Kafédate og soverommet til nå

Det er så typisk meg å få bloggstopp i helgene og la den vare langt ut i den kommende uken, så kan jo bare oppsummere uka litt kort.

Søndagsmorgen fikk jeg verdens fineste tanteunge, da søstra til Espen fødte. Var hos dem i går også og spiste kake og lekte med babyen og Hennie, før jeg dro på turntrening. Måtte forsåvidt dra hjem før treningen var ferdig fordi jeg bare hadde vondt overalt. Hater slike perioder!

Jeg var også på kafé med Vilde, da vi fikk gå fra skolen en time tidligere enn vanlig igår. Vi var på en ny kafé her, som har VERDENS beste kaffe. Hater egentlig kaffe til vanlig, men jeg tror jeg har blitt frelst. I dag er planene å prøve å få gjort ferdig soverommet mitt. Er lei av at det skal være stappet med unødvendige ting jeg ikke skal ha. Kanskje få hengt opp hyller, bilder og to knagger jeg kjøpte igår. Kjøpte to forskjellige, der det sto MIN på den ene og DIN på den andre. Genialt eller? Gleder meg til å få alt på plass!Browniemuffins hos Eivind

Sitter hos Eivind og tiger sammen med Vilde og Espen. Veksler litt mellom norske talenter, kvalifisering for EM i fotball og FIFA, samtidig som Vilde står nede og baker browniemuffins. Gleder meg til de er ferdige! Er så sykt sliten etter jobb i dag. Har vært kjempemye folk, og mye å gjøre så har vel sprunget rundt som en dust siden klokka 14. Seinere er planen at jeg og Espen skal bake oreokake, men får se hva som skjer. 

I morgen er det full dag på jobb igjen, litt prøvepugging om jeg får tid så skal jeg på lagfest med fotballaget til Espen. Gleder meg til det! Regner med jeg blogger før jeg drar i morgen, så cya.

Media fagdag

Dear haters. Bryr meg fint lite om personer som skal være tøff over nett, og samtidig anonym, så hvis dere prøver å provosere er det bare å gi opp. Snakker selvfølgelig om forrige innlegg. Det at Weronica skreiv kommentaren om at jeg sier imot meg selv, er greit. Da hadde jeg faktisk ikke sakt ifra om at jeg er fult klar over at jeg er helt lik selv, og skriver det bare for moroskyld. Men det gjorde jeg etterpå, og det fortsatte å ry inn negative kommentarer om at det jeg gjør er latterlig osv. Sa tydelig ifra om at jeg visste hva jeg gjorde, og for dere som enda ikke har fått det med dere, here it goes: "EDIT: fullstendig klar over at jeg gjør sikkert alt dette selv, men synes det var så komisk at alt dette kjennetegner en rosablogger så måtte bare få det ut."

Noe mer dere har på hjertet? ;)

 


Har fagdag i media nå, og det er kjempemorsomt. Vi har fått i oppgave å lage film, så jeg og Vilde har prøvd å lage en parodi på Norvegiareklamen (slik som resten av Norge en gang har gjort...). Tror den kommer til å bli kjempemorsom, men ser nå i ettertid at det er noe som skulle vært mer gjennomtenkt og bedre utført. Shit samma, vi er ikke profesjonelle filmprodusenter ENDA! Hehe. Er snart ferdig på skolen, og etter det skal jeg på jobb.   

Typisk norske rosabloggere

EDIT: fullstendig klar over at jeg gjør sikkert alt dette selv, men synes det var så komisk at alt dette kjennetegner en rosablogger så måtte bare få det ut.

I gårkveld når jeg la meg for kvelden, lå jeg og tenkte litt. Tenkte litt på blogg, typisk norske bloggere og hvilke tendenser som går igjen i hver eneste rosablogg jeg har vært innom. Måtte le litt for meg selv, og fortelle Espen at han måtte minne meg på dette i dag så jeg kunne dele det med dere. Så jeg har funnet noen typiske kjennetegn for norske rosabloggere, og forsåvidt svenske også.

Jeffrey Campbell-sko

Serriøst. Hvor mange blogger har dere vært innom uten å lese om Jeffrey Campbell-sko enten de er uekte eller ekte i både ønskeinlegg, outfitinlegg, innkjøpsinnlegg osvosv.

Rettetang og krølltang

Rettetang og krølltang er et kjent fenomen. Gjerne ikke hos alle bloggere, men 99%. Det er alltid viktig å ha helt stritt eller bølgete hår, men på den måten at det ser kunstig ut. Viktig!!!

Speilrefleks

Man kan vel ikke være blogger uten speilrefleks? Jeg forstår de som bruker innstillingene på kameraet for å ta gode bilder, men dette er rettet til de som kun bruker automatfunksjonen til å ta speilbilder.... 

Skjorte under genser-metoden

Det er in. Trenger jeg å si noe mer?

Klesstativ

Viktig å henge sine peneste plagg på rommet slik at alle kan se dem når man tar outfilbilder i forkant av stativet. 

Negelakk

Blå, svart, rød, glitter, mønster osv. Det kan være ganske stilig, men pass da på å fjerne negelakken før du tar bilder når halvparten har smuldret bort. DET er stykt!

Photoshoots

Enten det er for outfitbilder, headerbilder, profilbilder eller om det bare er for moroskyld.

Runwaydreamz-shorts

Iallefall likninger. Jeg synes det er dritkult, men har lakt litt av min elsk for disse shortsene bort. Jeg er ikke helt gal etter disse crazye, stive, overpyntede shortsene lenger. Litt mindre overdrevent kunne vært bra.

Ønsker fra diverse klesbutikker

Nelly, bikbok, zara, ginatricot, sfera, bershka osv. 

Outfitbilder

MUST blant alle bloggere!

Spørsmålsrunde

Jadda, noe alle har en gang i løpet av bloggtiden. Særlig når de ellers ikke har noe annet å blogge om enn seg selv.

Innkjøpsbilder

Viktig å forevige garderoben, sa du?

Enig? Noe å tilføye?

Tidsfordriv på skolen

Sitter i kantina nå, fritime as usual. Gjør egentlig ikke noe annet enn å spise og surfe rundt på nelly.com. Nettshopping skulle vært sperret på datamaskinen min. Har kanskje funnet meg julekjole (til 149,-!!!) da, men får se på det! Kjolen jeg brukte på julaften i fjor passer meg ikke lenger, så da er det vel på tide med en ny! Hehehe.....

Har fritt fram til 12, og da har vi matteprøve. Skal pugge litt mer nå så cya!

Nok en tirsdag

Hola.

Nok en tirsdag, nok en slitsom dag. Norsk, historie, matte, sosiologi og spansk på en hel dag er mye til at vi vanligvis har ganske late dager. Matteprøve i morgen, og her sitter jeg og skal begynne å pugge. Får vel pugge litt bedre denne gangen, siden jeg fikk mye dårligere resultat enn forventet på forrige prøve. Shit samma, ny sjanse i morgen! 

I åtte-tiden skal jeg på styrketrening på Kick med turngruppen. Heldige oss som har fått gratistilbud for å bli sterkere til konkurransen vi har i begynnelsen av november. Skal legge bort bloggen og pcen generelt nå og pugge. Flink pike!
Nye Jeffrey Campbells!!!

Må bare fortelle dere hva som skjedde her om dagen. Jeg og Espen dro i et uforventet besøk til Camilla, og de to begynte å styre sykt med noe innpakningspapir og pappesker. Jeg visste jo at det var en gave fra de to som de styrte med, så kom de ut i stua med en halveis innpakket stor pappeske, men mange poser inni, og et par beige Jeffrey Campbellsko. Var så sykt sjokkert at jeg ikke klarte å vise noe glede, men jeg er såååååå takknemlig for å ha fått disse. Elsker dem!! 

Camilla og Espen, verdens beste  ♥Fiiiiine?

Dårlig start på ny uke

Hei!

Ny uke, nye muligheter. Bare synd jeg startet uka med to glass brus og tyrkisk pepper. Tenker jeg må begynne å skjerpe meg nå, så sitter og ser på litt inspirasjonsbilder fra iform sin facebookside. Tenkte bare at jeg kunne spise opp det lille som var igjen av tyrkisk peppern, så den ikke ble dårlig. Bra unnskyldning? 

Seinere skal jeg på turntrening der det blir fult kjør fra 8 til halv 10 med bare programøving. 25 dager igjen til vi skal konkurrere i Oslo, og vi vil ikke dumme oss heeeelt ut da. Men vi er greit nok lettlærte da, og selvom vi er tuller en del og er litt ufokusert på treningene nå, er vi gode når vi må! Er bare så siiiiinnsykt lei av null variasjon på treningene nå, og det tror jeg mange andre også er.Kråkesølv og epilepsianfall

Hei!

Sitter i verdens deiligste seng og bare slapper av før turntrening. Espen kommer med russebuksa og russelua hans som jeg da skal bruke på et bilde til turnkalenderen for neste år. Vi på damepatruljen har fått den "æren" av å være mai måneden, så vi må kle oss ut i korpsdress, russeklær, bunad, penklær osv. Årets kalender, som ble laget da jeg gikk på 12-16 år, var vi også mai. Kjedelig at vi er mai i år også da, men nå er det med en ny, forhåpentligvis mer crazy gjeng så bildet blir nok bra uansett!

I dag på skolen ble det avholdt en konsert på kulturhuset der vi hadde obligatorisk møte. Kråkesølv, et band fra Bodø spilte og de var faktisk kjempegode! Hadde det ikke vært for epilepsianfallfremkallende (haha lol, teit ord) lys på scenen, hadde det vært enda bedre. Klarte ikke holde øynene mot scenen lenger på grunn av lysene og vips, så var jeg i drømmeland. Men konserten var bra, det skal de ha!

Fikk forresten bursdagsgaven hos Vilde idag. Min elskede tyrkisk pepper og et nyyyyyyyyydelig smykke! Elsker det, så må klare å presse det inn i morgendagens outfit!

Rommet sålangt

Hei! Har ikke blogget noe siden vi har holdt på med innflytting.

Har endelig kommet oss sånn høvelig inn i ny-gammelhuset, og soverommet mitt begynner å ta form nå. Er en del ting her som skal ut, blant annet en stol, kanskje skrivebordet og noen småting. Har heller ikke fått hengt opp bilder, eller fått tak i noe kommode så det er bare halvferdig! 

Skulle bare vise dere noen bilder, så skal jeg få i meg mat og ta en etterlengtet powernap i min nye seng, looooveiiiit ♥. Sleit med å komme meg opp i morgest.

Fin utsikt?hits