New in

Kjøpte meg to sminketing i dag. En bronsefarget øyeskygge og øyenbrynsgelé. Alt er fra Vita.Noen som har de samme produktene?

Pakke i posten

De siste dagene har det vært jeg som har hentet posten her hjemme. Da jeg i dag så at jeg endelig hadde fått en pakke som kjentes ut å være almanakken min, løp jeg inn igjen. Der lå den. Fine, lille, rosa almanakken min som skal være med meg over alt. Har allerede begynt å skrive trening og jobb i den, men det er vel bare fordi jeg er så gira. Den var en smule liten, men det gjør ingenting. Passer perfekt i veska!Bruker dere almanakk?

New in


Bikbok 49,-


Bikbok 49,-


Monki 40,-


Monki 40,-

Soon mineBestilte den nettopp. Gleder meg til den kommer!!! Har du personlig almanakk?

New in

Hei! Skal vise dere raskt hva jeg kjøpte i dag. Cardigan, treningstights og sportsbh fra Kappahl og treningstopp fra cubus. Den er sinnsykt deilig! Anbefaler dere forresten å stikke innom Kappahl for å kjøpe treningsklær dersom dere ikke er ute etter tights med støtte og kjempedyre klær fra sportsbutikkene. Cubus har også treningstøy!
New in

Hei!

Har gått til innkjøp av en del småting de siste dagene, i tillegg til at jeg og Espen var en snartur på Jekta, og at mamma kom med Oslo-gave til meg. Kjøpte meg blant annet en ny, rød julekjole fra Carlings (hadde aldri trodd det ble å skje), og jeg elsker den! Den er helt enkel, men sitter kjempefint på. Den blir nok brukt en del i jula. Gaven som mamma hadde med var en stor engel i porselen(?). Verdens fineste engel ♥


B.young


Carlings


VeroModa


GinaTricot


Kid


Kid


Bygave fra mami.

New in!

I går tok jeg med meg Ramona for å dra på "shopping" før skolen begynte. Vi dro til Lenvik salgssentral og hamstret skoleting og regnet med at det ble kjempedyrt. Heldigvis hadde det 30% avslag på skolemateriell, så det ble veldig billig. I tillegg til det, kjøpte jeg en ny jeans på Cubus siden jeg fikk 40% avslag der (salg ♥). Den går til og med i ett med skoletingene jeg kjøpte, så da blir det blå jeans i morgen!

new in

Som noen av dere vet, jobber jeg på KappAhl. Av og til får vi inn veldig mye fint, og noen ganger får vi inn en del sære klær. En dag for ikke så lenge siden fikk vi inn dongeribukser i sølv. Jeg syntes i grunn de var noen kule bukser, men når jeg først prøvde dem, syntes jeg det så helt teit ut. Her om dagen var jeg, Vilde og Cec innom butikken for å se litt på klær, da buksa plutseli dukka opp igjen. Jeg bestemte meg for å prøve den på nytt for moroskyld, og falt helt pladask. Så nå har jeg fått meg en ny bukse som nesten ingen andre på Finnsnes har, og jeg er stolt over å skille med ut med den.

Kjøpte meg også en ny enkel mascara fra max factor. Den jeg har brukt tidligere er fortsatt min favoritt, men den koster 300 kr og det var uaktuelt nå. Så da endte jeg opp med Mastepiece Max. Mamma hadde også vært å kjøpt meg ny øyeskyggekost fra Vita. Helt likens som hun har og som jeg har forelsket meg helt i. Snillesnille mami!

Hva synes dere om buksa? Vil tro mange synes den er sær, men det er bare morsomt.

wedges

Som jeg sa i forrige innlegg, skulle jeg se om jeg fant meg noen sko på Finnsnes i dag. Etter litt om og men landet jeg på disse skoene, som de egentlig bare hadde i en størrelse for stor. Det var egentlig ikke noe krise, så jeg kjøpte de. De var på 50% på Økonomisko.

Tycks?

sneakpeak på nellykjolene

Endelig er kjolene mine fra nelly.com kommet fram. De kom i går, så jeg dro å hentet de så fort jeg kom hjem fra jobb. Prøvde de i samme slengen, og jeg eeeeeelsker de! Legger ikke ut bilde på bloggen enda, men stay tuned fordi det kommer! 

Noen som ser hvilke kjoler det er? :D

new shoes

Hei! Er akkurat kommet hjem fra tumbling & trampett treningen, og siden jeg ser helt overkjørt ut nå, tenkte jeg å heller vise dere bilde av de nydelige skoene jeg kjøpte i dag. Har lenge gått å siklet på disse, og gledet meg til lønningen kom. Den kom en dag tidligere, og da sprang jeg rett inn på økonomisko før jobb. Har ingen slike pensko som jeg passer, så disse er perfekte! 

 

Gleder meg så sykt til revyfesten første uka i februar. Da skal disse vies med dansegulvet ♥

Help meeeee!

Hei! Nå har det seg sånn at den kjolen jeg la ut her på bloggen for noen dager siden, kan dere bare glemme. Fikk e-post om at den var utsolgt og at det hadde oppstått en feil i systemet dems. Jeg tok det med et smil, og bestemte meg for å finne en annen kjole å bestille. Det gjorde jeg og, ganske fort. En beige stram silkekjole med perler på fra Elise Ryan (bedårer henne). Kom hjem, og skulle til å bestille den. Tror dere ikke den var utsolgt da? Joda. Av og til hater jeg nelly. 

Så nå prøver jeg igjen. Har funnet noen kjoler jeg liker, så tenkte jeg at dere kunne hjelpe meg å bestemme hva jeg ender opp med. 

1. Trim bandeau dress

2. Modesty coctail dress

3. Lily halter dress

3. Cross neck trim dress


Hvilken var finest?

Det evige problemet

Hei! Satt på skolen i dag og så på kjoler på nelly og motehus sammen med Wero, og endte såklart opp med å bestille meg en. Etter mye om og men endte jeg opp med å sende denne hjem i postkassa, og jeg angrer ikke et sekund. Jeg tror den er litt for kort, så med en svart strømpebukse under gjør det ingenting. 

Men så er det det EVIGE problemet som går igjen hos alle jenter til en hver tid: SKO! Jeg har et par hjemme som jeg liker kjempegodt, som ligner på Jeffrey Campbell, men tror det blir alt for mye for en liten kjole. Derfor tenker jeg å se om jeg får lånt meg noen svarte hæler som passer til denne kjolen. Om noen i nærområdet leser dette og har et de kan låne ut: STØRRELSE 38!!

Hva synes dere om kjolen? Noen tips til hva jeg kan gjøre med skoproblemet og hvordan sko som eventuelt kan brukes? Tar i mot tips om farge, fasong og alt som hører med, med stor takk!
Dagens innkjøp

Heisann! Fikk stipendet i går, så etter jobb i dag tok jeg med meg noen herligheter som har hengt i skapet og ventet på meg. Selvom skapet mitt er stappfult, har jeg bare lyst å kaste ut alle gamle klær og erstatte de med nye. Det skjer vel kun i drømmene mine.


Blazer: 100,- på salg


Genser: 150,- på salg


Diverse undertøy: 278.- til sammen


Smykke: 99,-

Er kjempefornøyd med dagens innkjøp. Noe av dette får dere se på morgendagens outfit innlegg!

Nå skal jeg rydde og ordne det litt koselig her, spise, så skal jeg faktisk lage ønskeliste til jul som jeg skal dele med dere. Snakkes så lenge!

Sko fra nelly

¤/(%/%¤"&%#!¤(&♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Måtte bare få ut litt glede først så jeg ikke klikker helt midt inne i innlegget. 

Pakken kom på postkontoret for rundt to dager siden, men har ikke fått hentet den før nå. Dere kan tro det var en lykkelig Elise da jeg åpnet pakken og fikk øye på de kuleste, fineste, stiligste og mest spesielle skoen jeg noen gang har eid. 

Lurer på nårtid jeg kan bruke de uten at det blir for lang tid fordi jeg kommer til å få sykt vondt i føtene. Vell, det bryr meg ikke så mye akkurat nå fordi jeg har bare lyst å ta de på meg og gå ut og gå meg en lang tur! Hva synes dere?

INNKJØP

Hei! Er akkurat kommet hjem fra Finnsnes der jeg var sammen med Stine for å se i butikkene. Prisfestdager vet dere! Jeg må virkelig begynne å ta meg sammen når det gjelder økonomien. Har klart å brukt opp hele stipendet mitt på 6 dager, og halvparten er ''småkjøp''. Kortet skal ligge urørt kjempelenge nå!

Jeg fikk iallefall noe med meg hjem før kortet ikke ble godkjent på betalingene lenger.

Er dere flinke å spare? 

INNKJØP

Var innom Amfi etter skolen i dag og fikk kjøpt en del nødvendige ting. Jeg har jo bare for noen uker siden lakt ut bilde av at jeg hadde kjøpt sminkefjerneren over, men den ble stjelt i hallen, så jeg måtte ha ny. Trenger også en vippetang fordi enten har jeg bare ikke giddet å bruke det, ellers har jeg brukt mamma sin. Får virkelig håpe negellakken ikke er så lys i fargen, men litt sterk rød. Digger det!

Negellakk - Cubus 79,- // Vippetang - Cubus 50,- // Sminkefjerner med rensemelk - Apoteket 159,- 

 

Dagens innkjøp

Fikk stipendet i går så da ble det litt nye ting i dag etter skolen. Har bestemt meg for å tenke meg godt om før jeg bruker stipendpengene, men av og til er det lov å unne seg litt ekstra godt. Vi hadde ikke så veldig god tid heller, så det gjaldt å springe gjennom de butikkene vi skulle innom. Stress much?
Topp fra VeroModa


Øreringer fra Cubus
Armeband med sølvsteiner fra Vita

Tycks?

Svarer forresten på spørsmålene i kveld, så om det er noe mer du lurer på er det bare å spørre!

Ny høstjakke

Fikk med meg Benjamin en tur på senteret etter skolen på fredag fordi jeg trengte meg ny jakke og hadde fått penger på kontoen. Som vanlig får alle klesbutikkene inn parkaslignende- eller boblejakker til 700-800 kroner hvert år. Jeg gidder virkelig ikke bruke så mye penger på en jakke, så jeg kjøpte jakken min på VeroModa, og den kostet bare 300 kroner! Det var til og med den fineste jakken jeg fant, lykke ♥De hadde den i rød, beige og en farge til jeg ikke husker men jeg valgte den mest nøytrale som passer til alt. Bare synd jeg kommer til å se halve Finnsnes i denne jakka om en måned!

Hva synes dere?

Innkjøp 090911

Gikk en snartur innom Glitter i dag på Nerstranda der jeg fikk med meg et nydelig armband hjem. Jeg så det, og gikk rett til kassa uten å studere det en gang, fordi jeg visste at jeg ville ha det. Det kostet meg 119,-.

Hva synes dere?

Dagens innkjøp

Herlig med stipend ♥


VeroModa


Cubus


Cubus
Cubus og Nille. Djungelvrål ♥

Jeg regner med dere får se dette på meg i morgen fordi jeg elsker å bruke nye klær! Tycks?

Innkjøp

Hei! Som sakt var skoledagen i dag veldig kort, så jeg, Vilde og Christina dro en tur til Finnsnes. Meningen var bare å kjøpe skolesaker og en ny foundation å prøve ut, men tok også med meg en øyeskygge som passer perfekt til mørketider og en cardigan fra Cubus til 49 kroner! Gash jeg elsker salg.
Dette magasinet er fra Vita og er heldigvis for lommeboken min, gratis!

Følg med i neste innlegg, da kommer det vurdering av foundationen og øyeskyggen!

LYKKEEE!!!!!

Som nevnt i forrige innlegg skulle jeg til Finnsnes en tur med mamma i dag, og planen var i hovedsak å ta med meg hjem et par joggesko siden jeg starter med toppidrett til høsten. Men siden mamma var så snill og betalte joggeskoene, gikk jeg meg en tur innom økonomisko. Jeg har akkurat kjøpt meg et par skoletter der, og jeg låvte å la kortet ligge urørt lenge etter det, men når jeg får en slik sjanse, utnytter jeg den! 

Jeg fant nemlig verdens nydeligste støveletter, et par støveletter som jeg hadde siklet etter under Finnsnes i fest-uka, fordi jeg så noen andre bruke de. Så finner jeg dem på den billigste skobutikken her, og med bare et par i min størrelse igjen. LYKKE ♥Dere kan faktisk ikke si at de ikke er fantastisk fine! Men jeg tar sjansen og spør likevel; hva synes dere?

Nytt... igjen

Jaada, skal la kortet ligge urørt leenge nå! Men enkelte ting må man bare kjøpe når det er salg... eller ikke. Vel, jeg gjorde det uansett. Shortsen har jeg forresten lett lenge etter, så her har vi i alle fall en positiv ting! 


Cubus, barneavdeling: 179,-


Cubus: 39,-

Er det mye salg der dere bor? 

Nye innkjøp

Planen var å dra til helsestasjonen i dag på Finnsnes, men den var jo såklart stengt. Noe som sto i stil med lykken min. Så jeg og Vilde dro på Amfi en tur, før vi dro hjem. For en gangs skyld fikk jeg svidd av litt penger, i gode innkjøp.


Ordinær pris: 400 kr.


Dette er til jeg og Vilde skal lage cupcakes ikveld. GLEDES!

Hva synes dere?

Innkjøp fra Tromsøtur

Tenkte å legge ut de to få innkjøpene fra Tromsø i dag, men rett før jeg skulle gjøre det ista, endte jeg opp med å først trene nyheter som resten av hele Norge » pilates med mamma » badstua » Taco! Som sakt i forrige innlegg var jeg egentlig på jakt etter sko, men etter lang leting fant jeg ingen verdens ting. Så jeg endte opp med en tube-bh og seks par øredobber (tre i en).
Alt fra bikbok. Tube-bh; 129 kr, Øredobber; to for 79 kr

Hva synes du?

Drømmer meg bort på nelly.com

Mens Benjamin gamer Cod, drømmer jeg meg bort i skjønnheter på nelly.com. Som vanlig er det kjoler og sko, men denne gangen er det sko som er nødvendig. Jeg har nettopp kjøpt meg en ny kjole i Tyrkia (se her), men jeg har enda ikke fått brukt den fordi jeg mangler sko. Så jeg har funnet noen jeg liker til en grei pris, men blir ikke å bestille noe i første omgang siden jeg drar med Benjamin og Monica til Tromsø på bytur i morgen. 


Nelly.com » NOK 249


Nelly.com » NOK 399


Nelly.com »  NOK 449


Nelly.com » NOK 399


Nelly.com » NOK 349


Nelly.com » NOK 349

Hva synes dere?
Hvilke nettsider bruker dere for å bestille klær?

New

Var på Amfi en tur med søte Carina istad og heldigvis hadde cubus gått amok med salg så jeg dro med meg hjem et par øredobber og en skjorte. Skjorta er ganske vid så jeg liker best å bruke den i highwaist bukse-/shorts. Slik jeg har gjort her. 


Skjorte: 99 ,-


Øreringer: 49 ,-

Shopping i Tyrkia

Merkelig nok kjøpte jeg bare tre ting, men jeg trengte ikke mer for å bli fornøyd i alle fall! I utgangspunktet skulle jeg kjøpe sko, men jeg fant ingen par som jeg ble fornøyd med. Enten var det prisen, størrelsen eller utseendet. Så da kjøpte jeg heller en kjole jeg ikke angrer et sekund på! 


I looooove!


Den er litt kort da, så jeg må vel gå rundt og dra den ned titt og ofte uten å bli halshugget av andre jenter i den ''byen'' jeg bor i.
Hva synes du om kjøpene?

Shopping i Karl Johan


Cubus 

Både singlet og smykke fra cubus


Cubuuuuuus


En skobutikk jah! Men slikt finner man i alle skobutikker

H&M


Bikbok

Pluuuuuss noe undertøy

Synes? 

Shop til you drop

Siden vi drar til Oslo på klassetur på lørdags morgen, har jeg sett mye i blad og på nett etter noe jeg virkelig trenger eller vil ha. Har for eksempel kommet fram til at jeg trenger pensko, nye hverdagssko, foundationkost osvosvosv. Gleder meg sinnsyyyyyykt!WIWIWIWIIIIIIII ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sååå, dear blogglesere; Sees i Oslo mellom 11.-14. juni!

Pakke i posten, atter en gang! + sverigegave

Denne gangen var det en sponsorpakke fra superkul.no som lå på rommet mitt da jeg kom gående inn hjemme hos mamma. Det var en pakke med tre stk kule Wayfarer briller i brun, gul med svarte og grå striper og et par hvite solbriller. Digger dem!

Så har mamma og Ronald nettopp vært i Sverige, og de hadde tatt med seg en krølltang (som om jeg trenger det, høhø) og en krem som roer ned håret. Jeg kommer til å teste begge delene, så vil jeg skrive et innlegg om det seinere. 


Liss control. force 2. Fra L´oréal Professionnel

Fra L´oréal Professionnel

Pakke i posten!

Hei! 

Beklager lite oppdateringer i dag, men nå har det seg sånn at jeg og Ramona kom opp i Engelsk på prøvemuntligen, og må sitte og lære meg om inuitter og kolonisering. 


Tror egentlig ikke hun heller er så fornøyd med temaet, selvom det ser slik ut. Men vi har ikke tenkt å gi opp, dette skal vi få til!

Men så til overskriften. Heldigvis kom pappa hjem med en pakke til meg som kom i posten, rett etter at jeg hadde våknet fra litt av et mareritt. Jeg visste ingenting om det, men da han bestilte kameraet til meg, så bestilte han samtidig en lærebok for å ta gode bilder og redigere dem i photoshop. *Lykkee!!!*

Ny film

Er sånn ca. akkurat kommet hjem fra Vangsvika, der vi skrapet gelenderet på verandaen til bestemor, før det skal males. I neste uke en gang skal jeg og Martha, søskenbarnet mitt, vaske rundt så tjener vi oss forhåpentligvis noen kroner. Jeg er iallefall godt i gang med sparing til mine ferier i sommer!

Men på tilbaketuren dro vi innom Best (vår verson av Shell) og kjøpte noen filmer. Jeg fikk velge meg en film, og da ble det En shopoholikers bekjennelser. Får håpe den er bra da!

Har du sett filmen? Hva synes du i såfall om den?

Nytt kamera, wiiiii!

Hei!

Er sånn ca akkurat kommet til pappa, og til tidenes ''gave'' til meg selv som sto klart på rommet. Alt jeg måtte gjøre var å montere det sammen. Nå slipper jeg å dra med meg pappas monsterkamera eller mitt gamle Nikon Coolpix når jeg skal noen plasser. 

Dette kameraet var helt passelig stor, og jeg elsker det allerede! Bare synd det var halve flyturen til Kroatia med Benjamin. Får vel begynne å spare penger!
Hadefint, takk for alle uklåre bilder ♥hits