

Jeg vet at ingen av dere hadde lest det jeg hadde skrevet om jeg hadde skrevet masse tull i samme innlegg som mange spennende bilder, så jeg legger heller til litt bildetekster. 

Forberedning:


Folk begynte å komme...
Vi gjør oss klar til å gjømme oss når Christina kommer.Festen:


Veldig mislykket forsøk på å ta bilde. 
Ballongkrig, hahah

Søte fine bursdagsbarnet!

Party outfit

For litt siden kom jeg hjem fra surpriseparty for Christina, en venninne i klassen, fordi jeg egentlig var ganske sliten. Resten tar jeg i neste innlegg, nå er det outfit!
Kåpe fra Diesel, Sko fra økonomisko og kjole fra Tyrkia.


Etter Natalies ønske poserte jeg litt også....... Og jeg vet at støvelettene ikke er igjen.

Neste innlegg kommer om ikke så lenge, så følg med!

Hva synes dere?

Tonight's gonna be a good night

Hei alle! Nok en gang har jeg gjort et forsøk i å lage en sminkevideo, men kameraet mitt fokuserer ikke automatisk når jeg filmer så det ble uklårt. Dette er tredje gangen jeg prøver. FML! Neida, jeg elsker livet mitt. Men enkelte ganger altså.....arg.

Jeg kan ikke si så mye annet enn at jeg er ferdigordnet og gleder meg til i kveld! Når jeg kommer hjem i kveld får dere vite alt i både bilder, tekst og kanskje video, og hvorfor jeg må være så hemmelighetsfull. Haha, I like it!
 
Hva er deres lørdagsplaner?

Vil du ha flere besøk på bloggen?

Her er en facebookside der dere kan poste bloggene deres, innlegg dere er veldig fornøyde med, eller noe annet som har med blogging å gjøre. Jeg tenkte å anbefale denne gruppen fordi det er så mange der ute som er så sinnsykt desperat etter å få flere lesere og kommentarer at det går utover andre på en irriterende måte. 

I alle fall, gå inn her og lik denne siden og post så mange innlegg dere vil. Det er bare 58 personer som liker gruppen, men det hadde vært enda mer moro om det var litt mer aktivitet der inne. Så spre budskapet!


Kjenner dere til gruppa fra før av, eller fikk dere vite om den nå?

Mitt problem akkurat nå....

Svar på noen leserspørsmål

Hvordan program bruker du for å lage header?
Jeg bruker Photoshop cs4. Jeg er ikke så flink enda, men jeg prøver å lære av forskjellige tutorials. 


Hvor har du kjøpt høytlivsbuksa di?
Jeg aner faktisk ikke hvor jeg har den fra. Jeg må ha arvet den, fordi jeg kan ikke huske å ha kjøpt den.

Om dere har noen fler spørsmål er det bare å kommentere.

Sorry for å ødelegge moroa, men denne er verdt å se

Jeg er et B-menneske

God morgen lesere! Jeg våknet for rundt en time siden med at jeg hørte noen i døra. Jeg trodde det var pappa som var på tur ut for å dra til Tromsø til ørelegen eller noe. Men neida, pappa kom akkurat hjem fra Tromsø da og det tar to timer å kjøre. Det viser jo bare at døgnet mitt er som det skal i sommerferien, og at jeg gruer meg til å begynne på skolen. Opp i 6-7 tiden hver morgen. Djiiiis, det blir tungt. Da kan jeg i alle fall ikke være oppe til langt på natt som jeg er nå. 


Heihei solarium så fort som mulig. 

Anyways, snart skal jeg sette meg ned og filme sminkevideo forsøk 3! Første gangen var halvparten av filmen ødelakt, så det gikk ikke an å lagre. Andre gangen var kameraet mitt fritt for strøm. Men jeg gir meg ikke. Når jeg først har lovd dere en videoblogg skal dere faktisk få det og!

Hva er deres planer for dagen?


Vurderingene

 

Vurdering nr. 1


Ingvild Aasheim: http://iaa1996.blogg.no/

Header:
Fin header, bare prøv å sett inn diverse koder for å få den på plass. Prøv ut denne under header, main og side:
margin-left: auto;
margin-right: auto; 

Design:
Som dere ser på bildet her, er det litt rotete, men samtidig fint. Det hadde vært utrolig bra om du kodet litt slik at diverse ting falt på plass så det ligger mer ryddig. Men fint design ellers!

Innlegg:
Jeg liker innleggene dine kjempegodt. Har ingenting negativt å si her. Jeg elsker forresten bildene!

Karakter ut fra mine synspunkt:
5.  

 


 

Vurdering nr. 2.


Veronica: http://veronicaham.blogg.no/

Header:
Vel, for å si det rett ut. Det er ingen header her om vi ser bort fra skriften. Jeg liker headere, så jeg ser helst at det er en stilig/fin header som møter deg med en gang du kommer inn på bloggen.

Design:
Kjempefint design, men også ferdigdesign. Noe som ikke gjør noe siden ferdigdesign er for å brukes. Men såklart er det et pluss om man har ''hjemmelaget'' design. Liker fargene og oppsettet.

Innlegg:
Mange spennende bilder og oppdateringer ofte. Dette liker vi! Men det er bestandig et minus. Blandt så mange bilder er det vanskelig å legge merke til teksten i innleggene. Bare et tips!

Karakter ut fra mine synspunkt:
4. 

 


Jeg føler meg skikkelig slem nå, men dere ba om det, og dette er bare mine meninger. Dette er ikke fasiten på hvordan en blogg skal være, fordi alle har forskjellige meninger. Og så håper jeg at ingen ble sinte om de ikke ble fornøyd, men at de heller tar til seg noen tips og tar det som konstruktiv kritikk. 

 

Min mening om rosabloggere

Når jeg kjeder meg leter jeg ofte etter spennende innlegg på forsiden på blogg.no, spesielt i blogshouten. Der finner jeg stadig vekk innlegg fra bloggere som virkelig ikke kan fordra rosabloggere, og som skiller ut bloggene på topplisten med å bruke navn og gå inn på en spesiell person. Såklart alle kan ha sin egen mening, men det er ingenting som er så feigt som internettmobbing. 

Mesteparten av bloggene på topplisten er rosabloggere, fordi mesteparten av ungdomsjenter i Norge synes sminke, hår, mote, hverdag og slike ting er mer spennende enn politiske debatter (bare et eksempel som står i kontrast til rosabloggere). 

Til deg som da skriver innlegg på innlegg for å klage over disse bloggene fordi du synes du fortjener førsteplassen mest; det nytter ikke å prøve å forandre bloggeren du skiller ut. Du må isåfall forandre hele Norge om du vil ha en god plassering på topplisten.

Som sakt: Det er ikke rart at TCMN og mange andre rosabloggere ligger på topplisten. Det er leserne sin feil, fordi de leser bloggene som har interresant innhold. Hvilke blogger leser du? Rosablogger eller noe annet?

Anbefaling av sminkefjerner

Mamma driver alltid og maser på meg at jeg ikke burde bruke sminkefjerner i serviettutgave fordi de er som oftest alt for sterk for huden og at huden blir stygg og ødelakt når jeg blir eldre. Så jeg fant ut at jeg skulle prøve ut noe annet heller, noe som skulle være bra, og ikke ødeleggende. 

Først fjerner jeg øyesminke med litt av Decleor Paris på en våt bomulspad. Så smører jeg litt av dette i hele ansiktet og tar en våt klut og vasker det av igjen. Her bruker jeg å vaske litt ekstra så jeg får bort all kremen. Nederst på tube-flaske-greia står det at den inneholder rensemelk, toning lotion (aner ikke hva det er, men det funker IAF) og øye-sminkefjerner. 


Jeg har ganske glatt hud i ansiktet og ingen kviser, så dette funker utrolig bra! Dessverre vet jeg ikke hvor det er kjøpt, men slike ting er lett å få tak i. VICHY kremen kan fåes på apoteket om jeg ikke tar veldig feil.

Bruker dere sminkeservietter eller kremer til sminkefjerning?

By the way: vurderingene og sminkevideoen kommer i løpet av dagen/kvelden. Meld deg på vurderingsrunden her.

Vil du bli vurdert?

Når jeg kjeder meg driver jeg og leser rundt på andres blogger. Da hender det at jeg kommer innom blogger som jeg både liker veldig godt, og andre ikke fult så godt. Så for deres del tenkte jeg å ha en liten vurderingsrunde der jeg vurderer tre blogger (ut fra mine meninger og ingen fasit). Så om du vil at bloggen din skal bli vurdert, er det bare å legge igjen et spor i kommentarfeltet. ....Vil du at din blogg skal bli vurdert?
Bloggene blir vurdert i morgen. (I dag for dere perfeksjonister) 

Videoblogg i løpet av natta

Nå skal jeg sette meg ned med toast, appelsinjuice og sitronvann og redigere videoblogg. Elsker at kameraet mitt filmer i HD. Stay tuned people!

Edit: Fuck this shit. Filmer i morgen om jeg får tid. Har faktisk filmet to sminkevideoer nå i natt, og den ene gikk ikke an å lagre etter mye arbeid, mens den andre bare ble uklår... ARG!

Tid for nytt design

Hei!

Som dere ser har jeg fått nytt design. Jeg syntes den forrige headeren ble for høg og samtidig for smal, så jeg lagde likegodt et helt nytt design. Jeg og Solveig har sittet i hele dag og holdt på med bloggdesign, og jeg må si at jeg ble veldig fornøyd med det endelige resultatet. Oversiktlig og greit! 

Nå er hun på Gründer med noen venner, så her sitter jeg og loner mens jeg venter på at hun skal komme hjem igjen. Forhåpentligvis uten kjæresten, vil ha litt mer ''Solveig og Elise-tid'' før han kommer.  


Besøk bloggen hennes her


Før.


Etter. Haha, stykt bilde. 

By the way 1: Sminkevideoen kommer når jeg gidder å lage den. Blir vel ikke så lenge til.

By the way 2: Har gått opp 93 lesere bare over natta og til nå. Det er så hyggelig at dere vil lese og kommentere bloggen min. Thank you! ♥

Hva synes dere forresten om det nye designet mitt? 

Lage videoblogg?

Tenker på sminkevideo eller noe jeg ikke trenger å snakke så mye i. Har tabbet meg ut med det der to ganger før, så tør ikke ta sjansen igjen! Men hva sier dere til en sminkevideo? kanskje. kanskje. kanskje. 

Image and video hosting by TinyPic

LYKKEEE!!!!!

Som nevnt i forrige innlegg skulle jeg til Finnsnes en tur med mamma i dag, og planen var i hovedsak å ta med meg hjem et par joggesko siden jeg starter med toppidrett til høsten. Men siden mamma var så snill og betalte joggeskoene, gikk jeg meg en tur innom økonomisko. Jeg har akkurat kjøpt meg et par skoletter der, og jeg låvte å la kortet ligge urørt lenge etter det, men når jeg får en slik sjanse, utnytter jeg den! 

Jeg fant nemlig verdens nydeligste støveletter, et par støveletter som jeg hadde siklet etter under Finnsnes i fest-uka, fordi jeg så noen andre bruke de. Så finner jeg dem på den billigste skobutikken her, og med bare et par i min størrelse igjen. LYKKE ♥Dere kan faktisk ikke si at de ikke er fantastisk fine! Men jeg tar sjansen og spør likevel; hva synes dere?

den beste måten for å snu døgnet tilbake på

Som dere kan se ble det forrige innlegget mitt skrevet i 0500 tiden i natt. Dvs; jeg har døgnet i natt. Når jeg sitter våken halve natta fordi jeg ikke blir trøtt, kan jeg ikke legge meg heller når jeg blir trøtt for vips, så er døgnet snudd på hodet. Så jeg valgte den vanskelig løsningen på å få døgnrytmen rett tilbake. 

Det var jo da lettere enn jeg trodde fra tidligere erfaringer, men jeg har vært trøtt og sliten og bare surret rundt i hele dag. Mamma ringte for litt siden og spurte om jeg ville være med til Finnsnes, så heldigvis fikk jeg noe godt av å være våken ''tidlig''. Nå blir det nye joggesko og cafè med mami ♥


En slik blogg fortsetter jeg å lese

Her er noen tips jeg legger stor vekt på når det kommer til blogglesing. Jeg er ikke så flink selv i alle disse ''kriteriene'', men jeg gjør mitt beste. Det er ingen fasitsvar på hvordan en bra blogg burde være, så dette er mine personlige meninger.

Om du blogger om at du har vært på stranda, legg ut bilder fra stranda den dagen. Ikke legg ut et random bilde fra juleballet i fjor. Heller ikke bruk samme bilder i mange forskjellige innlegg, eller bare google bilder. Skaff deg et kamera og varier bildebruken!


Noen enkle kriterier her:

- Ha hvit bakgrunn og en skriftfarge som er lett å lese
- Ikke bruk masse smilyer og hjerter hele tiden. Det ser bare rotete ut.

- Pass på skrivefeilene. Om dere sliter med det kan dere omså forhåndsskrive innleggene i et skriveprogram som har automatisk retting. For eksempel Microsoft Office Word. Dette har jeg og måtte gjort av og til.  


Her er det også enkelte kriterier jeg holder meg til:

- Ha et stilrent bloggdesign med lite ''dilldall'' overalt.
- Om dere isåfall skal ha noe voldsomt på bloggen, spar det til headeren.
- Bruk lyse farger, og farger som matcher. Helst ikke svart bakgrunn, header med 1103901 forskjellige farger og grønn bakgrunn på innleggene. 

- Om du koder design selv; pass på at det ser bra ut på innlegg, kategorier og arkiv (maler), og ikke bare på forsiden. 

- Om du bruker ferdigdesign; for guds skyld. La ikke profilbildet og headeren ha denne skriften ''Header her'' og ''Profilbilde her''. Det er meningen å fylle ut disse plassene. 


Noen liker å lese om nyheter, andre liker å lese om mote. Jeg for min del liker å lese om alt. Jeg liker at en blogg har veldig varierende innlegg, og ikke bare innlegg i en bestemt kategori. Det kan ofte bli kjedeli. Jeg liker også at bloggerne oppdaterer ofte, slik at ikke bloggen blir stående i flere dager med samme innlegg øverst. 


Dette er favorittbloggen min. Her henter jeg veldig mye inspirasjon, og det samme gjør jeg hos tcmn. Jeg tror en av grunnene til at jeg liker best tcmn og sophieelise er at siden de bor i nord, bare 2-3 timer unna meg, virker alt mye mer realistisk. Alle bloggene nede i sør-Norge blir så eventyraktig for meg siden det er så langt unna. 

Hva synes du om tipsene? Har du noe å tilføye/trekke fra?

Tiden flyr

Det er utrolig så fort tiden går. Det føles ut som at mine tre år på ungdomsskolen har foregått over et halvt år. Jeg blir snart 16 år, begynner på videregående til høsten (som forresten er om tre uker!!!), har vært sammen med Benjamin i et helt år (.. om noen dager) og jeg får lov til så og si det jeg vil. 

Det føles ikke ut som at det er hele tre år siden jeg begynte på ungdomsskolen, så jeg får håpe mine tre år på videregående går like fort. Jeg har virkelig store planer for fremtiden jeg. Høhø. 

Hvis noen lurer; jeg skal gå studiespesialisering. Hva med dere?


Video nr 2 er her nå!Kommer sterkere tilbake med vanlige innlegg i kveld. 

Video nr 1 er ute!

Er ikke ekspert på å sette sammen videoer akkurat, men man bruker de kunnskapene man har!Tycks?

hits