heihade

Dette blir et kjapt innlegg der jeg kun forteller dere at jeg er dødssliten etter skole og jobb, og skal snart gå å spise. Gleder meg til Espen kommer hjem fra trening for da blir det taco! Matmons.. Holder på å selge noe gamle klær, så hvis dere er interessert i å se mer, kontakt meg!!!

Har forresten fått en kjempesøt AFS student i klassen som heter Anna og er fra Italia. Gleder meg til å bli bedre kjent med hun! 

Fint og innholdsrikt innlegg. Hei!
Bitch please

» Når noe skikkelig forferdelig har skjedd en person, og en annen kommer bort og spørr om det går bra. 

» Dårlige hårdager. Halve uka går jeg med håret i en dott fordi jeg ikke gidder å stå opp så tidlig at jeg kan dusje om morgenen. Det er det jeg må for å ha en bra hårdag. Stress!

» Å ikke ha penger når jeg er på ''vindushopping'' og jeg ser noe jeg forelsker meg helt i.

» Når jeg er på shopping og finner et plagg jeg har lett etter kjempelenge, men enten er det alt for dyrt, ellers er det ingen størrelser som passer meg.

» Å ha så rotete rom at jeg ikke en gang gidder å rydde det.

» Når folk spiser maten min. Det er så ekkelt når jeg spiser pommes frites, salat eller uansett hva, og det kommer noen fingre nedi maten min. ÆSJ!

» Når jeg blogger, leser e-poster, chatter på facebook og jeg merker at andre stirrer intenst på dataskjermen min. GTFO!

» Vinter. Det er kaldt, jeg er trøtt om skolen, vanskelig å stå opp om morgenen osv. 

» ''Jeg heter Elise og jeg døde i 2005. Send dette til 10 personer innen 7 sekunder ellers dreper jeg deg med en kjøttøks når du sover''. HERREGUD, dette er det mest irriterende jeg vet om for tida. At små unger og forsåvidt folk på min alder, tror på dette og poster vidre er så sinnsykt idiotisk.

» Når noen kommer forseint til timen og læreren sier at alle må sitte igjen i friminuttet. Herregud, dette er helt på trynet. 

» Når jeg krangler eller diskuterer skikkelig med noen om noe, og det viser seg at de har rett. 

» At bussene bruker en hel 60 minutters time på å få meg fra skolen og hjem om ettermiddagene, når man bruker 10 minutter med bil.

» Kork i en liten gang. Dette er så irriterende at jeg får lyst å rope høyt og klikke helt. Se for deg at du har det travelt, og akkurat i det du skal passere et annet klasserom, kommer det en hel klasse ut derfra som bruker et år på å gå 10 m. JLEWHIR3R2€0"€#€€

» Når jeg får anonyme kommentarer som roser meg opp i skyene. BRUK NAVN NESTE GANG!!

» Når jeg nettopp har vasket rommet og lillebror kaster hundeleker inn slik at hundene skal komme springende inn og gjøre det skittent igjen. 

» ..og til slutt et innslag fra bestevenninna mi:

Elise: Ka eg hate eller irritere meg over?

Vilde: alle teitinga som bare går rundt og e irriteranes. 

Lange dager

Heihei. Nesten akkurat kommet hjem fra skole og jobb, og sitter for øyeblikket å slacker i nye sengklær. Deilig!! Jeg blir så utrolig fort sliten etter skolen, og med jobb rett etterpå er det ikke mye liv i meg når dagen er over. Skal holde meg unna powernap'er selvom jeg blir sliten, for da legger jeg meg som regel i 23 tiden på kvelden. Da er det mye lettere å stå opp neste morgen. Heldigvis har jeg en så fin og god kjæreste at han kjørte meg på skolen i morgest før han begynte på jobb. Det skulle vært en vane at vi begynte ca. samtidig på mandagene, for da slipper jeg å ta halv 8 bussen! Å bare sitte å kope i 1.5 timer på en mandagsmorgen på skolen er lite ønskelig.

Hentet meg akkurat en kiwi og en fersken fra kjøleskapet, og skal sette meg ned å se på flere hotell i Oslo. Dere er hjertelig velkomne til å skrive tips til hva man bør få med seg, hva som ligger hvor og hvilke hotell som er bra!
Mobilblogg: Bloggfri helg

Hei!

Har vært stille på bloggen i helga, rett og slett på grunn av mye farting. Fredagskvelden lå vi langflate å chillet, så da orket jeg ikke blogge. Lørdagen begynte med tilivakt på jobb, etterfulgt av servering i bryllupet til min snille og gode sjef, og endte med en spontantur til Husøy for å feste med koselige folk. I dag måtte jeg og Espen kjøre strake vegen tilbake til øya (en tur på 1 time en vei) fordi smarte han hadde klart å fått med seg et par bilnøkler for mye. Fikk en ufrivillig roadtrip i det minste.

Nå holder han på å lage kylling og ris til oss, så straks er det en litt for sein middag. Snakkes i morgen!

Forresten, follow meg på instagram: elisemariea. Follower tilbake!

Dagens antrekkBukse og overdel fra Cubus, sko fra Økonomisko og skjerf fra KappAhl

Outsider

Hola chicas. Sitter i det som skulle være en spansktime nå og hører på at klassen prater om, og planlegger spaniaturn de skal på i forbindelse med skolen. Fikk egentlig fritt nå, siden jeg ikke skal være med (WOHOO!!!!!), men sitter bare her. Grethe, spansklæreren er så kul at jeg kunne dratt på besøk til hun. Kidding. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke blir med klassen min på ferie til Spania for å gå på skole der og bo hos vertsfamilie i en uke. Vilde, Ramona, Cec og Eivind er ikke særlig happy for at jeg dropper ut, men har bare ikke lyst å dra. Er ikke alle jeg kommer godt over ens med, så vil jeg heller spare pengene. Bonus med at jeg blir hjemme, er at jeg og Espen drar på helgeferie til Oslo for å sove på hotell og kose oss på restaurant, shopping osv. Noen som har tips til fine, men ikke så veldig dyre hotell i Oslo (nært sentrum) og eventuelle ting å få med seg i oslo?


Help meeeeeee

New in!

I går tok jeg med meg Ramona for å dra på "shopping" før skolen begynte. Vi dro til Lenvik salgssentral og hamstret skoleting og regnet med at det ble kjempedyrt. Heldigvis hadde det 30% avslag på skolemateriell, så det ble veldig billig. I tillegg til det, kjøpte jeg en ny jeans på Cubus siden jeg fikk 40% avslag der (salg ♥). Den går til og med i ett med skoletingene jeg kjøpte, så da blir det blå jeans i morgen!

Sovedyret tilbake på skolebenkene

Tusen takk til Therese Isabelle (link i sidemenyen) for headeren. Er en fryd å komme inn på bloggen nå!

Første dag, skoleåret 12/13 er over, og jeg er greit fornøyd med klassen og læreren. Ingenting å se ned på, men hadde håpet å få læreren vi hadde ifjor, og ikke minst at Ramona kom i samme klasse som meg. Jaja. Er det noe jeg er veldig fornøyd med, er det timeplanen. Drømmemandag med fritt de to første, media, gym og entreprenørskap. Wiii! Har forresten valgt media, sosiologi og entreprenørskap som valgfag. Jeg tror dette kommer til å bli et herlig skoleår!

Som vanlig i lange ferier spiser man mye godteri og annen usunn mat. Denne sommeren har jeg virkelig ikke spart på noe, og har levd livet uten å tenke på kalorier, sukker eller noe. Ikke det at jeg bryr meg veldig mye om det, men man skal alltid passe på uansett. Så nå har jeg begynt å spise mye sunnere, mindre sukker og unødvendig småspising, og heller begynt å spise sunt. Jeg tror jeg blir å spare en god del penger på det i tillegg. 

Lunchen min idag besto at flerkornsflak fra Vita hjertego med 18% fiber og 60% fullkorn,i tillegg til et stort glass frokostjuice. Jeg overasker meg selv!!Hvilken header?

Nå må dere hjelpe meg. Har fått fem utrolig fine headerbidrag fra headerplease.com, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvordan jeg vil bruke. Tenk på noe som passer til at det begynner å bli høst og mørkt ute, så skal jeg prøve å innstille fargene på designet etter det. Er det forresten noe mer dere kunne tenkt dere at jeg gjorde med bloggen? Men viktigst: Hvilken header?

Av Oda

 

Av Minmakeover
Av Darawadi
Av Minmakeover 
Av Arosand

Har også fått de to fra Minmakeover på mail som photoshopfil, så regner med jeg prøver meg litt fram der. 

Designet kommer seg

God morgen! Dagen startet med at jeg sto opp halv 10, for så å dra hjem fra Espen for å ordne meg til jobb. Om drøyt en halvtime tar jeg bussen til Finnsnes. Synes det er veldig greit å ha jobb om dagene så jeg ikke snur døgnet helt, men at jeg kommer meg opp passe tidlig. Ikke lenge til skolen begynner, og nekter å sove meg gjennom 2.klassen óg. Skulle forresten lage meg en god frokost istad, da jeg plutselig hørte brannalarmen. Joda, baguettene hadde stått i for lenge, og var knusktørre. Typisk!! Heldigvis gikk de ned, men med et stort glass vann til hjelp. 

Har bare fått ordnet ''add meg'' knappen i dag, så håper jeg at jeg får tid til mere seinere. For dere som ikke er noe særlig flink til å lage headere selv (har mistet mine designkunnskaper..), finnes det en side som heter headerplease.com. Der kan dere lage deres egne brukere, sende inn ønsker på headere, så lager andre headere for deg, mot at dere linker den som laget headeren deres. Genialt! Har fått en del headere selv nå, bare på en natt, så skal prøve å bestemme meg seinere. Den jeg har nå er foreløbig midlertidig.

Ha en fin dag!

Sløveste blogger ever

Hei!!

Har virkelig hatt en alt for lang bloggpause nå. Har kjent en del bloggsavn i det siste, men har aldri kommet lenger enn å gå inn på bloggen før jeg ikke orket mer. Sløvt, ja. Espen dro på fotballkamp tidligere i dag, og siden jeg ble alene da, bestemte jeg meg likegodt for å prøve på nytt med bloggingen. Det som trengs nå er bare en header, men det kommer seg vel på plass snart!

Skulle bare gi dere en kjapp oppdatering før jeg springer gjennom dusjen, og drar på fotballkamp med Ramona. Fotballkjæreste og fotballbestevenninne... Forresten, skolen begynner på onsdag, og jeg er kjempespent og gleder meg mye!

Siden alle bilder i verden passer så sinnsykt bra (merk dere ironien) til dette innlegget, får dere nøye dere med dette.


hits