Take me away

Hei!

Har fritime nå, så bruker den til å se på sydenreiser til meg og Espen. Vi har bestemt oss for å dra til syden, enten det blir Hellas, Tyrkia, Spania eller hva det måtte bli. Føler meg nesten litt "lost" til Tyrkia siden jeg allerede har vært der tre ganger før, og trives utrolig bra der. Så jeg har sett litt på reiser til Kemer og Alanya. Det er faktisk kjempemye billig ute, og siden jeg skal kjøre opp til høsten har jeg ikke all verdens med penger å bruke. Noen som har ferietips å dele med oss? Land, by, hotell, utflukter osv.

syden i sommer?

Hei!

Sitter hjemme, godt plantet i sofaen, og ser på sydenreiser til pappa, meg, bror og Espen. Har vært i Romania en gang før og Tyrkia tre ganger, og håper turen går til Tyrkia denne gangen også. Er helt frelst av det landet! Fine shoppinggater, restauranter rundt hvert hjørne, lange strender og kjempehyggelig hotellansatte. Har alltid brukt å dratt med tyrkiareiser (anbefaler de på det sterkeste!), men de har ingen turer i juli i år, den eneste måneden som passer for meg, så jeg holder på å leite som en galing på nett. Pappa kom akkurat hjem, så jeg skal få han til å hjelpe meg å se på reiser.

Noen reisetips? Land, by, hotell, reiseselskap osv!!!
I'm back bitches!

Som jeg nevnte i forrige innlegg, skulle jeg være tilbake med nytt innlegg i går, men det lot seg ikke gjøre siden jeg har vært hos Benjamin i hele helgen. Kosepose! Det er sunt med en liten bloggpause i blant, for da er blogglysten mye større når man starter igjen! Anyways...

Blogging om sydenturen kan vi legge bak oss, for det er ikke annet å si enn at dagsrutinen gikk som følger: stå opp og smøre seg inn i solkrem klisj, bade og sole seg, dusje, (shopping maybe), og soving! Jeg kan forresten skrive et eget innlegg om de tre tingene jeg kjøpte etterpå. 

Vel, nest siste kvelden skilte seg ut fra de andre. Da var det noe som heter ''Tyrkisk aften'' på hotellet med god mat og underholdning, samt. to stk veldig hypre ungdommer som sto på terrassen til Andreas (søskenbarn) og danset og sang som to oppmerksomhetssyke idioter. Verst av alt ble det tatt bilder av oss av fremmede, solisten pekte på oss med tommel opp, og to eldre gutter på terrassen litt bortfor oss begynte på samme viset som oss. Hahaha!
Deler dette bildet bare for å si at hun var elendig!

Creds til deg om du leste alt dette!

Can't waaiiiit

Som den perfeksjonisten jeg kan være, har jeg begynt å finne fram hva jeg skal ha med meg på klasseturen som en om 6 dager. Jeg gleder meg sinnsykt mye, selvom vi bare drar til Oslo. Vel, Oslo er vel en ålreit by det. Vi skal bare være der i 4 dager, og jeg har et problem med pakking uansett hvor jeg skal. Jeg tar med meg ALT for mye, og bruker ikke halvparten en gang. Nå skal vi garantert shoppe en del og. Jeg skal iallefall gå amok på H&M, Gina Tricot, Bikbok og Bianco! 
Her kommer jeg til å slite litt ja....

Mitt største ønske for sommerenSkal du på ferie i sommer?

hits