Hvilken kjole passer best til et julebord?

Hei folkens! Skjønner ikke at dere klarer med meg, og den sinnsykt treige oppdateringen min. 

Har vært på jobb fra klokka 12-16 i dag, i tillegg til at jeg skal på julebord klokka 7. Det er faktisk mitt første julebord, og det er med de flotte jentene på Kappahl som dere kan skjønne. Er sykt stressa nå, og har vært det i hele dag, så i mens jeg er i dusjen MÅ dere hjelpe meg å velge kjole.


Fra motehus.no.
Den henger ikke sånn på..


Fra nelly.com.

Fra Tyrkia.
Henger ikke sånn på..

Sorry for crappye bilder, men jeg trenger hjeeeeelp! 

NOEN SPØRSMÅL

Heisann! Kom hjem fra jobb for litt siden og sitter bare på kjøkkenet og venter på at Benjamin skal komme og bli til i morgen. I mellomtiden skal jeg i alle fall nerde tetris battle på facebook, hihi ♥ Tilbake til overskriften - jeg har fått noen spørsmål som jeg heller svarer på i et innlegg enn som kommentar, fordi da blir svarene mer synlige.

Hvor jobber du?

På tirsdag i denne uka begynte jeg å jobbe på Kappahl her jeg bor, og jeg trives veldig godt. Blide kunder, mye salg og mye fint, og kjempekule kollegaer! Jeg jobber noen dager etter skolen og noen ganger i helgene. 

Er krøllene dine naturlige?

JAAAAAAAAAA! Pugg det. fordi dette spørsmålet har jeg fått en million ganger. Nesten så jeg må skrive det i headeren så det er det første dere ser! Haha, neida. Men ja, krøllene mine er 100% naturlig.

spørsmålsrunde

Tjaaa, siden noen av dere ønsket at jeg skulle ha en ny spørsmålsrunde (og gav meg forsåvidt masse andre tips til hva jeg kunne blogge om. Tusen takk anonym!) tenkte jeg å ha en nå med en gang. Jeg vet ikke helt nårtid jeg avslutter den, men jeg vet at jeg avslutter den ikke like fort dersom jeg bare får noen få spørsmål. Jeg kommer forresten til å svare på video!

Dere kan spørre om absolutt alt dere lurer på, og det trenger ikke å være om blogging siden bloggen handler om meg og mitt liv. Men enkelte ting som dere ikke har noe med, utelukker jeg. Jeg kommer forsåvidt til å linke til personen som stiller det beste spørsmålet, så her er det bare å slippe fantasien løs og spør meg mange spørsmål!

Hva lurer dere på?

Svar på noen leserspørsmål

Hva handler bloggen din om?

Alt mulig. Sminke, mote, hverdag, skole og ting som ellers opptar meg. 

Hvor får du inspirasjon fra?

Henter inspirasjon fra andre bloggere, men for det meste tcmn og sophieelise.

Hva er dine interesser?

Blogging, turning og bloggdesign.

Har du en film å anbefale?

Source code!!!

Har du en favorittsitat? (Hvilken er det i så fall?)

Hum.. Always forgive but never forget. Passer peeeeerfect!

Hvor tror du at du gjør om 3 år?

Om tre år er jeg akkurat ferdig med videregående så da jobber jeg vel. 

Hva vil du jobbe med når du blir voksen?

Har tenkt på politi, men er litt usikker.Forresten, jeg får kommentarene dere skriver, og jeg overser ingen (bortsett fra stygge kommentarer), men siden jeg har på godkjenning kommer ikke kommentarene ut med en gang. Slik som i natt, da var jeg hos Benjamin og gadd ikke gå inn på bloggen bare for å godkjenne! 

Svar på leserspørsmål - bilderedigering
Dette bildet er redigert i Adobe Photoshop CS 4, men det går sikkert i alle de andre photoshop'ene også.

1. Fil-open: velg deg et bilde du vil bruke. Når du har valgt det, blir det kalt ''Bakgrunn''. Dobbeltklikk på layeren i høyre rute, som sakt heter ''Bakgrunn'' og trykk OK. 

2. Trykk CTRL+J, for å kopiere bildet. Nå skal det se slik ut:3. Om begge rutene inni den røde ruta er grå, trykker du på Layer 0 copy, slik at den blir blå som du ser på bildet. 

4. Nederst til høyre er det en sirkel med halvt sort, og halvt hvit. Trykk på den, så på Black & white. Etter du har gjort det, er det bare å dobbeltklikke på layers for å komme tilbake til der du var. 

5. Nå skal bildet ditt være svart og hvitt. Trykk på Eraser tool i venstre sidemeny, og begynn å viske ut grå fargen i det området du vil ha farge. Størrelse og skarpheten på penselen kan du justere øverst under Fil, Open osv.

Slikt ble mitt bilde til slutt.Det er akkurat likens som med øynene for eksempel.

Var tipset mitt til nytte hos noen? Om dere ikke skjønte, er det bare å kontakte, så skal jeg prøve å forklare lettere.

hits