Work hard, dream big

God kveld!

Har akkurat spist litt etter en lang og god økt på Stamina Hot i kveld sammen med Ramona. Vi trente i styrke i halvannen time og det har aldri føltes så godt i samvittigheita før. Gruer meg bare til i morgen. Blir NEPPE å klare å røyse meg med det første hvertfall. Det er så godt å ha Ramona med på trening fordi hun pusher meg ekstra hardt. Vi trente ganske mye mage-, rompe- og lårøvelser, og litt på ryggen. Har ordnet meg gratis treningsuke der nå fram til onsdag så jeg blir nok mye å se der.

Nå skal jeg gå i dusjen, ta hårkur og bare slappe av resten av kvelden. Hva har dere gjort i dag?

Beklager mobilbilder. Kameraet ligger hos Espen...

Fitspiration

Og her er favorittsitatet mitt når det kommer til trening. Hver gang jeg trener, og bare har lyst til å gi opp, tenker jeg på dette. Stor motivasjon for meg!
Nytt og bedre liv

Etter en sinnsykt sløv sommerferie, noe som også vises ganske godt, har jeg og Espen bestemt oss for å ha en måned nå uten godteri, kjeks, alkohol, brus, iste, potetgull og slik usunn kost. Jeg har lånt boka til Fotballfrue på biblioteket, så vi skal lage mye god og sunn mat. Skal også skrive kontrakt med Kick, et lokalt treningssenter her. Kanskje skal Espen også det, og da blir jo alt kjempestas. Wiii! Har funnet noen bilder på weheartit som virkelig får fram motivasjonen min. 

Har ingen planer om å slanke meg så ikke ta det her på feil måte. Det eneste jeg skal jobbe mot, er bedre kosthold og trene for å få muskler.

Oppstart på treningen

Kom hjem for treningssenteret for ca. en time siden med verdens beste følelse. Hadde vært der i en time å trent styrke og kondisjon med Vilde, og i tillegg tøyd til spagaten så samvittigheten min var høyt i skyene! Det kjentes at jeg hadde hatt en treningspause på flere måneder, fordi når jeg gikk av 3D-mølla etter en halvtimes tid, føltes det ut som at jeg svevde når jeg gikk. Helt merkelig følelse! Treningssenteret jeg var på heter Kick og eies av noen bekjente. Så jeg fikk meg en prøvetime der og det er lite sannsynlig at jeg ikke melder meg inn der. Det er også mye mer lønnsomt enn det forrige treningssenteret jeg trente på. Får bare håpe at jeg og Vilde (min faste treningsbuddy) klarer å trene flere ganger i uken. Håper det!!
 

Nyåpning av Akfi/Friskhuset

Hei! Har endelig klart å knø meg opp fra sofaen, så snart kommer Ramona og henter meg. Vi skal på nyåpningen til Akfi/Friskhuset her på Finnsnes. De to treningssentrene slåes sammen så det blir konkurranser, premier, mye trening og mye folk. Gledes!

Nå er hun her straks, så jeg må kjappe meg. Kanskje det blir hårvideo seinere?

Trener dere på treningssenter?

 

Hva skjer?

Heisann, blogger fra biblioteket nå. Vi har fritime så jeg sitter her sammen med Benjamin og noen i klassen hans og halvsover. Klokka 1200 har vi gym aka cooperstest, så får håpe det blir noen grader varmere på en time. Det er dritkaldt ute, så jeg ser for meg en utpeisa og syk blogger når jeg er ferdig. Uffa!

Prøvde forresten salaten i kantina i dag. Man kan velge salaten selv, så jeg utnyttet virkelig sjansen. Salaten var helt sykt god, så regner med kostholdet mitt blir hakket bedre i dag!

Skal også begynne å trene mere og virkelig komme meg i form. Jeg skal også slutte å spise usunt i ukedagene, noe som kan bli en veldig stor utfordring for meg. Jeg er virkelig en skikkelig matmons!

Hva gjør dere?

 

hits