Grunnen til lite blogging

Logget inn bare for å si at det har vært lite blogging, og jeg kommer ikke tilbake før på lørdag en dag. 


Hvil i fred .. ♥

Vant blogg.nos MaxFactor konkurranse!

Hei alle! Sitter her og er litt sjokka men glad akkurat nå. Kom hjem til mamma og så at det lå en pakke på senga mi. Oppi pakken lå det en sort eske med fire forskjellige maxfactor produkter og et skriv oppi. Dere husker Pink it up konkurransen som blogg.no hadde? Det er i forbindelse med denne konkurransen. 

Tenker at jeg skriver vurdering av alle fire, men i forskjellige innlegg. Første vurdering kommer i morgen, hva vil dere at jeg skal teste ut? Dere kan velge mellom en mascara, leppestift, eyeliner og smoky eyeshadow.

Endelig har til og med jeg vunnet en slik konkurranse, hæppiiiii!

bloggfæn

Hei! Er sånn cirkus akkurat kommet hjem fra Finnsnes der jeg fikk med meg et skjerf (viser seinere) og en julegave med meg hjem. Fikk meg også kaaaanskje jobb og møtte en som tydeligvis leser bloggen min. Jeg lovde å skrive noe kult om han, så jeg må vel innrømme at han var awesome!


Uklårt bilde fordi det ble tatt med mobilkamera. 

Skal prøve å få ryddet litt nå og sett gjennom leksene, før jeg drar på trening halv 8 og blir der til 2200. streeeeess!

Hva skal dere i dag?

Moves Like Jagger

Heisann alle! Satt å gjorde lekser istad, og trengte noe musikk i bakgrunn. Gikk på topplisten på spotify og fant verdens kuleste sang for tiden. Vi bruker den til oppvarminga på turn, men har aldri tenkt noe over det. Det var rett og slett umulig å sitte i ro med leksene. Haha. Gjett at dette blir min nye treningssang! Kan legge ut treningslista mi om dere vil?

Maroon5 feat. Christina Aguilera - Moves Like Jagger

Ny høstjakke

Fikk med meg Benjamin en tur på senteret etter skolen på fredag fordi jeg trengte meg ny jakke og hadde fått penger på kontoen. Som vanlig får alle klesbutikkene inn parkaslignende- eller boblejakker til 700-800 kroner hvert år. Jeg gidder virkelig ikke bruke så mye penger på en jakke, så jeg kjøpte jakken min på VeroModa, og den kostet bare 300 kroner! Det var til og med den fineste jakken jeg fant, lykke ♥De hadde den i rød, beige og en farge til jeg ikke husker men jeg valgte den mest nøytrale som passer til alt. Bare synd jeg kommer til å se halve Finnsnes i denne jakka om en måned!

Hva synes dere?

lørdagskos

Beklager at jeg har vært så inaktiv på bloggen og lovet ting jeg ikke har holdt, men jeg har vært så sykt giddesløs de siste dagene. Fyfy, skal ikke skje igjen! 

Akkurat nå sitter jeg og Benjamin på rommet, hører på chill musikk og spiser candy. Seinere kommer bestemor en tur siden jeg hadde bursdag på tordsdag. Får se hva dagen vil bringe, jeg skal i alle fall ikke ut i kveld. Blir nok å gjøre en del lekser.. Hva skal dere i kveld?Visste dere at 200 gramssjokoladen koster det samme som 100grams'en? hahah!Dagens antrekk

Er så trøtt og sliten at jeg tar meg en powernap. Hva synes dere om outfit'en?
Har forresten kjøpt meg ny vinterjakke som dere får se seinere!

God natt

God kveld kjære lesere. Ville bare stikke innom for å fortelle at jeg har hatt en fin dag, jeg elsker vennene mine, familien min og Benjamin og at Justin Bieber blir stående på repeat i natt. God natt ♥

Tusen takk for gratulasjonene forresten, og i morgen LOVER jeg outfit!

Øreringer fra Benjamin

Som vanlig skjemmer han meg helt sykt bort, og gir meg de fineste gavene jeg kan tenke meg. Siden han allerede har gitt meg en ring, smykke og et armeband, ville han gi meg øredobber nå. Han har virkelig god smak, og jeg kan ikke tenke meg at han har valgt gavene selv. Tusen takk verdens fineste ♥

Nydeliiiiig!

Hva synes dere?

Bursdagspiiiia!

Heisann, og god morgen! Har en bra dag i dag, nettopp fordi jeg har bursdag i dag. Det er bestandig like koselig å høre 20 elever synge bursdagssang i hvert sitt tempo, og få masse masse gratulasjoner. Looove it! Fikk forresten bursdagsmuffins i morgest med 16 lys på hos Benjamin, søtt! 

Dere får se gaven fra han seinere, sitter på skolen nå og har samfunnsfag. Ah ♥Ha en fin dag alle!!

What's up?

Ligger i sofaen hos Benjamin nå og bare slapper helt av og hører på at Benjamin pugger til kjemiprøve. Har akkurat gjort en del lekser sammen med han og en kompis, og heldigvis ble det ikke så mye på meg.

Den egentlige grunnen til at jeg blogger nå, er for å få et annet innlegg øverst så jeg slipper å se bilde av sjokoladen med en gang jeg kommer inn på bloggen, det er så fristende! Hahah. Vel, siden jeg ikke har så mye annet å skrive om; hva gjør dere?


Babyen og støttespilleren. 

Haha, fælt.

En hel haug med lekser

Kom hjem fra skolen for litt siden, har spist og skal begynne med leksene. Det er helt sykt så mye lekser jeg har om dagene, og det er verst i naturfag. Fatter faktisk talt ikke en dritt i det faget, og det er et avsluttende fag. Dvs jeg har det ikke i 2. og 3. klassen. Men først er det i alle fall spansklekser, noe som forsåvidt går helt fint siden vi tar spansk 1 på nytt!Har dere mye lekser om dagene?

Og til deg som hadde problemer med at jeg la ut mange bilder som viste det samme fra flere vinkler i forrige innlegg: Bitch, please..

Mitt syn på kjærlighet og forelskelse

Kjærlighet er en viktig ting for meg, likt som for alle andre. Det finnes mange forskjellige typer kjærlighet, og jeg har tenkt å skrive om det å ha en kjæreste og hvordan jeg mener et forhold skal være. 

Som dere vet har jeg en kjæreste som heter Benjamin. Han er nettopp fylt 17 år, jeg fyller snart 16 år og vi har vært sammen i litt over et år. Vi, som alle andre, har hatt krangler, vært uenig, grått, vært glad, og følt verdens beste følelse: nemlig nyforelskelsen. 

Om det hadde vært opp til meg, hadde vi alle hatt den følelsen av å være nyforelsket gjennom hele forholdet. Den følelsen gjør at vi blir ekstra nysjerrig, spent, hjertet dunker mye fortere og alt annet dere føler når dere ser en/ei dere er forelsket i. 

Dessverre er det ikke bestandig at dere ender opp med de som står øverst på ønskelisten, og om dere i såfall gjør det, er det noen regler å forholde seg til. Det blir vel litt feil å kalle det regler, for dette er bare råd fra meg, men også litt åpenlyste ting. 

Den viktigste regelen: Ikke vær utro mot kjæresten din. Utroskap er noe et hvert par bør snakke om, for å finne ut hvor grensa til utroskap går for dere begge. Dette kan være veldig forskjellige ting, men det jeg alltid har holdt meg til er å ikke flørte med andre gutter mens jeg har kjæreste/holder på med noen.

Snakk sammen. Ingen kan ha et godt forhold uten å klare å snakke sammen. Da mener jeg ikke generell snakking, men der dere forteller det dere har på hjertet og stoler nok på kjæresten til å kunne snakke med han om alt dere trenger å snakke om. Benjamin vet min innerste hemmelighet, og jeg vet hans, nettopp fordi vi snakker godt sammen og stoler på hverandre. Dette er såklart ikke et krav, men vi følte for å fortelle det. 

Stol på hverandre. Jeg kommer ikke på noe som er så skummelt som å ha en kjæreste som du ikke kan stole på fordi han forteller alle sine kompisser om dine problemer, det du har sakt, og diverse andre ting som helst bare kjæresten din og dine nermeste skal vite om.

Gjør ting sammen. Jeg og Benjamin hadde nok blitt utrolig lei om vi lå inne på sofaen og så på tv og spiste godteri et helt år. Såklart er dette også greit, men finn på noe sammen. Vær sosial. Be hverandre ut på kino, resturant, julemiddag hjemme, hyttetur osv. Da får dere oppleve ting sammen!

Jeg kommer ikke på andre ting i farta, men det er sikkert mange flere ting her som dere vet om. Jeg syntes forresten først det var veldig flaut å blogge, og det ble ikke noe bedre da jeg fant ut at han hadde lest bloggen min lenge. Nå er jeg bare blitt vant med det. Ting er ikke helt på plass med det første, men man blir vant med det.Nydelige kjæresten min som jeg elsker himmelhøyt ♥

Hvordan er deres forhold til kjærlighet? Enig i noe av det jeg har skrevet?

Perfekt ''dott''

I stad når jeg skulle begynne å ommøbelere rommet mitt, var håret mitt så sykt i veien, så jeg satte halvparten opp i bare en knute i bakhodet. Mens jeg stod rett opp og ned å lurte på hvor jeg skulle begynne, lekte jeg med håret mitt som vanlig. Snurret det rundt denne knuten og plutselig ble det til en sykt fin ''dott'' om jeg kan kalle det det. 

Best av alt, krever mitt usedvanlige store og tykke hår bare tre fliseklemmere for å holde denne dotten oppe. Jeg er genial!Haha, ble sykt mange bilder nå men må jo vise fra alle kanter noen tusen ganger ;);) Neida. Kan forresten vise dere dette i en video eller noe om dere ønsker det.

Seinere kommer faktisk et innlegg om kjærlighet og mitt forhold til det, etter ønske fra en leser. Så følg med!

Andre planer, nok en gang

Som sakt skulle jeg egentlig ut å spise sammen med Benjamin i dag, noe jeg hadde gledet meg kjempemye til. Plutselig sier Vilde til meg at vi har trafikalt i dag til halv 8, og dere kan tenke dere en skuffet Elise da! Vi fant ut at vi heller drar ut i morgen, så sover jeg over hos han da, så kan jeg heller gjøre litt ekstra lekser, blogging, osv i kveld. 


Lolcampia95! Apropos lol ja....

Hva skal dere i dag?

Mandagsbarn

God kveld lesere! Har vært sykt sløv på bloggfronten i dag, men det har jeg altså veldig god grunn til. Har akkurat fått satt meg ned etter en sinnsykt tung dag, og er på tur i seng så fort som mulig, måtte bare oppdatere litt først. 

Har en litt spesiell dag på skolen i morgen, noe som har ett eller annet med en feltuke å gjøre. Fatter like lite som dere, noe som ikke lover så godt. Skal forresten på date med min kjære i morgen, så da kommer det også outfit i løpet av dagen. Noe annet dere vil jeg skal blogge om? Kom med alle mulige forslag! God natt søtiser ♥fritimer in my heart

Hei og god morgen folks. Har fritt de to første i dag så vi sitter bare i biblioteket og ikke gjør noe som helst. Skulle egentlig gjort noe lekser og øvd til framlegg, men det får vente. Jeg blir uansett ikke så motivert til å jobbe når jeg sitter med Jonas, Jørgen, Martine og Stine. Ha en fin dag forresten!

Dagsplan for i morgen

Min helg

Heisann! Har vært hjemme alene i helgen sammen med Benjamin, noe som har resultert i junkfood, avslapping og kos. Mamma og resten av familien er på båttur og det har de vært hele helgen, og det ville jeg helst ikke være med på, så da ble det hjemmetid. Et ørlite problem når jeg er hjemme alene sammen med Benjamin er at vi blir så sinnsykt late, men det er bare godt å slappe av før en ny skoleuke starter. Hva har dere gjort i helga?

BreakfastHa en fin søndag!

Idol-tabber

Noe jeg synes er sykt gøy er å sitte på youtube og se på videoer der folk dummer seg totalt ut. I dette tilfellet gjelder det Idol-tabber. Det er litt spesielt at enkelte har så god selvtillitt at de stiller opp på TV og tror de synger fint og skal vinne hele greie, for ikke å snakke om alle de som krangler med dommerne. Det er det beste med Idol synes jeg! 

Her er noen klipp jeg har funnet, som ikke bare gjelder for Idol i Norge, men resten av verden også. Kos dere!


Trudde jeg skulle flire meg totalt i hjel av han som synger ''I'm not a woman'' av Britney på 1:26.... !!!!

Dette er hvorfor jeg elsker høsten


♥ Først og fremst høstmoten! Det må være min favoritt blant vår, sommer, høst og vinter.

♥ Jeg har bursdaag! 22.september er neste torsdag!

♥ Det at det akkurat det begynt å bli mørkt.

♥ Å legge seg i varme sengklær om kveldene når det blåser ute.

♥ Alle høstfargene som går igjen over alt. 

♥ Temperaturen er midt i mellom. Jeg holder meg helst inne på varme sommerdager, nettopp fordi det blir for varmt for meg.

Hva er din favoritt-årstid?

Autumn

Skal hoppe i dusjen nå, for snart kommer Benjamin på besøk og blir mest sannsynlig til søndagskvelden. Jeg er ikke så flink til å blogge når jeg har besøk av han fordi jeg vil ikke sitte oppklistra i en dataskjerm hele tiden da, men skal vel få til noen innlegg!

Hva skal dere gjøre i helga?

Redigerte bilder av Keiy

Så på bloggen til Keiy at hun hadde lakt ut bilder fra filmingen til en musikkvideo hun skal være med på, så jeg spurte om jeg fikk lov å redigere noen av bildene, og det gjorde jeg. Jeg redigerer for det meste farger, exposure (aner ikke hva det heter på norsk), lyshet og kontrast i bildene, og jeg bruker Photoshop CS4. 


FØR


ETTER


FØR


ETTER


FØR 


ETTER

Hva synes dere om redigeringene?

Stoka på nytt turnår!

Sitter bare her i sofaen jeg og gjør ingen verdens ting. Jo, en ting da: venter på Benjamin. Han har vært i Oslo i dag, og håper bare han kommer hit i stedet for å dra hjem. 

Har faktisk vært på turntrening i dag også, og kommer til å trene turn hver mandag og fredag framover. Grunnen til at vi har på fredagene også nå er fordi vi starter opp en konkurransetropp. Gymnastene på konkurransetroppen har trening mandag, sammen med resten av 12-18 år, bare en time lengere. 

Jeg vet ikke om dere husker at jeg har blogget om Gym for life? Anyways, innlegget kan dere lese her. Selv om vi kom på andreplass, kom vi ikke vidre til Lillestrøm, noe jeg er i grunn skuffet, men også glad for. Det er fordi da planlegger vi i konkurransetroppen å dra på verdensstevne i Portugal til sommeren. Jeg gleder meg siiinnsykt til å starte ordentlig opp med den nye troppen og ikke minst stevnene og konkurransene vi har i vente. TURN ♥

Driver dere på med sport?

Fagdag i engelsk

Synes bestandig fagdagene er koselige dager, for vi er på et klasserom en hel dag og dessuten slutter vi klokka ett. Minuset med dagen i dag var at vi fikk vite at vi skulle ha framlegg om to uker, og det er det verste jeg vet. Jeg rett og slett hater å snakke engelsk, og blir så sinnsykt nervøs. Men jeg får vel bare bli vant med det.

Hadde kameraet med på skolen i dag slik at jeg kanskje skulle få mer blogglyst, så her er en skoledag i Finnfjordbotn i bilder.


Det ser faktisk ut som at Vilde har snudd hodet ekstra mye rundt, haha æsj!


Sto opp kvart over 7 i morgest, og bussen går halv 8, så jeg hadde ikke tid til noe da jeg sto opp!Weronica Natalie Furuly

.... klikka med kameraet. Bilder og video fra russens terrordag

På denne skolen har russen terrordag (forhåpentligvis) en dag i året, bare for å holde helvette og prøve å vise hvem som står øverst. Vi ble møtt opp til scary musikk, og russ i dress og ellers svarte klær. Det var bare en måte å komme seg inn på skolen for de hadde stengt av ellers over alt, og det var med å shotte tran. Etter det måtte vi fjerne sminken, de prøvde å rote til håret vårt med hårspray (lol, dårlig forsøk), og de tegnet oss i ansiktet. 

Det var forsåvidt det eneste som skjedde meg, fordi jeg var flink å ikke stikke av fra russen. Men de som derimot gjorde det, fikk virkelig smake på hevn. Apropos smake; de måtte drikke tran til de nesten spydde. 

Gleder meg virkelig til de tar de som stakk av fra alt, og håper russen er så jævlig mot dem som det går an!

Weronicas video

Stakkars jenter som kom forseint til bussen, og russen straffet dem med tran. Hahahaha!Her er meg etter at russen hadde lekt seg..

Hvordan er russen på deres skole?

Anbefaling av blogg

Heisann! Har kommet over noen nye blogger som jeg har rangert som favoritter i det siste, og tenkte å anbefale en av dem. Når jeg kjeder meg og helst vil ha noe å lese om, bruker jeg å lete etter navn på blogglista som jeg ikke har sett før. Jeg gikk innom noen som hørtes ukjent ut og elsket bloggen etter to innlegg.

Jenta bak explode.blogg.no har gjort en veldig god jobb. Hun blogger om hverdagen sin, men på en spennende måte. Hun bruker bilder og tekst veldig godt og jeg anbefaler denne bloggen på det sterkeste!

Hun er en nydelig jente, og tar seg veldig godt ut på alle bildene. Har festet bloggen hennes til bokmerkelinja under søkeruten i Chrome. Der blir den liggende!

Leser dere bloggen hennes? Hvilke blogger leser dere?

trøtt om dagene?

Det er tungt å måtte stå opp i 6-7 tiden hver morgen, for så å gå på skole fra 0800 til 1530. Skoledagene er som oftest veldig tunge, men i dag har vi faktisk hatt fritime i de 6 første (!!!) timene, som vil si vi bare har hatt to timer undervisning i dag. Sinnsykt unødvendig å komme på skolen da. Så da blir jeg trøtt og sliten og mest sannsynlig i dårlig humør hver eneste dag. 

Nå har jeg akkurat klart å knødd meg opp av senga og skal gjøre noe nyttig for meg. Først litt rydding så lekser. Seinere skal jeg forhåpentligvis dra til Benjamin så jeg slipper å sove alene i natt. 

Er skoledagene deres like tunge?

De der russegreiene jeg snakket om på facebooksiden min, må jeg blogge om når jeg finner bilder!

Verdt å høre denne

Ville bare dele en video med dere alle, til minne for alle omkomne, skadde, savnede og pårørte siden det nettopp var fylt ti år siden angrepet på Twin Towers i USA. Jeg måtte faktisk stoppe sangen midt i for å holde tårene tilbake, utrolig trist sang..

 

Tuesday

For første gang dette skoleåret, hadde vi basistrening (evt. styrketrening) i toppidretten. Det var en sinnsyk tung time, men jeg klager ikke. Jeg gleder meg virkelig til å kjenne forandringer i musklaturen. Gleder meg spesielt til vi har fagdag i toppidrett!

Dagen min har vært helt ok, ingenting spesielt har skjedd annet enn at jeg har vært hos tannlegen. Null hull! Nå skal jeg faktisk rydde og vaske litt på rommet, gjøre lekser så blogge mer! Ble fort i mye bedre humør av å få litt mat i meg. Blogges! 
Hva er deres planer for dagen?

Turntrening next!Drar på turntrening nå!

A cup of teaBegge bildene er tatt av meg.

Trenger ny inspirasjon, bloggen din?

Heisann! Sitter i sofaen på skolen nå sammen med Karoline og Karl-Erik og gjør ingenting. Vi har fritt resten av dagen, men drar ikke hjem enda. 

Til poenget mitt: Jeg trenger ny inspirasjon! Dårlig inspirasjon fører til lite blogging. Så nå får dere faktisk lov å reklamere for deres egen blogg, en annens blogg, eller bare andre sider dere finner inspirasjon på. Så kjør på!

Og forresten, jeg blir kjempeglad om dere liker bloggen min på facebook her!Dårlig forsøk på batmanning bak her...

Sååå, noen gode inspirasjonskilder eller bare andre blogger?

Tok veldig feil av HTC Desire

Nå har jeg plagdes med telefonen min sykt lenge, så nå har jeg ikke noe valg lenger. Den må sendes inn på reperasjon og jeg blir stuck med en gammel Sony Ericsson W595 eller noe i sikkert flere uker. Jeg har faktisk skrevet ned en liste med ting som ikke fungerer på telefonen min som jeg skal sende inn sammen med den. 

  • Touchpaden sluttet å virke uten grunn.
  • Telefonen slår seg av av seg selv. 
  • Må av og til skrive inn pin-koden på nytt uten at telefonen har vært avslått.
  • Når jeg trykker inn på en samtale, kommer en helt annen samtale opp.
  • Meldings appsen bruker å slutte å fungere. (Jeg har ikke lastet ned noe annet, har den orginale meldings appsen)
  • Hver gang når jeg har skrevet en lang sms, står det på skjermen i lang tid etter: Konverterer til sms.....Konverterer til mms.....Konverterer til sms..... osv!
  • Av og til slutter menylinja (nederst under bakgrunn) å virke.

.... dette er ikke alle problene en gang!

Før jeg kjøpte telefonen fikk jeg høre fra alle at Htc var en veldig bra telefon, og ingen hadde plagdes, men der tok jeg visst feil. Er tydeligvis mange som plages med denne telefonen. Nå må jeg bare finne ladder til min nye følgesvenn!

Hvilken telefon har dere? Har dere plagdes med den?

Bilder fra 40 årsdagen

Heisann. Kom nettopp hjem fra Salangen, og er så kvalm at det er fælt. Det må være fordi vi spiste fårikål til middag, så skulle mamma ta med seg hjem, så da ble det en time i en bil med innestengt fårikållukt. Fisj!

Anyways, tenkte å skrive litt om bursdagen i går og legge ut noen bilder ettersom kameraet ble godt brukt. Det var en veldig koselig kveld, og ganske underholdende også da vi begynte å bygge tårn av øl-bokser. De andre hadde det i alle fall gøy med å kaste nøtter for å rase tårnet vårt. Hehe, koselig kveld!


Bursdagstale


Ungdomsbordet


Linedance


 
Det ferdige mack-verk!

Hva gjorde dere i går?

Trykk på bildet

Fuck janteloven

Av og til skulle jeg ønske jeg bodde i en av storbyene der de har alle butikkene jeg kan drømme om, og ikke minst null jantelov. Tenk hvor godt det hadde vært å stå opp om morgenen å kle på seg akkurat det man føler for, i null frykt for at andre skal dømme deg etter klærne du bruker. Da hadde verden vært et mye bedre sted.

Alt er fra lookbook.nu.

Funn i fjæra

For å få tiden til å gå tok jeg likegodt med meg Andreas og lillebror i fjære i stad bare for å ta noen bilder. Nå ligger jeg bare på sofaen som et slakt og venter på at klokka skal nerme seg 1730-1800 så jeg kan begynne å ordne meg for kvelden. 

Hva synes dere om bildene?

Slapp lørdag

God morgen! Til tross for at jeg drømte at fjordheksa skulle skyte meg og at jeg har vært vitne til syk snorking, har jeg sovet godt i natt. Jeg mistet telefonen mellom veggen og senga på campingvogna i går, så det er ikke mulig å få tak i meg på noe måte.......

Nå driver jeg på med akkurat det samme som i gårkveld, lekser. Geografi kan være ganske spennende, men jeg gjør dem nå kun fordi da får jeg hele søndagen ledig til Benjamin. 

Er litt usikker på hva dagen vil bringe, men det blir bursdagsfeiring i kveld. 

Har på meg dongeri fra cubus, og skjorte fra Jean Paul i dag!

Ha en fin dag allesammen!

Innkjøp 090911

Gikk en snartur innom Glitter i dag på Nerstranda der jeg fikk med meg et nydelig armband hjem. Jeg så det, og gikk rett til kassa uten å studere det en gang, fordi jeg visste at jeg ville ha det. Det kostet meg 119,-.

Hva synes dere?

Sparebank1 konserten

Sykt trøtt og sliten jente blogger fra senga. Kjenner virkelig at mye støy og store mengder folk tærer på, jeg er helt utslitt etter dagens konsert i Tromsø. Selve konserten var ikke noe spesielt bra, men jeg klager ikke. Sparebanken har faktisk spandert mat og drikke inkludert båt fram og tilbake til oss. Oog så fikk jeg med meg LidoLido med Different ♥
LidoLidoooooooo!

Seinere i dag eller i morgen drar vi til Salangen, hjembygda mi, for å ferie 40-årsdagen til ''onkel'', så jeg skal se hva jeg får til av blogging.

Hva skal dere i helga?

Litt annerledes skolekonsert

God morgen! Sto opp kvart over 6 så jeg ikke skulle stresse så, noe jeg forsåvidt gjør hver dag. Jeg hater stress, spesielt om morgenen. Men det er ikke noe særlig å sitte en stund å bare vente på at klokka skal gå med tanken på at jeg kunne sovet enda lenger. Nok om det. I dag blir det cooonceeeert!

Gleder meg egentlig mest bare til å tilbringe dagen med min kjære Benjamin siden vi muligens blir i Salangen hele helga!
Gleder meg!!!!

Skal dere på konserten, så kom å hils!

Lik meg på facebook her.

Trollywood

God kveld folkens. Har blitt lite blogging i dag fordi jeg dro til Carina (Trollvika/Trollywood som er det ''populære'' kallenavnet) rett etter skolen, og er hjemme nå først. Gidder ikke å skrive så mye fordi jeg egentlig er i dårlig humør, så dere får kose dere med noen dårlige bilder fra kvelden. 

I morgen drar vi som sakt med båten til Tromsø på gratiskonserten til Sparebank 1 Nord-Norge, og jeg tar med kameraet. God natt................................

Morgenblogging

Heisann! Det er så deilig å ha noen å sitte på med til skolen så jeg slipper å stresse med å rekke bussen, da får jeg mye mindre tid og jeg må stå opp tidligere for å rekke alt.

Jeg tok faktisk ansiktsmaske i morgest, noe som var sykt godt. Selve masken var blå og geléaktig, og kjentes ut som lim. Det var et mareritt å få den av etter 10 minutter fordi jeg måtte skrubbe og skrubbe med såpe i ansiktet. Men det var verdt det. Fikk virkelig silkemyk hud av det!Genser fra bikbok, blondesinglet fra Vero Moda og bukse fra Cubus!

Ha en fin dag alle!

Idol 2011

Jeg husker de første sesongene med Idol. Jeg satt klistret fast til TV-skjermen sammen med pappa og Håkon og diskuterte dommerne og sangerne. Jeg heiet faktisk på Kurt Nilsen fra dag èn. Nå sitter jeg nok en gang og følger med, noe jeg synes er kjempespennende. 

Synes dommerne er sære i år. De stemmer ut noen som kan være veldi flinke, og sender videre de som ikke er noe bedre enn folk flest. Jeg savner Jan-Fredrik Karlsen og slemme-Tor!Ser dere på Idol i år? 

Bloggen min har fått facebook

Nå har jeg, som alle andre, laget meg side på facebook. Jeg vil ikke kalle det en fan-side, for jeg tror ærlig talt ikke jeg har så veldig mange fans, men heller en side der dere kan følge med på i tilfelle jeg kommer med beskjeder og forskjellig som jeg ikke deler på bloggen. Eller eventuelt bare fordi dere liker bloggen min. Trykk her for å komme til siden. Har dere facebook-side for bloggen deres eller for noe annet? 

Kjempekoselig skoledag

I dag har vi ikke hatt noe vanlig skoledag, men aktivitetsdag. Jeg kom på bærplukking fordi jeg egentlig gav f*** i hva jeg valgte av aktivitetene, men den såkalte bærturen varte ikke veldig lenge. Etter noen hundre meter snudde jeg og gikk til pionerbanen der det var mange andre folk fra skolen. Helt til i 13 tiden gjorde vi ingenting, bare gikk rundt og vaset helt til klokka 13. Da skulle vi dra hjem, men først var det tautrekking mellom klassene, og Sørreisa kokkeskole gikk av med seieren over alle. Sykt morsomt!

Flinke meg hadde med kameraet, men det kommer man ingen vei med om minnekortet ligger hjemme...Dagens herlige outfit med min kjæres joggebukse, chill ♥

Hvordan har deres skoledag vært?

Wishlist for today


Noe dere likte her?

Til anonym


Kjære deg. Det skal ikke være nødvendig av meg å måtte markere alle bildene mine på MIN blogg for at de ikke skal bli stjelt. Jeg vil helst unngå å markere enkelte bilder, fordi de kanskje blir ødelakte/mindre fine av det, dessuten tar det tid å markere tusen bilder om dagen, så dette er ikke et alternativ for meg.

Men at jeg ikke markerer bildene mine betyr ikke at det er fritt fram for å stjele dem og bruke dem selv, uten tillatelse. Det er faktisk ulovelig å stjele andres arbeid, noe folk, inkludert du burde vite.

Virker dette kjent for deg/dere?

Blogg.no leverer teknologien bak elisema. Bloggen skrives av ©elisema og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Kan ikke få sakt det nok: IKKE KOPIER FRA BLOGGEN MIN UTEN MIN TILLATELSE!!

Arbeiderpartiet vs Venstre

I går brukte vi 6.timen til å gå på forskjellige politiske stander her på skolen, der vi fikk litt informasjon om hvert politiske parti, ideologien dems og godteri for å smiske litt. Jeg har bestandig syntes politikk er vanskelig, og jeg står veldig fast mellom Arbeiderpartiet og Venstre. 

Jeg har tatt valgomaten på nrk.no tre ganger, og to av gangen fikk jeg Venstre, den tredje regner jeg ikke med. Men da var det snakk om i min kommune, så når jeg nå ser på hjemmesiden til Venstre, ser jeg at de er FOR EU. Noe jeg ikke er. 

I dag har vi stemt, ikke vet jeg hvorfor vi har det fordi jeg er under 18, men det var vel bare prøvestemming. Jeg stemte Venstre, men skal prøve å lese litt på nettsidene til noen partier, så får jeg se hva jeg ender opp med å mene til slutt. Akkurat nå er jeg medlem i AUF OG Unge Venstre, hahah, ubesluttsom!

Har dere brukt stemmeretten deres? Hva har dere stemt på/hvem står dere med?

Pink necklace

NB: Kopiering av bilder er IKKE greit. Mine bilder er mine bilder, og de skal være på MIN blogg kun. Dette sier jeg fordi forrige gang jeg la ut redigerte bilder, ble de tatt. Heldigvis sa personen i fra.

Jeg elsker å prøve ut nye redigeringsmåter på photoshop, og da er det vel ingen andre bilder enn de man har tatt selv som passer best. Jeg ble ganske fornøyd med bildene, og det er da jeg blir motivert til å fortsette. Photoshop er en gave fra Gud, virkelig! Haha. 


Nr 1


Nr 2


Nr 3


Nr 4

Nr 5

Hvilket bilde likte dere best? Nr 5 er nok min favoritt.

Lekser er en pris å betale

Vi har så sykt mye lekser på den linja jeg går. Da jeg gikk på ungdomsskolen ble det bestandig skiftet mellom at folk sa det ikke var noe lekser, og plutselig var det mye lekser likevel. Nå har jeg i alle fall fått avklart at lekser er det mer enn nok av. 

Jeg er ikke hjemme for halv 5 om dagene, og rett på lekser. Er ganske slitsomt, men jeg trives definitivt best på videregående. Alle blir behandlet med mye mer respekt av både lærere og elever, så leksene får være prisen å betale! Har dere mye lekser?

Må gjøre-video del 2

Ready for school

Hei og god morgen! Suser straks til skolen men skulle bare oppdatere dere litt først. Må gjøre-videoen del 2 kommer i løpet av skoledagen, så stay tuned! Ha en fin mandag alle!

Nymalt soverom!

Heisann alle! Er akkurat kommet hjem fra sykebesøk hos min kjære. Får håpe han blir frisk snart! ♥

Anyways, den siste uka har jeg og mamma malt rommet mitt så jeg slipper å skjemmes over den grusomme knæsj gule fargen som prydet veggene mine før. Nå er rommet helt hvitt med svarte detaljer, og jeg elsker det! Kan ikke huske å ha sakt at jeg liker rommet mitt på lenge nå. Svart og hvit er virkelig fint sammen!


Den hvite flekken på veggen er gjenskinn etter speilet. Det ser litt tamt ut nå fordi jeg ikke har fått dynene på plass og heller ikke bildene som ligger klar i skapet!

Fikk forresten mange kjoler hos mamma som hun har laget selv for mange år tilbake. Dere får se de en annen dag!

Hva synes dere om rommet? 

Må gjøre-video

Det var sykt morsomt å filme alt dette, pluss at vi har mer på lager. Jeg prøvde å redigere hele filmen i går i Windows Live Movie Maker, men programmet sluttet å virke hele fire ganger, så jeg måtte dele de i to filmer. Men da er det jo enda mer å glede seg til!

Del 2 kommer i løpet av dagen.

Hva synes dere?

Sneak peak på må gjøre-video

Det er syyykt så morsomt vi har hatt det i dag, og det blir dere å se på videoen som kommer i morgen eller i løpet av natta!
Spent? :D

Mgp jr 2011

Nå sitter vi i loftstua hos Martine og ser på mgp jr. Vi har nettopp smeltet sjokolade, skjært opp frukt og laget sjokoladefondanter, og koser oss maks nå. Litt knødd å blogge mens jeg er opptatt med å se på tv'en, fordi alt blir bare feil skrevet da. Anyways, vi laget må-gjørevideoen i stad, og den kommer ut i kveld eller i morgen.

Ufornøyde med årets sanger. Mgp jr har tapt seg veldig de siste årene.Nå skal jeg redigere videoen!

OBS: Innlegget skulle vært postet i 8 tiden, men blogg.no var ikke helt der det skulle være..

Filming og chilling

Var i Vangsvika hos bestemor for noen timer siden, og hun insisterte på at vi skulle ta med oss hjem noe rips og bringebær, og som vanlig er det jeg som ender opp med å spise det. Drar snart til Martine der vi skal spille inn video som kanskje kommer ut i kveld. 

Seinere har jeg ingen planer, kanskje ordne litt på et nytt design til høsten. Noen tips?

Hva skal dere tilbringe lørdagskvelden på? 

Hvis alt går som planlakt.....

... blir jeg bikerjente MED egen sykkel en gang som 16 åring! Får bare håpe økonomien strekker til, fordi jeg har sykt lyst på denne. Love it ♥


Dette er en Honda Varadero XL 125 kubikk. Pappa kjører en Honda Varadero XL 1000, så syklene hadde matchet perfekt!!

Liker dere motorsykkelkjøring?

sommer 2011 - bilderHar dere gjort noe spennende i sommer?

Sløvejenter

Heisann! Som sakt skulle jeg og Stine utføre må gjøre-videoen i dag, men da vi dro til Martine etter skolen, endte vi opp på sofaen og bare sløvet. Så den får vi ta i morgen eller en annen dag som passer. Dvs dere kan fortsatt komme inn meg forslag!

I dag hadde vi fagdag i matte, noe som gikk mye bedre enn forventet. Det var faktisk ganske morsomt siden jeg ikke satt hele dagen og ikke fattet en dritt! Skulle ønske jeg kunne skrive at jeg skal til Benjamin seinere, men han er altså blitt veldig syk, og vil ikke smitte meg. Så jeg blir forever alone hjemme i kveld. Boring!
Gjør ingenting at Stine smører GRØNN øyeskygge i trynet mitt...............
Cardigan - Cubus, Singlet - VeroModa, Bukse - Cubus, Smykke - Kappahl.

 

Redigerte bilder

Kameraet mitt har tydeligvis blitt brukt til photoshoot på stranda i går, så jeg fant ut jeg likegodt kunne redigere de litt for moroskyld og dele de med dere. Det er Martine og Stine som har klikka mongo med kameraet forresten!

Hva synes dere om bildene?

Baby, we can go nowhere but up

Har fått helt sinnsykt dilla på to sanger for tiden. Selvfølgelig er de av .......trommevirveeeeel......... JUSTIN BIEBER! Tipper dere ble overrasket nå! Eller ikke. Anyways, disse to går i ett hele dagen og det er så vidt jeg klarer å blogge fordi jeg ikke klarer å slutte å synge. haha!Justin Bieber feat. Rascal Flatts - That should be meJustin Bieber - Up ♥ Dette er min aller største favoritt for tiden!

Hva synes dere om sangene?

Dagens innkjøp

Herlig med stipend ♥


VeroModa


Cubus


Cubus
Cubus og Nille. Djungelvrål ♥

Jeg regner med dere får se dette på meg i morgen fordi jeg elsker å bruke nye klær! Tycks?

Siste frist

Heihei alle! I morgen kommer Stine og Martine til meg etter skolen, så skal vi filme må gjøre-videoen. Vi har fått inn noen forslag, men det er bare å komme med flere. Det beste forslaget får linking, så det er bare å kommentere hos meg her, eller hos Stine her. Hva er ditt forslag?

Strandtur med klassen

Heisann. I dag dro jeg ikke på skolen før i halv 10 tiden fordi vi skulle på stranda å ha en ''bli-kjent-dag'', noe som var utrolig koselig. Siden stranda ligger rett ved Amfi endte det opp med at jeg så halve klassen min inne på senteret når jeg skulle inn å kjøpe mat, haha! 

Vi fikk gå tidlig i dag, så da endte jeg opp med å ta meg en aldri så liten shoppingrunde siden jeg fikk stipendet i dag. Dere får se innkjøpene seinere!Hva har dere gjort i dag?

hits