Nytt design!

Som dere kanskje har sett i det siste har jeg styrt voldsomt med designet mitt. Jeg ville ha noe annet enn et grått kjedelig design, så da passet det ypperlig å være tidlig ferdig på tentamenen i dag. Jeg satt i noen timer etter skolen og prøve å finne et nytt enkelt men også kult ferdigdesign. Det fant jeg og, men prøvde meg på meny under headeren. Jeg har vanligvis fått det til hver gang jeg prøvde, men var litt usikker i dag om hvilken farge jeg skulle ha. Noen tips?


Jeg liker designet mitt kjempegodt nå, men det blir noen småjusteringer her og der for å få det akkurat slik som jeg vil ha det. Siden det ikke funker å trykke på profilbildet mitt, har jeg lagt til en knapp der du kan legge meg til som venn. Jeg har noen ledige knapper, noe du ønsker?

BLOGGER JEG LESER

Navnene er lenket.

 1. Voe
 2. Iris Taklo
 3. Keiysen
 4. Kari Amanda
 5. Tcmn
 6. Kmaro

Voe:
Bloggen alle leser. Enten de synes den er bra eller dårlig.

Iris ''Gladmor'' Taklo:
En gladjente som blogger om en intressang hverdag. Hun inspirerte meg til dette innlegget.

Keiysen:
Vår alles Keiy. Hun går i klassen min og jeg er kjempeglad i henne.

Kari ''kagf'' Amanda:
Hun går også i klassen min og sa hun skulle begynne bloggingen igjen, så jeg følger henne!

Tcmn:
Ei søt jente fra Tromsø som blogger om hverdagen sin. Spennende å følge siden Tromsø bare ligger to timer herfra.

Kmaro:
Elsker julekalendere. Eller utfordringer på en måte, og denne jenta har en ting hun skal gjøre hver dag frem til jul. Spennende å følge med på!

KOMMER FLERE!

 

Om meg

Det er vanskelig å skrive om seg selv, og ikke minst å gjøre det interresant for andre. Så derfor tenkte jeg å heller skrive noen punkter om meg og legge til litt bilder. Om dere har noen spørsmål, kan dere kontakte meg. 

» Liker å ta bilder» Har naturlige krøller. Av og til er det ingenting i verden jeg avskyr mer.


» Liker å kjøre motorsykkel med pappa.


» Har verdens flotteste kjærest. 1 år 28. august! ♥


» Hadde en kjempeflott klasse fra 3. til 10. klasse. Til høsten begynner jeg på studiespesialiserende.» Turn er min lidenskap. 


Ustabilt internett på tentamen er vel meningen?

Internettet på klasserommet er så sykt ustabilt at jeg får noia!!! Fint, nå er det ikke nett, får håpe det kommer tilbake når jeg er ferdig å skrive innlegget..YEY!

Vi har norsktentamen nå, noe som egentlig er ganske koselig. Alle som er ferdig sitter på facebook eller ser film, ah! Jeg ble faktisk fort ferdig i dag, siden jeg valgte en oppgave der jeg skulle svare på et leserbrev som vi fikk utdelt sammen med mange andre tekster i går i forberedelsestimen.

Den omhandlet hvor bortskjemte og egoistiske ungdom i dag er, så jeg hadde virkelig mye argumenter i mot dette leserinnlegget. Ganske greit, da slipper jeg å plages med å skrive noe fortelling eller eventyr. Jeg liker best å skrive argumenterende tekster. Hva med deg? Har dere hatt noen tentamener allerede?

Dagens planer


Rart det der at halve klassen dro hjem etter en halv dag på skolen for å sove. Lenge leve LAN party! ... not. Så i kveld legger jeg meg så tidlig som mulig, og det blir sikkert ikke noe problem heller i og med at jeg allerede er dødstrøtt og skal på en lang trening med bare en halvtimes pause i kveld.

God morgen!

Alt jeg har å si etter en helg med lite soving og LAN party. Yey!


Svett!


Vi i klasse 10B hadde hver vår tur til å sitte i kiosken noen timer siden alle pengene vi tjente gikk til klassekassen vår.Jeg skal ikke bli syk!

... jeg har nemlig gledet meg til denne helgen lenge. Derfor spiser jeg mye c-vitaminer og drikker vann, for denne helga har jeg tenkt å være frisk. For guds skyld, la meg være frisk de tre neste helgene!

Seinere drar jeg til Keiy der hun og Camilla venter. Så drar vi på butikken, kjøper mye godis og har jentekveld. Etter det drar vi opp i idrettshallen hvor områdets største gamere har samlet seg for et LAN party.Vi skal ikke spille, men være vakt i kiosken fra 02.00 - 06.00 fredagsnatta og lørdagsnatta.Det kommer til å bli utrolig koselig! Så er jo min kjære Benjamin der oppe og, yay ♥


The Voice ♥

Hva er dine planer for helga?

Dagens antrekk

2 sekunder på selvutløseren forteller hvorfor jeg har krota over ansiktet. eheh..


Skjerf fra jegvetikke
Genser fra Vero Moda
Bukse fra jegvetikke
Sko fra Eurosko

Today

Digget dagen, til tross for at jeg hadde en sykt dårlig dag. Det går faktisk å føle det slikt samtidig. For det første er det siiiiiiinnsykt kaldt ute, men jeg hadde varme klær på meg idag. Men det viste seg å være FOR varmt de tre første timene når jeg ikke gjor annet enn å sitte rett opp og ned på en stol og forberede meg til morgendagens engelsktentamen. For det andre så var forberedningsheftet en gammel eksamensoppgave, og min tålmodighet varer ikke lenge når det kommer til slike ting, men heldigvis fikk jeg akkurat skrevet meg ferdig til jeg ble lei.

Nå skal jeg fikse meg så stikker jeg til Benjamin. Ser virkelig fram til resten av uken!

Jeg hater å bo to plasser!

Luksusproblem, for egentlig har jeg det ganske fint med det. Men det er noen nedturer med det. For eksempel pakking. Omtrent hver søndag går til pakking, og da er det viktig å få med alt jeg trenger. Bad at jeg ikke har planlakt den kommende uka. Dvs: Jeg ANER ikke hva jeg trenger! STRESS!

Perfekt kveld sålangt

Heisann! Har vært en ganske koselig dag idag. Jeg dro til Finnsnes med Ailen, Camilla og møtte Natalie der. Vi ble ikke så lenge før jeg dro opp til Benjamin. Så dro jeg og han til meg for å lage taco, etterfulgt av kompisfest hos en venn av oss. Ble fort lei, så jeg og Benjamin dro etter kort stund. Jeg har en utrolig god magefølelse, bloggere! ♥


Yeah, kameraet til en Sony Ericcsson W810i for evah ♥ 
Kjetil i blått og Preben i skinnjakke. Yey!

Hva har dere gjort i kveld?

Dag 9 - 10 måter å vinne hjertet mitt på

Watch and learn!... haha, neida. Sorry folkens, jeg er opptatt!
 1. Han må være ærlig og heller fortelle ting selv, i stedet for at jeg skal høre det fra andre.
 2. Han må ikke være redd for å presentere meg for foreldrene sine.
 3. Jeg må kunne stole på han.
 4. Vi må kunne snakke godt ilag.
 5. Hvis han liker meg på mitt beste, må han også like meg på mitt verste.
 6. Han må kunne være romantisk!
 7. Han må kunne vise overfor vennene hans at jeg er kjæresten hans.
 8. Vi må kunne ha våre diskusjoner uten at han gir opp med en gang fordi vi krangler. Det funker aldri! 9. Sjalusi ER faktisk ok, for det beviser bare en ting; at han virkelig liker meg, men for mye er ikke alltid like bra.
 10. Utseende har faktisk litt å si det og! Men Utseendet er ikke noe hvis han ikke har bra personlighet.

Enig eller uenig?

Man kan finne litt av hvert på youtube!

En venninne av meg delte denne videoen på facebook, så jeg måtte dele den på bloggen. Det er en video av to gutter i klassen (de to første) og den tredje går i klassen under meg. Den handler om hva som kan skje dersom du laster ned Bearshare og får virus på dataen. Det er bare en køddevideo som de laget når de var 11 år. Legg merke til engelskuttalen! Videoen har allerede nesten 5000 visninger, så jeg anbefaler dere å se den!

Søtinger ♥

Dag 8 - 10 av mine favorittsanger

Rekkefølgen har ingen betydning.

 1. Rascal Flatts - Life is a highway 2. Westlife - What about now


 3. Rihanna - Only girl (in the world)


 4. Guns N' Roses - November rain


 5. Shontelle - Perfect nightmare


 6. Prince - Purple rain ♥ - den betyr utrolig mye for meg! 7. Puddle of Mudd - Spin you around


 8. Extreme - More than words


 9. Jason Derulo - Encore


 10. Dream Police ? Surrender - spotify

  Hører du på noen av disse sangene?

Produktiv sykedag

Wow, jeg har ikke blogget på fire dager nå! Det kan vel skyldes dårlig tid og dårlig form. Jeg har vært hjemme fra skolen i dag siden jeg er syk. Men det som er så bra med å være syk, er at jeg (nesten) bestandig vil ha det ryddig og koselig, så jeg ender opp med å rydde rommet! Ikke så veldig vanlig, eller?Skal ta å gjøre litt lekser nå. Mye man får gjort når man er syk! Kanskje jeg tilogmed får ordnet nytt design i løpet av dagen?

Hva bruker dere sykedagene på?

En aldri så liten oppdatering

Har vært en utrolig slitsom dag, med hodepine og tretthet fra gårsdagen, så jeg bare tar kveld med en gang! Morgendagen kommer til å bli travel. Lekser og trening fra 5 til 9, så det blir lite blogging fra meg. GOD NATT!
Fett!

Dag 7 - 10 viktige personer

 1. Mamma og pappa, vært der for meg hele livet
 2. Solveig Lyngmo, bestevenninna mi
 3. Camilla Hauglid, bestevenninna mi
 4. Ailen Ulekleiv Hanssen, bestevenninna mi
 5. Benjamin Agovich-Nordaas ♥
 6. Alexander Åland, bestekompissen min
 7. Eivind Figenschau, svetting
 8. Martha Andreassen, søskenbarnet mitt
 9. Nina Johannessen, en utrolig bra jente
 10. Kari Frøseth, tvillingen min.Det siste bildet ble ødelakt, filformatet støttes ikke..

Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten

 1. Telefonen
 2. Dataen
 3. Transportmidler!
 4. Hårstrikker og fliseklemmere!!
 5. Filmer
 6. KK, cosmopolitan, costume osv
 7. Selvfølgelig laddere til dataen og telefonen
 8. Godteri ♥
 9. Dusj!
 10. Noe å skrive på + penn.

Den siste er egentlig ganske viktig for alle, uten at noen tenker over det! Og dette var en vrien utfordring. 10 gjenstander jeg ikke kan leve uten? huff...

Etter i kveld kommer jeg til å være lei av kjøring!

Hei! Har vært en sinnsykt lang dag allerede idag. Jeg ble vekt tidlig for at de andre ville ha meg med på polarbadet, så i ett-tiden dro vi dit. Nå er jeg akkurat kommet hjem, og det føles ut som at det er senkveld. Seinere skal jeg være sjåfør sammen med Ailen, så da blir jeg vel borte hele kvelden. Kos dere i kveld! Det skal hvertfall jeg.


Onepiece og sminkefri, yey.

Skal straks ordne meg litt, så skal jeg se resten av Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa. ROCK FJELDSTAD ♥♥

Jeg får ny telefon!

Heihei! Skoledagen har vært utrolig chill egentlig. Teori de tre første timene, der vi blandt annet hadde norskprøve i Knut Hamsun. Vi fikk utdelt noen ark hver, så skulle vi skrive alt vi kunne om han. Det gikk ganske bra, og jeg gleder meg til å få den tilbake! Så nå sitter jeg bare og tar det rolig med The Voice. Utrolig mye gammel og dårlig musikk der. De skulle vært litt mere oppdaterte og ikke sende sanger fra laaaangt tilbake i tid! Seinere blir det sikkert fredagskos hos Benjamin ♥


Meg og Vilde. Lekkert!

Men til overskriften; Jeg får ny telefon! Min gamle Xperia fikk store fuktskader, men det kom heldigvis på forsikringa så jeg får velge meg en ny telefon. Problemet er at jeg har null peiling på hvilken jeg skal velge for å ikke angre. Det er to ting som er utrolig viktig for meg å ha på telefonen. Det er samtalelogg mellom alle meldingene, og notatblokk! Det er så greit å ikke måtte lete gjennom alle meldingene, og telefonen blir ikke treg da. Og notatblokk er kjekt å ha uansett.

Så i mellomtiden har jeg brukt en gammel telefon som jeg ikke har brukt siden sommerferien. Der fant jeg sykt masse gamle meldinger og bilder. Kjempemorsomt! Her er noen av bildene;Jeg og Ailen gikk tur med Dina og fant noe som Ailen syntes var spennende. Haha!


Egentlig vet jeg ikke hva dette er fra, men jeg tror vi hadde sett film eller noe..


Ailen som akkurat hadde kommet hjem fra sin første jobbdag på solblomsten. STOLT!


HELFNEERRR!!!! Dette bildet ble tatt på Nordkjosmessa i vår. Det høljeregnet, men likevel sto jeg, lillebror og Camilla ute for å høre Torbjørn og Helfner. Hør forresten en av låtene dems her. Elsker den sangen!
Skoletur til Varden der Ailen bestemte seg for å være med.


Bobiltur med Ailen og familien til Kiruna.


Tur til Varden sammen med Kari. Det var STORM der oppe!

Etter at jeg og Ailen kom hjem fra Kiruna. Hamstring ♥

Noen som har en telefon å anbefale?

Dag 5 - 10 ønsker, og litt snakk

Har blitt sein blogging de siste dagene grunnet masse lekser og Ailen som ringer og sier: ''du skal være med å kjøre bil. Er der om 5 minutter''. Vi har hatt kveldsskole idag, så vi var på skolen til klokka 20.00. Etter det dro jeg hjem, satte meg ned med litt mattelekser så var det ut å kjøre igjen. Vi skulle hente et anlegg for å ha i bilen, i og med at vi skal være sjåfør i helga, og det er rimelig flaut å kjøre rundt med en cd-spiller som hakker.

Telefonen min er også dau for å nevne det. Den var fri for strøm, så jeg satte den i ladderen. Etter en stund skulle jeg prøve å slå på telefonen, men ingenting skjedde. Så nå har jeg min gamle Sony Ericcsson w595. Litt rart å gå fra en stor Xperia x10 til en liten, gammel telefon. Det er forresten grunnen til lite bilder òg. Jeg har brukt telefonkameraet, fordi jeg ikke gidder å ta med meg kameraet overalt.

... men til 10-dagers utfordringen!

 1. Slutt på krig, fattigdom, voldtekter, sult og alt sånt.
 2. Ny pc!
 3. Uendelig med penger!
 4. At det ikke var noe som het ''Black ops''! Det er helt umulig å få tak i noen lengre.
 5. Volleyball i hver gymtime ♥
 6. Å klare alle utfordringene på politiskolen og ikke minst BLI politi.
 7. At jula kommer snart og at det er jul i blåfjell på nrk1. Man blir aldri for gammel for barnetv i jula!
 8. Å være solbrun!!
 9. D.D.E. konsert!
 10. Å klare spagaten uten å tøye. Lykke til med den!

 

Dag 4 - 10 ting du vil si til en person

Okei, denne blir litt vrien.

 1. Vil fortelle mamma og pappa at de er de beste menneskene på jorda!
 2. Vil fortelle Camilla at hun er den beste bestevenninna som finnes.
 3. Vil fortelle lærerne mine at jeg gleder meg til å begynne på vgs..
 4. Vil fortelle Keiy at jeg digger stilen hennes
 5. Vil fortelle Vilde at jeg ble utrolig fort glad i henne
 6. Vil fortelle Julie og Tiril at en skoledag uten dems underholdning, er en skoledag uten mening
 7. Vil fortelle alle svettgamere; SKAFF DERE ET LIV!
 8. Vil fortelle Paradise Hotel-Carl at han er awesome!
 9. Vil fortelle Tonje at hun er sinnsykt sinnsykt vakker!

  ...og litt ellers:
 10. ''Hvorfor snakker du mens jeg underviser? ... Hvorfor underviser du mens jeg snakker?''

Me llamo Elise y soy inteligente!

Hvis overskriften stemmer ordrett, ER jeg faktisk smart!

I dag har friminuttene bestått av noe fornuftig. Faktisk leksegjøring og øving til spanskprøven. Siden vi gjorde det sinnsykt dårlig på den første kapittelprøven (det var faktisk tre kapitler) så har vi begynt med repetisjon. Hei smartinger! Så har vi hatt repetisjonsprøve hver spansktime i det siste, og fler skal det bli. Jeg har forresten fått 6 på begge repetisjonsprøvene, og den tredje hadde vi idag. 41/44 poeng er ikke galt!

Så hadde vi nynorsk. Noe som var sykt kjedelig så jeg og Vilde mistet konsentrasjonen helt. Det endte opp med at vi fant helt syke ord i ordboka, og begynte å le som to idioter!

Seinere blir det enda mer leksegjøring, så skal jeg vaske rommet mitt! Wish me luck..

Dag 3 - 10 ting jeg hater

 1. Edderkopper, maur, snegler og alle slaks småe krypdyr som ikke kan fly!
 2. Sult
 3. Surkete foreldre
 4. Tregt internett
 5. Trasige ulykker
 6. Å fryse, noe jeg gjør 24/7
 7. Å ikke ha noen reine klær jeg faktisk vil bruke!
 8. Lufta i gymsalen
 9. BILREKLAMENE PÅ TV! De er provoserende dårlig!
 10. Snøstorm.

Det var dagens ti! Jeg har omtrent akkurat fått satt meg ned for å slappe av for første gang i dag. Når jeg kom hjem fra skolen var det middag - lekser - trening i 3,5 timer - lekser. GREAT! Når skal jeg bare slappe av resten av kvelden, før jeg legger meg.

Dag 2 - 10 ting jeg elsker

 1. Sjokolade i små mengder, for mye blir bare kvalmt.
 2. Julebrus!
 3. Nutrilett med karamellsmak ♥
 4. Raskt nett
 5. Julestemning!
 6. Kk, cosmopolitan, costume osv. Underholdning til tusen!
 7. Jentekvelder
 8. MUSIKK
 9. Turning
 10. Å Synge - selvom jeg er sick dårlig.

Elise: Si noe jeg elsker
Lillebror: Du elsker meg 
Haha, såklart familien og vennene men det er faktisk en selvfølge, så det er ikke nødvendig å nevne en gang.


Meg og lillebror. Begynner å bli noen år siden nå, ja..

Dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men i går hadde jeg som sakt ikke nok blogglyst til å logge meg inn på blogg.no en gang. Huff. Dag 3 kommer altså neste gang jeg blogger. CYA!

Kino og kirkegårdsbesøk

Heihei! Ble ikke noe blogging igår, grunnet lite blogglyst, enkelt. Jeg var på kino sammen med bursdagsbarnet Carine, Julie, Tiril, Hanna, Martine, Vegard, Alexander og Ken-Ruben. Sinnsykt koselig til tross for at vi så Fritt vilt 3 og den var utrolig dårlig og meningsløs.

I dag har jeg bare sløvet og vært på kirkegården sammen med Ailen. Det er en liten kirkegård i Vangsvika, og der har jeg ikke vært siden jeg var lita. Siden det er allehelgensdag i dag dro vi dit for å besøke grava til Ailens oldemor og oldefar.

Fikk ikke lagt inn noe bilde, jobbdataen til mamma er litt... old.

Dag 1 - 10 ting om meg selv

Som en begynnelse på blogginga, følger jeg strømmen og tar ti-dagers utfordringa. Starter nå!

 1. Turn er min største lidenskap
 2. Jeg er utålmodig
 3. Jeg skvetter av ingenting. F.eks. at noen får melding, men da må det være helt stilt fra før!
 4. Kan begynne å gråte for den minste ting.
 5. Når jeg skal legge meg og det er helt mørkt på rommet, må jeg minst ta en halv meter hoppefart opp i senga. Tør ikke å ha føttene utenfor senga.
 6. Jeg er veldig impulsiv og sier ting RETT ut! Uvane.
 7. Liker å danse på fest, men ikke til koreografi.
 8. Når jeg er trøtt og egentlig ikke gidder å skrive noe, bruker jeg ofte uforståelige forkortelser. Er vel mest på facebook og msn da!
 9. Jeg har store planer om å bli politi!
 10. Er sinnsykt lite kreativ.


Hands up! ;)

Back in buisiness!

Lenge siden sist nå! Har ikke blogget siden midten av mai, og har hatt litt blogglyst innimellom, så hvorfor ikke prøve på nytt? Etter mange om og men fant jeg ut at jeg skulle starte på nytt. Skulle ønske jeg kunne brukt unnskyldningen ''ikke diss, jeg er ny på dette'', men det kan jeg jo selvfølgelig ikke. Haha, dette kan bli spennende. Jeg skal ordne designet når jeg ellers har tid og krefter til det. 10.klasse er et slit!

Tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg har gjort i mellomtiden, slik at mine gamle lesere (om de noen gang leser bloggen min igjen) kan se hva jeg har drevet med, og slik at mine evt. nye lesere kan få et innblikk i min hverdag.


Turnoppvisninga i vår.Hospiteringa på Finnfjordbotn vgs der vi hadde med toppidrett.Pizzakveld med slekt i Vangsvika.


Bading på storvannet. Måtte utnytte den korte sommeren vi hadde.Jentekveld/bygdefest i August.Motorsykkeltur! 


HELLAS ♥


Bildetaking av konfirmantene. Søskenbarnet mitt, Martha og meg.


Jentekveld!


Hospiteringa. Internt...


Fiksing til Halloweenparty! 

Vell, vi blogges! Hvis jeg ikke går lei etter dette innlegget. Haha!


http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0dcae1577c1290ad57639b84c60c9cfc5de4b781

 


 http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/ 


hits