Streiking blant elevene


En liten køddevideo fra kantina istad.

Heisann! Sitter på skolen nå, i biblioteket (as usual). Men denne gangen er det ikke fordi vi har fått fritimer hos lærerne, vi TAR oss fritt. Du leste rett. I noen uker nå har det foregått en diskusjon om navneendring på skolen vår i forbindelse med at tre skoler skal bli slått sammen. Avgjørelsen om det nye navnet var gjort, men saken endte opp i alle lokalaviser og på nettaviser - dette skulle ingen gå med på. Alt jeg har skrevet nå mister mening om jeg skal begynne med geografiske beskrivelser og grunner til at vi ikke går med på at skolen skal endre navn til ''Senja VGS'', siden mange av dere ikke vet noe særlig om der jeg bor.

I alle fall: Det har ikke vært demokrati i denne saken, fordi verken elever eller lærere har vært med på å bestemme nytt navn. Navnet er også ulogisk med tanke på hvor skolen ligger.

På grunn av hele dette oppstyret, er så og si hele skolen samlet i biblioteket eller i kantina, og møter ikke opp til timene fra klokka 1200 og utover til 1530.

NEI TIL SENJA VGS

suser straks på turntrening

Hei! Endelig har jeg fått tid til å sette meg ned og faktisk skrive dette innlegget, noe som skulle vært gjort for flere timer siden. Det er bestandig noe som har kommet i veien, og nå er jeg så trøtt at det ikke frister å dra på en 2.5 timers trening. Det er forresten den siste turntreningen før generalprøven som er på onsdag, og oppvisningen som er på søndag klokka 1500 i Finnsneshallen. Gleder meg kjempemye, så får håpe vi får en effektiv trening i kveld!

Har forresten fått nytt skrivebord som jeg og stefar har drevet på å satt sammen den siste halvtimen. Gleder meg til å få alt på plass på det. Da blir det bilder på bloggen!Julestemniiiing!
Og verdens beste middag

So sad

Heisann. Beklager dårlig oppdatering i dag (les: null oppdatering), men jeg har brukt dagen til å slappe av etter gårsdagens festligheter og et familiebesøk i vangsvika. Ligger i senga nå og blogger fra telefonen fordi skolepcen min har streiket og har ikke med meg rett laddeledning til min andre pc. Skal levere inn skolepcen min til ITansvarlig på skolen i morgen, så får jeg ny harddisk. Så jævli irriterende at jeg mister alt jeg har på pcen fra før........ .jfjfjfjjfjrueueuy.

Tar kveld, god natt.

Eeet mite bilde fra lørdagskvelden

Ready, set, go!

slett hår

Hva synes dere? 

Dagens antrekk

Har brukt fridagen min på å springe fram og tilbake som en idiot og vært på Amfi litt sammen med Benjamin og ''svigermor''. Dagen begynte med at jeg sto opp, la en baguett inn i steikeovnen som skulle være frokosten min, dro til Finnsnes med buss (uten å ta ut baguetten), dro hjem igjen i hastverk for å ikke brenne ned huset, dro så over til Finnsnes igjen. Stress, ja? Jeg må være verdens største vimsehode. 

Her er i alle fall antrekket for dagen!Tycks?

ØNSKELISTE

God morgen! Tenkte at mitt første innlegg i dag kunne omhandle ting jeg ønsker meg siden det snart er jul. Det burde dere også gjøre, fordi om vennene eller familien leser bloggen deres, dobles sjansen for at dere ikke får et en bamse og en klubbe, men faktisk det DERE ønsker dere! Her er i alle fall min ønskeliste i random rekkefølge.

1. Deksel til mobilen min, Samsung Galaxy S2. NEKTER å få riper i min nye baby. Vil såklart også pimpe den litt så den ser litt mer personlig ut. Digger disse dekslene, selvom de ikke beskytter så mye mot støt, men heller mot riper. 

2. Klær i skinn. ELSKER det! Skinnjakke har jeg ønsket meg lenge, men rett og slett: jeg elsker så og si ALT i skinn, bare det ikke ser harry ut!

3. En varm vinterjakke. VeroModa solgte jakker til 300 kr for noen måneder siden. Jeg tenkte at det var et godt kupp, så jeg kjøpte en. Se den her. Jeg likte jakken kjempegodt, helt til det ble et digert hull i lomma av ingenting. Dro tilbake med jakken og fikk en ny, som det også ble hull i. Så nå er jeg fullstendig fri for jakke, og det trengs! Har veldig lyst på en varm parkaslignende jakke, så skrik ut om dere vet om noen rimelige!

4. Smiiiinkeee! Lol, sjokk. Det som står øverst på ønskelisten her, er knall øyeskygger som faktisk vises, og ikke går bort etter noen timer. Snakker ikke om blå, rød, grønn, gul og slik øyeskygge men brun, sølv, gull(♥) og slikt fancy stuff. Hadde også vært stas med noe av dette fra eyelipsface.co.uk.

Link 1: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~370.htm
Link 2: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~368.htm øverst, neutral nude
Link 3: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~374.htm
Link 4: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~375.htm

5. Smykker, øredobber, glitter og alt som hører en jente til!


Alt er fra polyvore.com

6. Vidvinkelobjektiv til kameraet mitt. Kan bare drømme om det. Sjekket nettopp prisen, og jeg er ikke villig til å betale (eller la noen kjøpe) det når det koster rundt 10 000 kr.

7. Smykkestativ. Helst med skål nederst og som er i en farge mellom svart og hvitt. Det er kjempepraktisk med slike løsninger, og ikke minst ser det fint ut også. Me want!8. Fjernkontroll til nikon D3100. Mye lettere enn å springe fram og tilbake når man bruker selvutløser. Passer perfekt til bloggere! Direktelink til en eventuell fjernkontroll.

MIDLERTIDIG ØNSKELISTE!

Noe dere kunne tenkt dere fra lista mi?

sliten etter en hektisk dag

God kveld! Har akkurat spist meg en deilig grov baguett med ost, skinke og tomatpuré (burde prøves!!). Kom hjem fra trening for ca akkurat en time siden, og jeg er dødssliten nå. Atm ligger jeg i senga og prøver å slappe litt av, med en herlig tanke om at jeg faktisk har tatt helg i dag. Det er fordi de som har programfag på skolen min, har fagdag i det, mens de andre har fritt. Perfect!

Hva har dere gjort i dag?

Dagens planerNY HEADER

Siden jeg hadde lite å gjøre, bestemte jeg meg for at jeg skulle sette av litt tid til å lage en ny header, slik at ikke tanken gnir seg inn i hodet hele tiden. Det er sykt slitsomt å drive på med design når man plages, men heldigvis fikk jeg til og gav meg ikke. Er kjempefornøyd med den nye headeren, selvom det ser ut som at den er direkte importert fra barbieland eller noe. 

Hva synes dere om den nye?

Før:

Nå:

Me likeee!

Favorittsangene mine for tiden

Noe dere har å tilføye? 

moter meg opp til rydding og vasking

Hei og god ettermiddag lesere. Sitter nå og prøver å samle mot og ork til å vaske og rydde store deler av leiligheten slik at pappa blir kjempeglad når han kommer hjem i morgen. Da er jeg jo heldig med at klokka ikke en gang har blitt seks! Det er så utrolig deilig å være hjemme alene i blant, og en av grunnene er at det er stille konstant! 

Kos!

Har forresten begynt å lage ønskelisten min for jul (og ellers generelt), som kommer ut så fort den er ferdig. Hva tenker dere om en ny konkurranse snart forresten?

la clase de español

Sitter og jobber med et prosjekt vi har i spansken nå. Skal ha fremføring etter jul, mens det skriftlige skal leveres inn før jul. Temaet vårt er faktisk jul i Spania. Gleder meg til å framføre det!

Dagens antrekk

Hva synes dere?

herlig med ryddig soverom, finally!

ENDELIIIIIIIIIIG (!!!!!!!!!!!) er soverommet mitt strøkent, og det føles ut som at jeg er en helt annen plass. Det at de ble veldig ryddig her, gav meg både krefter til å ikke sovne av når som helst, og faktisk motivasjon til å jobbe med skolearbeid. De siste dagene har jeg bare oversett rotet, og tenkt ''tar det i morgen''. Det skjedde aldri, så da måtte jeg få fingeren ut og begynne å gjøre noe. 

FØR:

NÅ:

Skal sette meg ned og gjøre noe lekser nå, så vi blogges!

Er dere også slappe når det kommer til rydding?

Dagens antrekk

Hva synes du om antrekket? I kveld kommer det julegaveønskeliste! 

at school

Sitter i biblioteket på skolen, og er så sykt skolelei at jeg spyr snart. Hater virkelig mørketiden. Trøtt, sliten, dårlig form (oftere enn om sommeren), skolelei og alt på en gang. Det er så slitsomt! Skal begynne å legge meg tidligere om kveldene og spise mer mat med lange karbohydrater, slik at jeg reduserer dette. I tillegg synes jeg det er alt for lite timer i døgnet. 

Sådeeer, det var dagens klageinnlegg. Etter skolen drar jeg på jobb, og jobber til 1900, så får vi se hva kvelden vil bringe. Sikker bare avslapping (as usual)!Kommer forresten outfitinlegg seinere!!

tar kveld

God kveld! Kom hjem fra trening for en stund siden, der vi driver og øver på programmet til juleoppvisningen. Bare kort tid til oppvisningen nå, så vi fikk pepperkaker, mandariner og druer på treninga i dag. Wii ♥

Tenker jeg legger meg nå slik at jeg kommer meg tidlig nok opp i morgen til å både dusje og poste outfit på bloggen. Talast i morgo!Noe dere vil se på bloggen ellers i morgen? Har jobb fra 16-1900 da, men skal se hva jeg får til! :-)

en dårlig start på uka

Heisann folkens! Har ikke hatt en særlig bra start på uken. Begynte med at jeg forsov meg, er ellers i dårlig humør og kvalm. Hurra! nei. Det nytter vel ikke å si at når jeg kommer hjem, SKAL jeg rydde rommet (har enda ikke knødd meg til å gjøre det, uansett hvor mange ganger jeg har sakt jeg skulle det), men nå lover jeg at jeg skal få orden der inne. 

Må også få litt ork til å ordne meg ny header nå (om dere vil prøve å lage header til meg, så send mail til elisema.blogg.no, så legger jeg ut bilder på bloggen. De forslagene jeg får inn, legges ut med link til bloggeren om ønskelig!)
 

øyesminkevideo

Funker det nå?

Sminkevideo på vei

God ettermiddag! Driver på å redigere sminkevideoen jeg laget i går. Jeg hadde det forresten sinnsykt gøy hos sjefen i går på julebord. Mye fliring, dansing, spontan synging og you name it. Får håpe jeg jobber på Kappahl så lenge som mulig, fordi disse folkene er helt sinnsykt geniale!

Anyways, planene for i dag ja.. Det er først og fremst å få ryddet helt opp i alt kaoset på rommet mitt. Det er så vidt mulig å se gulvet, og det vil jeg ikke ha noe av! Etter det er det leksene som venter, så kommer Benjamin hit, wii ♥Har også sett på TV 2 zebra nyheter i dag. Uvanlig meg, men i dette tilfellet hadde jeg ikke noe valg. Det var videoklipp fra Gym For Life Norge der, og sykt som jeg har lyst å dra dit. Får trøste oss med at det kanskje blir Portugaltur!

Har vært en crappy bloggehelg, så nå ser jeg fram til en ny uke!

Kveldens antrekk - julebord

Takk for hjelpa folkens, valget falt på den siste kjolen! Har forresten filmet hvordan jeg sminket øynene, så filmen kommer i morgen. Stay tuned og ha en fin lørdagskveld!

Hva synes dere om antrekket? Skal dere på julebord i år?

Hvilken kjole passer best til et julebord?

Hei folkens! Skjønner ikke at dere klarer med meg, og den sinnsykt treige oppdateringen min. 

Har vært på jobb fra klokka 12-16 i dag, i tillegg til at jeg skal på julebord klokka 7. Det er faktisk mitt første julebord, og det er med de flotte jentene på Kappahl som dere kan skjønne. Er sykt stressa nå, og har vært det i hele dag, så i mens jeg er i dusjen MÅ dere hjelpe meg å velge kjole.


Fra motehus.no.
Den henger ikke sånn på..


Fra nelly.com.

Fra Tyrkia.
Henger ikke sånn på..

Sorry for crappye bilder, men jeg trenger hjeeeeelp! 

Det er tid for fredagskooos

Hei folkens! Blogger fra mobilen nå fordi jeg sitter hos Ailen uten pc. Forguder bloggappen min! Har ikke så store planer, annet enn å se Twilight og spise godis. Har ikke så mye å si, så vi blogges seinere!

Motepia tar helg

Hei folkens! Hadde fagdag i norsk i dag, noe som gikk helt fint. Måtte skrive et klagebrev til katta mi (lol, i know) på nynorsk, og det endte opp med at jeg syntes synd i han til slutt. Haha! Anyways, etter skolen dro vi ned til AMFI og gjorde noen ærender før vi fant ut at vi skulle ha det litt morsomt med å prøve klær. 

Først prøvde vi nån litt stygge...

Så prøvde vi noen som var ganske så mye finere, elsker blomstermotivene og spesielt hatten til Vilde!

Såååå møtte vi på Nataliemor som er kommet hjem fra Tromsø.

Straks drar jeg til Ailen, så blir det kosekveld med bestevenninna mi ♥

Hva har dere gjort i dag? God helg forresten!

Videoblogg

Visste ikke at klokka var så mye da jeg sa det kom et til innlegg i kveld. Det som står på planen min nå er å stelle meg og legge meg med en gang. Blir søkksliten av jobbing og skole samtidig, men hva gjør man vel ikke for litt ekstra cash i lomma? hehe. NIGHTY

Dagens antrekk

Hei! Føler jeg er blitt veldig flink til å lage outfit-innlegg i det siste, noe som er braaa! Etter skolen skal jeg gjøre et lite ærend før jeg begynner på jobb. Ha en fin dag videre!

Herlig frokost, mmm!

Hva synes dere om outfiten?

God natt

Ville bare stikke innom før å si god natt, og at jeg holder på med ny header. Sweeeet!Vinneren av konkurransen

Endelig trekker jeg vinneren av den siste konkurransen jeg holdt. Den gikk ut på å skrive en kommentar der dere skulle fortelle om favorittbloggeren deres, og hvorfor dere valgte denne bloggen. Det var ganske vanskelig å bestemme hvem som hadde den beste forklaringen, men denne gangen var det Alexandra Vangen Scholz som gikk av med seieren. 


Linniiie.com er en blogg jeg leser, og elsker den. Synes denne forklaringen passet perfekt, så derfor valgte jeg Alexandra som vinner. Gratulerer! :)

Har sendt deg mail.

Tips til å få seg jobben du vil ha

EDIT: KONKURRANSEN MIN AVSLUTTES I KVELD KLOKKA 20.00. MELD DERE PÅ HER.

Heisann! Tenkte å skrive et lite innlegg om hvordan dere kan få dere jobb, fordi det er alltid kjekt å ha ekstra lommepenger og å få erfaringer i jobbsamfunnet, tidlig! Du må ikke forvente å få jobb på første forsøk. Noen er så heldige, andre ikke. Her er noen tips til dere som jeg har brukt for å få meg jobb. 

Først og fremst: tenk over arbeidsplasser der du tror du hadde passet inn, og som er lett tilgjengelig. Det lønner seg ikke så veldig å få seg en jobb der du verken trives, eller har vanskelig for å komme seg til.

Nr. 2 på lista: Sett deg ned og skriv en formell søknad der du blant annet har med navn, adresse, mobilnr og fødselsdato, hva du gjør om dagene (dersom du går på skole, er det viktig å få det med så de ikke setter deg opp på jobb i skoletiden), så er det veldig lurt å ha med eventuelle tidligere erfaringer. Spør lærerne dine (eventuelt norsklærer), foreldre eller noen som kan det, om hjelp. 

HER er en mal på en formell søknad. Bla ned til side 2.

Når du leverer søknaden, lever den ansikt til ansikt. Da er det lettere for arbeidsgiveren å få et godt førsteinntrykk av deg. Dermed er det lurt å kle seg ordentlig. For eksempel å kle seg i normale hverdagsklær og ikke joggeklær, være velstelt og møte dem med et smil. 

Dersom det ikke funker, ikke bli lei deg. Det finnes masse forskjellige muligheter. Lever søknad til alle plassene du kunne tenkt deg, og om du får tilbud flere plasser, da er det ikke vanskelig å takke nei til noe. Prøv igjen flere ganger, og spesielt til jul trenger butikkene ekstrahjelp. 

Kan skrive om hvordan jeg fikk min jobb i et annet innlegg, så det ikke blir alt for langt.

Hva synes dere om tipsene?

Dagens antrekk

genser - kappahl // smykke - kappahl // bukse - forever21

Hva synes dere om den nye genseren? :D

tredje verdenskrig på rommet mitt

God kveld! Hadde aldri trodd at den ryddingen kom til å ta så sykt lang tid, eller at den kom til å slite meg så ut. Er helt utkjørt nå! Men det er jo såklart ikke noe morsomt å oppholde seg i et rom fylt med konstant rot, så i dag gjorde jeg noe med det! Kom bare så langt at jeg fikk vasket klesskapet og lagt tilbake mesteparten av klærne, men jeg fortsetter i morgen. Har tenkt å ordne rommet mitt kjempekoselig, siden jeg oppholder meg her mesteparten av tiden. Vi får se hva jeg får til. 

Heldigvis er det bare dette og litt mer jeg har igjen. Freedoooom!

Forresten: Jeg tenkte jeg kunne skrive et innlegg om hvordan jeg fikk meg jobb, og tips til hvordan dere kan skaffe dere en jobb. Butikkene (eksempel) trenger mye hjelp mot juletid, så her er det mange muligheter. Hva synes dere om det? Kommer ut i morgen.

Men nå venter senga på meg. God natt søtiser ♥
Dagens innkjøp

Heisann! Fikk stipendet i går, så etter jobb i dag tok jeg med meg noen herligheter som har hengt i skapet og ventet på meg. Selvom skapet mitt er stappfult, har jeg bare lyst å kaste ut alle gamle klær og erstatte de med nye. Det skjer vel kun i drømmene mine.


Blazer: 100,- på salg


Genser: 150,- på salg


Diverse undertøy: 278.- til sammen


Smykke: 99,-

Er kjempefornøyd med dagens innkjøp. Noe av dette får dere se på morgendagens outfit innlegg!

Nå skal jeg rydde og ordne det litt koselig her, spise, så skal jeg faktisk lage ønskeliste til jul som jeg skal dele med dere. Snakkes så lenge!

Meg i dag


Ignorer rotet rundt. Tar det seinere!Nå skal jeg gjøre litt lekser, så er det jobb etter skolen. Blogges!

For å gjøre en lang dag kort

Jeg kan oppsummere dagen min i få ord: kvalme, magepine, forbanna og umotivert. Skal prøve å holde bloggen positiv, så derfor legger jeg meg og håper på en bedre dag i morgen. Har heller ikke jobb i morgen så kanskje jeg kan sette av litt ekstra tid til bloggen om jeg ikke har så mye lekser! God natt flotte leserne mine ♥Jeg er forresten kjempeglad for at så mange som hele 600 er innom bloggen min i løpet av en uke, noe jeg setter stor pris på. Love youuuuuu!

skoleblogging, as usual

Heisann! Sitter på skolen nå og blogger, som vanlig hver mandag fordi jeg rett og slett ikke har tid til å blogge så mye på mandager. Lekser og trening fyller ut fritiden min da. Det er forresten begynt å sny ute her oppe i nord. Bakken er helt hvit, og det minsker ikke akkurat på julestemninga jeg har for tiden. Gleder meg sykt til jul!

Haha, for et random innlegg... Kan vel ''straffes'' med et innlegg seinere i dag også! 

Øyesminken i dag, liker forandringer!

Hva er deres planer for dagen? Kanskje det blir noen bilder fra treningen i dag om vi øver på det samme som sist: 

tar kveld etter en lang dag

God kveld. Om litt er jeg på tur i seng, men først må jeg pakke klart til jeg skal til pappa i morgen. Gleder meg, to uker siden sist jo! Jeg vet jeg lovte å lage sminkevideo i løpet av denne uken, og jeg har hatt tid og, det er det verste av alt, fordi jeg har bare glemt det. Skal prøve å få gjort det så fort som mulig. 

Håper alle har hatt en fin uke, og en fin helg. God natt søtinger ♥

kjekt med android

Hei! Som dere vet har jeg fått kjøpt meg ny telefon, en telefon jeg forhåpentligvis skal ha lenge! (om dere vet om noen stilige deksler til Samsung Galaxy s2, kom med det). Noe av det beste med androidtelefoner er at man kan laste ned drøssevis med forskjellige applikasjoner bare for moroskyld, eller fordi det faktisk hjelper til med noe i hverdagen. 

Problemet er at jeg vet ikke hvilke applikasjoner som er bra/dårlig, så jeg vil gjerne at dere kommer med forslag. Skriv kort om applikasjonen også slik at jeg vet hva det dreier seg om. Den som foreslår den applikasjonen jeg blir mest fornøyd med, får linking i neste innlegg!Så, hva er ditt forslag?

Søndagsmodus

For første gang på lenge har jeg ikke den søndagsfølelsen der det kjennes ut som at jeg er dødssyk. Får nyte det så lenge det varer, fordi nå begynner jeg faktisk å øve til en prøve vi har på tirsdag. Minst et innlegg hver søndag handler for det meste om leksegjøring fordi vi har prøver og innleveringer og slikt i den kommende uka. Nå har vi faktisk enda en prøve som sakt, og det er i naturfag. Fikk jo 5 på min forrige, den jeg trodde skulle gå rett i dass så nå er faktisk motivasjonen min til å pugge hakket høyere. 

Hadde helt syke krøller etter at jeg hadde flettet håret i en hestehale og sovet med det til håret ble tørt!
Og til alle pappaer der ute: Gratulerer med farsdagen! ♥ Pappa ♥

Hva går deres søndag til?

Vinn goodiebag fra Moroccanoil!

Heisann! Endelig har blogg.no ordnet et ny konkurranse der hele 40 bloggere kan vinne en goodiebag fra moroccanoil. Jeg elsker det merket, fordi det passer helt perfekt til mitt krøllete, men også krusete hår. Det dere kan vinnne er blant annet håroljem shampo, curl cream (håper jeg vinner altså!!!) og noe informasjon fra Moroccanoil. Dere kan lese mer om produktene her. 

Deltar du?

cutrinsample

Dagens antrekk

Det ble en helt enkel outfit i dag, siden jeg ikke fant noe annet. Håper dere liker den fordet!
Elsker denne frisyren her!

Genser - Cubus // Bukse - VeroModa.

Hva synes dere?

Workin' 9 to 5

... eventuelt 12-16 da heldigvis.

Skulle akkurat til å blogge imorgest, da mamma ropte på meg fordi vi måtte dra. Før jeg dro på jobb, skulle vi innom expert og kjøpe ny telefon til meg, siden jeg ikke er så flink til å ta vare på mine. Altså, HTC'en var det bare feil med, så det var ikke pga meg! Det endte i alle fall opp med at jeg tok med meg en Samsung Galaxy S2. Looove it ♥

Er kjempesulten nå fordi det har vært kjempemye folk på jobb i dag, og mye stress så oppdaterer dere senere. 
BLOGG.NO APPLIKASJON FOR ANDROID!!!

Gikk gjennom litt appser på markedet på telefonen og til tross for min lykke fant jeg blogg.no app for android telefon. Wiiii :D visste dere dette fra før av eller?

Jobbepia, haha så stykt..

Hårvideo - hårdott av flette

Et lite tips siden jeg plages sykt med å få selve videoen til å utfylle hele ruta, så det ikke blir slike tykke svarte kanter rundt. Ta på 1080p, og på full screen, så blir det mye bedre!

Hva synes dere om videoen?

Har forresten fått mye fine bidrag til konkurransen i innlegget under, så fortsett å meld dere på!

KONKURRANSE - vinn solpass, soltattoos og neglefiler

Vinneren av forrige konkurranse der dere kunne vinne gavekort fra illusion.no, ble Maiken Hillestad. Gratulerer, Maiken. Skal sende Illusion en mail nå :)


Heisann! Da kjører jeg i gang en ny konkurranse her på bloggen. Jeg synes jeg er blitt flink til å holde konkurranser i det siste, tommel opp! Det dere kan vinne denne gangen er 5 solpass til en verdi av 100 kr pr stk, 10 store neglefiler og 50 brun og blid tattoveringer. Premien er sponset av brun og blid. 

Det dere trenger å gjøre:

 1. Skriv i en kommentar hvilke blogger du liker best, og hvorfor. NB: ''Fordi det er en bra blogg'' holder ikke. Utdyp det litt mer!
 2. Ha med navnet ditt og epostadressen slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner. 

Denne gangen er det ikke en random som vinner, men den personen som har den beste forklaringen av hvordan favorittbloggen er. (Ps: det hjelper ikke å smiske her. Bruk dine 100% egne meninger).

Hva er din favorittblogg og hvorfor?

Nyåpning av Akfi/Friskhuset

Hei! Har endelig klart å knø meg opp fra sofaen, så snart kommer Ramona og henter meg. Vi skal på nyåpningen til Akfi/Friskhuset her på Finnsnes. De to treningssentrene slåes sammen så det blir konkurranser, premier, mye trening og mye folk. Gledes!

Nå er hun her straks, så jeg må kjappe meg. Kanskje det blir hårvideo seinere?

Trener dere på treningssenter?

 

Dagens inspirasjon fra lookbook.no

Jeg elsker å se på outfits på lookbook.nu. Det er så mye fint, og spesielt og perfekt plass å hente inspirasjon. Wiii ♥Favorittoutfitet mitt her må være nr. 1 eller nr.2. Hvilket likte du best?

Anbefaling av bilderedigeringsprogram

Hei! Har lastet ned bilderedigeringsprogrammet GIMP (gratis, og kan lastes ned her) på pcen min som jeg kan bruke for å redigere bildene helt generelt. Dette er det beste (og enkleste) programmet jeg har vært borti, og det er kjempemorsomt å bruke. Det er veldig lett å redigere bildene helt generelt, og de blir kjempefine. Har laget noen (merk: mange) eksempler til dere, slik at dere får se hvordan det fungerer. 

Det er på menylinja oppe, der det står ''farger'' (om dere ser det), jeg har gjort alle endringene.

Disse to bildene er begge to redigert på ''kurver''. På det øverste bildet dro jeg kurven opp, og på det nederste dro jeg den ned. Dere skjønner det når dere ser det.

Disse tre bildene er redigert på ''mindre metning''. Her er det tre forskjellige ferdiordnede typer. Det øverste er Klarhet, det mellomste er Gjennomsnitt og det tredje er Lysstyrke. Jeg likte best den siste innstillingen!

Alle disse fire bildene er redigert i ''Farg...''.

Jeg anbefaler alle å laste ned dette programmet. Lett, gratis og kjempebra! 

Hva synes dere om bildene?

endring i designet

Hei og god morgen! Har ikke lærer i første timen, så jeg og Martine sitter bare i gangen og jobber med noen opgpaver som skal innleveres. Dødskjedelig, og nynorsk er gresk for meg! Men til poenget mitt. Har endret fargene på bloggen fra rosa til beige fordi jeg begynner å gå mektig lei av all rosafargen. Så fort jeg får mulighet, skal jeg ta nye bilder og sette sammen en ny header, men dere får klare dere med den jeg  har nå inntill videre. 

Skal på jobb etter skolen, i tilfelle vi ikke blogges før i kveld. Til dere som ikke liker at jeg legge ut flere bilder av meg selv: this is for you.

Toast alá Elisema!

God kveld i stugooo. Har akkurat spist, og dokumentert faktisk fordi jeg tenkte å vise dere hvordan jeg lager verdens beste toast. Før gikk det bare i ost og skinke, men hey. Det er visst masse andre forskjellige måter å lage det på. Tror jeg har det etter Benjamin. 

Anyways. Det dere trenger er ost, skinke, tomatpuré, oregano, hvitløkspudder, timian, toastjern eller vaffeljern. Jeg bruker vaffeljern fordi da blir hele brødskiva presset ned, ikke bare litt av den.

Smør på tomatpuré på den ene brødskiva, og legg ost og skinke på den andre.

Fra venstre: Oregano, hvitløkspulver og timian.

Strø litt av alt krydderet på brødskiva (smak og behag)


Ta den ut når osten er smeltet og brødskivene begynt å bli litt sprø. Server med et glass (eller fire) med melk, og bon appetit!


Noe dere synes jeg manglet? Eller noe jeg ikke skulle hatt?

Lyst på en god latter? Se her

Heisann! Har ikke gjort særlig mye siden jeg kom hjem fra skolen annet enn å spise, sove og kjede meg. Tiden med kjedsomhet ble fort forandret til latterkrampe av disse to jentene, Donna og Sara. Leste bloggen deres før, men ikke nå lenger (fordi jeg glemmer det). De har veldig ofte gode tips, meninger og hverdagslige innlegg.

De har også noen sykt morsomme videoblogger, som virkelig er verdt å se. Trodde jeg skulle flire meg ihjel. Se flere videoblogger her. 

Hva synes du om videoene?

Dagens antrekk

Genser og smykke - Cubus

Tycks?

Gjestevideoblogg

I dag på skolen fant Martine og Stine ut at de skulle lage en videoblogg til meg, som egentlig var ganske usaklig. Kan jo ikke forvente for mye av de to heller da! Haha neida. Anyways, her er noen klipp fra filmene de filmet. Skal spare dere for resten, men kos dere med dette i alle fall!

Ta på 480p.

Hva synes dere om å ha gjestevlogg?

 

Dagens antrekk

Fy flate som tiden har flydd siden jeg kom hjem fra jobb. Har sottet med lekser til nå! Trynet mitt ser btw ut som at det er overkjørt av en trailer, så det ble ikke med på outfitbildene!
Aner dessverre ikke hvor noe annet enn armebandene er fra, og de er fra Lindex. Gleder meg til jeg får stipend. Da blir det endelig noe nytt i klesskapet ♥

Hva synes dere?

8 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • Jeg har et syndrom som kalles raynauds syndrom. Det går ut på dårlig blodsirkulasjon, og det er det som gjør at armene mine ofte kan være blå, gul, rød og lilla samtidig. Ja, du leste rett!  Jeg har ikke noe ille type, men liker det fremdeles ikke.
 • Er unormalt følsom, faktisk alt for følsom. Det er ganske irriterende, fordi jeg kan begynne å skrike av den minste ting.
 • Dersom jeg starter dagen med å være i dårlig humør, blir jeg som oftest gal, hyper, crazy, irriterende og alt slikt på en gang etter halve dagen.
 • Elsker å prate om og planlegge mål for meg selv, men hater å utføre de...


  Høhøhø
 • Elsker klær og sko. Kunne hatt haugevis, kunne kjøpt nytt hele tiden (hadde jeg hatt penger), sikler hele tiden etter noe jeg ikke har. 
 • Når jeg blir irritert, har jeg så alt for lyst å ødelegge/knuse noe eller bruke makt på noe, at jeg heller blir ekstra frekk. Dårlig vane!
 • Er sykt treig å komme i gang med ting. Slik som nå (skrivende stund). Skulle egentlig rydde rommet, ordnet alt klart til i morgen og lakt meg, men neida. Her sitter jeg enda og tror at tia har stoppet.
 • Hukommelsen min kan sammenlignes med hukommelsen til en gullfisk. Glemmer ting jeg har sakt og gjort, glemmer alt jeg gjorde dagen før, glemmer gjøremål og andre viktige ting....

Noe dere visste fra før?

Hola chicas

Qué pasa?

Har spansk nå som dere kanskje skjønte, og dør snart av kjedsomhet. Jeg er så sykt lei av spansk nå, etter tre år med det på ungdomsskolen. Det eneste som holder humøret mitt oppe i timene, er læreren vår. Hun er ganske grei, så det går greit.

Etter skolen drar jeg rett ned på Amfi og jobber fra 1600-1900, så alle som er i nærheten; kom innom! Må sette meg ned og gjøre noen oppgaver nå så jeg ikke får masse masse lekser. Blogges etter jobb!

Martine er begynt på leksene sine.......

Har dere spansk på skolen?

før jeg legger meg

God kveld lesere. Før jeg legger meg vil jeg bare si at bloggmotivasjonen min er på topp igjen, så skal prøve å være flink bloggpike de neste dagene og forhåpentligvis enda lenger. Skal på jobb i morgen, så er ikke hjemme før i halv 8 tiden, men skal se om jeg ikke får blogget på skolen. God natt!

Fri for vann i kranen så jeg får verken fjernet sminken eller pusset tennene. Dårlig timing ja?.......

Vanlig prosedyre før sengetid, hihi! 

turntrening next

Stikker på turntrening om ikke lenge, og gleder meg til å turne siden jeg var syk sist gang. Tror vi blir å snakke en del om uttak til konkurransetroppen som blant annet skal være med til Portugal til neste sommer. Det er nesten så jeg synes synd i de som ikke kommer med, fordi regner med konkurransetroppen blir å ha det forferdelig gøy på alle konkurransene! Huff, nå ble det alt for mye ''konkurranse'' her. 

Hvilken sport driver dere med?

VINTERMOTE

Til dere som spør: skal lage sminkevideo så fort jeg får sjansen. Kanskje onsdag eller torsdag. I alle fall i løpet av uken :-)

Polyvore.com er en side der du kan sette sammen dine egne antrekk. Det som er så bra er at plaggene er hentet fra mange forskjellige nettsteder der du kan bestille dette. Masse forskjellige plagg, sko, accesories, sminke, bakgrunner, tekst osv som du kan sette sammen til din egen plakat for inspirasjon. Det har jeg gjort med årets vintermote!


Hva synes dere?

Rainy day

Ser at lesertallet mitt synker som stein i havet, så om det er noe dere savner, misliker eller vil ha mer av på bloggen, så spytt ut. Alle forslag mottas med stor takk!

Været i dag er ikke noe særlig, så i stress for å komme meg inn på klasserommet og sette meg ned og slappe av, har jeg allerede rukket å tryne i to trapper på skolen og bli klissvåt. Hurra! Det er faktisk storm ute, så det var ikke så veldig fristende å stå opp i morgest heller..


....liker ikke.

et lite avbrekk

Endelig fikk jeg meg et lite avbrekk fra geopuggingen. Lovet lillebror at jeg skulle rydde dersom han laget vaffler, og etter litt krangling (normalt ♥) og grising, sitter jeg her nå og er på tur å begynne å øve mer. Bestemte meg plutselig for at jeg kun skulle gjøre kapittelspørsmålene, men det er ikke få det heller altså, i tillegg til at vi har prøve i to kapitler.....Herliiig!

Søndag, den typiske leksedagen

Dagens gjøremål:

» Ligge litt for lenge som et slakt på sofaen.... Check!
» Ordne enda en konkurranse for dere! Check!
» Pugge til geografiprøven.      

Heisann! Har akkurat ryddet rommet og ordnet det litt koselig til jeg skal begynne å pugge til geografiprøven vi har i morgen. Det minner meg på at jeg må levere inn rapporten som skulle vært levert for en uke siden..

Siden Benjamin har vært her i natt, har det blitt lite blogging. Vi har heller prioritert å kose oss og se film og spise godteri. Det er så koselig å være hjemme alene med han fordi vi blir helt crazy begge to. Skulle tro vi var tre år...

Og forresten. Den konkurransen jeg snakket om ovenfor, blir postet når denne konkurransen er over. Avslutter den på onsdag, så det er bare å henge i å melde seg på! 

Hva benytter dere søndagen til?

NOEN SPØRSMÅL

Heisann! Kom hjem fra jobb for litt siden og sitter bare på kjøkkenet og venter på at Benjamin skal komme og bli til i morgen. I mellomtiden skal jeg i alle fall nerde tetris battle på facebook, hihi ♥ Tilbake til overskriften - jeg har fått noen spørsmål som jeg heller svarer på i et innlegg enn som kommentar, fordi da blir svarene mer synlige.

Hvor jobber du?

På tirsdag i denne uka begynte jeg å jobbe på Kappahl her jeg bor, og jeg trives veldig godt. Blide kunder, mye salg og mye fint, og kjempekule kollegaer! Jeg jobber noen dager etter skolen og noen ganger i helgene. 

Er krøllene dine naturlige?

JAAAAAAAAAA! Pugg det. fordi dette spørsmålet har jeg fått en million ganger. Nesten så jeg må skrive det i headeren så det er det første dere ser! Haha, neida. Men ja, krøllene mine er 100% naturlig.

Dagens antrekk - hæler

Heisann! Har akkurat kommet hjem fra jobb, og skal bare legge ut outfit før jeg flytter til Benjamin for helga! Skal prøve å få blogget en del selvom jeg er hos han, men det er så kleint i blant..

Hva synes dere?

at school

Sitter på skolen nå og har engelsk som dere sikkert vet fra i går. Er ferdig med oppgavene og kjeder meg, så hvorfor ikke blogge? Bestemte meg for å ta på meg mine nye herligheter i dag, noe jeg ikke angrer på. Er høyere enn alle nesten, wihii! Siden det er så høy platå på de, er de ikke vonde å gå i heller. Ser ut til at jeg kanskje bruker dem på jobb i dag! :D


Ha en fin dag!

KONKURRANSE - vinn gavekort fra illusion.no

Som jeg lovte, skulle jeg holde flere konkurranser, og denne er i samarbeid med illusion.no. Denne gangen kan en heldig vinner vinne et gavekort på illusion.no til 150 kr. Den som vinner får en kode for å bruke som gavekort. 

For å være med på konkurransen må du....
» Gå inn på illusion.no og finn noe du liker kjempegodt.
» Skriv navn og epostadresse i kommentarfeltet, og link til det du fant på punkt 1.

Vinneren trekkes om seinest en uke.

Bli med da vel :D

Fagdag i engelsk i morgen

... så derfor driver jeg og gjør noe engelsklekser og spiser kjeks og julekaker (faktisk!).

Engelsk er virkelig ikke mitt beste fag, selvom jeg hadde 5 i det på ungdomsskolen. Prøven vi nettopp hadde var det forferdelig dårlig resultat på og karakteren min i faget blir å synke veldig nettopp på grunn av at jeg ikke tør å snakke i timene. Er vel redd for å ta feil eller å dumme meg ut. Skal prøve å skjerpe meg på den kanten fordi læreren vår er kjempebra, så det er meg som må fikses på!Liker dere engelsk?

Sko fra nelly

€/(%/%€"&%#!€(&♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Måtte bare få ut litt glede først så jeg ikke klikker helt midt inne i innlegget. 

Pakken kom på postkontoret for rundt to dager siden, men har ikke fått hentet den før nå. Dere kan tro det var en lykkelig Elise da jeg åpnet pakken og fikk øye på de kuleste, fineste, stiligste og mest spesielle skoen jeg noen gang har eid. 

Lurer på nårtid jeg kan bruke de uten at det blir for lang tid fordi jeg kommer til å få sykt vondt i føtene. Vell, det bryr meg ikke så mye akkurat nå fordi jeg har bare lyst å ta de på meg og gå ut og gå meg en lang tur! Hva synes dere?

[Insert random headline]

Heisann! Satt faktisk å vurderte sterkt å ta en bloggepause istad, men jeg vet jeg uansett er tilbake i morgen da, haha. 

Kan vel ikke si annet enn at skoledagen har vært helt grei, som vanlig. Musikkgruppa hadde framføring for resten av skolen i dag, kjempemorsomt å se på! Er enda litt syk så jeg hadde ikke gym heller, så da ble det tre fritimer på meg i dag. Lurer virkelig på hvor mange fritimer vi har gjennomsnittlig i uka....

Anyways, skoene mine fra nelly.com er kommet endeliiig! Vurderer å gå meg en tur etterpå for å hente det på postkontoret, så skal jeg vise dere så fort jeg får kloa i de!


Men før jeg gjør noe som helst, må dette vekk.....dødssliten og lite blogging

Heisann.

Kan begynne å unnskylde den dårlige bloggingen min (noe jeg gjør ofte for tiden). Men nå har det sånn at akkurat nå er jeg syk og har jobb og skole i tillegg, så da blir det ikke så veldig mye tid til overs til blogging. Jeg gjør mitt beste!

Kan jo informere dere om at russens svarteliste ble offentliggjort i dag, og tusen takk til Ailen som satte meg på 2.plass av ti stykker. Gad...

Nå skal jeg få i meg litt mat så skal jeg faktisk legge meg i senga. Er helt utslått! Men det skal også nevnes at jeg trives kjempegodt på jobb.

Her er iaf dagens antrekk.

hits