Video fra Gym for Life Norge

Fikk et spørsmål om å legge ut videoen av oss fra Norgesfinalen i show og oppvisning, so here it goes! Minner bare på at dette er Show og ikke frittstående, som innebærer enda mye mer turn.

Respekt

ALDRI gi opp noe som er verdt å kjempe for, uansett hva andre mener og sier. Respekt til tusen!

det søteste ever

øyesminkevideo

Funker det nå?

Videoblogg

Visste ikke at klokka var så mye da jeg sa det kom et til innlegg i kveld. Det som står på planen min nå er å stelle meg og legge meg med en gang. Blir søkksliten av jobbing og skole samtidig, men hva gjør man vel ikke for litt ekstra cash i lomma? hehe. NIGHTY

Hårvideo - hårdott av flette

Et lite tips siden jeg plages sykt med å få selve videoen til å utfylle hele ruta, så det ikke blir slike tykke svarte kanter rundt. Ta på 1080p, og på full screen, så blir det mye bedre!

Hva synes dere om videoen?

Har forresten fått mye fine bidrag til konkurransen i innlegget under, så fortsett å meld dere på!

Lyst på en god latter? Se her

Heisann! Har ikke gjort særlig mye siden jeg kom hjem fra skolen annet enn å spise, sove og kjede meg. Tiden med kjedsomhet ble fort forandret til latterkrampe av disse to jentene, Donna og Sara. Leste bloggen deres før, men ikke nå lenger (fordi jeg glemmer det). De har veldig ofte gode tips, meninger og hverdagslige innlegg.

De har også noen sykt morsomme videoblogger, som virkelig er verdt å se. Trodde jeg skulle flire meg ihjel. Se flere videoblogger her. 

Hva synes du om videoene?

Gjestevideoblogg

I dag på skolen fant Martine og Stine ut at de skulle lage en videoblogg til meg, som egentlig var ganske usaklig. Kan jo ikke forvente for mye av de to heller da! Haha neida. Anyways, her er noen klipp fra filmene de filmet. Skal spare dere for resten, men kos dere med dette i alle fall!

Ta på 480p.

Hva synes dere om å ha gjestevlogg?

 

Videoblogg - svar på spørsmål

Har filmet inn videobloggen tusen ganger nå, og er endelig ferdig. Ikke misforstå, jeg synes det er kjempegøy å lage videoblogger, men ikke når utstyret ikke er på min side. 

Dere husker kanskje jeg sa at jeg skulle linke til det beste spørsmålet? Den aller beste kommentaren var ikke fra en blogger, men anonym. Dessuten var det bare to kommentarer fra noen med blogg, og de spørsmålene de stilte var helt normale spørsmål. 

 

Noen som forresten vet hvordan jeg får bildet til å vises over hele ruten? Må jeg lagre det på en spesiell måte?

Videoblogg på webcamera

Heisann! Har endelig klart å spilt inn en liten videoblogg som handler om akkurat dette med videoblogging. Om dere ikke gidder å se hele, vil jeg iaf ha fram poenget mitt: vil dere ha flere videoblogger, og isåfall om hva? Kanskje spørsmålsrunde med svar på vlogg? Vurderer ny sminkevideo snart..

classmates

Siden jeg først hadde kameraet med på skolen i går, filmet jeg bare masse tull i samme slengen som jeg skal vise dere nå. 

Jeg er utrolig fornøyd med klassen min, og blir kjempefort glad i alle sammen. Ut fra mine meninger har vi den beste klassen OG den beste læreren. Spesielt siden vi får spise kake i kontaktlærertimene, yeah!

 

Vet ikke helt hvorfor bildet ble så lite, men det funker iaf. Det ble noe tull og misforståelser med moviemaker skjønner dere. 

Idol-tabber

Noe jeg synes er sykt gøy er å sitte på youtube og se på videoer der folk dummer seg totalt ut. I dette tilfellet gjelder det Idol-tabber. Det er litt spesielt at enkelte har så god selvtillitt at de stiller opp på TV og tror de synger fint og skal vinne hele greie, for ikke å snakke om alle de som krangler med dommerne. Det er det beste med Idol synes jeg! 

Her er noen klipp jeg har funnet, som ikke bare gjelder for Idol i Norge, men resten av verden også. Kos dere!


Trudde jeg skulle flire meg totalt i hjel av han som synger ''I'm not a woman'' av Britney på 1:26.... !!!!

Må gjøre-video del 2

Må gjøre-video

Det var sykt morsomt å filme alt dette, pluss at vi har mer på lager. Jeg prøvde å redigere hele filmen i går i Windows Live Movie Maker, men programmet sluttet å virke hele fire ganger, så jeg måtte dele de i to filmer. Men da er det jo enda mer å glede seg til!

Del 2 kommer i løpet av dagen.

Hva synes dere?

Etterlengtet videoblogg

Herregud så pinelig, dette er virkelig noe jeg må venne meg til. Jeg gadd ikke å lage noe profesjonell video, så jeg har ikke en gang behandlet videoen i moviemaker, bare lastet den rett opp på youtube. Skal prøve å få masse flere videoblogger framover siden dere liker det. 

Sitter her med Big Brother og eplete fra Tyrkia nå, yum ♥

Videoblogg - hvordan jeg renser huden

Rensemelken fra VICHY er kjøpt på apoteket. Om jeg tar feil tror jeg i alle fall at det er mulig å få tak i dette der. Øyesminkefjerneren aner jeg ikke hvor er kjøpt men om dere googler Decleor visage face, eller trykker her er det mulig å bestille på internett. 

Mamma har kjøpt dette til meg, så jeg har null peilig på hvor, dessverre. 

Renser dere huden deres? Med hva i såfall?

Sminkevideo

Endelig gikk alt som det skulle om vi ser bort fra en liten del i videoen som er uklår. Det er forresten slik jeg sminker meg om jeg skal på fest eller skal noe spesielt. Det er min første videoblogg som ikke er blitt slettet, så vær snill!
 

Videoer fra surprisepartyetHar dere arrangert surpriseparty før, eller har noen arrangert det for dere?

Sorry for å ødelegge moroa, men denne er verdt å se

Video nr 2 er her nå!Kommer sterkere tilbake med vanlige innlegg i kveld. 

Video nr 1 er ute!

Er ikke ekspert på å sette sammen videoer akkurat, men man bruker de kunnskapene man har!Tycks?

Reveenka parodi på kebabnorsk

Haaaaaaahahha!

Er du mot dyremishandling? Se her!

Kom nettopp over noe skremmende og forferdelig, og har endret mitt syn på Sirkus. Det er greit at de er kjempeflinke, og skaper god stemning, men å ta med dyr i underholdningen er bare helt grusomt. Jeg har aldri trodd de behandlet dyrene så dårlig som dette, men nå har det virkelig gått opp for meg. Aldri noe mer Sirkus med dyr involvert på meg!

Videoen er norsk, så det er lett å følge med hva mannen i bakgrunn sier, og den anbefales!

Tvunget til å underholde from NOAH - for dyrs rettigheter on Vimeo.

Hva skal man med musikk når man har Truls og Kristoffer?

Ble en del loding i går sammen med Ailen, Truls, Kristoffer og Benjamin. Jeg regner med det ble både første og siste gang Ailen fant på noe slikt, fordi hun er ikke akkurat den type sjåfør. Men vi fikk i alle fall god underholdning i bilen!

hits