Plages med designet

Har holdt på kjempelenge med design nå, men jeg bare plages. Så nå går jeg i dusjen så bærer det ut på nyttårsfest! Sees til neste år peps!

Ubesluttsomme meg, hjelp?

Okei, jeg er drittlei av designet mitt allerede. Ikke ta det personlig, Rina men jeg vil ha et personlig design og ikke et gratisdesign som alle kan hente. Jeg kom over en blogg i dag med samme design som meg, og da innså jeg at jeg vil ha et design som jeg har laget, og ikke mange andre. 

Jeg ser for meg et lyst, enkelt men oversiktlig design men ikke så mye dilldall på. Og jeg er allerede begynt. Spørsmålet er bare om jeg blir å gjøre det ferdig, eller om dere liker designet mitt som det er?

....... jeg vil ha et design laget av meg. Hva synes dere?

Mitt største ønske i dagMen nå skal jeg opp og lage taco så jeg får viljen min litt likevel.

Morgeninnlegg

God morgen alle! ...eller morgen og morgen, det er ferie. Det er min unnskyldning. Jeg sto opp for rundt en halvtime siden til tomt hus. Ikke en sjel her og ingen hadde sagt hvor de skulle dra heller, så her sitter jeg. I en kopi av One Piece som jeg fikk i julegave og gjør ingenting. Men jeg skal ikke klage altså, har jo huset for meg selv!


Morgentryne dilux!

Mitt 2010


Overnattingstur med klassen


Fargerik fotball med skolen. Vel, vi ikke-fotballinteresserte gjorde andre ting..


Hospitering. Interne greier, Trond er sinsykt kul!


Hyttetur i hagen i en liten dukkestue, 5 jenter. 


Vårball på Finnsnes


Besøk hos firemenningen min i Bærum. Fikk meg en mc-tur der òg.


Hellas - Thassos sammen med mamma, Ronald og mine to småbrødre.


Mc-tur sammen med pappa og en mc-kompis.


Bildefotografering til takkekort og julegaver etter konfirmasjonen. Fotograf: pappa.


Halloweenparty der jeg var utkledd som en politikvinne. 


Togabursdag for Anette mi ♥


Kioskvakt på Silsand LAN, utrolig koselig og latterfylt!


Min første turnoppvisning med FIL Turn.


Møtte Benjamin for første gang på hans Bursdag, og en måned senere var vi blitt kjærester. Gjett om jeg tror på kjærlighet med første blikk!


Eide dansegulvet på det siste skolejuleballet for tiendeklassen.


Jentekvelder med fiksing til fest seinere. 


Juleball i Rossfjord

Har dere masse minner fra 2010? Hva er ditt beste minne?

Mine nyttårsforsetter for 2011

Tenk, nå er snart et helt år gått.. igjen. Årene går så utrolig fort for tiden, og jeg kan ikke tro at jeg til neste år begynne på videregående. Litt rart for dere eldre å lese, men slikt har dere også hatt det. Jeg har bestandig prøvd å finne noen nyttårsforsetter bare for å se om jeg klarer å holde dem, og det skal jeg i år og. 

♥ Spise mer
♥ Være mer sosial med venner og familie
♥ Ikke være så fordomsfull
♥ Være mot andre slik jeg vil andre skal være mot meg
♥ Bli flinkere til å holde avtaler, med tøffere tiltak må jeg investere i en avtalebok!
♥ Gjøre så godt jeg kan den siste tiden jeg har igjen på ungdomsskolen 
♥ Komme ned i en av spagatene!

Noe dere har å tilføye? Kan hende jeg endrer litt på lista. Dette tok jeg rett fra hodet akkurat nå.Jeg skal få ut et innlegg av hendelser i 2010, so stay tuned!

Æsj fy faen

Mamma har begynt å drikke noe slaks c-vitamindrikk som egentlig skal smake ganske godt i og med at det er en kulsyreholdig drikk av appelsinsmak. Vel, jeg prøvde den ut og dette smakte ...ikke så godt. Har dere følt den vonde smaken dere får når dere drikker eller spiser noe som virkelig ikke er noe godt? Den fikk jeg nå! 

Ettersmaken er god, men det er en annen historie.Har dere smakt dette?

Dagens innkjøp

... eller jeg kan vel heller kalle det bytting. Jeg fikk en highwaist-bukse i julegave som var for stor i størrelse, så jeg dro til Finnsnes for å få den byttet. Det endte opp med at jeg byttet den i en cardigan og fikk tilgodelapp på 100 kr siden de ikke hadde flere av buksen. 

Jeg likte cardiganen, for den var litt spesiell. Den var slapp på skuldrene og knappene gikk ikke høyere enn til midt på magen.


Jeg har prøvd å redigert lyset og diverse for at det skal bli lettere å se hvordan den er siden jeg var så dum og tok en svart singlet under. Haha, for et tegneseriebilde.

Anbefaling av blogg

Jeg ser lesertallene stiger og stiger for hver dag som går, jeg blir så glaaaad! Tusen takk til alle som er innom bloggen min!

Jeg gikk gjennom blogglisten her om dagen for jeg ble så sinnsykt lei av Voe, som forsåvidt har bloggpause nå i jula, Lars Tangen og mange flere. Så kom jeg til Julia Nyland, som jeg tvilte veldig på. Før var jeg fast leser av bloggen hennes, men med tiden forandret hun seg veldig og bloggen ble kjedelig. Men jeg besøkte bloggen hennes likevel, og gjett om jeg er fast leser enda! Jeg ble helt hekta på bloggen hennes. Leser du bloggen hennes? Hvilke blogger på topplisten leser du?

Familemiddag

Nå kommer Benjamin og seinere kommer en hel haug med familie, så da blir det familiemiddag!Therese og meg. Hun som valgte ramme! Hehehe!

Morgenfugl

DETTE INNLEGGET SKULLE VÆRT POSTET KLOKKA 15.00 - men jeg fikk ikke tak i bildene før nå.

Jeg sto opp for ca en time siden, men det var fortjent. Først dro vi til Mareno på vorspiel. Jeg kjente ingen fra før der bortsett fra Julie, men det var bare hyggelige folk der og det var kjempekoselig. I 22.00 tiden gikk vi ned til bygdehuset der festen ble arrangert. Jeg har ikke så mye annet å si enn ødelagt stemme og revne nylonstrømpebukser. Harry Potter og Ildbegeret

Har akkurat sortert noen filmer, så jeg fant ut at jeg ville se Harry Potter. Jeg var skikkeli fan når jeg var lita, men har ikke sett filmene på lenge. Egentlig er de ganske spennende! Liker du Harry Potter?
Nå kan morgendagen komme!

For nå er jeg endelig kommet fram til hva jeg skal ha på meg etter to dager med et uutholdelig klesproblem! Jeg kom fram til en ''skinntights'' jeg kjøpte på bik bok for omtrent et år siden og en blondetopp med delvis åpen rygg som jeg kjøpte på en butikk i Oslo i sommer. Jeg aner ikke hva den heter.
Framme


Bake


Skoene

Hva synes du? Noe jeg mangler?

Jeg game COD?

What the fuck... Men det er faktisk ganske morsomt. Det er vanskelig å holde styringen på ''øynene'' og selve kroppen samtidig, det var vel derfor jeg skvatt så når det sto en zombie bak meg. Jeg satte i det hylet og kasta stikka opp i lufta. Jeg holdt på å le meg ihjel etterpå!

Jeg elsker startsiden minHar du slikt startsidebilde?

Syk rett før julefestene?

God morgen, lesere! Jeg sa allerede ut i november at jeg ikke skulle bli syk i jula. Julaften gikk jeg rundt og var kvalm hele dagen, og i dag var det enda verre. Pappa fortalte meg at det var for at jeg hadde spist for lite og forbrent for mye karbohydrater i kroppen, så jeg våkna med en egg-lignende smak i munnen og DER var det gjort. Fikk stygga på egg over natta. 

Men jeg skal prøve å overtale meg selv om at jeg er frisk, for i morgen er det bygdefest i Botnhamn og den har jeg kjempelyst å få med meg.


webcamerayeah!

Nå skal jeg se Snow2 som går på tv2. Aldri sett den før, har du?

Den første julegaveåpningen

Jeg har nemlig to hvert år; en hos mamma og en hos pappa. Jeg ble kjempefornøyd med alle gavene, noe som bare skulle mangle. Vi skal være glad for at noen vil bruke tid og penger på julegaver for å glede hverandre. Dere har sikkert lest denne setningen ofte i jula, men tenk på de som sitter på andre siden av verden som har bare ett ønske til jul; å få fred. Eller bare naboungen som gruer seg til jul for da er det bare krangling og fyll. 

Men la oss tenke på noe annet nå. JULEGAVEER! ♥
Jeg tenker å bare legge ut noen gaver jeg fikk i år, ellers blir jeg sittende og det kan blir rimelig kjedelig og. Jeg fikk hvertfall sovesofaen som dere kan se her, data  m/datamus og et nydelig armeband fra Benjamin. Tusen takk for alle gaver alle sammen!I lykkerus etter å ha åpnet gaven fra Benjamin'kjære ♥

Er det rart jeg var i lykkerus, iiiiiik ♥♥♥

Min nye favorittparfyme! Fy søren, neseorgasme eller noe. Hahah!

En sinnsykt deilig hals!

Hva har dere fått i julegave? Feirer dere to ganger eller bare en?

Julaften sålangtKos dere i kveld, alle sammen!

Det blir vel senkveld på meg i kveld, så da får dere en del oppdateringer om julegaver osv. Hihihi, jeg gleder meg!

Fem bloggvurderinger


www.dagfinrud.blogg.no

Førsteinntrykk
Enkelt og greit; glad i shopping? Grunnen til dette førsteinntrykket er vel bildene på headeren og profilbildet. Kjempepen jente med kul stil!

Design
Jeg likte designet kjempegodt. Enkelt og greit, men fremdeles overhode ikke kjedelig. Bordene rundt headeren og selve bloggen likte jeg, og at du har forstørret profilbildet. Det ble litt rotete/vanskelig å forstå kommentar og kategori knappene under tittelen til innlegget siden det bare stod ''kategorinavn x engler''. Så er skriften litt liten, så om du bruker mye bilder i et innlegg, kan det bli vanskelig å legge merke til teksten.

Skrivemåte
Du skriver på en måte som gjør det spennende og ikke kjedelig. Jeg har ikke sett noen skrivefeiler, og jeg liker at jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver og at det ikke blir for personlig.

Karakter
5+. Trekk for liten skrift som gjør det vanskelig å lese. 


www.voh.blogg.no

Førsteinntrykk
Litt kjedelig dette..
Design
Dette designet blir for kjedelig. Det eneste som er et pluss er stort profilbilde, meny under headeren og bakgrunn bak overskriftene. Dette gjør bloggen litt mer spesiell, men designet i en helhet er kjedelig. Hvitt og ingen header.... neineinei.
Skrivemåte
Du skriver som om du skriver til deg selv på en måte. En del skrivefeiler, men godt bruk av avsnitt.
Karakter
3+. Bloggen blir for kjedelig for min del, men hey; alle har egne meninger!www.cupcakelian.blogg.no

Førsteinntrykk
Tja, hva skal man si? Fikk egentlig ikke noe spesielt førsteinntrykk på denne bloggen.
Design
Designet har en lys, men koselig rosa/oransje farge. Noe som gjør bloggen litt ''mykere'' og ikke så ''hard''. Pluss for dette! Skrivttypen er ikke helt min smak. Jeg liker helt vanlige som tahoma, verdana, arial osv. Headeren og menyen var stilig.
Skrivemåte
Du legger ut mye tips og musikktips, noe jeg liker. Du skriver bra, og jeg har egentlig ingenting negativt om skrivemåten din.
Karakter
4. Trekk for skrifttypen og at designet var litt ... kjedelig.www.behj.blogg.no

Førsteinntrykk
Hum... følge med videre?
Design
Du har et kult design, spesielt siden du har fjernet profilen og gjort selve bloggen like bred som headeren. Men det blir likevel litt anonymt og upersonlig da.
Skrivemåte
Jeg liker skrivemåten din, og det har jeg alltid gjort. Ingen skrivefeil og ingenting negativt om den.
Karakter
5. Trekk for upersonlig og anonym blogg.

 


www.mariaras.blogg.no

Førsteinntrykk
For all del, dropp musikken før noen får hjerteproblemer!
Design
Helt standard hvitt design, svart skrift og et bilde som header. Litt for lite gjennomtenkt.
Skrivemåte
Dropp smilyene, så ser alt mye ryddigere ut, og øv på setningsoppbygning. 
Karakter
3. 

Er jeg for streng? Hva synes du? Enig eller uenig?

.... siden det er julaften i dag

God kveld alle! Jeg tenkte jeg skulle være litt snill siden det trossalt er julaften i dag, så den vurderingen jeg snakket om? Fuck it, jeg vurderer alle som meldte seg på! Det var bare fem stk men en vurdering trenger likevel mye tid for å få en ordentlig vurdering. Så nå setter jeg i gang. Hvis jeg ikke blir ferdig før jeg sovner, postes innlegget i morgen tidlig. Merry Christmas, everyone!

Mine favorittjulesanger denne jula:

  • Train - shake up christmas
  • Maria Mena - home for christmas
  • Rolf Just Nilsen - julekveld i skogen - klassiker siden jeg var liten, ELSK!

Perfekt lillejulaften

I morgest fikk jeg en telefon fra foreldrene til en av mine turnunger, og han er autist. De syntes jeg hadde vært så flink å hjelpe han og følge han på treningene og oppvisninger at de hadde kjøpt meg en presang. Det ble jeg kjempeglad for, for det er jo ikke alltids man opplever dette.

Så når jeg var stått opp fortalte mamma meg at nytelefonen min var kommet i posten, og jeg sporet julegaven til Benjamin. Den var og kommet, så mamma dro til posthuset og hentet dem. 

Etter at vi hadde spist god julefrokost, dro vi til pappa for å feire bursdagen til bestemor. Da jeg kom inn på rommet mitt, ser jeg at det står en helt ny sovesofa på rommet med en til og fra lapp. Akkurat den jeg ønsket meg. Så nå sitter jeg på rommet og spiser godteri og drikker julebrus ♥ Gleder meg til i morgen!


Good bye min gamle trege Sony Ericcsson!


Presangen jeg fikk av foreldrene til turnungen min.

Har dere fått noen presanger allerede?

Oh boy, you've made me speechless

Benjamin Agovic-Nordaas ♥ Jeg må bare få ut litt tanker som surrer rundt i hodet mitt for tiden.

Selv om jeg bare er 15 år, har jeg funnet en amazing kjæreste som før bare levde i mine villeste drømmer. Jeg har aldri hatt det så bra med han som jeg har hatt med noen andre, og jeg snakker bedre med han om personlige ting oss imellom enn med vennene mine. Det var en del krangling de to første månedene, men nå er alt bare vel og jeg har det så utrolig bra med han. Kunne aldri tenkt med en penere, snillere, mer omtenksom, flinkere, skjønnere og bedre kjærest enn det jeg har! 28.desember har vi vært sammen i 4 måneder, og det skal feires på en eller annen måte, hihi!
Elsker deg ♥

Siste julepynten er oppe!

Flinke mamma har holdt på med vasking og pynting i hele dag, og det var virkelig verdt det. Det er så deilig å få all julepynten, juletreet og juledukene opp og sette seg ned å høre på julemusikk, som jeg gjør atm. Elsker julestemning! Forresten, GOD JUL ALLE ♥

Har dere pyntet juletreet?

Gårsdagens mareritt

Jeg anbefaler dere å lese dette innlegget, selvom det er litt langt.

Først drømte jeg at jeg var ute på Silsand med bakeriet og skulle gå til Mitsubishi, en strekning på ca 200 meter. Så kom det en mann kjørende og lurte på om jeg ville sitte på med han bortover. Litt sykt egentlig siden det er så kort, men jeg satte meg inn i bilen og han begynte å kjøre. Så kjørte han forbi Mitsubishi, og jeg ble skeptisk. ''Du kan slippe meg av her'' sa jeg, så svarte han ''neeei''. Så kjørte han ned i et boligfelt, til et tre med en hytte i. Oppi den hytta satt en dame, og jeg bestemte meg for å leke at jeg var på hennes ''lag'' for å lure meg bort derfra.

Så plutselig begynte en ny drøm.

Jeg skulle få besøk av eksen og en kompis av han. Så spurte eksen meg om kompisen var kommet inn før han, og det var han ikke. Da skjønte jeg at det han sammen med de to hundene våre var blitt spist av twilightmonster jeg hadde sett på spotifyreklamer.

Når jeg våknet, var jeg så redd at jeg ikke turte å hente telefonen som lå på nattbordet, en halv meter unna senga. HAHAHAH!!

Pakken nermer seg med stormskritt!

ENDELIIIIIG!!! Jeg bestilte julegaven til Benjamin på nettet den 15.desember i håp om at den skulle nå fram før jul. Jeg sporet pakken hver dag, men allerede dagen etter hadde den kræsja i Trondheim og der var den stuck i 5-6 dager!!! Da var jeg sikker på at den ikke kom fram før jul, men når jeg sporet den istad var den allerede kommet til Tromsø!Wiiiii! :D

Har du opplevd at dine bestillinger har sittet fast en plass i mange dager? Sykt irriterende...

Før og etter frisørtimen


Etter og før blir vel rekkefølgen her. Forresten så er håret mitt klissvått på det krølle-bildet, så jeg har egentlig masse mere krøller. Good to know!

Jeg har egentlig sinnsykt tykt hår og utrolig masse krøller, men hun rettet håret mitt etter at hun var ferdig merket jeg hvor sykt kort det egentlig var. Jeg har aldri slett hår, men nå ser jeg det. FAAAAAAACK! Jeg vil ha langt hår! Får håpe at klippen var bra for meg og at krøllene blir finere nå.

Hva synes dere?

Dagens outfit og frisørtime

Nå sitter jeg bare å ordner meg til å dra til Finnsnes. Jeg har frisørtime i dag, men har ikke planer om å klippe meg kort. Når jeg kommer tilbake får dere før og etter bilde. Og husk; Vil du bli vurdert, meld deg på her!

Genser: Cubus
Bukse: arvet
Armeband: slikt får man på cubus, lindex osv.

MÅ LØPE!

Kontakt

Om du har spørsmål eller bare vil kontakte meg kan du sende meg en e-post til elisemariea@hotmail.com. Jeg er ikke en av de typene som har hotmail men aldri sjekker den, så ikke vær redd for at jeg ikke skal svare. Men om jeg ikke svarer kan dere kontakte meg i kommentarfeltet.

 

Pepperkakehuset ble smadret av ingenting

Håkon og Eirik tok seg av pyntingen av pepperkakehuset i år, og jeg tok bilder. Litt seint å pynte det? Maybe. Men vi hadde oss et lite uhell med pyntingen. Årets pepperkakehus hadde ikke verdens beste kvalitet, så det kollapset her plutselig. Litt synd at vi ikke får ha et oppreist pepperkakehus i år!

Uffdaa!

Har dere pyntet pepperkakehus?

Vår alles kjære Mr. Bean

... går på TvNorge nå. Litt av en komiker kan man si! Det er vel mere en blanding av de beste klippene i mange episoder. Hehehhe, elsker dette!Liker du Mr. Bean?

Den beste musikken blir bortglemt

Jeg satt akkurat å hørte gjennom en spilleliste med alt mulig på og 720 låter som jeg subscribet til på spotify. Så kom jeg over noe gammelt musikk og det fikk meg til å tenke over noe rart. Det kommer tusenvis av nye sanger ut hver uke, og vi finner våre favoritter fordi vi blir lei av de ''gamle''. Så hører vi på de i noen uker, så er man lei igjen. Slik fortsetter det hele tiden, og det kommer bare mer og mer techno ut på topplistene.

Men den virkelig gode musikken er blitt glemt og kommer ofte tilbake når man begynner å bli gammel. Da synes ofte barna at det er dårlig musikk, og overdøver foreldrene med Justin Bieber. Her er en samling av slikt gammel musikk og musikk jeg hører på.Hører du på noe av dette?

Juleavslutning for klassen

Tok juleferie klokka 12.00 i dag, sinnsykt deilig følelse! I 09.00 tiden dro vi på skolegudstjeneste, og må si jeg savner konfirmasjonstiden. Vi avsluttet på skolen med å få engelsktentamen tilbake og utdelt noe godterier som fox, vingummi og dumleklubber. NAM! Fikk forresten 5+ på engelsktentamen, så det ble jeg utrolig fornøyd med!


Mobilkamera

Gårsdagens innkjøp

Har akkurat pakket noen julegaver som jeg kjøpte i går, men det var ikke det eneste jeg kom hjem med. Kjøpte meg to par øredobber fra Cubus til 39,- kr og jeg elsker dem! De er mye bedre kvalitet på enn de vanlige. Nå skal jeg klare å bruke dem uten å ødelegge dem!

Nytt design - endelig

Der har jeg endelig fått meg et nytt design som blir å fungere. Det forrige ble det bare tull med når jeg skulle laste opp header og meny under headeren. Men nå har jeg ordnet til et kjempefint design som jeg er utrolig fornøyd med. Må selvfølgelig nevne at det er Rina som har laget dette designet. Creds til henne!

Hva synes dere om det nye designet?

Miss Rossfjord skal på julegaveshopping

Stikker til Finnsnes nå for å få kjøpt de siste julegavene og tar samtidig i bruk den nye kortmappa fra igår. Seinere blir det besøk av besteforeldre, kanskje litt fiksing av menyen så skal jeg være sammen med Benjamin. Have a nice day!


I like!

Juleball så det hyler etter!

Nettopp kommet hjem fra et juleball i Rossfjord med kjæresten, og i går var jeg på det obligatoriske juleballet til skolen. Jeg ELSKER ball!


Knødd, jeg begynte å le. loveyou anyway ♥

Gårsdagens juleball ble fullstappet med dansing! Hele skolen inne på et musikkrom. Diskolys, god stemning og bra musikk var nøkkelen til et sinnsykt bra ball. Jeg var sinnsykt trøtt, sliten og hadde vondt i føttene når jeg kom hjem.

Dagens juleball var i Rossfjord, hjembygda til Benjamin der jeg omtrent ikke kjenner noen. Så jeg fikk med meg Emilie dit, og kvelden ble ganske bra likevel. Det var kåring av miss og mr. Rossfjord der jeg og Benjamin vant kåringen og fikk hver vår kortmappe med tittelen innrippet. Sinnsykt kult!


Jeg og Vilde på en høytaler. YEAH!

Forteller senere!

Hihihi! Stikker til Finnsnes nå!

Today's accessories

Vår siste fotooppgave

I dag fikk vi vår siste fotooppgave i juleuka. Den gikk ut på å fotografere vennskap, så jeg og Vilde gikk rundt på hele skolen og tok bilder av masse folk, noe som var kjempegøy. Jeg likte oppgaven kjempegodt, og det var et veldig bra tema. Vennskap er noe av det viktigste vi har, så det er så koselig å ta vare på minnene. Just freeze the moment!


Engasjerte elever


Sånn ca alle.


De som liker å jobbe.


De som liker å melde.


De som liker å gjøre seg til.


De som liker å se på andre men ikke gjøre noe selv.


De som liker å se gamle webcameravideoer av seg selv.


De som liker å sitte på youtube.

Pynta til jul på soverommet

I dag når jeg kom hjem fra skolen hadde jeg en rar følelse. Jeg har bestandig hatt mye å gjøre etter skolen, men siden vi er kommet inn i juleuka hadde jeg ingen lekser eller noe å gjøre. Så jeg gikk frem og tilbake i stua, holdt på å bli gal av kjedsomhet og fant ut at jeg skulle pynte til jul på rommet. Jeg har faktisk ikke gjort det før nå, og hos pappa er det heller ikke pynta på rommet.


Fotostudio for under 50-lappen

Du trenger bare lamper, silkepapir, pappesker og farget papp. Sett esken slik at bunnen blir en vegg så skjærer du hull i di to veggene som er fra før av, og det som nå blir toppen. Teip på litt silkepapir og legg pappen inni. Plasser lampene utenfor silkepapiret og la kun fantasien sette grenser.


Uten blits


Med blits

Tidenes beste helg!

Hele helga har gått til kjærestekos, noe som er ganske fint siden vi har det så utrolig bra for tiden. Fredagen fikk jeg besøk av Benjamin, lørdagen var vi barnevakt for to nydelige gutter på to og syv år, og idag har jeg vært på besøk hos han. Det har vært den koseligste helga på lenge nå! Så nå skal jeg sette på en film og glede meg til morgendagen der det blir mere foto og chilling på skolen, tjohei! Hva har du gjort i helga?


Handyman ♥

GOD NATT!

Vannbilder

Nå har jeg prøvd meg på noe nytt, vannbilder. De ble ikke så veldig brae, men det er jo en god start? De var litt morsomme da.


Dette ble favorittbildet mitt!

Hvilket likte du best?

Juleaktiviteter - foto

Heyheyhey! Slapp blogging de siste dagene!

Fra i går av og frem til juleferien har vi juleaktiviteter på skolen. Halv dag med enten film, faglig opplegg eller noe annet og halv dag med juleaktiviteter. Vi trenger verken bøker eller skrivesaker, utrolig koselig! Jeg er med på fotogruppa, og angrer ikke et sekund. Vi får oppgaver av ''klassens fotograf'' som og er underviser i dette så tar vi bilder og redigerer ut fra oppgavene vi fikk. Kjempemorsomt!Dette ble utrolig stilig for vi skjærte ut innholdet i eplet og satte et telys inni!

Hvilket bilde likte du best?

Outfit 09.12.2010

TOGAPARTYYY!Hva synes dere?

Togaparty på torsdag!

Du leste riktig! Jeg skal i bursdag til Anette (navnet er linket) og temaet er toga. Gud, jeg aaaaaaner ikke hva jeg skal ha på meg! Vurderer å surre meg inn i et hvitt laken, ha et bånd rundt livet, litt lys sminke og bruke gladiatorsko. Tjohei! Jeg har aldri vært i et togaparty før, så jeg håper jeg ikke misforstår, hihi!

"En toga var det fineste klesplagget man hadde i det gamle Roma." - Wikipedia.


Jeez, kanskje jeg skal kle meg ut som Jesus?

Har du vært på togaparty?

Turnoppvisning med FIL Turn

Wiii, endelig er vi ferdig med oppvisningene! Gleder meg sykt til vi starter på nyåret, vi har jo trossalt verdens beste trenere som er så stolte over oss!


Genserne vi brukte til svart tights, vi skulle være inspirert av nordlyset.

Sofakos og morgen-sangstemmer

God morgen bloggere! I går fant jeg og Martha ut at vi skulle sove på sofaen istedet for å sove i senga på rommet, så jeg hentet puter og dyner, så tok vi hversin sofa. Ganske koselig siden kjøkkenet er 3 meter herfra og anlegget i andre enden. Så nå ligger vi bare her og synger for full hals, det høres ikke bra ut!
Latterkrampe av denne.. herregud!

Til minne for Regine Stokke

... som gikk bort 3.desember 2009 etter en lang og hard kamp mot kreft.De to beste

Benjamin er akkurat dratt hjem, men Martha, søskenbarnet mitt, er her fortsatt. Hadde det litt morsomt med å ta bilder av dem begge to istad, kinda funny!

Søtt!

Mine tre favorittsanger atm!

Dette er de sangene som går igjen hele tiden, og som står på repeat. Akkurat nå har jeg koblet meg opp på anlegget i stua og hører på full guffe. Drømmemorgen for meg! ♥

JLS - One shot

Bruno Mars - Talking to the moon

Glee Cast - Can't fight this feeling (Glee Cast version)

Kategorier

·         Bilder

·         Blogg

·         Gullkorn

·         Hverdag

·         Inspirasjon

·         Meninger

·         Musikk

·         Om meg

·         Outfits og accessories

·         Reise

·         Rommet mitt

·         Shopping

·         Skole

·         Tips og anbefalninger

·         Turn

·         Videoer

          Bloggdesign

Planene for helgaHva er dine planer for helga?

guttt_007 blokkerte alle kontaktene mine!

Great! Noen la meg til på msn, jeg godtok og plutselig var alle kontaktene blokkert. Skal bli et liv å fjerne alle blokkeringene!Jaa, jeg har meg selv på msn. Det er det vel flere som har?

Good morning - Chamillionaire

Håper den sangen kommer på the voice snart, for hver morgen er the voice på full guffe. I dag kunne jeg tydeligvis alle sangene og!

Så begynte blogguratmerket å funke i dag. 2 lesere, haha!

Helga stappfull med turning

Heisann! Da er jeg kommet hjem fra generalprøven som forsåvidt gikk rett i dass, mildt sakt. Ingen var synkrone og mistet tellingen hele tiden. Det gjorde at vi måtte gå gjennom programmet på nytt, og da gikk det mye bedre. Jeg håper bare at alt blir like perfekt som på treningen til slutt, for oppvisningen er allerede søndag. Da har jeg bare en generalprøve og en oppvisning med SOIL Turn, og en oppvisning med FIL Turn igjen, og alt dette i helga. Tjohei!

Så har vi fått utdelt Turnkalender fra FIL der det er bilde av alle partiene. Selvfølgelig er jeg og mitt parti i september, bursdagsmåneden min. Hihi!

Jeg og disse jentene skal lage stemning på juleoppvisninga, gleder meg!

Går du på noe sport?


Har forresten registrert meg på Bloggurat slik at jeg kan få en widget som viser statistikk på bloggen. Gjør du det og!

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig sko

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å skifte sokker. For ute ser det slik ut (!):


Fint på dager som disse ♥ not.

Så har dem pynta til jul i blokka jeg bor i. Koselig!1. desember i dag. Noen som skal se julekalenderne på tv'en? Jeg kan ikke, generalprøve til juleoppvisningen...

hits