Rolig fredagskveld

Hola chicas. Bruker fredagskvelden til å se rundt på Ebay og samtidig litt på Norske talenter. Det blir en rolig kveld i kveld siden jeg skal på jobb i morgen klokka 10. Camilla har kommet hjem fra Kristiansand så i morgenkveld skal vi på jentevors og det som hører med! 

Pappa har laget seg konto på Ebay, og jeg har fått beskjed om å finne fram det jeg vil ha, så skal han bestille. Liker! Fram til nå har jeg bare funnet noe smykkestativ, falske øyevipper og litt småting. Noen som har tips til hva man kan bestille der?Updates

Hei!

Har akkurat ordnet meg og er straks klar for å dra på jobb. Tenkte bare å oppdatere dere litt på hva som har skjedd siden sist: nothing. Derfor dere ikke har hørt noe i fra meg. Anyways, fra og med helgen begynner vi flyttingen, så kommer sikkert til å ha enda mindre å skrive om da, og enda mindre tid igjen. Gleder meg så syyyyykt til å komme på plass i gammelhuset, så tar tidligbussen til Finnsnes for å se om jeg finner noe til "ny"rommet. Amfi har jo gulldager nå!

Må løpe!!

Kjærestehelg i Oslobyen

Kødda bare med at jeg skulle klippe meg helt kort. Sorry til dere som hadde gledet dere ;)

Hei!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om helga som var. Jeg hadde bursdag på lørdagen, så jeg og Espen hadde en helgetur på hotell i Oslo. Vi har vel ikke vært i ro i et sekund på de tre dagene. Vi tok morgenflyet på fredagen, og var i Oslo i 9-tiden. Dro til hotellet, pakket litt ut og dro og kjøpte mat. Etter det ble vi gående til langt på ettermiddagen for å shoppe. På kvelden gikk vi opp i et strøk bak hotellet for å spise pizza. Kjempefin plass, men husker ikke hva den heter. 

Lørdagen begynte med VERDENS beste frokost på hotellet, etterfulgt av enda mer shopping og litt sightseeing. Etter det fikk jeg bursdagsgaven min fra min kjære som var en veske jeg hadde siklet over i lang tid, smykkesett, en rose og spa som vi tok på søndagen. Det er nesten som jeg gruer meg til han har bursdag. Hvordan skal jeg klare å toppe dette? På kvelden dusjet vi, ordnet oss med kjole og dress og dro ut på en tapasplass og spiste.

Søndagen var den store sightseeing-dagen og vi gikk bare rundt i Oslo kjempelenge, så dro vi på kino på Colosseum (den største kinosalen, wiiii) og så Kon-Tiki. Kjempebra film! Etter det jobbet vi oss mot Oslo S, og tok toget til flyplassen. 

Alt i alt har dette vært den beste helga i hele mitt liv!
Dagens antrekkCardigan fra Veromoda, bukse fra Cubus og topp fra Portugal

Nå skal det lange håret bort!

I morgen er det booket for frisørtime for meg, hos min faste frisør, Jill. Har tenkt litt på å endre frisyre helt, for å stå litt ut av mengden. Jeg er ikke så veldig glad i å følge strømmen, så jeg har funnet noen bilder på nett, som jeg kunne tenkt meg å prøve. Det ser vanskelig ut å holde styr på, men med rette produktene kan det bli kjempekult!
Kunstverk

Hei!

Har entreprenørskap nå, ergo fritime. Vi har gjort alt vi skal ha gjort til nå, så er ikke mye på planen enn å vente på en pakke fra en privatperson. Satt oppe liiitt for lenge i natt og photoshoppet noen bilder og prøvde litt ut og styrte. Brukte sikkert to timer tilsammen med å lære meg teknikkene og utføre det! Med en gang jeg ble ferdig, før jeg rakk å lagre det, klikka photoshop. Heldigvis tok jeg det ikke så tungt, og begynte på nytt. Jeg synes det det ble kjempekult og kreativt, og likte det kjempegodt!Skal prøve meg på noe nytt nå, wiii :D Kanskje jeg starter opp med å lage headere igjen? Ikke slikt som denne da fordi det var bare kødd tho..

sløvis

Sitter i senga nå og ser på tv faktisk, noe jeg aldri aldri gjør. Bruker som regel tven til å se film, men det er alt for kjedelig alene. Har med meg min elskede sitronsaft, så jeg er ikke helt alene da. Jeg har ikke vært på jobb i dag, så jeg la meg rett ned og sov to timer etter at jeg hadde spist laks til middag. Omnomnom. Ikke verdens mest lure ide da og sove til klokka 8. Gjett hvem som kommer til å snu døgnet!

Anyways, skal finne på noe lurt å gjøre. Cya!

sing, sang, sung

Stakkars Marte og Mads som ble valgt av russen til å synge "bæ,bæ, lille lam" framfor hele kantina.

Alle som russen så i gangene og litt over alt ble tatt inn i kantina for å få med seg dette.

Stakkars små som nektet å synge..

Heldigvis kom Trond, assisterende rektor.

Så de slapp å synge...

Han gjorde det nemli for dem! 

Noen flere som har fått kjenne på russen i år?

Dagens antrekk

Hei! Har kledd på meg min fine og gode sløvegenser i dag som jeg eeeelsker. Det var en av de jeg kjøpte på loppemarkedet i helga. Bra kupp sa du?

Dagens antrekk

Hei! Sitter i biblioteket nå og har fritt til i to-tiden, så da kan jeg likegodt blogge. Kameraet ligger hjemme og jeg har jobb og trening rett etter skolen, så da blir det vel bare mobilbilder i dag. Heldigvis blir bildene delvis OK, så dere får klare dere med det til seinest i morgen tidlig. 

Bukse fra Veromoda, jakke fra Divided, genser fra ?, skjerf fra KappAhl og smykke fra Motehus.

Loppis

Hei!

Har akkurat kommet hjem fra loppemarkedet til spanskklassen min. Resten av klassen skal til Spania, så da trenger de penger såklart. De hadde fått inn kjempemye fine klær, sko, pynteting osv, men også mye jeg lo godt av. De hadde posesalg med 50 kroner per pose, og jeg fylte min såklart. Fikk blant annet en jakke jeg har lett etter, to fine overdeler, en kjole, to bøker og en våtdrakt(!!!!) til under 50 lappen. Jeg regnet faktisk på det og fant ut at jeg betalte ikke mer enn 22 øre per stk. Sinnsyyyyykt. Fant også igjen en gammel kjempefin cardigan jeg hadde glemt hos Vilde for lenge siden, som hun hadde lakt ut for salg. Lykke å finne den igjen!! Har funnet ut at jeg skal begynne å fare på flere loppemarkeder, fordi det var kjempegøy!
Rolig lørdagskveld

Hei!

Har akkurat spist middag og ryddet rommet mitt, etter verdens mest hektiske dag på jobb. Butikken har vært stappfull til et hvert minutt. Jeg har ikke hatt tid å spise lunch en gang, men ingenting er for dårlig for å være godt for noe. Får jo en fin lønning etter strevet. 

Akkurat nå sitter Espen og ser på unitedkamp, mens jeg skal spille Harry Potter. Wiii. Blir en rolig kveld i dag som i går, herlig!

Fagdag i HP

Hei!

Sitter på skolen nå og har fagdag i Entreprenørskap. Vi har fått noen oppgaver vi skal gjøre, men har vel egentlig gjort det for lenge siden så kan vel egentlig si at vi ikke gjør noe. Carine ser film, Ramona og Vilde blogger og jeg spiller Harry Potter 1. Jeg fikk Eivind til å laste det ned til meg i går, og jeg er i lykkerus. Finnes ikke bedre mimring enn HP1!! Så jeg gleder meg til å ha en rolig helg med bare gaming, sløving og norske talenter. Jeg husker jeg hadde det spillet når jeg var lita, men var for dom for å skjønne noe som helst da. Perfekt fagdag!! ♥
Høstmoten 2012

Jeg synes alltid det er kjempespennende å gå inn i en ny sesong på året, fordi da er det alltid nye kolleksjoner, nye trender og mye fint i butikkene. Høsten er vel den årstiden jeg liker best, og ikke sommeren i og med at sommeren her i nord ikke er særlig spesiell. Regn, vind, sny (sny til i juni i år), og bare kulde. Grunnen til at jeg liker høsten så godt er fordi da endres moten ifra minishortser og topper med store utrigninger (blæ), til noe mye mer formelt som skjorter, mørke jeans, og alle blir mer pyntete synes jeg. Jeg elsker den formelle stilen, og har faktisk tenkt å skaffe meg et blyantskjørt for å bruke til hverdags.

Jeg søkte litt rundt på nett etter hva som er årets høstmote, og fant kjempemye spennende. 

Noe dere liker spesielt godt, eller noe der ikke liker i det hele tatt?

Motivert for leksene.....
Off....

Aktivitetsdag på skolen

Hei!

Har hatt en kjempekoselig skoledag i dag. Hver høst er det duket for en aktivitetsdag der vi kan velge mellom dans, natursti, sykkeltur, matlaging and so on. Dagen har vært fylt med sol, avslapping, og tautrekking til slutt. Kokkeskolen var også der, vi fikk laks servert på sølvfat, faktisk aluminiumsfolie, haha. Vi fikk ha på det vi ville, og passet grilletiden selv. Det smakte kjempegodt! Og mens de andre var crazy etter svelene som kokkeskolen steikte, holdt jeg meg fint unna på grunn av sunnhetsmånede. Forresten, i går måtte jeg sitte å se på at Andreas fikk verdens største pizzastykke gratis på dolly, mens jeg spiste banan og nøtter. FLINK!! Mistet linsedekselet til kameraet også, men takket være klistrelapper med navn og telefonnummer har en eller annen lærer allerede funnet det. Wiii! Nytt og bedre liv

Etter en sinnsykt sløv sommerferie, noe som også vises ganske godt, har jeg og Espen bestemt oss for å ha en måned nå uten godteri, kjeks, alkohol, brus, iste, potetgull og slik usunn kost. Jeg har lånt boka til Fotballfrue på biblioteket, så vi skal lage mye god og sunn mat. Skal også skrive kontrakt med Kick, et lokalt treningssenter her. Kanskje skal Espen også det, og da blir jo alt kjempestas. Wiii! Har funnet noen bilder på weheartit som virkelig får fram motivasjonen min. 

Har ingen planer om å slanke meg så ikke ta det her på feil måte. Det eneste jeg skal jobbe mot, er bedre kosthold og trene for å få muskler.

Dagens antrekk

Hei! 

Har entreprenørskap nå og følger så sinnsykt intenst med at jeg ser tvers gjennom pcen. Just kidding. Vi har en skikkeli sær lærer som kan prate kjempestille og PLUTSELIIIIIIG ROPE NOE HØYT I KLASSEROMMET. Det er ganske skremmende, men morsomt også. Han har til og med sett i handa mi at jeg har en kreativ sjel. Jippi!

Skal på jobb etter skolen, så blir det trening etter det. Det blir noen sinnsyke mandager framover! Først skole med gym, jobb og trening etter det igjen. 

Herregud, så helt sinnsykt retarded ut på bildene. Offa

Hvit skjorte fra Veromoda, lakserosa skjorte fra Cubus, bukse fra Veromoda.

Bakesøndag

Det jeg trodde kom til å bli verdens sløveste søndag, endte med en trang for baking. Siden vi ikke hadde noe annet i hus enn grovmel og noen egg, dro vi til Best og kjøpte ferdig muffinsblanding. Alt sto på engelsk bakpå, og de hadde til og med klart å skrive alle målene med ml. Dere kan tro vi sleit med å finne ut hvor mye det skulle være av hva. Heldigvis står muffinsene i ovnen nå og ingenting har gått i lufta enda. Det skal også være topping med smak av cookies and cream på muffinsene så jeg gleder meg til de er ferdig!

Verdens beste kjæreste ♥

Lame kjæreste

Hei! Har akkurat spist frokost-middag og gjør ingenting annet enn at Espen spiller angry birds. Back to the 80's liksom. Skal fikse ny spilleliste til oss på spotify, siden vi er driiiiitlei av alle de andre sangene. Noen som har musikktips?? uansett sjanger. Seinere skal jeg prøve å få gjort noe lekser, så blir det vel sløving som alle andre søndager. Dere får nøye dere med bilder av finefine Espen, siden jeg ser ut som ei kråke. Over og ut!

Fotosafari i Mediafaget

Hei!

Har muligens hatt verdens beste fagdag i dag, og ikke i noe annet enn Media. Elsker det faget siden vi gjør veldig mye praktiske ting som jeg interesserer meg for, slik som fotografering, filmlaging, artikkelskriving osv. Det vi fikk i oppgave i dag var å gå ut på fotosafari. Kan man ha bedre start med fagdagene eller? Temaene vi fikk velge mellom var ensomhet, kontraster, kjærlighet og sinne. Jeg har noen bilder jeg har tenkt til å dele med dere, men temaene får dere gjette selv. Klarer dere å se hvilke bilder som står til hvilke tema?Dagens antrekk

Jakke fra Zara, topp fra KappAhl og bukse fra Veromoda

Fotballfrues dagbok som inspirasjon

Har hatt fritt siden klokka 0930, så har bare sittet på skolebiblioteket siden da. Gikk plutselig forbi Fotballfrues dagbok. Tok den med meg og leste gjennom den, og har bestemt meg for å låne den en stund. Jeg blir så inspirert av alle oppskriftene og tipsene i boka, at jeg har planer om å gå til innkjøp på den, og teste ut oppskriftene på Espen. Vil tro han synes det er en veldig god idé, og i tillegg får jeg øvd meg litt på matlaging. Duger virkelig ikke på kjøkkenet. 

Skal slå sammen pcen nå og gå å spise. Etter skolen jobber jeg til klokka 19, så blir sikkert ikke mye blogging før den tid. 
Luksus vs budsjett


Budsjett, luksus


Luksus, budsjett


Budsjett, luksus


Luksus, budsjett


Luksus, budsjett


Oppstart på treningen

Kom hjem for treningssenteret for ca. en time siden med verdens beste følelse. Hadde vært der i en time å trent styrke og kondisjon med Vilde, og i tillegg tøyd til spagaten så samvittigheten min var høyt i skyene! Det kjentes at jeg hadde hatt en treningspause på flere måneder, fordi når jeg gikk av 3D-mølla etter en halvtimes tid, føltes det ut som at jeg svevde når jeg gikk. Helt merkelig følelse! Treningssenteret jeg var på heter Kick og eies av noen bekjente. Så jeg fikk meg en prøvetime der og det er lite sannsynlig at jeg ikke melder meg inn der. Det er også mye mer lønnsomt enn det forrige treningssenteret jeg trente på. Får bare håpe at jeg og Vilde (min faste treningsbuddy) klarer å trene flere ganger i uken. Håper det!!
 

Lider for skjønnheten

Hælå!

Har akkurat spist litt, og endelig fått satt meg ned etter en lang skoledag. Tenkte i gårkveld at jeg skulle pakke ned Jeffrey Campbell-skoene mine, og noen andre klær da jeg dro til Espen. Det gjorde jeg også, noe som ikke er det smarteste jeg har gjort. Espen hadde våknet av at han hørte skoene mine klikk-klakke utenfor huset, så han hadde røyst seg, sett ut av vinduet og fått seg litt av en latter. Jeg tenkte ikke på at de har verdens verste bakke nedover til veien, så han sa jeg så ut som en blanding av ei and og en bompibjørn. Det var utrolig deilig å ta av seg skoene nå og sette seg rett ned i senga. 

Tenker jeg skal gjøre litt lekser nå, siden vi faktisk har fått en del allerede. Da slipper jeg å sitte kvelden før med et fjell av oppgaver som skulle vært gjort for lenge siden. Flink å jobber seg gradvis gjennom det! Jeg må bare si at det er kjempemorsomt å endelig få ha valgt fagene selv. Det er såklart noen fag som er obligatoriske, men det å endelig være ferdig med engelsk, geografi, naturfag og samfunnsfag for forhåpentligvis resten av livet, er DIGG!!

 

Høst-must

Er det noe jeg virkelig forbinder med høsten, er det strikkagensere med mønster, mørke dongeribukser og knæsjfarget tilbehør. Ikke nødvendigvis alltid sammen, men det er mange kule måter å sette sammen antrekk til høsten på. Har lett litt rundt på diverse nettsider og funnet fram mye kult jeg godt kunne tenkt meg. Alt fra rosa, rød, gul, grønn osv. til mørke høstfarger, svart og brunt. Gleder meg til jeg og Espen skal til Oslo. Da blir det mye nytt i klesskapet!!


 

Bloggfri helg #2

Skylder dere faktisk å blogge i helgene også, fordi dere er så flinke å kommentere enten jeg er aktiv eller inaktiv. Skal prøve å bli flinkere! Har iallefall to store oppdateringer å komme med til dere. 

Først og fremst MÅ jeg bare fortelle dere at turngruppa mi (som vant gull på Gym for Life Troms, mehehe), er trekt ut til å delta i Norgesfinalen i Gym for Life, som arrangeres i Oslo 3. november. Det er helt utrolig at vi har kommet så langt. For to år siden deltok den eldste turngruppa på fil, Damepatruljen, der blant andre våre to trenere turnet, og de vant GULL i klasse liten tropp. Det er utrolig å få gå i deres fotspor og håper vi når helt fram, slik som de!!

Sist men ikke minst:

Jeg og Espen har bestilt flybilletter og hotellopphold i Oslo, bursdagshelga mi, 21.-23. september. Gleder meg helt sykt til å ikke sørge for noe annet enn å shoppe mye og bare kose oss. Åss to i Oooosjlo ♥

Har ikke tid til å blogge noe mere nå. Er et evig styr med flybillettene hjem i konkurransehelga, så må få ordnet det. Pluss matteleksa. drit.

hits