Omw

Hei! Skulle egentlig oppdatere dere med ennliten mobilblogg tidligere i dag men dagen har gått i ett. Som dere ser har jeg vært fraværende i helga, som alle andre helger. Bloggen blor bortglemt og nedprioritert i helgene!

Nå er vi på tur til fylkesmessa med båten sammen med mange andre ungdommer fra nord. Jeg har med kameraet så skal oppdatere dere med en gang vi kommer fram og får pakket ut. Det er tacobuffet på hotellet så det må bli etter det! Matmons sa dere?

Gleder meg så til messa i morgen!!

Five days to go

Hei!

I dag er det fem dager igjen (!!!!) til fylkesmessa, og vi begynte på bokstavene som skal være på standen vår. Vi skriver "Clip-it ub" i 3d bokstaver i papp, og det er noe jævla drit. Begynte rett på L'en fordi den var ferdig klipt opp. Må si den ser ut som et falleferdig tårn! Vi skal også kjøpe blå spraymaling for å dekke bokstavene. Det burde skjule alle teip- og limmerkene!!! Noen som har erfaring med spraymaling fra biltema? Ja, vi har ikke all verdens med penger heller. 

Stygg eller? Hahahaha huff..Skal vise dere genseren jeg har på meg i et innlegg seinere i dag. 

Ha en fin onsdag!

Soldag = fridag

Hei! Er ferdig tidlig i dag på grunn av at vi feirer soldagen. Vanligvis har det bare blitt delt ut solboller og kakao i kantina i matpausen, men i dag ble vi permitert etter lunch. Deilig? Litt teit da at vi måtte møte på skolen - kun for å ha to timer media. Kom meg i hvertfall fort hjem da! Har akkurat spist en stor skål med eggerøre, måkket trappa, og skal bare slappe av resten av dagen. Det har kommet sykt mye snø de siste dagene. Har ikke jobb i dag, men skal på turntrening klokka åtte. Gleder meg til å se hvem som kommer på uttaket vårt!Don't you dare

... give me a MacBook

Nok en fagdag i media, ergo; nok et slit med macbookene. Før syntes jeg mac var ganske kult, og hadde vært glad for å ha en slik selv. Men nå, etter bare et halvt år med media har jeg lyst å brenne alt av appleprodukter. Drit,drit,drit. Dessuten er jeg alene på gruppa ettersom de tre andre ikke er her. 

Seinere skal jeg på jobb med Christina. Er kjempelenge siden vi jobbet sammen nå, så jeg byttet til med dagens vakt slik at vi får vært litt sammen. I kveld regner jeg med det blir crispy chicken sammen med kjæresten, tvtitting og kos. Får vann i munnen bare av å tenke på det!

Lei av single sokker?

Hei. Må bare beklage at jeg har vært så inaktiv de to siste dagene. Orket ikke å blogge i Tromsø da jeg verken hadde kameraet med eller et brukelig kamera på mobilen. I dag har jeg vært på skolen fra 0800 til 1830(!!!). Var noen timer ekstra for å få gjort ferdig noe entreprenørskapsgreier i forbindelse med fylkesmessa. Siden jeg kom hjem har jeg sittet klint inn til pcen for å gjøre ferdig både forretningsplanen, og konkurransematerialet. Vi deltar i beste logo og beste forretningsplan bare for moroskyld :-) Har akkurat levert, og er kjempefornøyd med det endelige resultatet. Kan jo forsåvidt legge ut logoen vår her! Så har vi en facebookside du kan besøke og like her.

Hva synes dere? Kommer sterkere tilbake i morgen med andre bilder. 

Første skoledag

Sitter her med et glass juice og siste rest av noe godteri som sto i skapet. Jeg både gleder og gruer meg til i morgen. Jeg gruer meg av samme grunn som bestandig er der når man begynner på en helt ny skole; nemlig hvordan man blit tatt i mot av medelevene i både første, andre og tredjeklasse.

Men jeg har mere grunner til å glede meg. Da får jeg sett Benjamin hver eneste dag, får bli kjent med veldig mange nye folk og skape mange flere vennskap. Det er blanda følelser egentlig. Jeg har noen jeg håper jeg kommer i klasse med, og noen jeg overhodet ikke vil komme i klasse med. Så får vi bare se om jeg har lykken med meg!

Dere skal slippe å få se meg som jeg ser ut nå, så da slenger jeg heller med et bilde av da vi var på hospitering på skolen i 10.klasse. Jeg begynner førsteåret på studiespesialiserende forresten!

Jeg skal også ta toppidrett med turn.

Hvilken klasse begynner dere i?

Klar for eksamen!


Mamma har nettopp vært å hentet tingene mine, så det blir webcamerabilde i dag! 

Eksamenen min begynner klokka 12, og jeg sto opp halv 8 for å øve. Flink ja? Får bare håpe jeg ikke får prestasjonsangst i dag også! Sist gang sto jeg å holdt på med en ledning på gulvet fordi jeg var så nervøs! Haha.. 

Det blir ikke noe blogging i dag, fordi jeg drar til min kjære rett etter skolen og blir der til i kveld. Cya!

Eksamen er ekstra chill for 95'erne på Silsand!

Klassen min har virkelig vært heldig når det kommer til eksamen. Det er jo meningen at vi skal få 48 timer på oss til å forberede oss til eksamen, men til både skriftligen, prøvemuntligen og muntligen har det vært helger, så vi har fått ekstra lang tid på oss. Nå til muntligen har vi 6 dager(!!!) på å forberede oss, og det skal jeg virkelig utnytte nå. Jobbing resten av kvelden!


Nå skal jeg kose meg jah!

I'm so happyyyy!!!

Vi kom opp i engelsk på muntligen også, og denne gangen er temaet ''news''. Det var det letteste temaet innenfor faget, så dette blir så braa!!!! Jeg er serriøst overlykkelig fordi denne gangen skal jeg huske powerpoint-presentasjonen hjemme, så vi går inn for en 6'er vi! 

Om ikke det var bra nok, kom Benjamin til meg i går og sov hos meg i natt. Så gikk vi sammen til skolen og fra skolen i dag fordi hans klasse har hatt energidag med 9.klassingene i Troms, og den ble holdt på vår skole. Koooos! ♥

Utrolig nok var det ikke jeg som gikk amok med kameraet, det var nemlig han. Hihi!

6'ern i samfunnsfag er endelig oppnådd!

Hei! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra en ganske så kort skoledag. Vi så en kortfilm om vold i hjemmet, tok klassebilder og fikk standpunktkarakterene. Jeg fikk 6 i samfunnsfag og er kjempeglad for det! Har jo trossalt jobbet for en 6'er i dette faget hele 9. - og 10. klasse. Hurraaa!!
Nå skal jeg rydde dette hølet, så kommer dagens outfit!

Prøvemuntlig med en uoppdatert powerpoint

Hei! For rundt 20 minutter siden kom jeg hjem fra skolen, og var ferdig med prøvemuntligen. Jeg hadde øvd kjempemye, og kunne alt stoffet mitt uten å se på manusskriptet. Bare synd jeg kom på noe kjipt når jeg kom inn på klasserommet, og skulle ha framlegget. Minnepennen med powerpointen lå hjemme!!

Så det endte med at jeg og Ramona brukte en gammel powerpoint som ikke var oppdatert, det der blandt annet sto på et lysbilde ''Elise are cool, Ramona is not''. Og enda verre, er det sikkert feil skrevet. Snakk om å dumme seg ut. 

Men selve framlegget gikk ganske bra, selvom jeg var sinnsykt nervøs. Karakteren jeg fikk var 4, noe jeg ble kjempeglad for. Jeg hadde virkelig regnet med en 3'er på grunn av powerpointen. 


Herregud, si ifra om dere finner noe som er rett skrevet. Hehe, neida.

Øving til prøvemuntligen

... Av og til skulle jeg ønske facebook ikke eksisterte. 

Endelig ferdig med skriftligen!

Endelig er vi ferdige med skriftlig eksamene. I dag er vel den eneste dagen jeg har til å gjøre hva jeg vil, før neste torsdag, om jeg ikke er feilinformert. Skal snart sette meg ned og mekke sammen en brukelig header til Ailen, så må jeg rydde dette hølet. Det sa jeg vel muligens for noen dager siden og, men det ble vel ikke gjort.. Men NÅ altså!Har dere eksamen i år? I såfall, er det deres første?

Ordenes makt

Også ord er handlinger, og et av hovedpunktene for et skrivende menneske i dag er å få ordene til å bety noe igjen.
Jens Bjørneboe
Hei!
I dag har jeg, som resten av 10.klassingene i Norge som kom opp i Norsk, hatt min første eksamen. Temaet var ''ord''. Da jeg leste gjennom teksten for siste gang smilte jeg for meg selv og tenkte: ''dette blir bra!''. Jeg ble i alle fall kjempefornøyd, og håper nynorsken går like bra i morgen. Heldigvis er det sakprosa!


 

I disse eksamenstider...

Hei og god morgen! Jeg stod nemlig opp fordi vi faktisk ikke trenger å komme på skolen før klokka 1300. Dette er fordi A-klassen har matte-eksamen, og vi skal få utdelt tema og arbeidsstoff til vår eksamen som vi har på tirsdag og onsdag i neste uke. 

Torsdagen etter det får vi eksamensmeldingen for prøvemuntlig, og ikke lenge etter det er det muntlig eksamen etterfulgt av klassetur! 

Nå skal jeg få i meg litt mat, så drar jeg til skolen,  blogges seinere!

Kom opp i norsk til skriftligeksamen!


Slik har facebook sett ut i hele dag, og sikkert bloggnorge og!

I likhet til resten av Norge kom fikk vi eksamensmelding i dag for skriftlig eksamen. Klokka 0900 satt både A- og B-klassen på vårt klasserom og ventet i spenning på om de skulle juble eller gråte. Det endte opp med stor jubel for begge klassene når A-klassen kom opp i matematikk og vi kom opp i norsk. 

Jeg hadde ikke håpet på noe spesielt, så jeg ble sur likevel. Men jeg er glad vi kom opp i norsk selvom vi må ha to eksamensdager da (Bokmål og Nynorsk). Det er jo det letteste faget egentlig.

Så de neste dagen helt til eksamenene (wtf, for et rart ord) blir det bare norsk på skolen, chill!

Alle som er kommet opp i eksamen; lykke til enten det er favorittfaget ditt, eller om du ikke bryr deg særlig!


Har dere fått eksamensmelding? Hva kom dere opp i?

Eksamensmelding i morgen!Hei! 

Har egentlig begynt å forberede meg godt til eksamen, men det er så mye vi kan komme opp i at det er vanskelig å forberede seg på alt. Det er faktisk umulig! La oss si at det er 10 kapitell i hvert fag på 8. 9. og 10. trinn, og det er 9 fag om jeg ikke tar feil. Herregud, det er jo så myeeee!

I alle fall, i morgen får vi eksamensmeldingen for skriftlig eksamen. Det er jo da selvfølgelig enten matte, norsk eller engelsk. Er litt usikker på hva jeg ønsker, bare ikke engelsk. Vi får se om jeg har lykken med meg siden det er Fredag 13. i morgen!

hits