Through years

Alle disse bildene er fra januar i hvert år. Har jeg forandret meg? hehe

fun facts

Hei!

For moroskyld tenkte jeg å skrive noen faktaer og meg som kanskje ikke alle visste om. Noen ting har folk merket på meg, men andre ting kan komme som et sjokk for mange. Har sett mange andre som gjør det, så jeg bestemte meg for å gjøre det selv. 

- Jeg er verken slask eller jålete. Jeg har mine perioder der jeg står opp tidlig for å ordne meg ordentlig, sminke meg og kle på meg fine klær. Jeg har også perioder der jeg står opp 10 minutt før bussen går, steller meg, hiver på meg de første joggeklærne jeg finner og løper ut døra med håret i en dott og sminkefri. Det veksler veldig mellom disse periodene.

- Jeg har alvorlige sinneproblemer. Jeg blir sint av absolutt ingenting, og når ingen vil prate med meg når jeg først blir forbannet. Da kommer det så mye syke gloser ut av meg, og det ender som regel opp med at Vilde holder på å le seg ihjel. Jeg har ikke ADHD eller noe sånt, men jeg skulle nesten tro det selv.

- Er veldig utadvent. Jeg blir kjempelett kjent med nye folk og er ikke redd for å ta kontakt med andre. Jeg er også så utadvent og lite sjenert at de jeg henger med, som oftest blir dritflau.- Humøret mitt svinger veldig fort. Cecilie: ''Hm... Noen ganger.... blir du GAL''. Det kan gå 5 minutter fra jeg har vært sint, til jeg er kjempeglad, hyper og smiler og ler for absolutt alt. 

- Kan være ganske bitch. Jeg er den i vennegjengen som går rett på sak, som regel er ærlig (en hvit løgn i blant har alle), hvis noen spør meg om min mening, så får de MIN mening og ikke en oppdiktet en, VELDIG direkte og er ikke redd for å si ifra. 

- Espen og Vilde mener at jeg har en form for sosial angst. Jeg hater å være på restauranter med mye folk. Hater å komme forsent til timer og forsamlinger fordi når jeg kommer gående inn i rommet, ser ALLE på meg. Det er fælt! Haaaaaater også å gå til kantinedisken i kantina alene, når det sitter masse folk i kantina. Jeg er så redd for å gjøre noe feil, så jeg vet ikke hvordan jeg skal gå, hvor jeg skal se, hva jeg skal gjøre eller noe! Derfor har jeg alltid med meg noen. 

- Jeg har gullfiskhukommelse. Sikkert den høyeste graden også. Jeg gjentar ting jeg sier hundre ganger fordi jeg har glemt at jeg har fortalt det. Jeg glemmer hva folk forteller til meg, jeg glemmer gjøremål, jeg glemmer hva jeg har gjort for 1 time siden osv. 
Ligger faktisk inni en pakke fra posten her.

- Jeg har gummitryne. Heldigvis er det bare mine aller nermeste bestevenner som får se grimasene mine, og overhodet ikke Espen. Aldri i livet. 

- Jeg har veldig godt forhold til foreldrene mine. Jeg og pappa har våre ting vi snakker om, og jeg og mamma har andre ting. Det kan være så og si alt fra a-å. Er veldig glad for at jeg har et slikt forhold til dem, og ikke sånt som mange andre ungdommer har. 

- Jeg har en syk klaustrofobi, og klarer ikke å ligge med ansiktet vendt mot veggen. Det er en helt jævlig følelse i øynene av alle plasser. Om jeg har noe for nært øynene, får jeg helt panikk. Jeg liker heller ikke å ha på meg solbriller. Da kiler det på nesen, hahaha!

8 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • Jeg har et syndrom som kalles raynauds syndrom. Det går ut på dårlig blodsirkulasjon, og det er det som gjør at armene mine ofte kan være blå, gul, rød og lilla samtidig. Ja, du leste rett!  Jeg har ikke noe ille type, men liker det fremdeles ikke.
 • Er unormalt følsom, faktisk alt for følsom. Det er ganske irriterende, fordi jeg kan begynne å skrike av den minste ting.
 • Dersom jeg starter dagen med å være i dårlig humør, blir jeg som oftest gal, hyper, crazy, irriterende og alt slikt på en gang etter halve dagen.
 • Elsker å prate om og planlegge mål for meg selv, men hater å utføre de...


  Høhøhø
 • Elsker klær og sko. Kunne hatt haugevis, kunne kjøpt nytt hele tiden (hadde jeg hatt penger), sikler hele tiden etter noe jeg ikke har. 
 • Når jeg blir irritert, har jeg så alt for lyst å ødelegge/knuse noe eller bruke makt på noe, at jeg heller blir ekstra frekk. Dårlig vane!
 • Er sykt treig å komme i gang med ting. Slik som nå (skrivende stund). Skulle egentlig rydde rommet, ordnet alt klart til i morgen og lakt meg, men neida. Her sitter jeg enda og tror at tia har stoppet.
 • Hukommelsen min kan sammenlignes med hukommelsen til en gullfisk. Glemmer ting jeg har sakt og gjort, glemmer alt jeg gjorde dagen før, glemmer gjøremål og andre viktige ting....

Noe dere visste fra før?

Ting jeg irriterer meg over daglig

» Når noe skikkelig forferdelig har skjedd en person, og en annen kommer bort og spørr om det går bra. 

» Dårlige hårdager. Halve uka går jeg med håret i en dott fordi jeg ikke gidder å stå opp så tidlig at jeg kan dusje om morgenen. Det er det jeg må for å ha en bra hårdag. Stress!

» Å ikke ha penger når jeg er på ''vindushopping'' og jeg ser noe jeg forelsker meg helt i.

» Når jeg er på shopping og finner et plagg jeg har lett etter kjempelenge, men enten er det alt for dyrt, ellers er det ingen størrelser som passer meg.

» Å ha så rotete rom at jeg ikke en gang gidder å rydde det.

» Når folk spiser maten min. Det er så ekkelt når jeg spiser pommes frites, salat eller uansett hva, og det kommer noen fingre nedi maten min. ÆSJ!

» Når jeg blogger, leser e-poster, chatter på facebook og jeg merker at andre stirrer intenst på dataskjermen min. GTFO!

» Vinter. Det er kaldt, jeg er trøtt om skolen, vanskelig å stå opp om morgenen osv. 

» ''Jeg heter Elise og jeg døde i 2005. Send dette til 10 personer innen 7 sekunder ellers dreper jeg deg med en kjøttøks når du sover''. HERREGUD, dette er det mest irriterende jeg vet om for tida. At små unger og forsåvidt folk på min alder, tror på dette og poster vidre er så sinnsykt idiotisk.

» Skrillex og lignende musikk. Det er den mest stressende musikken jeg vet. Det ligger faktisk over death metal på lista over mest udugelige musikk fra min side.

» Når noen kommer forseint til timen og læreren sier at alle må sitte igjen i friminuttet. Herregud, dette er helt på trynet. 

» Når jeg krangler eller diskuterer skikkelig med noen om noe, og det viser seg at de har rett. 

» At bussene bruker en hel 60 minutters time på å få meg fra skolen og hjem om ettermiddagene, når man bruker 10 minutter med bil.

» Kork i en liten gang. Dette er så irriterende at jeg får lyst å rope høyt og klikke helt. Se for deg at du har det travelt, og akkurat i det du skal passere et annet klasserom, kommer det en hel klasse ut derfra som bruker et år på å gå 10 m. JLEWHIR3R2€0"€#€€

» Når jeg får anonyme kommentarer som roser meg opp i skyene. BRUK NAVN NESTE GANG!!

» Når jeg nettopp har vasket rommet og lillebror kaster hundeleker inn slik at hundene skal komme springende inn og gjøre det skittent igjen. Skjedde nettopp, fml.

» ..og til slutt et innslag fra bestevenninna mi:

Elise: Ka eg hate eller irritere meg over?

Vilde: alle teitinga som bare går rundt og e irriteranes. 

GOD DAMMIT

Enig i noe av dette?

Curls


Disse spørsmålene får jeg flere ganger i uken på det meste, så jeg tenkte å svare på dem her på bloggen i et eget innlegg slik at dere får svarene inn EKSTRA godt. Da slipper jeg nemlig masse like spørsmål.

Tusen takk forresten! 

Slik ser jeg ut med rett hår.Hvordan jeg klarer å ha krøllene hele tiden var et godt spørsmål. Når jeg ordner meg har jeg i litt klisj i håret for at krøllene skal bli mer definerte. Men da må jeg vaske håret etterpå/dagen etter for å klare å gjøre noe annet med det. Når jeg virkelig ikke orker å ordne meg så mye bruker jeg enten å flette håret når det er vått (for da blir det ikke så stort), ellers setter jeg det opp i en vanlig dott. Funker bra!

Jeg bruker ALDRI varmeapparater som slettetang, bølgetang etc. Krøllene mine er 120% mine egne, og jeg lager dem ikke til med noe ekstra krøllegreier. 

Hvilken type hår har dere?

 

Om meg

Det er vanskelig å skrive om seg selv, og ikke minst å gjøre det interresant for andre. Så derfor tenkte jeg å heller skrive noen punkter om meg og legge til litt bilder. Om dere har noen spørsmål, kan dere kontakte meg. 

» Liker å ta bilder» Har naturlige krøller. Av og til er det ingenting i verden jeg avskyr mer.


» Liker å kjøre motorsykkel med pappa.


» Har verdens flotteste kjærest. 1 år 28. august! ♥


» Hadde en kjempeflott klasse fra 3. til 10. klasse. Til høsten begynner jeg på studiespesialiserende.» Turn er min lidenskap. 


hits