bedroom details

Utsikten fra verdens beste seng.

Har ordnet rommet mitt så og si ferdig nå. Det eneste jeg har igjen er å henge opp en kjempefin korketavle jeg har ordnet selv. Skal vise dere bilde av den! Vi flyttet hit i høst en gang, og har aldri knødd meg til å ordne rommet helt ferdig. Endelig kan jeg si at jeg er fornøyd!!!

Rommet sålangt

Hei! Har ikke blogget noe siden vi har holdt på med innflytting.

Har endelig kommet oss sånn høvelig inn i ny-gammelhuset, og soverommet mitt begynner å ta form nå. Er en del ting her som skal ut, blant annet en stol, kanskje skrivebordet og noen småting. Har heller ikke fått hengt opp bilder, eller fått tak i noe kommode så det er bare halvferdig! 

Skulle bare vise dere noen bilder, så skal jeg få i meg mat og ta en etterlengtet powernap i min nye seng, looooveiiiit ♥. Sleit med å komme meg opp i morgest.

Fin utsikt?perfeksjon

Har nå drevet på å vaske og rydde rommet i flere timer, og endelig kan jeg sette meg ned og slappe av. Er kjempefornøyd med resultatet. Har ikke gjort noe skikkelig drastiske endringer, men det ble mye mer koselig nå synes jeg. 

Har forsåvidt vært kjempeflink både i går og i dag. Vasket og støvsuget kjelleren og overetasjen, vasket badet og rommet mitt. Flink pike! Lillebror synes jeg er så flink at jeg burde flytte ut snart. Det er vel mest for hans fornøyelse!

Diiiiigg!

herlig med ryddig soverom, finally!

ENDELIIIIIIIIIIG (!!!!!!!!!!!) er soverommet mitt strøkent, og det føles ut som at jeg er en helt annen plass. Det at de ble veldig ryddig her, gav meg både krefter til å ikke sovne av når som helst, og faktisk motivasjon til å jobbe med skolearbeid. De siste dagene har jeg bare oversett rotet, og tenkt ''tar det i morgen''. Det skjedde aldri, så da måtte jeg få fingeren ut og begynne å gjøre noe. 

FØR:

NÅ:

Skal sette meg ned og gjøre noe lekser nå, så vi blogges!

Er dere også slappe når det kommer til rydding?

tredje verdenskrig på rommet mitt

God kveld! Hadde aldri trodd at den ryddingen kom til å ta så sykt lang tid, eller at den kom til å slite meg så ut. Er helt utkjørt nå! Men det er jo såklart ikke noe morsomt å oppholde seg i et rom fylt med konstant rot, så i dag gjorde jeg noe med det! Kom bare så langt at jeg fikk vasket klesskapet og lagt tilbake mesteparten av klærne, men jeg fortsetter i morgen. Har tenkt å ordne rommet mitt kjempekoselig, siden jeg oppholder meg her mesteparten av tiden. Vi får se hva jeg får til. 

Heldigvis er det bare dette og litt mer jeg har igjen. Freedoooom!

Forresten: Jeg tenkte jeg kunne skrive et innlegg om hvordan jeg fikk meg jobb, og tips til hvordan dere kan skaffe dere en jobb. Butikkene (eksempel) trenger mye hjelp mot juletid, så her er det mange muligheter. Hva synes dere om det? Kommer ut i morgen.

Men nå venter senga på meg. God natt søtiser ♥
Nymalt soverom!

Heisann alle! Er akkurat kommet hjem fra sykebesøk hos min kjære. Får håpe han blir frisk snart! ♥

Anyways, den siste uka har jeg og mamma malt rommet mitt så jeg slipper å skjemmes over den grusomme knæsj gule fargen som prydet veggene mine før. Nå er rommet helt hvitt med svarte detaljer, og jeg elsker det! Kan ikke huske å ha sakt at jeg liker rommet mitt på lenge nå. Svart og hvit er virkelig fint sammen!


Den hvite flekken på veggen er gjenskinn etter speilet. Det ser litt tamt ut nå fordi jeg ikke har fått dynene på plass og heller ikke bildene som ligger klar i skapet!

Fikk forresten mange kjoler hos mamma som hun har laget selv for mange år tilbake. Dere får se de en annen dag!

Hva synes dere om rommet? 

Nå er det tid for forandringer

Jeg er sinnsykt lei av soverommet mitt nå, så jeg har faktisk tenkt til å gjøre noe med det. Som sakt henger det en ''Biler''-lampe i taket som skal ut i dag, og veggene som er gule skal males i en eller annen hvitfarge så fort som mulig. Da er det for det meste svart, hvitt og krystall-lignende ting som går igjen på rommet mitt. 

Men så storkrevende som jeg er vil jeg også ha nytt klesskap. Det er fordi klesskapet mitt ser ut som at det er direkte importert fra 1800-tallet. Så jeg fortalte Ronald (stefar) min geniale plan, så vi skal sette opp noe lignende som skyvedørsgarderobe, bare STOR! :D
Slik ser det ut atm. Ignorer rotet, jeg skal rydde seinere. Anyways, håper dere skjønner at det er tid for forandringer.

Planene mine er å sette inn garderobestenger, skuffer og hyller så jeg får plass til alle klærne mine, sko, pynteting osv. Jeg har faktisk ikke speil på rommet, noe som er veldig irriterende av og til så mamma kjøpte meg også et stilig speil i dag. Guuud som jeg gleder meg til å begynne å ''pusse opp''. 


//alle bildene av garderobeutstyr er fra bohus.no

Her er en liten sneak peak på lampen som kommer opp i løpet av kvelden.


Love it!

Har dere satt i gang slike prosjekt før?

Hva skulle man gjort uten motivasjon?

Jeg mener det, har nettopp ryddet, vasket og ommøbelert hele rommet mitt! Det eneste som mangler nå, er strøm på kameraet. Siden rommet mitt er gult(!!), skal jeg få tak i maling og male hele rommet i sommer. Det begynner vel å bli et år siden jeg bestemte meg for det, men har ikke knødd meg til å fullføre det..

hits