jah

..... har ikke blogget på en stund og kommer ikke til å gjøre det heller. Snakkes!

digger sangen

Digger denne sangen, selvom den begynner å bli ganske gammel nå! 

vann i munnen

Ikke lenge siden jeg kom hjem fra skolen, fordi jeg ble en stund på senteret etter at skolen var ferdig. Var innom Kappahl en tur i tillegg, fordi jeg synes det er så koselig å være der og snakke med de ansatte, selvom jeg ikke er på jobb. Møtte også Benedicte snuppa som stakkars er kjempesyk, så vi ble gående sammen til vi dro hjem, litt før 6. Skal spise opp nå, så skal jeg rydde, så er det kjærestekos!

Herlig middag ♥

Dagens antrekk

Til tross for at jeg forsov meg i morgest, tok jeg meg tid til å ta noen enkle outfitbilder til dere. Har ikke jobb i dag, men må likevel innom jobben for å telle timene jeg har jobbet, ellers får jeg ikke lønn før i januar. Uhøvelig å få vite dette NÅ! Jaja, så lenge jeg får råd til å kjøpe julegaver, og ellers har litt penger i jula, er jeg fornøyd. 

Hva synes dere?

til dere som ville se julekjolen min på meg


 
EEEEEEELSKEEEEER kjolen min ♥♥♥♥♥!"#€&/

standard rutine

God morgen! Skoleblogging på g, og prøver å motivere meg opp til å begynne på en naturfagsrapport som kan gå å dø. Fikk et sinnsykt langt brev på facebook i går om hvordan man kan få bedre motivasjon til ting man er nødt å gjøre, og gjett om det hjalp! Hvis dere vil, kan jeg legge den ut her på bloggen. 

Planene for dagen er først og fremst skole, jobb så er det rett hjem og pugge til mattetentamen som vi har på fredagen. Neste uke har vi helvetesuke, men sykt mye prøver, så burde vel begynne allerede nå å pugge!Hva skal dere i dag?

Min favorittkjole

Dette er desidert den fineste kjolen jeg har, men det er bare så synd at jeg så vidt får brukt den. Jeg har brukt den en gang, og det var på juleballet i 9.klasse. Altså to år siden! Fikk forresten prisen for fineste antrekk da. Siden det nærmer seg jul nå, har jeg allerede funnet juleoutfiten, og går bare å venter på en til anledning å få brukt denne herligheten på!Hva synes dere?

trøtt om dagene

God dag! Klarer ikke å huske sist gang jeg var så trøtt som jeg var i morgest. Frem til tredje timen var jeg så trøtt, at jeg sleit med å holde øynene åpne. Siden vi hadde fritt 3. (og 4.) timen, la jeg meg helt alene i sofaen på skolen og sov ut hele timen. De siste dagene har jeg vært så sinnsykt trøtt om morgenen, uansett når jeg legger meg om kvelden. La meg halv 11 i går!

Etter skolen blir det jobbjobbjobb, så er det rett hjem å begynne med alle leksene våre. Har sykt mye nå, derfor skal jeg bruke disse to fritimene til leksejobbing. Herlig med 4 fritimer! 

Ha en fin dag!

GOD NATT

En lang dag har det vært, og en lang dag blir det i morgen. Nå ligger jeg i senga og tvinger meg til å holde hodet oppe for å blogge for dere. Jeg er helt utkjørt, og så trøtt som jeg ikke har vært på lenge. Skal legge meg med en gang nå. God natt!

 

Dagens antrekkSykt brae bilder altså!BILDENE FRA JULEOPPVISNINGA

Har sett at han gutten i videoen jeg la ut i går, har laget en ny video, der han innrømmet at alt var tull. Såklart er ikke dette noe stas, men konsentrer dere heller om budskapet hans!sunday sucks

God kveld! Som alle søndagskvelder, sitter jeg med ugjorte lekser. Før jeg begynte med disse berømte leksene, måtte jeg faktisk ty til å ommøbelere og rydde rommet slik at jeg i det hele tatt skulle få noe motivasjon. Tente lys og hentet en aldri så liten skål med potetgull fra i går. Nå har jeg egentlig bare lyst å legge meg å sove, fordi jeg er så trøtt. Har også jobb til 19 i morgen forresten!

Kooooos! Leksetid nå, så er det sovetid. Bildene fra juleoppvisninga kommer i morgen. 

mobbing

Anbefaler alle å sette av 4-5 minutter til å se denne videoen. Det er helt sykt så bra han får uttrykt seg i denne videoen, og jeg sitter igjen uten ord nå. Hele livet mitt har jeg vært mot mobbing, og prøvd å forsvare de jeg kan forsvare, og ofte har det vært veldig godt for mobbeofferet. Jeg synes alle skal få opp øynene og få fingeren ut og prøve så godt de kan å stoppe mobbing. Det er de som forsvarer, som får respekt. 

skal virkelig skjerpe meg nå

Hei og god morgen! Har vært så sløv i det siste med bloggingen, og såvidt orsket å blogge. For å være ærli har det vært sykt godt, men nå er det slutt på dette. Fra og med i dag skal jeg minst blogge 2 innlegg om dagen, hvis ikke mer. Jeg har mine sløve perioder, men nå er det over og ut til det! 

Anyways, i dag er dagen vi har ventet på en god stund nå, nemlig juleoppvisninga til FIL Turn. Så og si den eneste grunnen til at jeg har gledet meg sinnsykt til denne dagen, er nettopp fordi jeg skal være ballerina. Dere husker når vi var småe og bestandig ønsket å bære rosa strutteskjørt og være ballerina? Endelig er drømmen oppfylt!! Haha...

Tar kameraet med meg i hallen, så blogges vi i 18 tiden (hvis jeg ikke mobilblogger, noe jeg garantert gjør. I love bloggappen! ♥)Jeg er også utstyrsansvarlig, så får se hvordan det går!

Hva skal dere i dag?

jobblørdag etterfulgt av taco

Herlig lørdag dere, eller hva? Jeg har vært på jobb siden klokka 12 i morgest, så jeg er dødssliten og har vondt i føtene. Heldigvis er det så mange hyggelige mennesker som er inne på butikken om dagen, så det veier trøttheten min litt opp. Siden jeg ligger som et slakt på sofaen nå og spiser potetgull, lager mamma og lillebror taco til oss. Taco er livretten min, og jeg kunne spist det til hvert måltid hver dag! 

Kino med mamma og lillebror

Heisann! Sitter i kinosalen nå og venter på at kinoen skal begynne. Har ikje vært på kino på en stund så dette blir kos! Filmen vi skal se er faktisk Happy Feet 2, håper den er bra! :-D

I LOVE SEQUINS
eeeelsker adventstiden!

Endeliiiig 1.desember! Denne dagen har jeg ventet lenge på, fordi jeg nemlig elsker juletiden! All julepynten, julestjernene i vinduene, julelysene, julemusikkene og ikke minst ADVENTSKALENDER!! Hadde ikke trodd jeg skulle få adventskalender, fordi jeg hadde takket nei til det tidligere, noe jeg angret sykt på. Når jeg kom hjem etter en slitsom dag på jobben i dag, hang det en herlig pakkekalender til meg på kjøkkenet, så nå gleder jeg meg til hver ny dag!

I dag fikk jeg noe som passer perfekt til meg. En liten flaske med shampoo fra Redken for krøllete hår. Gleder meg til å teste den! Gikk forresten glipp av 1. episode av jul i blåfjell i dag. Sad face :(Har dere adventskalender?

hits