Mobilblogg: Bloggfri helg

Hei!

Har vært stille på bloggen i helga, rett og slett på grunn av mye farting. Fredagskvelden lå vi langflate å chillet, så da orket jeg ikke blogge. Lørdagen begynte med tilivakt på jobb, etterfulgt av servering i bryllupet til min snille og gode sjef, og endte med en spontantur til Husøy for å feste med koselige folk. I dag måtte jeg og Espen kjøre strake vegen tilbake til øya (en tur på 1 time en vei) fordi smarte han hadde klart å fått med seg et par bilnøkler for mye. Fikk en ufrivillig roadtrip i det minste.

Nå holder han på å lage kylling og ris til oss, så straks er det en litt for sein middag. Snakkes i morgen!

Forresten, follow meg på instagram: elisemariea. Follower tilbake!

Mobilblogg: pizza og kaffe hos læreren

Hadde aldri trodd det, men klassen sitter hjemme hos Grethe, kontaklæreren vårbog har alkurat spist pizza. Vi han kinda avslutning her i dag, så tar jeg sommerferie i morgen. Gledes!

Mobilblogg: fargerik kafé

UHola mis amigos. Sitter på frivilligsentralen nå og venter på at alle menneskene skal komme. Redd Barna arrangerer hver fredag en kafé som alle kan komme på. Uavhengig av kjønn, religion, hudfarge, etnisitet osv. Er kjempe koselig å være her sammen med andre barn og voksne fra andre kulturer.

I dag er det Melodi Gran Prix for barna som står på planen. De har øvd på både dans og musikk denne uka og jeg er kjempe spent!

Skjorta jeg har på meg er i forbindelse med rød nese-dagen :)

Blogges når jeg kommer hjem!

hits