En annerledes modell

Jeg kom nettopp over en artikker på tv2.no om en italiensk fotograf ved navn Yossi Loloi som har gjort det store. Han skal lage en fotoutstilling med nakne, tykke damer som motiv via prosjektet Full Beauty. Jeg så disse bildene selv, og vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg synes disse dame er sinnsykt utrolig modige, og bildene ble ikke så aller verst dem heller. Likte ideen kjempegodt på grunn av hvordan den står i mot samfunnets press mot det å være tynn, slank, veltrent og så videre. Bildene er råkule spør dere meg!

Hva synes dere?Thinspiration - en ny trend

Er det noe som gjør meg sint, frustrert og lei meg samtidig, er den nye trenden som er kommet. Thinspiration, som skal inspirere ungdom til å være tynne nok til å se ut som de lider av matmangel. Det er helt vannvittig så stykt det er å se ut som en tannpirker. Det er INGEN gutter som liker at jenter verken har puppe, midje eller rompe. Grunnen til at jeg bruker gutter som eksempel her, er fordi det ofte kan være de som legger kroppspresset på jenter. De som er naturlig tynn, og ikke kan gjøre noe med det, det er greit. Men det er utrolig dumt å prøve å slanke seg så mye at det ikke er noe igjen på en etterpå. Og se hva jeg fant på picnik.com ista. Jeg blir kvalm.

 

Et skjønnhetsideale for meg:Så utrolig flott!

Jeg synes det er kjempefint når jenter har litt på kroppen. Ikke i den forstand at de er relativt tjukk, men at de har former, og det som hører med. Personligheten spiller også såklart en veldig stor rolle, men det er ikke det som folk møter, og det er ikke det som gir førsteinntrykket. Men selvtillit derimot er veldig viktig. Selvtillit er utrolig sexy!

Jeg har alltid vært ei jente med lite på kroppen, og som har vært ganske syltynn. Jeg er så sykt glad for at når jeg ble eldre har jeg fått mer på kroppen - både former, pupper og rompe. Og ja, jeg har faktisk selvtillitt nok til å si at jeg elsker kroppen jeg har fått tildelt. Har du det?

mobbing

Anbefaler alle å sette av 4-5 minutter til å se denne videoen. Det er helt sykt så bra han får uttrykt seg i denne videoen, og jeg sitter igjen uten ord nå. Hele livet mitt har jeg vært mot mobbing, og prøvd å forsvare de jeg kan forsvare, og ofte har det vært veldig godt for mobbeofferet. Jeg synes alle skal få opp øynene og få fingeren ut og prøve så godt de kan å stoppe mobbing. Det er de som forsvarer, som får respekt. 

Dette er hvorfor jeg elsker høsten


♥ Først og fremst høstmoten! Det må være min favoritt blant vår, sommer, høst og vinter.

♥ Jeg har bursdaag! 22.september er neste torsdag!

♥ Det at det akkurat det begynt å bli mørkt.

♥ Å legge seg i varme sengklær om kveldene når det blåser ute.

♥ Alle høstfargene som går igjen over alt. 

♥ Temperaturen er midt i mellom. Jeg holder meg helst inne på varme sommerdager, nettopp fordi det blir for varmt for meg.

Hva er din favoritt-årstid?

Til anonym


Kjære deg. Det skal ikke være nødvendig av meg å måtte markere alle bildene mine på MIN blogg for at de ikke skal bli stjelt. Jeg vil helst unngå å markere enkelte bilder, fordi de kanskje blir ødelakte/mindre fine av det, dessuten tar det tid å markere tusen bilder om dagen, så dette er ikke et alternativ for meg.

Men at jeg ikke markerer bildene mine betyr ikke at det er fritt fram for å stjele dem og bruke dem selv, uten tillatelse. Det er faktisk ulovelig å stjele andres arbeid, noe folk, inkludert du burde vite.

Virker dette kjent for deg/dere?

Blogg.no leverer teknologien bak elisema. Bloggen skrives av ©elisema og er underlagt lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Kan ikke få sakt det nok: IKKE KOPIER FRA BLOGGEN MIN UTEN MIN TILLATELSE!!

Arbeiderpartiet vs Venstre

I går brukte vi 6.timen til å gå på forskjellige politiske stander her på skolen, der vi fikk litt informasjon om hvert politiske parti, ideologien dems og godteri for å smiske litt. Jeg har bestandig syntes politikk er vanskelig, og jeg står veldig fast mellom Arbeiderpartiet og Venstre. 

Jeg har tatt valgomaten på nrk.no tre ganger, og to av gangen fikk jeg Venstre, den tredje regner jeg ikke med. Men da var det snakk om i min kommune, så når jeg nå ser på hjemmesiden til Venstre, ser jeg at de er FOR EU. Noe jeg ikke er. 

I dag har vi stemt, ikke vet jeg hvorfor vi har det fordi jeg er under 18, men det var vel bare prøvestemming. Jeg stemte Venstre, men skal prøve å lese litt på nettsidene til noen partier, så får jeg se hva jeg ender opp med å mene til slutt. Akkurat nå er jeg medlem i AUF OG Unge Venstre, hahah, ubesluttsom!

Har dere brukt stemmeretten deres? Hva har dere stemt på/hvem står dere med?

Mine fobier og frykter

Jeg, som mange andre har forskjellige fobier og ting jeg er redd for. Noen av dem er skikkelig teite, og andre er veldig normale. Her er i alle fall en liten liste over tingene jeg ikke er så veldig trygg på. 

 • Jeg er livredd for edderkopper. Serriøst, jeg synes de er helt forferdelig ekle. I gårkveld satt jeg ved skrivebordet mitt og ante fred og ingen fare da det plutselig kom en edderkopp flyvende(?) og landet på veggen rett atme meg. Jeg fikk helt panikk og skulle ta den, men bommet. Da falt den ned mellom skrivepulten og veggen, og dere kan tenke dere at jeg ble redd. Så skulle jeg skvise den med noe hardt, og jeg var faktisk så live redd at jeg begynte å skrike.
   


Den var ikke liten heller skjønner dere.. 

 • Jeg har klaustrofobi. Det er en fobi som gjør at jeg får helt panikk om jeg er på trange plasser hvor jeg ikke kommer meg vekk. Det gjelder ikke blandt mennesker me mindre det er inne på et lite rom. For eksempel da vi prøvde å få så mange som mulig inn på det ene badet på skolen. Ikke spør hvorfor.  
 • Denne er litt rar og skjer oftest når jeg skal sove. Om jeg ligger med øynene tett inntil noe, for eksempel en vegg, begynner det å kile bak øynene om jeg kan si det, så klarer jeg ikke å ligge sånn lenger. Det er akkurat som at øynene mine får klaustrofobi. Haha.
 • Jeg tør ikke å se på vinduer der rommet inn for er mørkt. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg tror det er fordi jeg er redd for at noen plutselig skal dukke opp i vinduet. Det er driiiitskummelt! 
   

http://www.bjorkaas.net/2010_09_01_archive.html

 • Jeg tør aldri å gå forbi parkerte biler når det er mørkt ute. Det er på en måte det samme som ovenfor. Jeg er livredd for at det plutselig skal være noen inni bilen eller at jeg skal innbille meg det. Derfor må jeg bestandig gå mange meter unna disse bilene som jeg tror eg farlig. Lol. 
 • Jeg er mørkeredd, sykt mørkeredd. 
 • Når jeg ser på skumle filmer, tør jeg ikke å ha fotene på gulvet. 

Har vi noe til felles? Eller har dere noe å tilføye?

Min mening om rosabloggere

Når jeg kjeder meg leter jeg ofte etter spennende innlegg på forsiden på blogg.no, spesielt i blogshouten. Der finner jeg stadig vekk innlegg fra bloggere som virkelig ikke kan fordra rosabloggere, og som skiller ut bloggene på topplisten med å bruke navn og gå inn på en spesiell person. Såklart alle kan ha sin egen mening, men det er ingenting som er så feigt som internettmobbing. 

Mesteparten av bloggene på topplisten er rosabloggere, fordi mesteparten av ungdomsjenter i Norge synes sminke, hår, mote, hverdag og slike ting er mer spennende enn politiske debatter (bare et eksempel som står i kontrast til rosabloggere). 

Til deg som da skriver innlegg på innlegg for å klage over disse bloggene fordi du synes du fortjener førsteplassen mest; det nytter ikke å prøve å forandre bloggeren du skiller ut. Du må isåfall forandre hele Norge om du vil ha en god plassering på topplisten.

Som sakt: Det er ikke rart at TCMN og mange andre rosabloggere ligger på topplisten. Det er leserne sin feil, fordi de leser bloggene som har interresant innhold. Hvilke blogger leser du? Rosablogger eller noe annet?

Den fineste setningen

.. er en setning som er blitt populær over hele Norge i løpet av helga. For meg er dette det fineste jeg har hørt.

♥ ‎"If one man can show so much hatred, imagine how much love we can show together" ♥

Mitt synspunkt på Oslo- og Utøya tragediene

Nå er det to dager siden helvete startet. Noe som skulle være en helt vanlig dag forandret seg fort og brått om til det motsatte da en bombe på 500 kg gikk av i en bil som sto parkert utenfor regjeringskvartalet mitt i hjertet av Oslo. Folk var i sjokk, folk var skadet, og folk var døde. Vinduer og bygninger var knust, brann, det var deler av bygninger på veien i mange gater. Det uvirkelige hadde skjedd. 

AUF'erne på Utøya hadde hørt om denne tragedien og trøstet seg med at de var på en øy der de var trygge. De ble lettet da det kom en ''politimann'' til dem for å informere dem om bombingen i Oslo. Han samlet mange inne på et rom, og skøt dem. Andre AUF'ere hørte skuddene, de hørte han, de gjemte seg over alt. Var redd, i sjokk. Meldet og ringte sine nermeste og fortalte at de var glade i dem og det var ikke sikkert de møttes igjen, men de skulle gjøre sitt beste forå overleve. 

De løp, alle som kunne. Noen la seg på svøm, men gjerningsmannen fortsatte å skyte etter dem. Sakte men sikkert. Ungdommer så sine nermeste bli skutt, og noen så sine nermeste og alle andre bli drept. Noen spilte død, og kom seg unna med det. Andre gjemte seg i teltene sine, men gjerningsmannen fulgte etter. Han tok det med ro. Anders Behring Breivik (32) 
Siktet for bombeangrep i Oslo og massakre på Utøya. 

Det er laget mange grupper på facebook de to siste døgnene, og bl.a. grupper som uttaler seg om hvordan straff han burde få. Min mening er at ingen straff er stor nok for denne psykopatiske jævelen. Jeg blir både sint og lei meg på de pårørtes vegner.


© Elise Andreassen - elisema.blogg.no

Til slutt vil jeg si at alle mine tanker går til pårørte, offre, familier, AUF og alle andre som trenger trøst i denne tiden. Jeg skulle så inderlig ønske at alle ungdommene kom i live ut av denne tragedien, og at ingen ble forlatt. Alle skal dø, men ingen fortjener å dø på en forferdelig måte som dette. 

Til alle som er omkommet, både i Oslo og på Utøya: Hvil i fred, dere fortjente det ikke.. ♥
Til alle andre: Husk å ta vare på det dere har før dere mister det. Bruk tid med familien, bruk tid på venner, og lev livet mens dere kan..

Premiere på Harry Potter 7

Fyyyyyyflate folkens. Kom for rundt 1-2 timer siden hjem fra kino med ''svigermor'' og Benjamin etter å ha sett HP 7. Det er den beste filmen og beste kinoopplevelsen jeg har hatt!! Folk møtte opp i kapper og hatter med stjerner for å etterligne trollmenn, og folk som jobbet på kinoen som kastet gratise sjokoladeruller til folkene i salen. Det var til og med en sinnsyk applaus før OG etter filmen! Til alle som ikke har sett HP 7, kom dere ut og bestill billetter før det er tomt. Dette er en populær film!Har dere sett den filmen? Hva er den beste filmen dere har sett?

hits