sykpia95

Heisann! Som dere vet, følte jeg meg helt jævelig i går. Dette var tydeligvis fordi jeg var på tur å bli syk, og i dag er jeg hjemme fra skolen. Det er ikke noe særlig å være syk fordi jeg har hodepine, lite matlyst, gidder ingenting og bare sitter her egentlig. Det jeg virkelig kunne tenkt meg nå er noen costume, cosmopolitan og [mag] blader. Det er det beste jeg vet når jeg eg syk ♥

Siden jeg har ganske god tid idag (skal ikke på trening, men har en del lekser), så lurer jeg på om det er noen bloggønsker for dagen? Alt annet enn videoblogg. Har ikke stemme til det..

søndagsformen slår tilbake

Glem det jeg skrev i forrige innlegg. Nå har den typiske søndagsfølelsen truffet meg, og jeg føler meg døddsyk. Det er så sykt slitsomt å ikke ha energi til noe som helst, hver eneste søndag.. Så var det også meningen at jeg skulle sove hos Benjamin i natt, men neida. Det skjærte seg. Aff.........................................................

Bruker søndagen min på å ligge som et slakt i senga og se på Tina og Bettinas videoblogger fra Torsdagskveld fra nydalen. Er kommet til video nr 20 nå bare på kort stund, haha. Blir vel liggende på samme viset utover kvelden og om formen min skal forsette å være slik som den er nå. Jeg foreslår at jeg bare blir syk nå, så er jeg i toppform hver eneste søndag framover. 

Hadde forresten en foundationprøve liggende, som jeg prøvde i stad. Ble kjempefornøyd med resultatet, så kanskje dette blir min neste!

Fargen jeg brukte, var 55. Dette er en annen jeg har liggende, men samme type. Digger!

sunday

Kan jo begynne med å fortelle dere at gårsdagens halloweenfest var den værste festen jeg har vært på som jeg kan huske. En time etter at festen begynte, spydde folke både inne og ute. Snakk om å synke lavt. Waste of money sier bare jeg. 

Anywayyys, er faktisk i kjempegodt humør i dag. Det må ha noe med at vi har stilt klokka tilbake så jeg sto opp tidligere enn jeg trodde i dag. Er ikke trøtt, har ikke hauverk eller noe av det som hører til på søndager. Herliiiiig! ♥ 

Dagen min kommer for det meste til å bestå av leksegjøring, men først skal jeg kose meg med BEAUTY bladene fra vita. Elsker når det følger med ting til bladene, wihiii!

Hva er deres planer for dagen?

stoka på halloweenparty!

Heisann! Jenta som skulle sitte inne i dag med lekser og sånt, er nå klar for å dra ut på halloweenparty! Først var planen å være pirat, så jeg syklet som en idiot mellom mamma og pappa for å finne det jeg trengte. Var verdens største stress da, og da var klokken 5, haha!

Fant til slutt ut hva jeg skulle være, og da fikk jeg låne pappas cowboyhatt og cowboyskjorte, så nå ser jeg sykt awesome ut. Gadd ikke å kle meg i små minikjoler og late som at jeg er sykepleier eller noe, så her ser dere kveldens antrekk hos meg!

 

Cowgiiiiirl in tha hooooooouse!

resten av bildene fra shooten

Heisann! Fikk resten av vintage-robot shoot bildene i morgest, så jeg tenkte å dele de med dere. Skal snart på en ny shoot med henne, og det gleder jeg meg masse til fordi hun er en kjempeflink fotograf. Credz til Tanja Emilie! 
stuck in my head

Hei igjen! Er heldigvis ikke i like dårlig humør i dette innlegget, så bare slapp av. Har i lang tid nå tenkt å vise dere favorittsangene mine for tiden, men det kom ikke før nå. Er det noen sanger jeg virkelig elsker, er det blant annet disse.

Jeg har ikke skrevet hvem som har de forskjellige sangene men om vi begynner øverst, er det først Guns'n Roses, Justin Bieber, Queen x2, La Roux, Atb og Metallica. I love ♥

Hva er deres favorittsanger?

fml

Hallo. Er egentlig potte sur nå og har en million grunner til det!

- Må tilbringe kvelden min i hallen, der vi arrangerer halloweenparty for kids på turn.
- Busssjåføren stoppet ikke på busstoppet han skulle stoppe på, så jeg fikk en lang omvei å gå.
- Ordet "helg" har mistet mening etter at jeg begynte på vgs. Har et tonn med lekse, prøver og innleveringer jeg må jobbe med.
- Er så sykt slapp i bloggingen fordi jeg ikke har tid om dagene.
- Er utrolig trøtt og har tidenes hodepine atm.
- Hadde matte fagdag i dag...............

Har vel forsåvidt ramset opp dagen min nå, så vi blogges.

styggstyggstygg. 
 

Dagens antrekk

God morgen! Sitter i klasserommet nå uten lærer og høre på musikk på anlegget. Kjempekoselig stemning!

Siden det er en stund siden jeg har lagt ut dagens antrekk, tenkte jeg bare å gjøre det i dag siden jeg fikk god til i morgest. Ganske greit å sitte på med pappa til skolen, fordi jeg får ekstra tid om morgenen. Heeerlig! Antrekket i dag er ganske enkelt, selvom jeg sto i sikkert 20 minutter og skiftet klær. Haha, lol. 

stygge georapport

Som jeg sikkert har klaget over tidligere, har jeg en rapport om bergarter på 10-15 sider som jeg må levere inn på mandag. Jeg har bestandig syntes det har vært gøy å skrive rapporter, men ikke nå lenger. Nå er alle mine positive sider med rapportskriving ødelakt. Stygge stygge geografi rapport. Får håpe det ikke blir mange flere slike!

Hva synes dere om rapportskriving?

Tror jeg legger meg snart, så jeg forhåpentligvis får tid til å forberede et morgeninnlegg i morgentidlig! Nighty!

Endelig tilbake med bloggingen

Oooog der ble det tid til ordentlig blogging. Egentlig burde jeg skrive på geografi rapporten, men den får vente. Jeg holdt faktisk på å skrive et innlegg i dag på skolen der jeg forklarte hvorfor jeg har vært så inaktiv på bloggen, men glemte såklart å poste det.

Grunnen til at det har vært lite blogging, er for det første fordi jeg har vært så sliten om dagene at jeg har sovet så mye som mulig. Den andre grunnen er at i går skjedde det plutselig noe som gjorde at jeg ikke kom meg inn på en eneste blogg! Men nå er jeg her. 

Jeg kan jo forresten oppdatere dere litt å si at jeg endelig har fått meg jobb, og begynner på Kappahl tirsdag i neste uke. Gleder meg kjempemye! Så har jeg bestilt et av de par skoene jeg viste istad, men hvilket par, får dere se når de kommer.Har dere forresten noen tips til kostymeting om man skal være pirat på halloween?

HJEEEEEEEEEEELP

Skal straks bestille et par sko fra nelly.com, men jeg trenger deres hjelp fordi jeg er veldig usikker på hvordan par jeg skal kjøpe. Så hjelp meg å bestemme?HVIIIIIILKEEEEN?

Nothing else matters cover - verdt å høre!

Denne står på repeat om dagene, elsker den! Jeg har verdens flinkeste og beste kjæreste. Love you ♥

Det er forresten han som spiller gitaren, med playback på de andre instrumentene.

I LOVE SHOES

Har tittet litt (les: hele dagen) på nelly.com og skal si jeg blir fort forelsket i sko. Jeg vet ikke hvorfor, men gud jeg elsker sko. Disse skoene er fra nelly og er til en rimelig billig penge til å være der fra. Har så lyst pååå!!!

turntrening

Heihei! Som vanlig er mandagene mine ganske travle siden jeg har skole fra 0800-1530, så har jeg turntrening fra 1930-2200. I grunn gjør dette meg ingenting siden jeg elsker å turne. Det var mye verre før når jeg var trener i tillegg fordi da begynte jeg på trening klokka 1700. Da var såklart skoledagene kortere.

Anyways, nå stikker jeg snart på turntrening som dere har fått med dere, så skal jeg også til mamma en tur og se etter ladderen til kameraet så jeg snart kan få fyre i gang en videoblogg! Synes i grunn det er ganske morsomt å lage videoblogg, hehe. 

Får håpe treninga i dag er så effektiv at jeg får tøyd litt til spagaten igjen!

Driver dere med noen sporter?

I have no life

Logget inn på facebook for å spille tetris.

Begynte å spille, så jeg tok likegodt et bilde av det

Plutselig ser jeg stillingen mellom meg og de andre etter at jeg hadde tatt bilder til bloggen

Så da ble jeg sur og prøvde en runde til

Endte på 2.plass og gav meg. 

Mens jeg postet bildene på bloggen, prøvde jeg en ny runde

Og da kom jeg på førsteplass, wiii!

....herregud. Jeg må skaffe meg et liv!

Vinneren av lørdagskonkurransen

Heisann! Da har jeg endelig trekt vinneren av 10 solpass til en verdi av 100 kr og 5 neglefiler. Premiene er sponset av brun og blid.

Jeg ble kjempeglad da jeg så at hele 42 stk hadde meldt seg på konkurransen min, men av alle disse var det Martine Kampevoll Nikolaisen som gikk av med premien. Gratulerer så mye til henne! Vinneren er trekt helt tilfeldig, og på random.org. 

Jeg lovet å ha flere konkurranser, men da trenger jeg også tips til hva premiene kan være. Noen tips? 

I hate sundays

Ehm, blir vel litt feil å si ''god morgen'' selvom jeg sto opp for rundt om en time siden. Hater søndager altså! 

Føler jeg skriver om dette veldig ofte, men nå skal jeg mote meg opp til år rydde rommet. Det er faktisk så rotete at jeg ikke tør å legge ut bilder i frykt for at noen sender ryddehjelp hjem til meg, haha!Etter det skal jeg dusje, så drar jeg til Benjamin og slapper av før en ny helvettesuke på skolen starter. Forhåpentligvis får vi sett film nå, noe vi har planlagt kjempelenge. Bestandig noe i veien dessverre. 

Denne toppen skal forresten i søpla. Det svir fordi jeg elsker den, men jeg kan ikke en gang ta i den uten at det faller av sorte prikker som sitter fast i alt. :(:(:(:((:(
I'll miss u <3Ryddetiiid, hurra! ...nei.

spontan festlyst

God kveld folkens. Lovet ei søt jente at jeg skulle blogge når jeg kom hjem, så here u go. Fikk plutselig en spontan melding fra Benjamin at vi kunne dra ut, men jeg hadde 20 minutter på å ordne meg bare. Jeg har aldri ordnet meg så fort før fest før, så ros til meg. Det var halloweenparty, og i og med at jeg hadde dårlig tid, tegnet jeg noen streker i trynet og sprang ut døra. Kjedelig som alltid, men bedre enn ingenting. 

Outfiiiit. 

GOD NATT

SIDEN SIST

Heisann! Har vært slapp i bloggingen både i dag og i går, men sånn er det bare i blant. Ikke alltid jeg har like stor blogglyst, selvom jeg har mye å blogge om!

Siden sist har jeg forresten fått helt dilla på tetris, spist godteri, sovet hos Benjamin, prøvd å gjort noe lekser, og ser på film nå. ''Hjelp, vi er i filmbransjen!'' er en ganske morsom film. Digger norske filmer!

Hadde faktisk tenkt å lage videoblogg i kveld, men har bare en strek med strøm igjen på kameraet og tror jeg har glemt ladderen hos mamma. Typisk? ja..

Hva gjør dere i kveld?

Tips til mykere blitz

Heisann! Fikk et lite tips fra en venninne for noen dager siden som jeg tenkte å fortelle dere. Det er i hovedsak til dere med speilreflekskamera, fordi her skal vi gjøre noe med blitzen for å ikke gjøre bildet så "hardt".

Du trenger:
- Tape
- Bakepapir
- Speilrefleks 

Som alle vet, hjelper blitzen til å lyse opp omgivelsene. Noen ganger kan lyset bli for sterkt og vi/gjenstandene på bildet blir blendet. Et veldig godt tips da er å feste bakepapir over blitzen når du tar bilder. 

Dette fungerer sinnsykt bra, så jeg har tatt noen eksempler til dere. Det er ikke på alle eksemplene det vises like godt, men det funker utrolig bra. Sminkeløs meg. Jaja, dere ser forskjell her!Akkurat i dette tilfellet var det bedre med vanlig blitz (høyre), men dere ser forskjell her og.

Hva synes dere om tipset? Visste dere det fra før?

Friday

Har hatt fagdag i naturfag i dag, der jeg brukte halve dagen til å spille Tetris Battle på facebook. Det skal ikke gå an å bli så fort avhengig! Det som er så greit med fagdagene er at det er ikke det samme presset å møte opp til hver time på tusen forskjellige klasserom hele dagen, så det er ganske chill. 

Har også endelig fått ryddet rommet mitt så det går an å gå på gulvet nå uten å hoppe over så masse forskjellige ting. Vilde har tvingt meg med på prøvetime på Kick (privat treningssenter) i dag, der vi skal prøve ut zumba toning. Herregud, jeg ser virkelig ikke for meg at jeg danser zumba. Blir å dumme meg så ut i kveld at livet mitt vil være over i det jeg går ut av døra. 

Heldigvis er det helg nå!Så noe kjempesøtt da jeg gikk ut i stua i stad. Pus ♥7sliten blogger

Beklager kjære lesere, men jeg tror nok at denne dagen blir sånn halveis bloggfri. Kom hjem fra trafikalt grunnkurs for en stund siden. Å være ute i tynne og gjennomvåte klær i iskaldt vær og regn er ikke særlig godt, så jeg brukte opp allt varmvannet i dusjen, og nå sitter jeg i senga med et evig rot rundt meg og ingenting som motiverer meg til å blogge. Blir nok senga om to-tre strakser tenker jeg. 

Dessuten går verden under om to timer ifølge idiotiske idioter. Kommer tilbake i morgen!
MITT STILIKON

Jeg har faktisk i lang tid lett etter noen som har den type stil som jeg elsker og forguder, bare for å ha en plass å hente inspirasjon. Denne personen har jeg endelig funnet og hun ligger på topplista på blogg.no. Marthe Borge er navnet hennes, og hun skriver bloggen martheborge.blogg.no.

Jeg liker den litt spesielle stilen som ikke går i tights og standard cardigan. Det er forresten en kombinasjon jeg hater! Jeg liker litt mer stilen som går ut på tykke men høye heler, høytlivs- skjørt, bukse og shorts, nylonstrømpebukser, og ting som er litt mer spesielt enn den standare stilen.

Her er tre eksempler:

 

Noe jeg spesielt liter med stilen hennes, er de Jeffrey Campbell inspirerte skoene, skinnet, og at hun klarer å kombinere en kjempepen, men samtidig laidback stil. 

Det må jo også nevnes at hun er en kjempesøt jente, og at jeg elsker bloggen hennes!

Hva synes du om stilen hennes? Liker du bloggen hennes?

Sneak peak på morgendagens antrekk

INNKJØP

Hei! Er akkurat kommet hjem fra Finnsnes der jeg var sammen med Stine for å se i butikkene. Prisfestdager vet dere! Jeg må virkelig begynne å ta meg sammen når det gjelder økonomien. Har klart å brukt opp hele stipendet mitt på 6 dager, og halvparten er ''småkjøp''. Kortet skal ligge urørt kjempelenge nå!

Jeg fikk iallefall noe med meg hjem før kortet ikke ble godkjent på betalingene lenger.

Er dere flinke å spare? 

Dagens antrekk - sløyfe

Genser - Cubus // Bukse - ? // Øredobber - usikker, Gina kanskje // Sløyfe - sløyfa er opprinnelig fra en kjole så den er fested med en sikkerhetsnål. Denne har jeg festet i et vanlig hårstrikk. 

Hva synes dere?

SINNATAGGEN95

HALLO! Er så sinnsykt suuuur akkurat nå, me andre ord: videobloggen gikk rett vest. Manglet en aldri så liten ting som jeg skal sørge for å skaffe meg i morgen: SPEIL. Arg. Er så sur nå at jeg faktisk skal gjøre lekser. Ikke at det gjør meg i bedre humør.

!"#€&(/)=/UTRDFSDBVHJYRSTH>SHNJATRHER#"#!€#/#&"#!

HADE..

powernap etterfulgt av videoblogg

Har vært tidenes PMS freak på skolen i dag, noe som har gått utover de jeg har vært sammen med. Sorryyy folkens! Så nå skal jeg fjerne sminken og ta meg en velfortjent powernap. Når jeg våkner skal jeg spille inn en ny videoblogg som mange av dere har spurt etter! Noen som gjetter eller håper?

Har forresten også et kjempebra tips å komme med seinere. Stay tuned! :Dgodt å ha...

... noe som muntrer meg opp når jeg egentlig bare vil fare hjem å legge meg å klage på alt.

Wham! - Last Christmas

Flere som gleder seg til juletiden?

Dagens antrekk - red

Genser - Kappahl // Høytlivsbukse - VeroModa // Armeband - Lindex // Øredobber - usikker, men i Oslo en plass. Fåes på mange forskjellige klesbutikker for tiden // Leppestift fra den nye kolleksjonen til MaxFactor. Les vurdering her. 

Hva synes dere?

god natt

God kveld alle! Tenkte å legge meg litt tidlig i dag så jeg kom opp tidsnok til å filme sminkevideo imorgentidlig. Men da kan man heller tro på julenissen, fordi det kommer nok ikke til å skje. Kanskje seinere utpå dagen. Legger også ut outfitbilde iløpet av skoledagen om jeg har sånn høvelig god tid på meg i morgen tidlig. Stress å måtte dusje hver morgen på grunn av håret!

Har forresten også noen små videosnutter fra skolen og slikt som jeg har tenkt til å vise dere. Må bare få de mikset sammen!God natt ♥

Hjemmeleksepia

Har faktisk sittet her i en halvtime å motet meg opp til å begynne med leksene, fordi det er sykt mye. Enten innbiller jeg meg det, ellers har jeg rett. Går for den siste!

Treninga i dag ble i grunn ikke noe trening fordi vi brukte så lang til på å ta bilder til turnkalenderen. Vi var måneden mai, så det var kjempemorsomt når noen stilte opp utkledd som ''barn'', noen stivpyntet og noen i russebukser. Gleder meg så til kalenderen kommer!

Meeen, nå skal jeg prøve å komme i gang, og i allefall få gjort ferdig norskinnleveringa. Vi skal skrive et leserbrev, og så flink blogger som jeg er, skriver jeg om blogging. Juhu! Det suger egentlig fordi jeg aner ikke hva jeg skal skrive. Dersom noen av dere har noe fakta om blogging, vennligst del det!!

Har dere mye lekser?

INNKJØP

Var innom Amfi etter skolen i dag og fikk kjøpt en del nødvendige ting. Jeg har jo bare for noen uker siden lakt ut bilde av at jeg hadde kjøpt sminkefjerneren over, men den ble stjelt i hallen, så jeg måtte ha ny. Trenger også en vippetang fordi enten har jeg bare ikke giddet å bruke det, ellers har jeg brukt mamma sin. Får virkelig håpe negellakken ikke er så lys i fargen, men litt sterk rød. Digger det!

Negellakk - Cubus 79,- // Vippetang - Cubus 50,- // Sminkefjerner med rensemelk - Apoteket 159,- 

 

Skoleblogging

Sitter på skolen nå og chiller max. Det er så flott at vi har fritimer i blant, så blir ikke skoledagene så hektiske! Nå har jeg fritt fordi vi har hatt samfunnsfagprøven. Jeg som var så fast bestemt på å få 6, har en god grunn til å ikke få det; politikk.

Dagen blir litt hektisk seinere, fordi jeg har turntrening fra halv 8 til ti, men skal prøve å få lakt ut et-to innlegg i mellomtiden!

Meg: Faen da Martine, du tok et stykt bilde me vilje. Jaja, får bare legge det ut uansett og late som at eg syns eg e fin. Hahah, lol.

Men du er ikke så fin du heller da: 

Talk to you later!

Litt kommentarsnakk


Ja, det har jeg. Jeg digger Sophie, og jeg har både hentet inspirasjon fra bloggingen og designet. Men det du overser nå, er at jeg har hatt veldig likt design i ganske lang tid. Jeg har endret det litt av og til etter inspirasjonen jeg har fått hos andre bloggere. Når du får Sophie til å si til meg at hun ikke liker det, kan jeg ta det til meg. Men ikke når en som deg er så latterlig og sier det anonymt. Lol.


Okei, takk for infoen ''Sonja''. Grunnen til at jeg skreiv smoothie, og ikke milkshake var fordi jeg gav blanke f*en i hva jeg sa i går, noe som endte med at jeg glemte meg av og skrev smoothie i overskrifta. Vell, bare for å ha det sakt: er det noen som dreit seg her, er det du. Jeg bryr meg ikke om at en forbanna idiot rager på meg for en skrivefeil. Så gtfo! :-)

Jeg får også kjempemange fine kommentarer hver dag, noe jeg setter utrolig stor pris på. Spesielt til dere som kommenterer ofte, digger dere! ♥


Tusen takk til alle søtinger, gotta love u ♥

ATM

Og forresten, har dere flere spydige kommentarer å komme med; bring it on bitch. Tar det i neste innlegg. 

Dagens inspirasjon

Hva inspirerer dere?

Oreo-smoothie

EDIT: Siden halvparten av kommentarene var fra folk som raget fordi jeg skrev smoothie istedet for milkshake, måtte jeg jo gripe inn. Lol, get over it. 

Heisann! Sitter hos Vilde nå sammen med Benjamin, Eivind og henne selv. Blogger fra en fuuucked pc nå så får håpe jeg skriver rett hele veien. Gidder nemlig ikke å rette skrivefeilene! 

Anyways, vi har nettopp laget en helt sykt god smoothie til oss og gutta, så tenker jeg deler oppskrifta med dere!

Det dere trenger er 1 liters boks med vaniljeis, to pakker oreokjeks og ekstra lett melk. 

Knus den ene kjekspakken og ha den i bollen. Ha i en fjerdedel av isen ca og bland alt i en bolle med en mixmaster. 

Hell i litt melk, og blend alt til det ser ut som en bløt røre.Knus den andre pakken med oreokjeks, men i litt større biter. Ha i litt mer is, og litt mer melk og blend alt. Det skal være noen biter med oreo som ikke er knust.

Selvom jeg er veldig dårlig til å forklare, burde dere prøve dette, omså med egne øyemål. Det smakte helt fantastisk!OMNOMNOM!

Hvilken header?

Tok noen bilder istad siden jeg forsåvidt hadde ordnet meg litt ekstra i dag. De bildene ble brukt til å lage 3-4 headere som jeg vurderer å bruke. Problemet er det samme som alltid: Jeg vet ikke hvordan jeg skal ha. Derfor spør jeg dere, siden det er dere som er leserne mine og dere jeg strever med design og ellers blogging for: Hvilken likte du best?


Dette bildet var utgangspunktet til alle de andre headerene. Dersom dere har lyst å prøve å lage meg en header, sender jeg dette bildet på mail i den ordentlige størrelsen :)

HEADER 1


HEADER 2


HEADER 3Skriv i kommentarfeltet hva dere likte best, og evt. hva jeg kunne endret på på de forskjellige eksemplarene!

LØRDAGSKONKURRANSE

EDIT: HELE NAVNET OG EPOSTADRESSEN, ELLERS BLIR DU DISKA!!

Siden jeg fikk masse solkort, soltattoos og neglefiler fra brun og blid, har jeg bestemt meg for å holde konkurranser oftere. Det dere kan vinne denne gangen er ti solkort til en verdi av 1000 kroner, og fem store neglefiler med brun og blid logoen. 

Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere hele navnet deres og e-postadressen deres i kommentarfeltet. Dersom dere ikke vil publisere e-postadressen deres i offentligheten, skriver dere den i e-post ruta. Der er det kun jeg som kan se den.

Dersom dere har glemt en av delene, blir dere diskvalifisert. Spre gjerne konkurransen min til venner og bekjente, så blir jeg kjempeglad!

Den som aldri prøver, vinner aldri!!

God morgen!

Noe spesielt dere vil se på bloggen i dag?

Videoblogg - svar på spørsmål

Har filmet inn videobloggen tusen ganger nå, og er endelig ferdig. Ikke misforstå, jeg synes det er kjempegøy å lage videoblogger, men ikke når utstyret ikke er på min side. 

Dere husker kanskje jeg sa at jeg skulle linke til det beste spørsmålet? Den aller beste kommentaren var ikke fra en blogger, men anonym. Dessuten var det bare to kommentarer fra noen med blogg, og de spørsmålene de stilte var helt normale spørsmål. 

 

Noen som forresten vet hvordan jeg får bildet til å vises over hele ruten? Må jeg lagre det på en spesiell måte?

Dagens innkjøp

Fikk stipendet i går så da ble det litt nye ting i dag etter skolen. Har bestemt meg for å tenke meg godt om før jeg bruker stipendpengene, men av og til er det lov å unne seg litt ekstra godt. Vi hadde ikke så veldig god tid heller, så det gjaldt å springe gjennom de butikkene vi skulle innom. Stress much?
Topp fra VeroModa


Øreringer fra Cubus
Armeband med sølvsteiner fra Vita

Tycks?

Svarer forresten på spørsmålene i kveld, så om det er noe mer du lurer på er det bare å spørre!

Geografi ekskursjon

Hei! 

På fredagene har vi fagdag, og i dag hadde vi fagdag i geografi. Vi skal skrive en 11-15 siders rapport om stein (wtf?), så dagen i dag gikk til ekskursjon. Da var vi først på Finnsnes og observerte og skreiv ned hva vi så om bylandskapet og handelsbyen, så dro vi til Gibostad for å få høre litt fakta og for å se på forskjellige bergarter. 

Jeg hadde glemt å lade kameraet, men strømmen var omtrent perfekt timet. Kameraet streiket akkurat i slutten av ekskursjonen så jeg fikk med meg en del bilder osv fra turen. 

Nå må jeg sette kameraet på ladding, vaske over gulvene en gang til så blir det lekser og mer blogging!


Tro det eller ei, men dette var faktisk en del av ekskursjonen. Hold på å le oss i hjel!Samfunnsfag in my heart

Sitter med konsentrasjonen godt plantet i samfunnsfagboka nå og jobber med stikkord og øver til prøven vi har på mandag. Samfunnsfag er mitt favorittfag, og det ble det første dag på vgs, bare på grunn av læreren vår. Han er faktisk den beste læreren jeg noen ganger har hatt, så da blir faget enda mer spennende. Jeg er sikker på at de i klassen tror jeg ikke har snakket på et år når jeg først rekker opp handa. Det er bra å være muntlig aktiv! 

Mamma gav meg en bok som jeg såvidt har giddet å åpne. Den handler om hvordan man lærer bedre, og jeg ser virkelig at det har hatt en veldig god effekt på mamma, så jeg prøver hennes triks; å lage tankekart. Jeg håper dette funker, fordi jeg har satt meg en grense på hva jeg skal få på denne prøven. Minst 5 i karakter, så får håpe jeg får til! :D

Hva er deres favorittfag?

Ting jeg irriterer meg over daglig

» Når noe skikkelig forferdelig har skjedd en person, og en annen kommer bort og spørr om det går bra. 

» Dårlige hårdager. Halve uka går jeg med håret i en dott fordi jeg ikke gidder å stå opp så tidlig at jeg kan dusje om morgenen. Det er det jeg må for å ha en bra hårdag. Stress!

» Å ikke ha penger når jeg er på ''vindushopping'' og jeg ser noe jeg forelsker meg helt i.

» Når jeg er på shopping og finner et plagg jeg har lett etter kjempelenge, men enten er det alt for dyrt, ellers er det ingen størrelser som passer meg.

» Å ha så rotete rom at jeg ikke en gang gidder å rydde det.

» Når folk spiser maten min. Det er så ekkelt når jeg spiser pommes frites, salat eller uansett hva, og det kommer noen fingre nedi maten min. ÆSJ!

» Når jeg blogger, leser e-poster, chatter på facebook og jeg merker at andre stirrer intenst på dataskjermen min. GTFO!

» Vinter. Det er kaldt, jeg er trøtt om skolen, vanskelig å stå opp om morgenen osv. 

» ''Jeg heter Elise og jeg døde i 2005. Send dette til 10 personer innen 7 sekunder ellers dreper jeg deg med en kjøttøks når du sover''. HERREGUD, dette er det mest irriterende jeg vet om for tida. At små unger og forsåvidt folk på min alder, tror på dette og poster vidre er så sinnsykt idiotisk.

» Skrillex og lignende musikk. Det er den mest stressende musikken jeg vet. Det ligger faktisk over death metal på lista over mest udugelige musikk fra min side.

» Når noen kommer forseint til timen og læreren sier at alle må sitte igjen i friminuttet. Herregud, dette er helt på trynet. 

» Når jeg krangler eller diskuterer skikkelig med noen om noe, og det viser seg at de har rett. 

» At bussene bruker en hel 60 minutters time på å få meg fra skolen og hjem om ettermiddagene, når man bruker 10 minutter med bil.

» Kork i en liten gang. Dette er så irriterende at jeg får lyst å rope høyt og klikke helt. Se for deg at du har det travelt, og akkurat i det du skal passere et annet klasserom, kommer det en hel klasse ut derfra som bruker et år på å gå 10 m. JLEWHIR3R2€0"€#€€

» Når jeg får anonyme kommentarer som roser meg opp i skyene. BRUK NAVN NESTE GANG!!

» Når jeg nettopp har vasket rommet og lillebror kaster hundeleker inn slik at hundene skal komme springende inn og gjøre det skittent igjen. Skjedde nettopp, fml.

» ..og til slutt et innslag fra bestevenninna mi:

Elise: Ka eg hate eller irritere meg over?

Vilde: alle teitinga som bare går rundt og e irriteranes. 

GOD DAMMIT

Enig i noe av dette?

Hva skjer?

Heisann, blogger fra biblioteket nå. Vi har fritime så jeg sitter her sammen med Benjamin og noen i klassen hans og halvsover. Klokka 1200 har vi gym aka cooperstest, så får håpe det blir noen grader varmere på en time. Det er dritkaldt ute, så jeg ser for meg en utpeisa og syk blogger når jeg er ferdig. Uffa!

Prøvde forresten salaten i kantina i dag. Man kan velge salaten selv, så jeg utnyttet virkelig sjansen. Salaten var helt sykt god, så regner med kostholdet mitt blir hakket bedre i dag!

Skal også begynne å trene mere og virkelig komme meg i form. Jeg skal også slutte å spise usunt i ukedagene, noe som kan bli en veldig stor utfordring for meg. Jeg er virkelig en skikkelig matmons!

Hva gjør dere?

 

Dagens antrekk

Hei folkens! Har akkurat spist middag og skal snart begynne med leksene. Etter det regner jeg med at jeg drar til Benjamin, begynner å bli en stund siden. 

Prøver å legge meg tidlig for tiden, slik at jeg ikke blir så trøtt på skolen. Jeg pakker sekken og finner fram antrekket for neste dag på kvelden, så legger jeg meg i 23. tiden. Det er ganske greit å ha tingene klare, fordi da trenger jeg ikke å stresse på morningen. Jeg får også tid til å ordne meg slik at jeg kan legge ut outfitbilder. Smart!

I dag har jeg på meg en helt vanlig svart bukse, rosa/orange singlett og en hvit vest som gumora mi har laget til mamma. Denne er mangemange år gammel, men jeg digger den fordeom!Sykt rotete på rommet. Skal rydde og vaske det i morgen!

Hva synes dere?

Vintage Robot bilder

HUSK SPMRUNDEN. BESTE SPØRSMÅL BLIR LINKET!

Har ikke fått alle bildene enda, men legger ut de bildene jeg har fått tak i til nå. Jeg ble kjempefornøyd med dem, fordi de var ganske kreative og kule. Det var virkelig verdt å sitte halvnaken i 1 varmegrader i 3-4 timer! All creds til tanjasfoto.blogg.no!

Hva synes dere om bildene?

Hair

Har serriøst lengtet etter balsam i det siste. Når det blir fritt for slike ting, tenker jeg aldri på å skrive det opp på en handleliste. Jeg tar som en selvfølge at det plutselig dukker opp. Jeg kan forresten ikke dusje håret mitt uten balsam, for da blir det et eneste stort vas. Hvordan står det til med deres hår? Må dere bruke balsam hver gang?

Null skolemotivasjon

Heisann folkens! Har totalt skrivesperre, så jeg sitter egentlig bare her og ser meg rundt. Om en time burde jeg vel gjøre meg klar for å dra på trening, dvs jeg har en time på å gjøre lekser. Men gidder jeg? Nei. Det siste jeg har når jeg kommer hjem fra åttetimersskole, er motivasjon til å gjøre enda mer skolearbeid. 

Jeg fikk forresten 5(!!!) på naturfagsprøven i økologi som vi hadde i forrige uke en gang. Kanskje dere husker at jeg sa jeg kom til å stryke? Vel, jeg overrasker bestandig. Apropos fag; det ganske slitsomt å ha en fransklærer som snakker engelsk i spansktimene!

Og en ting til før jeg avslutter: Husk spørsmålsrunden min her! Jeg begynner å filme svarene på torsdag eller fredag, så grip sjansen til å spørre om hva som helst!


Sliten og ødelakt etter shootene

Hei dere.. Er hjemme nå fra en hel dag med fotografering på Høgtun skole, og har både vondt i hodet og i magen. Skulle bare informere om at jeg er i live og at det blir ordentlig blogging fra i morgen av. Nå vil jeg bare hoppe i dusjen og gå å legge meg. Er så utmatta nå at jeg blir vel å bruke en stund på å mote meg opp til å røyse meg. Aff! Det er tungt å være modell!

For å være ekstra kjip, gidder jeg ikke å strekke meg etter speilrefleksen som ligger en halv meter fra meg. Webcamera for evahh ♥GOD NATT! Husk spmrunden :)

Teaser på photoshootenPhotoshoot i 1.5 kuldegrader!

Heisann! Har sånn ca akkurat kommet hjem og fått spist, og skal snart tappe meg et varmt bad og bli liggende i badekarret en stund. Det jeg fortalte om tidligere var at jeg og en venninne har vært på photoshoot med en lokal ''nesten''-fotograf. Jeg tror bildene blir helt sykt råe, så dere skal få se dem når jeg får dem.

Men nå er jeg så forfrossen at jeg ikke klarer å skrive mer. Småklær ute i 1.5 kuldegrader i tre timer, ikke en god ide..

Beklager dårlig blogging i dag, men jeg har vært veldig opptatt og snart kommer Benjamin. Det blir samme kjøret i morgen, men da skal vi i studio og ta bilder. Gledes! I mens jeg er mindre aktiv på bloggen, spør meg masse spørsmål i spørsmålsrunden her!!!

Dagens spennende planer

HELVETTE!!!!!!!!!! INNLEGGET SKULLE POSTES KL 9 I MORGEST. FML.

... som jeg ikke kan fortelle dere. Det eneste jeg kan si er at hele dagen blir å gå til dette og det kommer til å bli dritkult! :D
Gjesteinnlegg

Hei, nå sitter jeg og chiller i senga mens Elise vandrer rundt omkring i rommet. Det er faktisk dritvanskelig og blogge på en iPad (takk Gud for autokorrekting), i tillegg til at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om. I dag holder vi på med et prosjekt, gleder meg sååå til å se resultatet! I dag har Elise vondt i nakken, stakkars. Er faktisk ikke synd i hu, siden hun er en slem pike som buster til håret mitt når jeg spurte om hun kunne puske, men sånn er livet! Nå er jeg sulten, så orker ikke og blogge mer. Dere må nok vente til i kveld for å høre fra Elise, hih. 10 poeng til den som klarer og gjette hvem jeg er.

Dagens antrekk

Var på Finnsnes en tur tidligere i dag sammen med mamma og noen venninner. Siden det er lørdag tenkte jeg å pynte meg litt ekstra, og gjett om jeg ble møtt med rare blikk av enkelte personer. Det er vell fordi det ikke er noen på Finnsnes (merk dere at dette er en død plass) som vil kle seg litt annerledes, fordi det blir for spesielt.

Jeg er fornøyd med at jeg går i hva jeg vil, og bryr meg veldig lite om hva andre synes om det jeg har på meg. Så neste gang dere tror jeg tar meg nære av blikk: I don't.

Shorts - H&M tror jeg // Tunika - Cubus // Jakke - veldig gammel jakke så jeg aner ikke hvor den er fra. Er merket ''nümph'' i alle fall. Veska er mamma si så I don't know. 

Hva synes dere?

I love u guys

Tenkte bare å skrive et lite innlegg der jeg faktisk ikke skriver om meg selv, men om leserene mine. Jeg er utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min, kommenterer og er aktiv generelt. Selvom jeg kan ha perioder der jeg bare har mest lyst til å gi opp hele bloggkarrieren min. Tusen takk til alle som liker bloggen min, dere er så søte! ♥

Også vil jeg linke til de to bloggene som er mest aktiv, kommenterer omtrent hvert innlegg og som jeg har lakt mest merke til på bloggen. Det er  Hverdagen med spiseforstyrrelser og Karogran.

Thanks a lot!!Og ikke glem spørsmålsrunden her!

Forskjellige antrekk på bloggen

Gikk gjennom kategoriene mine og så litt på hvilke outfit's jeg hadde hatt. Ikke noe spesielle greier, men så kan jeg jo ikke akkurat kle meg så spesielt her oppe i nord, fordi da blir du baksnakket før du får tenkt deg om. Derfor hadde det vært ekstra kult å dra på ferie til Amerika eller noe lignende en gang, for da kan man gå med absolutt hva man vil! 

  

  

  

Hvilket likte dere best?

God morgen!

Sto opp for ikke så lenge siden, fikk i meg en god frokost og sitter bare i senga i one-piecen min og chiller. Det er så deilig å stå opp tidlig for å få med seg dagen. Hittil har jeg fått med meg at det er begynt å sny i området rundt her jeg bor. Grøss! Liker virkelig ikke vinteren. Spesielt ikke siden jeg er så mørkeredd, haha!

Seinere skal jeg på et ''møte'' med noen venner ang. planene til søndagen og mandagen. Kommer ikke til å fortelle noe enda, men dere får vite det på søndagen! :D

Heldigvis ser det sånn ut utenfor vinduet mitt enda. Får håpe vinteren kan vente litt!

Begynner dere å få sny i fjellene og i værste fall på bakken?

Tårevåt fredag

Heisann! Var oppe tidlig i dag og dro i en tårevåt begravelse sammen med Benjamin. Kommer til å savne Stig ♥

Nå er Benjamin akkurat dratt hjem og jeg sitter her og er forever alone. Vurderer faktisk å vaske rommet seinere, fordi det trengs virkelig! Ellers har jeg ingen andre planer enn at jeg skal gjøre noe lekser og slappe av seinere. Kanskje litt blogging? Det blir det garantert.Hva er deres dagsplaner?

spørsmålsrunde

Tjaaa, siden noen av dere ønsket at jeg skulle ha en ny spørsmålsrunde (og gav meg forsåvidt masse andre tips til hva jeg kunne blogge om. Tusen takk anonym!) tenkte jeg å ha en nå med en gang. Jeg vet ikke helt nårtid jeg avslutter den, men jeg vet at jeg avslutter den ikke like fort dersom jeg bare får noen få spørsmål. Jeg kommer forresten til å svare på video!

Dere kan spørre om absolutt alt dere lurer på, og det trenger ikke å være om blogging siden bloggen handler om meg og mitt liv. Men enkelte ting som dere ikke har noe med, utelukker jeg. Jeg kommer forsåvidt til å linke til personen som stiller det beste spørsmålet, så her er det bare å slippe fantasien løs og spør meg mange spørsmål!

Hva lurer dere på?

In my make-up bag

Skal nå vise dere hva jeg har i sminkepungen min og hvordan sminke og koster jeg bruker. Jeg kombinerer ikke all sminken på en gang, fordi noe er til fest og noe er til hverdags, men det skriver jeg. Av og til har jeg perioder der jeg ordner meg ekstra mye, og noen perioder der jeg bare bruker mascara. Men her er iaf sminken jeg bruker for det meste.

Jeg tror faktisk mamma har laget sminkepungen min. 

Eyeliner bruker jeg bare av og til, og den til høyre fikk jeg fra MaxFactor og må bruke en stund for å kunne vurdere den.

FV: GOSH eyeliner i fargen black, MaxFactor Liquid effect pencil i fargen violet voltage 


Sminkekostene mine er sinnsykt gode, spesielt de to øverste. Love them!

Øverst og ned: Pudderkost fra Bodyshop, foundationkost fra bodyshop. øyeskyggekost fra hm og øyeskyggekost jeg bruker i globallinja, fra hmDenne fikk jeg også fra MaxFactor, og bruker den i blant bare for å prøve meg fram til hvordan den skal brukes. 


Øyeskygge fra GOSH. Jeg bruker den minste øyeskyggekosten på den helt svarte. Mineralpudderet mitt. 

Først tar jeg på det lyseste for å jevne ut huden, så pudrer jeg på det mørke for å få litt farge. 

Maybelline NewYork-pudderet fås kjøpt overalt tror jeg nok. bareMinerals kjøpte jeg på nett.Når jeg bruker foundation, er det en av disse. De er egentlig greie nok, men ikke helt perfekt. Liker best det til høyre. 
Her er mascaraene jeg sverger til! Den øverste fikk jeg fra MaxFactor, og den nederste kjøpte jeg på parfymeriet. Begge to er de beste mascaraene jeg har prøvd, fordi de klumper ikke, det kommer ikke for lite, og det ryr ikke. Trykk her for å lese en vurdering av den øverste. 

Bruker dere noe av den samme sminken som meg?

Dagens antrekk


Genser - Cubus // Bukse - ?

Tycks?

Videoblogg på webcamera

Heisann! Har endelig klart å spilt inn en liten videoblogg som handler om akkurat dette med videoblogging. Om dere ikke gidder å se hele, vil jeg iaf ha fram poenget mitt: vil dere ha flere videoblogger, og isåfall om hva? Kanskje spørsmålsrunde med svar på vlogg? Vurderer ny sminkevideo snart..

Chilling etter naturfagsprøve

Sitter i sofaen nå sammen med bloggkongen94 på skolen og har akkurat hatt min første prøve på vgs. Den gikk btw rett til heeelvette. Økologi er virkelig ikke noe jeg interesserer meg for, og jeg gleder meg ikke akkurat til å få den tilbake. Heldigvis har vi samfunnsfagprøve snart så jeg kan prøve å gjøre det bra på den istedet. 

Litt usikker på hva dagen vil bringe, men jeg skal iaf til Benjamin i kveld. Regner med det blir blogging seinere uansett!

Har dere hatt prøver til nå?

....

bloggfri i dag. prøve i økologi i morgen, fml

classmates

Siden jeg først hadde kameraet med på skolen i går, filmet jeg bare masse tull i samme slengen som jeg skal vise dere nå. 

Jeg er utrolig fornøyd med klassen min, og blir kjempefort glad i alle sammen. Ut fra mine meninger har vi den beste klassen OG den beste læreren. Spesielt siden vi får spise kake i kontaktlærertimene, yeah!

 

Vet ikke helt hvorfor bildet ble så lite, men det funker iaf. Det ble noe tull og misforståelser med moviemaker skjønner dere. 

maxfactor - false lash effect mascara

I dag har jeg testet ut mascaraen jeg vant i pink it up-konkurransen. Innlegget kommer seint på kvelden fordi jeg har testet ut mascaraen ved å bruke den en hel dag, etterfulgt av trening. 

Først må jeg bare si at mascaraen var amazing! Den klumpet ikke, og gav fra seg akkurat passe nok mascara til at det ikke skulle se helt naturlig ut (det er kjedelig), men heller ikje på kanten til å bli for mye. 

Vanligvis bruker tørkede lag av mascaraen på øyevippene å knekke og falle av slik at det ser ut som at vi har grist med mascara under øynene. Denne gjorde ikke det, men det motsatte. Det er ikke så mye annet å si enn at jeg er kjempefornøyd med denne mascaraen og den er virkelig verdt pengene!

Her har jeg ikke en gang brukt vippetang, så tenk så fint det blir med det :)

Bruker dere denne mascaraen? 

kreativ overskrift

Helleeu folkens. Kommer et innlegg nå tett oppi det forrige fordi det andre bare var et skryteinnlegg. Haha! Men tenker btw å ha en konkurranse der premiene blir det som er avbildet. Noen som er keen på det?

Anyways, blir en trasig dag for bloggen i dag siden jeg skal på turn fra 1930-2200, men skal prøve å poste et innlegg når jeg kommer hjem også. 

Det er bestandig kjekt å ta med kameraet på skolen, så jeg slipper å komme hjem og ikke ha noe blogglyst fordi jeg mangler bilder og ikke ser så veldig lekker ut. Vell, tenkte bare å dele noen av dagens bilder med dere iaf. 

Mike hadde laget noe sjokoladeting som han ga til meg og Vilde, naaaaaam!!!


Skal straks rydde litt (som vanlig), gjøre lekser og ordne meg til trening. Blogges seinere!

Hvem vil ha konkurranse?

Fikk akkurat pakke i posten, lykkeee!!!

Dagens antrekkJakke - Veromoda // Tighths - Cubus(?) // Skjerf - Cubus // Tunika - Lindex

Klein trening

Kom hjem fra trening for rundt tre kvarter siden, og sitter her og koser meg med et glass eplejuice. Eller det var i alle fall meningen, men det er fritt for juice. fml! Neida joda. 

Anywaaaayyys, tenkte bare å fortelle dere at jeg muligens aldri mer skal på Bodybalance. For det første har jeg ikke tålmodighet til slik type langsom ''trening''. Og for det andre må jeg være den eneste der under 35 år. Konklusjon: Never again! 
Sinnsykt deilige treningsklær fra MXDC sport!

Redigerte bilder

Ble fort ferdig med ryddingen etter at jeg hadde bestemt meg for å konsentrere meg om det og ikke facebook, hehe. Så derfor satte jeg meg ned og redigerte bilder, noe jeg elsker. Jeg bruker photoshop CS 4. Jeg er ikke noe spesielt flink til avanserte ting, men jeg liker å redigere farge, kontrast, lyshet. metning osv. 

Jeg er forresten ganske så lei av å redigere bilder av meg selv, så om det er noen som vil at jeg skal prøve meg på deres bilder, er det bare å si ifra! :D Om dere isåfall skal sende meg bilder, send på elisemariea@hotmail.com

Legger ved noen bilder jeg har redigert

Hva synes dere? Liker dere å redigere bilder, og i såfall: hvilket redigerinsprogram?

Liiiiik

Sunday

Søndagene er typiske rydde og gjøre lekse-dager, så da får jeg bare gjøre det selvom jeg hater det. Seinere skal jeg trene noe Yoga-lignende sammen med mamma, så får vi se hva jeg finner på etter det. Sikkert det samme som alltid: avslapping. Hva er deres søndagsplaner?

Kveldens antrekk

Bestemte meg for å fare ut en liten tur i kveld siden jeg ikke så ofte gjør det. Dro i hovedsak ut sammen med Camilla og Ramona, fra vors til fest. Fra min side var kvelden alkoholfri, og det var ikke noe særlig storfest. Vil heller si at stemninga var ganske rar, men hadde det koselig til tross for det!Topp - VeroModa, Keiy sin // Armband - Glitter // Bukse - ?

MaxFactor - Lipfinity Lasting Lip Tint

EDIT:  Den er nr. 04!

Fant ut at den første i MaxFactor serien jeg skulle vurdere, er leppestiften jeg fikk. Så lets go!

Påføring:

Den fungerer som en tusj; den er ikke klissete, og ser ut som en tusj. Det er derfør påføringen er som en lek, du bare fargelegger leppene dine og får et sykt fint resultat.

Utseende og holdbarhet:

Jeg bare elsker denne leppestiften, fargen og alt. Jeg tror jeg fikk den perfekte farge i posten, men så er jo jeg så feig at jeg ikke tør å stæsje meg opp på slike spesielle måter heller, men neste gang jeg skal ut altså, da ligger denne og venter i sminkepungen. 

Det som også er så bra med tusj-effekten, er at den tørker inn i leppene, så du kan kysse/drikke osv så mye du vil uten at den verken legger spor på glasset, renner eller forsvinner. God damn I løøøøw it ♥


Ble ikke så bra på bildet, men det er nydelig i virkeligheten!

 

Hva synes dere om vurderingen? Kanskje det kommer en vurdering i morgen og, så hva vil dere at jeg skal vurdere? Maskara, Eyeliner eller smokey øyeskygge?

bloggemoduuuuus

Hei alle! Etter handling, matlaging, dusjing, facebook-sjekking (et must etter en hyttetur uten internett) og rydding, har jeg endelig fått tid til å sette meg ned med bloggen, noe som ikke har skjedd så ofte i det siste. Det er blant annet fordi en kompiss av meg har gått bort, og har derfor ikke prioritert bloggen fremfor alt annet. Meen, nå er jeg her igjen. 

Snart skal jeg legge ut vurdering av et produkt jeg vant i Pink it up-konkurransen, men hva jeg skal teste, får dere se da! 


Hva tror/håper dere jeg skal vurdere seinere?

hits