Photoshoot med Vilde

Egentlig hater jeg å bli tatt slike bilder av, og vi holdt på å le oss i hjel hele tiden. Heldigvis ble det noen brukbare bilder som jeg faktisk ble ganske fornøyd med selv. Er mange bilder her som er ganske like, men jeg legger de med i innlegget fordeom. Vi leste om et fototriks på en eller annen blogg her om dagen, og det gikk ut på å få bildene lysere. For å gjøre dette selv, trenger dere bare en hard plate (evt papp), og aluminiumsfolie. Så festet vi det på platen med den blankeste siden opp. Funket sykt bra!

Hvilket bilde likte dere best?

Sneak peak på photoshoot

Hei! Har så og si akkurat kommen inn døren etter enda en dag sammen med Vilde. Hun hadde en liten portrett-photoshoot med meg, og jeg ble veldig fornøyd med bildene. Jeg skulle få minnekortet i morgen, så da kan jeg vise dere bildene. Vi har også spist banan dyppet i smeltet sjokolade. Herregud, det er noe av det beste jeg vet! Det skal sies at det er lett å bli kvalm på det også. Jeg kvelte jo faktisk resten av sjokoladen i meg etterpå. Får lættis av å tenke over det! 

Anyways, tenker dere kan få en liten sneak peak på bildene, så dere ser hva dere har i vente. Vilde er syyykt flink å ta bilder. Sjekk ut bloggen hennes, der er det mange flotte bilder!
Teaser på photoshootenPhotoshoot i 1.5 kuldegrader!

Heisann! Har sånn ca akkurat kommet hjem og fått spist, og skal snart tappe meg et varmt bad og bli liggende i badekarret en stund. Det jeg fortalte om tidligere var at jeg og en venninne har vært på photoshoot med en lokal ''nesten''-fotograf. Jeg tror bildene blir helt sykt råe, så dere skal få se dem når jeg får dem.

Men nå er jeg så forfrossen at jeg ikke klarer å skrive mer. Småklær ute i 1.5 kuldegrader i tre timer, ikke en god ide..

Beklager dårlig blogging i dag, men jeg har vært veldig opptatt og snart kommer Benjamin. Det blir samme kjøret i morgen, men da skal vi i studio og ta bilder. Gledes! I mens jeg er mindre aktiv på bloggen, spør meg masse spørsmål i spørsmålsrunden her!!!

hits