Topline

Hva synes dere?

Dagens antrekkTubebh fra Gina Tricot, singlet fra Monki, bukse fra VeroModa og sko fra Eurosko. 

Hva synes dere?

Dagens antrekkHals fra Gina tricot, skjorte og t-skjorte fra VeroModa og bukse fra KappAhl

big brown sweater

Hei og god onsdags morgen. Har entreprenørskap nå, og vi har ikke veldig mye annet enn forretningsplanen igjen denne terminen så jeg chiller sånn smått. Klarte faktisk å stå opp i tide til å ordne meg før jeg dro på skolen i morgest. Det gjør jeg aldri! Som regel står jeg opp ti minutter før bussen går, slenger på meg klærne, steller meg litt og løper til busstoppet. Må vel begynne å ordne meg litt mere om morgenen så jeg ikke skremmer alle vekk. Tok på meg min store, deilige strikkagenser i dag og acne skjerfet mitt. Love it!!! Kødda, betaler aldri i livet så mye for noe jeg kunne fått for 150,-. Cubus ♥ 

Dagens antrekkCardigan fra Veromoda, bukse fra Cubus og topp fra Portugal

Dagens antrekk

Hei! Har kledd på meg min fine og gode sløvegenser i dag som jeg eeeelsker. Det var en av de jeg kjøpte på loppemarkedet i helga. Bra kupp sa du?

Dagens antrekk

Hei! Sitter i biblioteket nå og har fritt til i to-tiden, så da kan jeg likegodt blogge. Kameraet ligger hjemme og jeg har jobb og trening rett etter skolen, så da blir det vel bare mobilbilder i dag. Heldigvis blir bildene delvis OK, så dere får klare dere med det til seinest i morgen tidlig. 

Bukse fra Veromoda, jakke fra Divided, genser fra ?, skjerf fra KappAhl og smykke fra Motehus.

Dagens antrekk

Hei! 

Har entreprenørskap nå og følger så sinnsykt intenst med at jeg ser tvers gjennom pcen. Just kidding. Vi har en skikkeli sær lærer som kan prate kjempestille og PLUTSELIIIIIIG ROPE NOE HØYT I KLASSEROMMET. Det er ganske skremmende, men morsomt også. Han har til og med sett i handa mi at jeg har en kreativ sjel. Jippi!

Skal på jobb etter skolen, så blir det trening etter det. Det blir noen sinnsyke mandager framover! Først skole med gym, jobb og trening etter det igjen. 

Herregud, så helt sinnsykt retarded ut på bildene. Offa

Hvit skjorte fra Veromoda, lakserosa skjorte fra Cubus, bukse fra Veromoda.

Dagens antrekk

Jakke fra Zara, topp fra KappAhl og bukse fra Veromoda

Dagens antrekkBukse og overdel fra Cubus, sko fra Økonomisko og skjerf fra KappAhl

Dagens antrekk


Bukse fra KappAhl og tubetopp fra LeneV. Smykket og dongerivesten vet jeg dessverre ikke hvor er fra.

Dagens antrekk

Hei!

En stund siden jeg har oppdatert nå. Tar det på min kappe!

I går kveld bestemte jeg meg for at jeg idag skulle ordne meg litt ekstra på skolen, til tross for at vi bare hadde forberedelsesdag og dro hjem i 2 tiden. Jeg fant fram en kjempesøt silkekjole fra VeroModa, svart nylonstrømpebukse og Jeffrey Campbell-kopiene mine. Elsker de, selv om de har sine ulemper. Jeg var så ødelagt i føttene mine på tur opp fra bussen, at jeg sjinglet hele veien hjem. Er godt å ligge i senga med Espen sine joggeklær på meg nå! 
Vi har forresten hatt sykt fint vær i dag. Temperaturmåleren viser 14.9 grader ute, noe jeg liker veldigveldig godt. Det er herlig å se at sommeren nærmer seg med stormskritt. Snart er det bikinivær!! :D Dagen kommer nok til å bli tilbragt sammen med matteboken min. Har nemlig skriftlig eksamen på fredagen, så er jeg så og si ferdig med 1.vgs. For en følelse! Skulle ønske jeg kunne satt meg ute for å pugge, men er ikke blitt helt frisk enda, så det dropper vi.Hvordan er vårværet hos dere?

dagens antrekk - denim

I det siste har jeg fått en syk forelskelse for denim, og bruker det så mye som mulig. Hjemmelagde denimshortser og denimjakker er definitivt min favoritt. Har også planer og å feste nagler på jakka jeg har på meg i dag. Noen som har tips til hvor jeg kan få tak i masse nagler til en billig pris på nett? Alle forslag tas i mot med stor takk!
Hei

Køddaaaa, hade

Dagens antrekk

Til tross for at jeg forsov meg i morgest, tok jeg meg tid til å ta noen enkle outfitbilder til dere. Har ikke jobb i dag, men må likevel innom jobben for å telle timene jeg har jobbet, ellers får jeg ikke lønn før i januar. Uhøvelig å få vite dette NÅ! Jaja, så lenge jeg får råd til å kjøpe julegaver, og ellers har litt penger i jula, er jeg fornøyd. 

Hva synes dere?

til dere som ville se julekjolen min på meg


 
EEEEEEELSKEEEEER kjolen min ♥♥♥♥♥!"#€&/

Dagens antrekkSykt brae bilder altså!Dagens antrekk

Har brukt fridagen min på å springe fram og tilbake som en idiot og vært på Amfi litt sammen med Benjamin og ''svigermor''. Dagen begynte med at jeg sto opp, la en baguett inn i steikeovnen som skulle være frokosten min, dro til Finnsnes med buss (uten å ta ut baguetten), dro hjem igjen i hastverk for å ikke brenne ned huset, dro så over til Finnsnes igjen. Stress, ja? Jeg må være verdens største vimsehode. 

Her er i alle fall antrekket for dagen!Tycks?

Dagens antrekk

Hva synes dere?

Dagens antrekk

Hva synes du om antrekket? I kveld kommer det julegaveønskeliste! 

Kveldens antrekk - julebord

Takk for hjelpa folkens, valget falt på den siste kjolen! Har forresten filmet hvordan jeg sminket øynene, så filmen kommer i morgen. Stay tuned og ha en fin lørdagskveld!

Hva synes dere om antrekket? Skal dere på julebord i år?

Dagens antrekk

Hei! Føler jeg er blitt veldig flink til å lage outfit-innlegg i det siste, noe som er braaa! Etter skolen skal jeg gjøre et lite ærend før jeg begynner på jobb. Ha en fin dag videre!

Herlig frokost, mmm!

Hva synes dere om outfiten?

Dagens antrekk

genser - kappahl // smykke - kappahl // bukse - forever21

Hva synes dere om den nye genseren? :D

Dagens antrekk

Det ble en helt enkel outfit i dag, siden jeg ikke fant noe annet. Håper dere liker den fordet!
Elsker denne frisyren her!

Genser - Cubus // Bukse - VeroModa.

Hva synes dere?

Dagens antrekk

Genser og smykke - Cubus

Tycks?

Dagens antrekk

Fy flate som tiden har flydd siden jeg kom hjem fra jobb. Har sottet med lekser til nå! Trynet mitt ser btw ut som at det er overkjørt av en trailer, så det ble ikke med på outfitbildene!
Aner dessverre ikke hvor noe annet enn armebandene er fra, og de er fra Lindex. Gleder meg til jeg får stipend. Da blir det endelig noe nytt i klesskapet ♥

Hva synes dere?

Dagens antrekk - hæler

Heisann! Har akkurat kommet hjem fra jobb, og skal bare legge ut outfit før jeg flytter til Benjamin for helga! Skal prøve å få blogget en del selvom jeg er hos han, men det er så kleint i blant..

Hva synes dere?

Dagens antrekk

God morgen! Sitter i klasserommet nå uten lærer og høre på musikk på anlegget. Kjempekoselig stemning!

Siden det er en stund siden jeg har lagt ut dagens antrekk, tenkte jeg bare å gjøre det i dag siden jeg fikk god til i morgest. Ganske greit å sitte på med pappa til skolen, fordi jeg får ekstra tid om morgenen. Heeerlig! Antrekket i dag er ganske enkelt, selvom jeg sto i sikkert 20 minutter og skiftet klær. Haha, lol. 

Sneak peak på morgendagens antrekk

Dagens antrekk - sløyfe

Genser - Cubus // Bukse - ? // Øredobber - usikker, Gina kanskje // Sløyfe - sløyfa er opprinnelig fra en kjole så den er fested med en sikkerhetsnål. Denne har jeg festet i et vanlig hårstrikk. 

Hva synes dere?

Dagens antrekk - red

Genser - Kappahl // Høytlivsbukse - VeroModa // Armeband - Lindex // Øredobber - usikker, men i Oslo en plass. Fåes på mange forskjellige klesbutikker for tiden // Leppestift fra den nye kolleksjonen til MaxFactor. Les vurdering her. 

Hva synes dere?

Dagens antrekk

Hei folkens! Har akkurat spist middag og skal snart begynne med leksene. Etter det regner jeg med at jeg drar til Benjamin, begynner å bli en stund siden. 

Prøver å legge meg tidlig for tiden, slik at jeg ikke blir så trøtt på skolen. Jeg pakker sekken og finner fram antrekket for neste dag på kvelden, så legger jeg meg i 23. tiden. Det er ganske greit å ha tingene klare, fordi da trenger jeg ikke å stresse på morningen. Jeg får også tid til å ordne meg slik at jeg kan legge ut outfitbilder. Smart!

I dag har jeg på meg en helt vanlig svart bukse, rosa/orange singlett og en hvit vest som gumora mi har laget til mamma. Denne er mangemange år gammel, men jeg digger den fordeom!Sykt rotete på rommet. Skal rydde og vaske det i morgen!

Hva synes dere?

Dagens antrekk

Var på Finnsnes en tur tidligere i dag sammen med mamma og noen venninner. Siden det er lørdag tenkte jeg å pynte meg litt ekstra, og gjett om jeg ble møtt med rare blikk av enkelte personer. Det er vell fordi det ikke er noen på Finnsnes (merk dere at dette er en død plass) som vil kle seg litt annerledes, fordi det blir for spesielt.

Jeg er fornøyd med at jeg går i hva jeg vil, og bryr meg veldig lite om hva andre synes om det jeg har på meg. Så neste gang dere tror jeg tar meg nære av blikk: I don't.

Shorts - H&M tror jeg // Tunika - Cubus // Jakke - veldig gammel jakke så jeg aner ikke hvor den er fra. Er merket ''nümph'' i alle fall. Veska er mamma si så I don't know. 

Hva synes dere?

Forskjellige antrekk på bloggen

Gikk gjennom kategoriene mine og så litt på hvilke outfit's jeg hadde hatt. Ikke noe spesielle greier, men så kan jeg jo ikke akkurat kle meg så spesielt her oppe i nord, fordi da blir du baksnakket før du får tenkt deg om. Derfor hadde det vært ekstra kult å dra på ferie til Amerika eller noe lignende en gang, for da kan man gå med absolutt hva man vil! 

  

  

  

Hvilket likte dere best?

Dagens antrekk


Genser - Cubus // Bukse - ?

Tycks?

Dagens antrekkJakke - Veromoda // Tighths - Cubus(?) // Skjerf - Cubus // Tunika - Lindex

Kveldens antrekk

Bestemte meg for å fare ut en liten tur i kveld siden jeg ikke så ofte gjør det. Dro i hovedsak ut sammen med Camilla og Ramona, fra vors til fest. Fra min side var kvelden alkoholfri, og det var ikke noe særlig storfest. Vil heller si at stemninga var ganske rar, men hadde det koselig til tross for det!Topp - VeroModa, Keiy sin // Armband - Glitter // Bukse - ?

Dagens antrekk

Er så trøtt og sliten at jeg tar meg en powernap. Hva synes dere om outfit'en?
Har forresten kjøpt meg ny vinterjakke som dere får se seinere!

Dagens antrekkAlt er fra cubus, men øreringene fikk jeg hos noen i familien. Liker å pynte meg litt ekstra i blandt, men det var ganske dårlig timet i dag fordi jeg og Benedicte i klassen så helt lik ut i dag, bare at hun hadde hvit skjorte. Gosh!

Like?

Btw 1: Glemte konkurransen helt av i helga, så den avsluttes i kveld. Les mer her. 

Btw 2: Skal lage må-gjøre-video sammen med Stine, så kom med masse bra forslag! Les mer her. 

Morgendagens outfit

Her kommer en liten sneakpeak for morgendagens outfit som også kommer ut i morgen!

GOD NATT! 

Dagens antrekk
Vilde overnattet hos meg i overigår så glemte hun noen klær her som jeg ikke klarte å ligge unna. Buksen er fra American eagle og toppen er fra forever 21!

Tycks?

Btw, konkurransen der du kan vinne iphone deksel avsluttes på Søndagskvelden, så det er bare å hive seg med! Konkurransen finner du her.  

Dagens antrekk

God morgen alle! Sto opp klokka 0600 til og forfær pappa. Han hadde vel aldri trodd at jeg skulle stå så tidlig opp av meg selv. Men nå er det andre boller! I dag har jeg på meg cardiganen jeg kjøpte på cubus i går til 49 kr, en helt vanlig hvit tights jeg kjøpte på gina I thing, støveletter fra Økonomisko og topp fra cubus. Hva synes dere?

Digger kardiganen!

Ready to parteey

Dette er bare et kjappe-seg innlegg for å fortelle dere at jeg drar nå og at dere fortsatt kan melde dere på konkurransen her!

Blogges i morgen. Ha en fin lørdag!

Hvilket antrekk?

Som sakt skal jeg på bygdefest i kveld, faktisk den første siden romjula! Flinkpike. Men jeg som mange andre har bestandig klesproblemer uansett hva det gjelder. Jeg fant ut at jeg orket ikke noe kort kjoleopplegg fordi for det første er denne festen på Husøya (øy utfor Senja), og der passer det egentlig best med fiskestang og støvler. Men jeg skal ikke dra den så langt, må jo ordne meg litt! For det andre blir vi å være i et partytelt ute og ikke inne på et hus, så det hadde blitt kaldt med småklær.

På disse bildene har jeg ikke tatt hensyn til jakke og accesories(herregud for et vanskelig ord), jeg har bare tatt bilde av klærne. 


Hvilket antrekk skal jeg bruke?


Øyesminken i dag.

Nr 1


Nr 2


Nr 3


Hvilke øreringer?

Dagens antrekk

Skal til Benjamin i kveld, så det er derfor jeg ikke har maskara på. Av og til gidder jeg nemlig ikke å fjerne den, og jeg ser ut som et monster om morgenen da. Haha. Anyways, ha en fin lørdagskveld alle!Hva synes dere?

Dagens antrekk


Skjorte - Cubus, singlet - Cubus, bukse - Vero Moda

Hva synes dere?


Party outfit

For litt siden kom jeg hjem fra surpriseparty for Christina, en venninne i klassen, fordi jeg egentlig var ganske sliten. Resten tar jeg i neste innlegg, nå er det outfit!
Kåpe fra Diesel, Sko fra økonomisko og kjole fra Tyrkia.


Etter Natalies ønske poserte jeg litt også....... Og jeg vet at støvelettene ikke er igjen.

Neste innlegg kommer om ikke så lenge, så følg med!

Hva synes dere?

Dagens antrekk

Herlig med 24 grader utendørs ♥Outfit - lokal rockekonsert

Ikke noe spesielt rocka, fordi jeg skal om fem minutter ut på Finnsnes å gå i fakkeltog til minne for de pårørte av terroren. Aner ikke hvor noe av dette er fra og jeg hadde uansett ikke hatt tid til å sjekke det. Ailen kommer om 2 minutter. STRESS!!!!

Tycks?

Spørsmålsrunde - avsluttes i kveld

Dagens antrekk

For det meste har jeg gått rundt i bikini i dag, men tok på meg en kjoletunika om vi skulle dra noen plasser. Herlig med 30 grader i skyggen når det er veldig veldig sjeldent vi har det her i nord! Så har jeg prøvd å solt bort det lille skillet jeg har etter en bikini som egentlig ikke er bra å sole seg i. 

Tycks?

Min favorittkjole

Litt før jul i forfjor (2009) fikk jeg en kjole hos tante som jeg forelsket meg i med en gang. Jeg hadde alltid drømt om en slik kjole og den var perfekt. Den brukte jeg på juleballet samme år, og fikk tildelt et band der det sto ''Fineste antrekk 09''. Gjett om jeg var i lykkerus da!

I looooooove ♥

Hva synes dere? 

Dagens antrekk

I love my new jacket!

Mamma kom til meg i går med en gammel klubbjakke fra den tiden vi alle tre (jeg, mamma og lillebror) gikk på karate. Jeg elsker den fordi det er verdens beste chillejakke, og i dag har jeg gyldig grunn for å bruke chilleklær. Herliiiiig ♥


Har dere noen spesielle klær dere liker best å slappe av i?

Dagens antrekk


Litt usikker på hvor de er kjøpt


Gatebutikk i Hellas


Topp - vero moda, Bukse - cubus

My favouriteJeg går bestandig med minst fire ringer på fingrene, men dette er min aller største favoritt ♥ Den fikk jeg forresten hos Benjamin når vi hadde vært sammen i et halvt år.

Dagens antrekk


Sinnataggen jo!Må vel sette meg ned med noe lekser nå. På fredag (den 13. vel og merke!! :() får vi vite hva vi kommer opp i til skriftlig eksamen. Guuud, la det bli alt annet enn matte og engelsk!.. vel, norsk er det eneste som er igjen da. Hadde ikke gjort meg noe om det var streik i år og, så vi slapp eksamen!

Hva synes du om antrekket?


Mine sommerfavoritter - klær og utseende


Fargerike fjær-øreringer.


Lange smykker


Sløyfer og blomster som hårpynt


Lys sminke


Herlig!

Har du noen sommerfavoritter?

Dagens antrekk


Tunika - cubus, Bukse - Vero moda, armeband - litt forskjellig. Glitterarmebandet er fra Glitter. 

Herregud, jeg MÅ ommøbelere dette hullet om jeg noen gang skal få til å ta outfitbilde! Har lett rundt i hele leiligheita om det er mulighet for å ta bilde, men neida. Dette var alt jeg fikk til. Djiiiiis! 

Dagens antrekkHva synes dere?

Pinkalicious

Hei! 

I dag følte jeg meg ikke særlig som en tiendeklassing. Vi har strikking i Kunst og Håndverk for tiden, så har vi innlevering på fredag. Flinke meg har klart å gjemme det ''ferdige'' mobilfutteralet som vi skulle lage, bort! Men jeg aner ikke hvor. Så i stad måtte jeg dra på garnhuset på Silsand å kjøpe meg strikkepinner og garn. Tippe mamma får utstyret når jeg er ferdig!

Litt av et sammentreff at jeg hadde rosa outfit i dag ja!

Ny kåpe fra Diesel

Melissa og datteren var innom her ista før de dro hjem til Tromsø. De har vært her siden i går, så hadde de med seg sin nydelige lille hvalp som hørtes ut som en and når han bjeffet. Ironisk at den lille skapningen heter Rex da!

Iallefall, jeg fikk en kåpe fra Melissa som var for liten til henne. Kjempefornøyd med den, også trengte jeg jo ny kåpe!

pakke i posten!

Endelig kom min nydelige kjole hjem i postkassa! Må innrømme at jeg aldri hadde trodd at den ble å komme dagen før pinkparty'et som jeg skal i i morgen. Perfect timing! Elsker kjolen allerede, og gleder meg til å få den på meg i morgenkveld, wiii!
Elsker silkesløyfa!

Dere får se den på meg i morgen.

Hva synes dere?


i love wedges

God morgen! Jeg har sittet en stund nå og bare sett på shopping online, og jeg har funnet ut at jeg virkelig har lyst på wedges. Svarte wedges som går til anklene, de er utrolig stilige! Og det er da den nye sparemåten min kommer inn i bildet. 


Laget i polyvore. Hva synes dere om wedges?

veske vs veske

Hei! Har dere noen gang hatt flere forskjellige vesker, og ikke visst hvilken dere skal bruke? Jeg har fire vesker, men bruker bare den ene. Så jeg tenkte å spørre dere, hvilken likte dere best?


Ukjent merke


Pieces


Kjøpt på Accesorize


Friis Company

outfit 07.01.2011

_
Smykket - Cubus, men har knytt det, hvit 3/4 armer genser - cubus, blå tunika - ? fikk den i julegavet, og merket er ugjenkjennelig, bukse - bikbok.

outfit 06.01.2011

Læreren: Jeg går og slår av internettet.
FAIL!

Heisann! Nå sitter jeg midt i en nynorsk tentamen og er akkurat ferdig med stilen min. ''Skriv ein skjønnlitterær tekst der du får fram at ein hobby eller ein fritidsaktivitet kan gi gode opplevningar''. Dette er i grunn ganske lett, men siden det er så sykt kjedelig med nynorsk, kan jeg ikke en dritt. Greit å ha data da slik at vi kan ha ordbok, tihi! 


Beklager uklart bilde, men jeg hadde veldig dårlig tid i morges.
Skjerf - indiska, cardigan - vero moda, svart singlet - cubus, bukse - ?, perleøredobber - gullfunn og cubus(?). Jeg måtte ha to par perleøredobber i dag siden de øverste hullene nesten hadde grodd.

outfit 05.01.2011Bukse - ?, genser - ?, armband - kappahl. 
Jeg vet desverre ikke hvor genseren og buksa er fra, ting jeg har fått.

Ha en fin dag!

mine yndlings smykker

Laget et lite hjemmestudio på to sekunder av ark og teip, jeg. Enkelt og greit!


Øredobber - veromoda, armeband - Gullfunn i think?


En god blanding. Slikt får man kjøpt overalt omtrent.


Armband - Kappahl


Øredobber - Cubus. Har et par like i rosa. Elsker dem! 

Noe du likte her? Isåfall, hva likte du best?

outfit 03.01.2011


Genser - veromoda, bukse - bikbok


Julegave fra kjæresten ♥


Øredobber - veromoda


outfit 01.01.2011

Dagens antrekk

2 sekunder på selvutløseren forteller hvorfor jeg har krota over ansiktet. eheh..


Skjerf fra jegvetikke
Genser fra Vero Moda
Bukse fra jegvetikke
Sko fra Eurosko

hits