Ønskeliste til jul

Pynteputer til senga i svart/grått/hvitt, joggesko som er fra for beinhinnebetennelsen min, smykkestativ for lange smykker, store smykker, moroccanoil produkter til håret, hårprodukter fra sebastian, elektrisk visp faktisk, pyntegjenstander til soverommet, matbøker, gavekort.

Høst-must

Er det noe jeg virkelig forbinder med høsten, er det strikkagensere med mønster, mørke dongeribukser og knæsjfarget tilbehør. Ikke nødvendigvis alltid sammen, men det er mange kule måter å sette sammen antrekk til høsten på. Har lett litt rundt på diverse nettsider og funnet fram mye kult jeg godt kunne tenkt meg. Alt fra rosa, rød, gul, grønn osv. til mørke høstfarger, svart og brunt. Gleder meg til jeg og Espen skal til Oslo. Da blir det mye nytt i klesskapet!!


 

nelly shoes - jatakk

ØNSKELISTE

God morgen! Tenkte at mitt første innlegg i dag kunne omhandle ting jeg ønsker meg siden det snart er jul. Det burde dere også gjøre, fordi om vennene eller familien leser bloggen deres, dobles sjansen for at dere ikke får et en bamse og en klubbe, men faktisk det DERE ønsker dere! Her er i alle fall min ønskeliste i random rekkefølge.

1. Deksel til mobilen min, Samsung Galaxy S2. NEKTER å få riper i min nye baby. Vil såklart også pimpe den litt så den ser litt mer personlig ut. Digger disse dekslene, selvom de ikke beskytter så mye mot støt, men heller mot riper. 

2. Klær i skinn. ELSKER det! Skinnjakke har jeg ønsket meg lenge, men rett og slett: jeg elsker så og si ALT i skinn, bare det ikke ser harry ut!

3. En varm vinterjakke. VeroModa solgte jakker til 300 kr for noen måneder siden. Jeg tenkte at det var et godt kupp, så jeg kjøpte en. Se den her. Jeg likte jakken kjempegodt, helt til det ble et digert hull i lomma av ingenting. Dro tilbake med jakken og fikk en ny, som det også ble hull i. Så nå er jeg fullstendig fri for jakke, og det trengs! Har veldig lyst på en varm parkaslignende jakke, så skrik ut om dere vet om noen rimelige!

4. Smiiiinkeee! Lol, sjokk. Det som står øverst på ønskelisten her, er knall øyeskygger som faktisk vises, og ikke går bort etter noen timer. Snakker ikke om blå, rød, grønn, gul og slik øyeskygge men brun, sølv, gull(♥) og slikt fancy stuff. Hadde også vært stas med noe av dette fra eyelipsface.co.uk.

Link 1: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~370.htm
Link 2: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~368.htm øverst, neutral nude
Link 3: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~374.htm
Link 4: http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~375.htm

5. Smykker, øredobber, glitter og alt som hører en jente til!


Alt er fra polyvore.com

6. Vidvinkelobjektiv til kameraet mitt. Kan bare drømme om det. Sjekket nettopp prisen, og jeg er ikke villig til å betale (eller la noen kjøpe) det når det koster rundt 10 000 kr.

7. Smykkestativ. Helst med skål nederst og som er i en farge mellom svart og hvitt. Det er kjempepraktisk med slike løsninger, og ikke minst ser det fint ut også. Me want!8. Fjernkontroll til nikon D3100. Mye lettere enn å springe fram og tilbake når man bruker selvutløser. Passer perfekt til bloggere! Direktelink til en eventuell fjernkontroll.

MIDLERTIDIG ØNSKELISTE!

Noe dere kunne tenkt dere fra lista mi?

Wishlist for today


Noe dere likte her?

Wishes

Hver måned framover får jeg et stipend på mellom 1500-2000 kr om vi ser bort fra storstipendet jeg får først. Det er på litt ekstra. Jeg har tenkt å spare mye av pengene, men jeg skal også få kjøpt inn noe som står på ønskelista mi. 

For eksempel noe av dette under.


Nydelige jakker. Alle er fra polyvore.com


Falt helt pladask for disse to! Gleder meg til jeg får stipendet!!

Og forresten, tusen takk for gjesteinnlegget, Stine!

Hva er din favoritt her?

hits